Μας καθοδηγεί το Σύμπαν; - Τα σημάδια που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας

Μας καθοδηγεί το Σύμπαν; - Τα σημάδια που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας

⍆Η πρώτη άποψη είναι πως είμαστε εντελώς μόνοι σε αυτόν τον κόσμο, σε μια κοινωνία...
που αλληλοσκοτώνεται, όπου όλο το βάρος πέφτει στους δικούς μας ώμους.

Όπως ο Άτλας στην μυθολογία, πιστεύουμε πως πρέπει να κουβαλάμε το βάρος του κόσμου χωρίς υποστήριξη ή καθοδήγηση επειδή «αυτό σημαίνει να είσαι άνθρωπος». Αυτή η άποψη λέει πως πρέπει να ανταγωνιζόμαστε, να παλεύουμε επειδή «δεν υπάρχει αρκετό καλό για όλους».

Η δεύτερη άποψη είναι πως δεν είμαστε πραγματικά μόνοι και ενώ ο εγωισμός ίσως νιώθει απομονωμένος από τους άλλους, πνευματικά, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Όχι μόνο ουσιαστικά όλοι είμαστε Ένα, αλλά επίσης έχουμε πρόσβαση στην καθοδήγηση όποτε την χρειαζόμαστε. Ενώ αυτή η καθοδήγηση ίσως έρθει με την μορφή αγγελικής, πνευματικής καθοδήγησης, με βοήθεια από τοτέμ, από προγόνους ή με την συχγρονικότητα, κάθε καθοδήγηση είναι πάντα μια εκδήλωση του Θείου ή του Ανώτερου Εαυτού. Εκτός από αυτό, αλλά επειδή το Θείο είναι η αιώνια πηγή κάθε αφθονίας, πάντα υπάρχει καλό για όλους.

Αναλόγως με την άποψη σας, είτε θα συμφωνήσετε είτε θα διαφωνήσετε με αυτό το άρθρο. Προσωπικά, η εμπειρία μου δείχνει πως η δεύτερη άποψη- ότι το Θείο πάντα μας καθοδηγεί- είναι πιο κοντά στην αλήθεια. Να σας εξηγήσω γιατί.

Όταν είχα σθεναρά την άποψη πως όλα εξαρτώνται ουσιαστικά από εμάς και τι μπορούμε να «κάνουμε» συμβεί, ήμουν πάντα γεμάτος φόβο και η καρδιά μου ήταν κλειστή προς τους άλλους. Πίστευα πως έπρεπε να παλέψω στον δρόμο της ζωής μου, και επειδή οι δεξαμενές ενέργειας μου ήταν περιορισμένες, έπρεπε να προσκολληθώ απεγνωσμένα στις επιτυχίες και στα επιτεύγματα μου. Με τον χρόνο, αυτή η άποψη οδήγησε την καρδιά μου στο να γίνει όλο και πιο κλεισμένη. Ένιωθα υποψίες, θυμό, ακόμα και μνησικακία προς αυτούς που «εμπόδιζαν» την αφθονία μου ή προσπαθούσαν να «την πάρουν» από εμένα. Εκτός από αυτό, ήμουν εντελώς εξαντλημένος, όπως ο καημένος ο Άτλας!

Τελικά, αυτό που μόνο μπορώ να πω είναι πως η Θεία Καθοδήγηση με βοήθησε να δω ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν μου ανήκει. Όλα αυτά μου δόθηκαν από το Θείο και εκείνο θα μου τα πάρει. Ακόμα και τα εμπόδια μπορούν να είναι ιερά σημάδια από το Σύμπαν και μεταμφιεσμένα δώρα, που μας βοηθούν να ξανά-ευθυγραμμιστούμε με την αληθινή πορεία της ζωής μας.

Πως το Σύμπαν επικοινωνεί μαζί σας;

Οι περισσότεροι άνθρωποι εκπλήσσονται όταν ανακαλύπτουν πως το Σύμπαν είναι εξαιρετικά παρόν στην ζωή μας και αναδύεται ακόμα και στις λεπτομέρειες. Σε κάθε στιγμή μπορούμε να συντονιστούμε με αυτή την καθοδήγηση, την σοφία και αγάπη του Θείου αν είμαστε ανοιχτοί και δεκτικοί.

