Διάλεξε 1 από τις 4 Μούσες και θα σου δείξει τι έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή!

Διάλεξε 1 από τις 4 Μούσες και θα σου δείξει τι έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή!

⍆Οι Μούσες, κατά την αρχαιότητα, ήταν θεότητες των τεχνών και των επιστημών, κόρες του Δία ....
και της Μνημοσύνης, η οποίες έδιναν την έμπνευση στον εκάστοτε καλλιτέχνη, μουσικό, συγγραφέα ή επιστήμονα για να δημιουργήσει. Ακόμα και σήμερα η λέξη "μεταφορικά" αναφέρεται στο άτομο εκείνο, που εμπνέει κάποιον άνθρωπο, που προσπαθεί να ξεχωρίσει ή να πραγματοποιήσει μια επιθυμία ή το όνειρό του!

Στην φωτογραφία, θα δεις 4 μούσες, που η κάθε μια της δείχνει έναν τομέα της ζωής σου και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις!Εάν επέλεξες την 1η μούσα

Η οικογένεια παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σου σαν άνθρωπος. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα τα άτομα με τα οποία έχεις δεσμούς αίματος, αλλά όποιον/α θεωρείς πολύ δικό σου άνθρωπο. Κάποιος που σε νιώθει, σε καταλαβαίνει, γνωρίζει τι κάνεις, σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι, χωρίς καν να μιλήσετε. Μπορεί να είναι ένας κολλητός φίλος ή φίλη, που θεωρείς "αδερφό/η", η μάνα, ο πατέρας ή κάποιο από τα αδέρφια σου. Ο δεσμός σας είναι άρρηκτος, ΑΛΛΑ, ψυχικά δεν έχεις συνδεθεί μαζί του, παρότι τον θεωρείς απαραίτητο στη ζωή σου. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να το αποδεχτείς και να τον εμπιστευτείς. Να είσαι σίγουρος/η ότι ακόμα και τον πιο μεγάλο φόβο σου θα τον ακούσει και θα σε προτρέψει σωστά ή θα σου δώσει τα κατάλληλα κίνητρα για να προχωρήσεις.

Εάν επέλεξες την 2η μούσα

Η αλλαγή είναι μέρος της ζωής και δεν υπάρχει τίποτα να φοβάσαι. Βρίσκεσαι σε έναν κύκλο ανάπτυξης και ένας ή περισσότεροι τομείς της ζωής σου εξελίσσονται, άρα αλλάζουν. Αγκάλιασε την αλλαγή και μην την πολεμάς γιατί είναι μέρος του ταξιδιού σου. Εάν αισθάνεσαι άβολα, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσεις! Η μούσα αυτή σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις την πορεία σου, αλλά να παραμείνεις ο εαυτός σου. Η αγάπη που παίρνεις έχει τη δύναμη να σε μεταμορφώσει κι αυτήν μόνο χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις και να επιτύχεις όσα επιθυμείς.

Εάν επέλεξες την 3η μούσα


Σε ωθεί να δεις τον εαυτό σου ως έναν εργατικό μαθητή, που φτιάχνει τα θεμέλια του σπιτιού του. Δες το σπίτι σου σαν τη ζωή σου. Είτε πρόκειται για σπουδές, καριέρα, νέο τρόπο ζωής, καινούργια διατροφή/άσκηση ή ανανέωση της εμφάνισής σου, πάρε το χρόνο σου και μην βιαστείς. Βεβαιώσου ότι κάθε περιοχή (τούβλο) είναι κατάλληλο και στη σωστή θέση, πριν προχωρήσεις. Μείνε συγκεντρωμένος στο τελικό αποτέλεσμα και απόλαυσε τη διαδικασία. Εμπιστεύσου το όραμά σου και μην αφήσεις τον φόβο να στο αλλοιώσει. Δες τι σημαίνει για σένα, τι είναι αληθινό, τι σε προσκαλεί και κάνε το άλμα.

Εάν επέλεξες την 4η μούσα

Είσαι σαν τη σοφή κουκουβάγια. Παρατηρείς, σκέφτεσαι ή αναλύεις τον εαυτό σου και τους άλλους. Δε χρειάζεσαι να βιάζεσαι! Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ονειρευτείς, να αναθεωρήσεις ή να φανταστείς. Οι απαντήσεις σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή λύσεις σε οποιαδήποτε προβλήματα, βρίσκονται βαθιά μέσα σου και πρέπει να τις βρεις. Αυτή η μούσα σε προσκαλεί να επανασυνδεθείς με την παιχνιδιάρικη δημιουργική σου πλευρά για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου.

 Να ξεφύγεις από την πάγια πρακτική σου, τον ρεαλισμό και τη σοβαροφάνεια, προκειμένου να συμμετάσχεις σε νέες δράσεις, πιο διασκεδαστικές που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Μπορεί να είναι το να ακούς μουσική ή να μάθεις να παίζεις ένα μουσικό όργανο, η ζωγραφική, η συγγραφή, η μαγειρική, το να φτιάχνεις κοσμήματα, η διακόσμηση, το ράψιμο, η φωτογραφία, ο χορός, δεν έχει σημασία τι, αρκεί να σου φέρνει χαρά.

Το διάβασα στο astrology.grVoice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,621,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,34,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,42,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9095,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,33,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5707,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,450,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Διάλεξε 1 από τις 4 Μούσες και θα σου δείξει τι έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή!
Διάλεξε 1 από τις 4 Μούσες και θα σου δείξει τι έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή!
Διάλεξε 1 από τις 4 Μούσες και θα σου δείξει τι έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή!
https://meallamatia.gr/wp-content/uploads/2019/06/oi_mouses_kai_to_paidi.jpg
https://i.ytimg.com/vi/Hw84wQWfttA/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/1-4.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/1-4.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content