5 Συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για να προσευχηθείτε στον φύλακα άγγελό σας

5 Συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για να προσευχηθείτε στον φύλακα άγγελό σας

⍆Η προσευχή πρός τον φύλακα άγγελό μας πρέπει να γίνεται όλη την ημέρα. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να κάνετε αυτήν την προσευχή, ακολουθούν...
5 συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για να πείτε μια προσευχή φύλακα αγγέλου:

1. Ικετέυστε για την Χάρη
Είμαστε όλοι ζητιάνοι ενώπιον του Θεού. Σε επιστολή προς τους Ρωμαίους, ο Άγιος Παύλος είπε ότι δεν ξέρουμε πώς να προσευχόμαστε, αλλά το Άγιο Πνεύμα μπορεί να βοηθήσει.
Πρέπει να στραφείτε στο Άγιο Πνεύμα και να ζητήσετε τη Χάρη. Ζητήστε το δώρο της αληθινής προσευχής, πρέπει να επιθυμείτε να προσευχηθείτε. Το να ζητάς να μάθεις πώς να προσεύχεσαι είναι το πρώτο βήμα για να πεις πραγματικά μια προσευχή στον φύλακα άγγελό σου.

2. Εκκαθάριση 
Η καλή προσευχή προέρχεται από το να είσαι συνειδητός και σωστός με τον Θεό. Υπάρχουν κατεστραμμένες και σπασμένες σχέσεις με τον Θεό που μπορούν να διορθωθούν. Η εκκαθάριση σημαίνει να τα αφήνεις όλα, ώστε να μπορείς πραγματικά να εστιάσεις σε μια σχέση με τον Θεό.
Εξομολογηθείτε , καθαρίστε τη συνείδησή σας και αποκαταστήστε την σχέση σας με τον Κύριο.
Τότε θα είστε σε θέση να μιλήσετε πιο στενά με τον Θεό μέσω της προσευχής.

3.Χρόνος
Η προσευχή μπορεί να φαίνεται απαιτητική κατά καιρούς, αλλά είναι απαραίτητη για μια σχέση με τον Κύριο. Το να μπορείς να προσεύχεσαι στον φύλακα άγγελό σου σημαίνει να έχεις χρόνο.
Ο φύλακας άγγελος σας είναι πάντα μαζί σας, μην ξεχάσετε να μιλήσετε μαζί του!
Χαιρετήστε τον φύλακα άγγελό σας όταν ξυπνάτε και ζητήστε τη συντροφιά του καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.

Ζητήστε από τον φύλακα άγγελό σας να σας διαφωτίσει πριν από μια προσευχή 

Ζητήστε να σας προστατεύσει ο φύλακας άγγελό σας όταν πηγαίνετε κάπου Αναφέρετε μια σύντομη προσευχή όλη την ημέρα

Ευχαριστείστε τον φύλακα άγγελό σας πριν ξαπλώσετε στο κρεβάτι και ζητήστε την βοήθειά του καθ’όλη τη νύχτα .

Οι συνήθειες είναι εύκολο να γίνουν, οπότε κάντε συνήθειά σας το να προσεύχεστε .

Αυτή είναι η καλύτερη συνήθεια !!! Η προσευχή στον φύλακα άγγελό σας σημαίνει να βρίσκετε χρόνο πολλές φορές καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας για να προσευχηθείτε.

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Η πανίσχυρη προσευχή προς το φύλακα άγγελό μας''
4. Τοποθεσία
Μπορείτε να προσευχηθείτε οποτεδήποτε και οπουδήποτε, αλλά συνιστάται η εύρεση συγκεκριμένων ωρών και χώρων για προσευχή. Κάπου ήσυχα όπου δεν θα ενοχληθείτε ,είναι το καλύτερο για την προσευχή του φύλακα αγγέλου.
Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που θα ενθαρρύνει την προσευχή στον φύλακα άγγελό σας.

5.Χρησιμοποιήστε εικόνες
Η προσευχή στον φύλακα άγγελό σας ,σημαίνει σωστή χρήση εικόνων. Η Καθολική Εκκλησία λέει ότι πρέπει να κάνετε χρήση μυστηρίων όπως πίνακες ζωγραφικής ή αγάλματα βιβλικών μορφών.

Το ησυχαστήριό σας μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες αγγέλων και άλλα. Οι γωνιές προσευχής και οι χώροι είναι καλύτεροι με τη χρήση εικόνων.

Οι φύλακες άγγελοι εργάζονται ακούραστα για να είναι εκεί για εσάς. Προσεύχεστε για όλα, συμπεριλαμβανομένων των ευχών. Οι προσευχές προς τους αγγέλους για κάθε σας επιθυμία μπορούν να γίνουν πραγματικότητα χρησιμοποιώντας περισσότερες εικόνες.

Ξεκινήστε την προσευχή του φύλακα αγγέλου σας
Ο φύλακας άγγελος σας είναι εκεί για εσάς μέσα απ’ολα εάν προσευχηθείτε σωστά. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές στην προσευχή του φύλακα άγγελού σας για να έρθετε πιο κοντά στον Κύριο.

Το διάβασα στο curiousmindmagazine.com


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,621,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,34,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,42,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9095,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,33,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5707,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,450,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: 5 Συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για να προσευχηθείτε στον φύλακα άγγελό σας
5 Συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για να προσευχηθείτε στον φύλακα άγγελό σας
5 Συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε για να προσευχηθείτε στον φύλακα άγγελό σας
https://i.pinimg.com/originals/d0/64/3b/d0643b03f0b2bdfa2061b6f1040ac87f.jpg
https://i.ytimg.com/vi/xFMHUClQR70/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/5.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/5.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content