Έχω λάβει μηνύματα από το Θείο στο μπάνιο, στην τουαλέτα, ενώ πλένω τα πιάτα, ενώ καθαρίζω, στο σουπερμάρκετ και σε πολλές άλλες κοινές καταστάσεις. Αρκετά συχνά, το Σύμπαν θα επικοινωνήσει μέσω των ονείρων, περίεργων «συμπτώσεων», επαναλαμβανόμενων αριθμών και λέξεων, τραγουδιών, ζώων, του διαλογισμού, άλλων ανθρώπων, τυχαίων αντικειμένων και με άλλες ατελείωτες μορφές.

Και ναι, το Σύμπαν επίσης θα σας πει πότε κάνετε λάθος αποφάσεις. Ανεξάρτητα από το πως αποκαλείτε την Αιώνια Δύναμη (Θεός, Ζωή, Ιεχωβά, Σίβα, Σάκτι κτλ.), είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μαζί σας και επομένως ξέρει τι ευθυγραμμίζεται και τι όχι με το πεπρωμένο σας.

11 προειδοποιητικά σημάδια από το Σύμπαν

Μέσα από τα μάτια μας, το Σύμπαν αντιλαμβάνεται τον εαυτό του. Μέσα από τα αυτιά μας, το Σύμπαν ακούει τις συγχορδίες του. Είμαστε οι μάρτυρες μέσω των οποίων το Σύμπαν συνειδητοποιεί την δόξα και την μεγαλοπρέπεια του. 
-Alan Watts

Το Θείο αδιάκοπα ρέει μέσα και έξω από εμάς, προσπαθώντας συνεχώς να μας αποσπάσει την προσοχή και να καθοδηγήσει τις αποφάσεις μας. Όταν κυβερνούμαστε από την θέληση του μικρού εαυτού (του εγωισμού), τείνουμε να ακολουθούμε μονοπάτια που δεν μας ωφελούν εντελώς. 

Κάνουμε φτωχές επιλογές, πράγματα που πληγώνουν εμάς και τους γύρω μας και χάνουμε την επαφή με τον στόχο της ζωής μας.

Πως ξέρετε αν είστε στο σωστό μονοπάτι;
Το Σύμπαν θα στείλει επαρκή σημάδια! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Και όταν λάβετε αυτά τα σημάδια, μην ανησυχήσετε. Εφόσον τους δίνετε προσοχή, ζητήστε από το Θείο περεταίρω καθοδήγηση και προσπαθήστε να αλλάξετε πορεία για να μεταβείτε γρήγορα σε μια υγιή και ωφέλιμη.

Να θυμάστε πως όποιο προειδοποιητικό σημάδι από το Σύμπαν βιώσετε δεν είναι εδώ για να σας βλάψει, αλλά αντιθέτως για να σας προειδοποιήσει. Μερικές φορές αυτά τα σημάδια έρχονται ακόμα και σαν ένα χαστούκι στο πρόσωπο λέγοντας «Ξύπνα!». Ενώ αυτά τα σημάδια μπορούν να σας σοκάρουν ή να σας προειδοποιήσουν, θα εμφανιστούν για το ανώτερο καλό σας. Οπότε, να είστε προσεκτικοί, προσεγγίστε τα με ευθυμία και δώστε τους προσοχή.


