Παλιές ψυχές: Η γνώση του Αιώνιου Εαυτού σας

Παλιές ψυχές: Η γνώση του Αιώνιου Εαυτού σας

⍆Είμαστε όλοι όμορφες ψυχές, ωστόσο κάποιοι από εμάς είμαστε παλιότερες ψυχές και...
περισσότερο συντονισμένοι με τον πραγματικό μας εαυτό. Συνεπώς είμαστε ικανοί να έχουμε πρόσβαση στην απόλυτη σοφία της ψυχής μας.

Μάθετε για τη γνώση που οι παλιές ψυχές απέκτησαν σε προηγούμενες ενσαρκώσεις.
Όλοι έχουμε ακούσει για τις παλιές ψυχές, όμως τι ή ποιες είναι στα αλήθεια; Ο πραγματικός εαυτός σας, ο Αιώνιος Εαυτός, είναι η ψυχή σας.

Οι άνθρωποι που έχουν ενσαρκωθεί στη Γη αμέτρητες φορές πριν και τώρα πλησιάζουν την ολοκλήρωση του κύκλου των ενσαρκώσεων, λέγονται παλιές ψυχές. Κατά τη διάρκεια των πολλών ζωών τους, τελειοποίησαν σταθερά ανεκτίμητα μαθήματα και τώρα έχουν μια βαθύτερη κατανόηση του κόσμου .

Οι παλιές ψυχές έχουν μια έντονη κατανόηση για τους ανθρώπους και τη ζωή γενικά και έχουν μια στάση για τη ζωή που συχνά χαρακτηρίζεται διαισθητική και φιλοσοφική ή ακόμα και περίεργη και μαγική.

Οι παλιές ψυχές έχουν μια δυνατή διαίσθηση, ανεκτικότητα και ενσυναίσθηση όσον αφορά τους άλλους ανθρώπους, επειδή έχουν ζήσει σε άλλες ζωές και έχουν κάνει πολλά πράγματα, πολλές φορές πριν. Κάποιες από τις παλιές ψυχές είναι ικανές να συνδέονται με τον ανώτερο εαυτό τους ή τους πνευματικούς οδηγούς τους και επομένως έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε μαθήματα που τελειοποίησαν σε προηγούμενες ζωές.

Ως αποτέλεσμα, είναι ικανές να κερδίσουν γνώσεις οι οποίες κανονικά φαίνονται να προηγούνται της ηλικιακής τους ομάδας. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι νιώθουν σαν να είναι παλιές ψυχές εξαιτίας των έντονων, κουραστικών ζωών τους, δεν είναι απαραίτητα σίγουρο ότι πλησιάζουν στην ολοκλήρωση του κύκλου ενσάρκωσής τους.

Άλλοι έχουν πράγματι ενσαρκωθεί πολλές φορές πριν αλλά αντί να είναι σχολαστικοί με τη δουλειά τους, επιλέγουν να διασκεδάζουν. Αυτές είναι οι παλιές ψυχές που πραγματικά απολαμβάνουν τη ζωή στη Γη και δεν βιάζονται στα αλήθεια να τελειώσουν τον κύκλο τους.

Οι παλιές ψυχές έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που έχουν αποκτήσει παλιότερα

Όλοι μας έχουμε βιώσει κάποιες αποκαλύψεις στη ζωή μας. Κατά τη διάρκεια συζητήσεων για θέματα για τα οποία δεν είχαμε προηγούμενη γνώση. Προσφέροντας βαθιές και καλές συμβουλές σε φίλους μας και στην οικογένειά μας (για τις οποίες δε θεωρούσαμε ικανό τον εαυτό μας). Κατά καιρούς καταλαβαίνοντας τις πραγματικές προθέσεις ενός ατόμου που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ πριν στη ζωή μας. Και καταλαβαίνοντας το αποτέλεσμα μιας κατάστασης πριν αυτή συμβεί.

Αυτό γίνεται γιατί ήμασταν ικανοί να έχουμε πρόσβαση σε γνώσεις ή πληροφορίες που είχαμε αποκτήσει προηγουμένως. Αυτή είναι απόδειξη ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αποκτήσει στο παρελθόν και αποθηκεύσει κάποιες γνώσεις για τον κόσμο, την ανθρώπινη κοινωνία και το βαθύτερο νόημα της ζωής.

Παρόλο που μόνο λίγοι άνθρωποι έχουν γνώση των παραπάνω, στην πραγματικότητα είναι πιθανό να μελετήσουμε τον εαυτό μας μέσω παλινδρόμησης, διαλογισμού ή ενδοσκόπησης και να εκμεταλλευτούμε αυτή τη δεξαμενή γνώσης κατά τη διάρκεια της ανακάλυψης του εαυτού.

