================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Όλα συμβαίνουν για να βρεις αυτό για το οποίο έχεις έρθει στον κόσμο!

⍆Κανένας δεν μπορεί να σου δώσει κάτι που δεν μπορείς να πάρεις. Ούτε μπορείς να δώσεις σε...
κάποιον αυτό που δεν μπορεί να πάρει.

Παράδοξο, αλλά είναι η αλήθεια. Όπου και να το εφαρμόσεις, ισχύει με μια μαθηματική ακρίβεια. Πες το θλιβερό, απαισιόδοξο ή ενθαρρυντικό και αισιόδοξο. Εξαρτάται από τη σκοπιά πάντα.

Και πόσο σπάνιο είναι όταν το “πάρε” και το “δώσε” κουμπώνουν. Αυτό που μπορείς να δώσεις να είναι ακριβώς αυτό που μπορεί ο άλλος να πάρει.

Αυτό που όμως μπορείς να δώσεις ή να σου δώσουν δεν ελέγχεται από μας ούτε από το τρόπο που γίνεται. Συχνά τυχαίνει ένας άνθρωπος ή κάποιο γεγονός, ακόμα και ένα τυχαίο αντικείμενο ή μια κουβέντα να μπορούν να σου δώσουν πολλά. Το φαινόμενο της πεταλούδας. Ίσως όχι αυτά που περίμενες ή αναζητούσες, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό. Η ίσως η αναζήτηση ενός πράγματος να ήταν καλά καμουφλαρισμένη κάτω από την αληθινή αναζήτηση.

Σας προτείνουμε να δείτε:  Σε τι κόσμο ζούμε - Σοκαριστικές Ανθρώπινες ΕρωτήσειςΚαι όσο προχωράς, νομίζοντας ότι αυτό ήταν που έψαχνες, στην επόμενη γωνία να βρίσκεις αυτό που πραγματικά γύρευες. Ο ενθουσιασμός της αναζήτησης να σε κάνει να ξεπερνάς εμπόδια τα οποία να σε φέρνουν στο δρόμο όπου έπρεπε να περπατάς. Να φτάνεις σε σημείο που να μην θυμάσαι πως βρέθηκες στον δρόμο αυτό, αλλά να φτάσεις στον πιο σωστό προορισμό. Εκεί που ο προορισμός έχει γίνει αυτογνωσία, ανάσα, όνειρο. Εκεί που έπρεπε να είναι αρχικά η μόνη σου αληθινή αφετηρία.

Τίποτα τυχαίο δεν τυχαίνει απλά. Όλα συμβαίνουν για να βρεις αυτό για το οποίο έχεις έρθει στον κόσμο. Αυτό που συναντάει το είναι σου, αυτό που είσαι. Όταν συμβαίνει, το ξέρεις.

Η ζωή είναι μια αλυσίδα από κρίκους – γεγονότα που σε οδηγεί. Επειδή ήμαστε ενέργειες και η ενέργεια δεν χάνεται μόνο μετατρέπεται. Έστω ξεκινώντας με λάθος προορισμός, αλλά καταλήγοντας στο σωστό. Έστω όταν ο δρόμος είναι μακρύς, κουραστικός ή γεμάτος με απότομες στροφές. Ακόμα και όταν υπάρχουν απώλειες ή κέρδη, που μπορεί να αποσπάσουν τη προσήλωσή σου.

Πάντα όμως βρίσκεις τον δρόμο.

Το χρωστούσες στον εαυτό σου. Μόνο τότε μπορείς να είσαι πλήρεις. Όπου ο προορισμός σου σε φέρνει όπου έπρεπε να είναι μοναδική σου αφετηρία.

Το διάβασα στο www.healingeffect.gr

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Όλα συμβαίνουν για να βρεις αυτό για το οποίο έχεις έρθει στον κόσμο! Reviewed by ploumistos.com on 2:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.