================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τα επιβλαβή ενεργειακά μοτίβα και οι επιπτώσεις τους στην υγεία μας

⍆Όλα τα δεδομένα, όλα όσα μας συμβαίνουν, κωδικοποιούνται με τη μορφή κυτταρικών αναμνήσεων... Ορισμένα από αυτά τα δεδομένα περιέχουν καταστροφικές, εσφαλμένες πεποιθήσεις που ενεργοποιούν την αντίδραση στο στρες, ακόμη και όταν αυτό δεν είνα απαραίτητο.

Η άσκοπη ενεργοποίηση της αντίδρασης στο στρες απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, γεγονός που προκαλεί κυριολεκτικά όλα τα προβλήματα στη ζωή μας. Το υλικό αυτών των κυτταρικών αναμνήσεων είναι ένα επιβλαβές ενεργειακό μοτίβο στο σώμα. Οι κυτταρικές αναμνήσεις αποθηκεύονται στο σώμα ως εικόνες και ανακαλούνται ως εικόνες.

Για να το κατανοήσετε καλύτερα, θα δούμε ένα πολύ απλό παράδειγμα. Χαλαρώστε για λίγα δευτερόλεπτα και έπειτα ας κάνουμε ένα σύντομο πείραμα.

Τι συμβαίνει όταν σκέφτεστε τα Χριστούγεννα;

Έρχονται στο νου σας τα Χριστούγεννα μιας συγκεκριμένης χρονιάς ή μήπως στιγμές από τα Χριστούγεννα περισσότερων χρόνων; Και πώς θυμάστε αυτές τις στιγμές; Βλέπετε κάποιες εικόνες; Μήπως βλέπετε με τα μάτια του μυαλού σας τα πρόσωπα των ανθρώπων που βρίσκονταν μαζί σας, το στολισμένο έλατο ή τα δώρα;

Ας κάνουμε το πείραμα άλλη μια φορά. Τι συμβαίνει όταν σκέφτεστε το αίσθημα της απογοήτευσης; Θυμάστε κάποια γεγονότα που σας προκάλεσαν απογοήτευση; Πώς τα θυμάστε; Τα βλέπετε; Ακόμη και αν δεν μπορείτε να δείτε μια εικόνα μέσα στο μυαλό σας, ίσως μπορείτε να θυμηθείτε και να περιγράψετε χρώματα, σχήματα, αντικείμενα ή άλλα οπτικά ερεθίσματα.

Στην πραγματικότητα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, αν δεν οραματιστούμε μία εικόνα που να αντιστοιχεί στη συγκεκριμένη πράξη. Προτού κάνουμε οτιδήποτε, το σκεφτόμαστε ως εικόνα, είτε η επιθυμητή πράξη είναι να φτιάξουμε ένα φλιτζάνι τσάι είτε είναι να πάμε στην τουαλέτα ή να σχεδιάσουμε μια πόλη. Η ουσία κάθε ιδέας είναι μία εικόνα. Αλλά ποια είναι η ουσία μίας εικόνας; Είναι ιστός ή οστό ή αίμα; Όχι, η ουσία των αναμνήσεων και των εικόνων είναι μία ενεργειακή συχνότητα. Οι εικόνες είναι η γλώσσα της καρδιάς.

Αυτή η άσκηση αντλεί υλικό από τον συνειδητό και τον ασυνείδητο νου σας και ανασύρει μνήμες. Ναι, είδατε τις εικόνες, αλλά μήπως νιώσατε κάτι; Όταν σκεφτήκατε τα Χριστούγεννα, νιώσατε χαρά; Μήπως χαμογελάσατε χωρίς καν να το αντιληφθείτε; Μήπως θυμηθήκατε όμορφες στιγμές γεμάτες θαλπωρή; Μήπως μυρίσατε τη γαλοπούλα που ψηνόταν στο φούρνο; Και όταν θυμηθήκατε την εμπειρία που σας προκάλεσε απογοήτευση, μήπως νιώσατε ένα σφίξιμο στο στήθος ή μια ελαφριά δυσφορία;

Όπως απέδειξε η έρευνα του Ινστιτούτου HeartMath, αν συνεχίσετε να σκέφτεστε τις αναμνήσεις των γεγονότων που σας είχαν προκαλέσει αισθήματα οδύνης, μελαγχολίας, θλίψης, θυμού και αν εξακολουθήσετε να εστιάζετε σε αυτές για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα διαταραχθεί η συναισθηματική σας ισορροπία και θα ενεργοποιηθεί η αντίδραση στο στρες που, με το πέρασμα του χρόνου, κυριολεκτικά θα σας αρρωστήσει.

Απόσπασμα από το βιβλίο των Alexander Loyd & Ben Johnson «The Healing Code» από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τα επιβλαβή ενεργειακά μοτίβα και οι επιπτώσεις τους στην υγεία μας Reviewed by PLOUMISTOS on 9:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.