================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Οι 3 κυριότεροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ακολουθείτε την καρδιά σας

⍆Υπάρχει ένα μεγάλο δίλημμα για το αν αυτό που πρέπει να ακολουθήσετε, είναι η ...
καρδιά ή το μυαλό σας. Και οι άνθρωποι δίνουν διαφορετικές απόψεις και για τα δύο.

Ωστόσο, δεν πρέπει να επιλέξετε ένα από αυτά κατά τη γνώμη μου.

Και τα δύο δίνουν σημαντικά στοιχεία που χρειάζεστε για τη ζωή σας.

Το μυαλό σας ,σας δίνει τις σωστές οδηγίες, τις σωστές πληροφορίες και την καλύτερη στρατηγική για να πετύχετε κάτι.

Η καρδιά σας ,σας δίνει τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν, το νόημα για τη ζωή σας, τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι παραμελούν την καρδιά τους επειδή οι κατευθύνσεις της είναι συχνά τρομακτικές. Αλλά αυτές οι κατευθύνσεις δίνουν στη ζωή σας νόημα.

Οι 3 βασικότεροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας:

1. Δημιουργεί κατευθύνσεις που βασίζονται στην αγάπη.

Οι αποφάσεις και οι επιλογές μας προέρχονται από κάποια κατάσταση. Όταν ακολουθείτε την καρδιά σας, οι αποφάσεις σας προέρχονται από αγάπη, από αυτό εμπνέεται η καρδιά σας. Και όταν κάνετε πράγματα εμπνευσμένα από την αγάπη δημιουργείτε μια πραγματικότητα από αυτήν την αγάπη.

2. Δίνει νόημα στη ζωή.

Μπορείτε να είστε προσεκτικοί όλη σας τη ζωή. Μπορείτε να πάρετε τον εύκολο τρόπο, μπορείτε να παραμελήσετε την καρδιά σας. Αλλά θα σας κοστίσει το νόημα της ζωής. Ακολουθώντας την καρδιά σας δίνετε νόημα στη ζωή. Δίνει αυτήν την αίσθηση της ζωντάνιας, μας δίνει λόγο για να ζήσουμε.

3. Είναι αυτό που θα θέλατε να κάνετε περισσότερο.

Σχεδόν οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν κοιτάζουν πίσω, λυπούνται που δεν έκαναν τα πράγματα που τους είπε η καρδιά τους να κάνουν. Έτσι το να ακολουθείτε την καρδιά σας πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας, έτσι θα είστε βέβαιοι ότι τουλάχιστον κάνατε αυτό που θέλατε και σας έκανε ευτυχισμένους.

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Οι 3 κυριότεροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να ακολουθείτε την καρδιά σας Reviewed by ploumistos.com on 8:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.