Τα προειδοποιητικά σημάδια από το Σύμπαν που σας λένε να σταματήσετε αυτό που κάνετε:
  • Εμφανίζονται απροσδόκητες καθυστερήσεις
  • Για παράδειγμα, ίσως κολλήσετε στην κίνηση, χάσετε το τρένο, δεν υπάρχουν αεροπορικά εισιτήρια ή τυχαία γεγονότα χαλάσουν τα σχέδια σας.
  • Έχετε ένα ανήσυχο συναίσθημα στο στομάχι σας
  • Μπορεί να αισθάνεστε αναγούλα ή πως είστε άρρωστοι. Αυτό το αρνητικό ένστικτο μπορεί να μην φύγει, ανεξάρτητα από τις σκέψεις ή τα σχέδια που κάνετε.
  • Χάνετε πράγματα
  • Είτε κάτι σας έχει κλαπεί ή παραπετάτε πράγματα. Το προσωρινό σοκ του ότι χάσατε κάτι σας ξυπνά.
  • Μπλέκεστε σε καβγάδες
  • Οργισμένες συζητήσεις και ανόητες διαφωνίες συνεχώς εμφανίζονται. Αυτές οι διαφωνίες μπορεί να γίνονται με τους αγαπημένους σας ή με τυχαίους αγνώστους.
  • Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε σωστά
  • Δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε και αυτό σας εμποδίζει από το να κοιμηθείτε. Ίσως έχετε μια και μοναδική σκέψη που συνεχώς τριγυρνά στο μυαλό σας ή ένα σενάριο που σας φοβίζει.
  • Συνεχώς αρρωσταίνετε
  • Η ασθένεια φαίνεται να σας εμποδίζει από αυτό που θέλετε να κάνετε. Ίσως αναπτύξετε χρόνιους πονοκεφάλους, ημικρανίες, κρυώματα ή άλλες μορφές ασθενειών που απαιτούν να επιβραδύνετε.
  • Είστε πιο αδέξιοι από το συνηθισμένο
  • Μπορεί να γυρίσετε το δάχτυλο σας, να χτυπήσετε τον αγκώνα σας, να σκοντάφτετε, να σας πέφτουν πράγματα κτλ.
  • Ο φόβος ή το άγχος σας γεμίζει
  • Μια ανεξήγητη αίσθηση φόβου ή άγχους φαίνεται να σας ακολουθεί όπου και αν πάτε, καθώς «κάτι πολύ κακό» πρόκειται να συμβεί.
  • Συνεχώς βλέπετε «αρνητικούς οιωνούς»
  • Οι αρνητικοί οιωνοί είναι κάτι πολύ προσωπικό και υποκειμενικό και έτσι αλλάζουν συνεχώς. Επομένως, αντί να βλέπετε τους αρνητικούς οιωνούς ως «διορθωμένα» ή αντικειμενικά «γεγονότα», απλώς δείτε τους ως υποκειμενικά σημάδια που λαμβάνει το μυαλό σας και αντιλαμβάνεται ότι ισχύουν για εσάς σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Για παράδειγμα, ίσως δω ένας σμήνος από μαύρα κοράκια ως αρνητικό οιωνό ή ότι κάποια σπασμένα φώτα αποτελούν ένδειξη ότι μια απόφαση μου είναι λανθασμένη. Να γνωρίζετε και να συνειδητοποιείτε το πώς αντιδρά το μυαλό σας σε διαφορετικά σημάδια κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Σας συμβαίνουν ατυχήματα
  • Τα ατυχήματα συχνά είναι μεγάλα σημάδια πως είναι καιρός να αλλάξετε πορεία αμέσως. Μπορεί να είναι σωματικά ή συναισθηματικά/ψυχικά. Για παράδειγμα, ίσως κατά λάθος πείτε κάτι που θα προσβάλλει το αφεντικό σας κι έτσι σταματήσει να σας δίνει τακτικές βάρδιες. Από την άλλη, ίσως σας συμβεί ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα ή ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι το οποίο θα σας κάνει να παραμείνετε στο κρεβάτι για λίγες μέρες ή εβδομάδες.
  • Μυστηριώδη οδοφράγματα και δυσκολίες συνεχίζουν να εμφανίζονται
  • Για κάποιον λόγο, τα πράγματα δεν είναι ευθυγραμμισμένα ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε. Συνεχίζετε να συναντάτε οδοφράγματα και εμπόδια που σας εμποδίζουν να πάτε εκεί που θέλετε ή που νομίζετε ότι πρέπει να πάτε. Όταν κάνετε ένα βήμα μπροστά, κάτι ίσως συμβεί που θα σας κάνει να πάτε δύο βήματα πίσω. Όλη η μάχη σας δεν φαίνεται να αποδίδει.
Τι να κάνετε όταν λαμβάνετε προειδοποιητικά σημάδια από το Σύμπαν
Να θυμάστε πως είναι συνηθισμένο να βιώνετε τέτοια πράγματα όπως το να μην μπορείτε να κοιμηθείτε ή να κολλάτε στην κίνηση. Απλώς επειδή γυρίσατε το δάχτυλο σας δεν σημαίνει απαραίτητα πως είστε στη λάθος πορεία.

Ωστόσο, όταν βιώνετε πολλά σημάδια από το Σύμπαν ταυτόχρονα ή διαδοχικά, παρακαλώ δώστε προσοχή. Αναρωτηθείτε «τι κάνω, σκέφτομαι ή σχεδιάζω αυτή τη στιγμή που ίσως να είναι το αντίθετο από το ανώτερο καλό μου;»

Αναλόγως με την επίγνωση σας, τα προειδοποιητικά σημάδια από το Σύμπαν μπορούν να κυμαίνονται από μικρά οδοφράγματα έως μεγάλα. Όσο περισσότερο κοιμάστε, τόσο μεγαλύτερα και πιο φανερά θα είναι τα σημάδια.

Αν νιώθετε πως λαμβάνετε προειδοποιητικά σημάδια από το Σύμπαν, να είστε ενεργοί παρά ανήσυχοι ή μίζεροι. Συχνά, το να επιστρέψουμε πίσω στην καλύτερη πορεία απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια. Άλλες φορές, χρειάζεται να αναθεωρήσετε προσεκτικά τις επιλογές ή τις προθέσεις σας. Αλλά όποια και αν είναι η περίπτωση, είναι πάντα δυνατό να αλλάξετε την κατεύθυνση.

Κάποιες συμβουλές για να ξανά-ευθυγραμμιστείτε με την τελική πορεία της ζωής σας:
  • Για να λάβετε την επιβεβαίωση πως βρίσκεστε στη λάθος πορεία, συντονιστείτε με την διαίσθηση σας. Αναρωτηθείτε, «Είμαι στη σωστή πορεία;». Δώστε προσοχή στα συναισθήματα και στις αισθήσεις που εμφανίζονται στο σώμα σας. Για παράδειγμα, αν το σώμα σας αντιδρά με ένα αίσθημα βάρους, αυτό είναι σημάδι πως χρειάζεται να αλλάξετε κάτι. Αν το σώμα σας αισθανθεί ελαφρύ και ενθουσιασμένο, αυτό είναι πιθανώς ένα σημάδι πως τα πάτε καλά.
  • Αναπνεύστε βαθιά και ευχαριστήστε το Σύμπαν που σας προειδοποίησε. Ίσως θελήσετε να πείτε μια προσευχή για να ζητήσετε καθοδήγηση όπως εγώ. Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε «Αγαπητό Θείο, παρακαλώ βοήθησε με να γνωρίσω αυτό που χρειάζεται να αλλάξω στη ζωή μου. Καθοδήγησε τις πράξεις μου και εμπόδισε με από το να ακολουθήσω τη λάθος πορεία. Βοήθησε με να είμαι πιο ταπεινός/η, ανοιχτός/η και δεκτικός/η. Δείξε μου τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνω επειδή δεν μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς εσένα.»
  • Περάστε χρόνο μόνοι στην ενδοσκόπηση. Σκεφτείτε τι χρειάζεται να αλλάξετε. Ίσως θελήσετε να έχετε ένα ημερολόγιο για να καταγράφετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.
  • Βρείτε κάτι διασκεδαστικό σε ότι συνέβη (αν είναι δυνατό). Το χιούμορ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ελαφρύνετε την ενέργεια σας και να ανοίξετε τη καρδιά σας. Μερικές φορές το Σύμπαν στέλνει τα πιο παράξενα, διασκεδαστικά σημάδια για να σας χτυπήσει ελαφρώς και να σας ξυπνήσει.
  • Διαλογιστείτε για να καθαρίσετε το μυαλό σας.
  • Αν είστε μπερδεμένοι για το τι χρειάζεται να αλλάξετε, δώστε προσοχή στο τι σκεφτόσασταν, τι κάνατε ή τι σχεδιάζατε όταν μια σειρά από σημάδια εμφανίστηκαν;
Τελικά, να θυμάστε πως εσείς και το Σύμπαν δεν είστε χώρια. Στην πραγματικότητα, εσείς είστε το Σύμπαν, οπότε όποια σημάδια και αν εμφανιστούν έρχονται από την αιώνια παρουσία που βρίσκεται κάτω από όλη σας την ταυτότητα. Ενώ μπορεί να αισθάνεστε πως κάτι «εκεί έξω» σας καθοδηγεί, η Ψυχή σας είναι αυτή που το κάνει.

Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε να διευκρινίσετε κάθε ανησυχία που είχατε για την πορεία της ζωής σας.

Το διάβασα στο awakengr.com

Τα "σημάδια" γίνονται...
Αφυπνίσου για να τα ζήσεις...


Εν κατακλείδι υπάρχει στενή σχέση μεταξύ ενός ατόμου και του περιβάλλοντός του. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στο χώρο, το χρόνο, το συνειδητό και το ασυνείδητο. Σε συγκεκριμένες στιγμές του χρόνου υπό την επίδραση ειδικών υποκειμενικών εννοιών, οι οποίες είναι σημαντικές για το άτομο, ο ισχυρότερος πόλος έλξης αναδύεται. Αυτή η έλξη αναγκάζει όλες τις απροσδόκητες συμπτώσεις που ονομάζουμε θανατηφόρα ατυχήματα, μοίρα, απίστευτη τύχη, ή ακόμα και ένα θαύμα.

Όσο πιο στενή είναι αυτή η σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας, τόσο πιο πιθανό είναι ότι θα τις παρατηρήσετε και θα γίνουν ακόμα και τα μικρότερα πράγματα σημαντικά. Αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι διαφημίσεις, τραγούδια, συναντήσεις, εικόνες, συνομιλίες ή και αρώματα.

Την επόμενη φορά που μια σύμπτωση θα σταθεί στο κατώφλι σας, ίσως τελικά θα έπρεπε να ανοίξετε την πόρτα στην περαιτέρω παρατήρησή και κατανόηση της. Η ερμηνεία της και η ενδεχόμενη εκμετάλλευση της είναι πάντα υποκειμενική και ίσως στο σημείο αυτό να μετουσιώνεται και η ελεύθερη βούληση του ανθρώπου απέναντι στο κοσμικό χάος. Άλλωστε ο Αϊνστάιν είχε τονίσει πως «ο Θεός δεν παίζει ζάρια».

Φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για αυτό το φαινόμενο. Παρ ‘όλα αυτά, μερικές φορές αυτό είναι το αφυπνιστικό μήνυμα που μας βοηθά να δράσουμε, να λάβουμε αποφάσεις ή ακόμα και να αλλάξουμε ριζικά τη ζωή μας. Εμείς απλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και ανοιχτοί στη «δημιουργία» την πιθανότητα της συγχρονικότητας. Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι «Μια καλή σύμπτωση είναι μόνο μία από τις μορφές δράσης».

Ακόμη και αυτό το άρθρο μπορεί να είναι αποτέλεσμα της συγχρονικότητας.
Ίσως να ψάχνατε για μια εξήγηση σε όλες τις περίεργες συμπτώσεις ή να περιμένετε για ένα σημάδι. Λοιπόν, εδώ είναι!


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Μας καθοδηγεί το Σύμπαν; - Τα σημάδια που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας
Μας καθοδηγεί το Σύμπαν; - Τα σημάδια που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας
Μας καθοδηγεί το Σύμπαν; - Τα σημάδια που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4pRQyKiStvHNz6f3jSz1SnzRcim0Ix9WSGxsuug60RDWL5j89r2nHmGob0MztwdQFN8QtT40yMFjDKcx1S90SvP63Gu0NCBTxszN4d34w4r3BTVDwFDJk1xrf85IOnwBWG3uGfIhFaNgO/s400/%25CE%25A4%25CE%25B1+%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B8%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25AC+%25CE%25B8%25CE%25B1%25CF%258D%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1+%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582+%25CE%25B1%25CF%2586%25CF%258D%25CF%2580%25CE%25BD%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B7%25CF%2582+%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2585.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4pRQyKiStvHNz6f3jSz1SnzRcim0Ix9WSGxsuug60RDWL5j89r2nHmGob0MztwdQFN8QtT40yMFjDKcx1S90SvP63Gu0NCBTxszN4d34w4r3BTVDwFDJk1xrf85IOnwBWG3uGfIhFaNgO/s72-c/%25CE%25A4%25CE%25B1+%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B8%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25BD%25CE%25AC+%25CE%25B8%25CE%25B1%25CF%258D%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1+%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582+%25CE%25B1%25CF%2586%25CF%258D%25CF%2580%25CE%25BD%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B7%25CF%2582+%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2585.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/04/blog-post_394.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/04/blog-post_394.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content