Προφανώς, η διαδικασία ποικίλλει από άτομο σε άτομο, αλλά όλοι μπορούμε με το ένα ή τον άλλο τρόπο, να αποκτήσουμε πρόσβαση στη γνώση και τις πληροφορίες από τις προηγούμενές μας ζωές.

Είστε παλιά ψυχή;

Το ταξίδι της πρόσβασης στη γνώση που κερδίσατε σε μια προηγούμενη ενσάρκωση ξεκινάει με μια ερώτηση: Είστε παλιά ψυχή;

Ακολουθούν μερικές εμπειρίες που είναι κοινές για όλες τις παλιές ψυχές. Δείτε πόσες ισχύουν για εσάς:

Ψάχνετε για βαθύτερα νοήματα

Βρίσκετε και παρατηρείτε το βαθύτερο νόημα σε κάθε όψη της ζωής. Διαπιστώνετε ότι σκέφτεστε σχεδόν τα πάντα και ίσως οι φίλοι σας να σας πειράζουν για το φιλοσοφικό σας ύφος σχετικά με τον κόσμο γύρω σας.

Είτε πρόκειται για μια απλή χειρονομία από έναν ξένο ή συνάδελφο, είτε για κάτι που έχετε κάνει, συχνά διαπιστώνετε ότι συλλογίζεστε και σκέφτεστε ποιο είναι το νόημα πίσω από οτιδήποτε.

Οι άνθρωποι σας θεωρούν ώριμο πέρα από τα χρόνια σας


Από τα παιδικά σας χρόνια (ή την εφηβεία), οι άνθρωποι ήταν εντυπωσιασμένοι με την ωριμότητά σας και απολάμβαναν να μιλάνε μαζί σας. Θυμάστε να έχετε μια έντονη παρόρμηση να βρίσκεστε με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα από εσάς και πιο ώριμα και να απολαμβάνετε να κουβεντιάζετε μαζί τους.

Προτιμάτε τις απλούστερες απολαύσεις της ζωής

Μια μικρή βόλτα, το να απολαμβάνετε με ησυχία την συντροφιά ενός αγαπημένου σας ατόμου ή να το βλέπετε να χαμογελάει, το να βλέπετε τα ηλιοβασιλέματα, το να μαγειρεύετε ένα γεύμα, το να νιώθετε τον άνεμο όσο είστε στο δρόμο για το σπίτι σας κλπ ( η απλή απόλαυση της ζωής). Όλα αυτά σας κάνουν να νιώθετε χαρούμενοι και ευγνώμονες που ζείτε. Ως αποτέλεσμα, θεωρείτε ότι οι εμπειρίες είναι πιο πολύτιμες και έχουν μεγαλύτερη αξία από τα υλικά αγαθά.

Πιστεύετε ότι η μοναξιά είναι μια σημαντική πλευρά της ζωής

Απολαμβάνετε τη μοναξιά. Να κάθεστε μόνοι σας όσο κάνετε διάφορες σκέψεις. Η μοναξιά σας γεμίζει και σας επιτρέπει να γίνετε απίστευτα ενδοσκοπικοί με τη ζωή σας. Ενώ οι άλλοι βρίσκουν τη μοναξιά τρομακτική ή καταθλιπτική, εσείς την βρίσκετε απαραίτητη.

Ίσως ενστικτωδώς να έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάποιος – φίλος, σύντροφος, συνάδελφος- χρειάζεται τη μοναξιά και του τη συστήνετε, ως γιατρικό σε οτιδήποτε τον απασχολεί.
Αυτό δε σημαίνει ότι οι παλιές ψυχές είναι απαραίτητα μοναχικοί άνθρωποι ή δεν απολαμβάνουν την συντροφιά των άλλων. Απλά χρειάζονται λίγο χρόνο καθημερινά να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να σκεφτούν πνευματικές ιδέες.

Η ενσυναίσθηση και η ανεκτικότητα είναι φυσικές σε εσάς
Οι άνθρωποι έχουν παρατηρήσει ότι είστε πολύ ανεκτικοί με τους άλλους, αλλά ξέρετε ότι η ενσυναίσθησή σας εμφανίζεται από μια ανάγκη που έχετε να είστε συνδεδεμένοι με τους άλλους.

Είστε άνετοι με διάφορους ανθρώπους επειδή δεν είχατε ποτέ τη διάθεση να τους κρίνετε για αυτό που είναι. Τους αποδέχεστε έτσι όπως είναι.

Ως αποτέλεσμα, είστε εκείνο το άτομο στο οποίο οι άλλοι απευθύνονται αν έχουν την ανάγκη να ανοιχτούν ή χρειάζονται κάποια συμβουλή.

Έχετε δυνατό ένστικτο

Είστε ευαίσθητοι στους άλλους και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Τείνετε να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας και το ένστικτό σας.

Και αν τελικά είστε παλιά ψυχή;


Αν απαντήσατε «ναι» στα περισσότερα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τότε ναι, είστε μια παλιά ψυχή και είστε σε επαφή με τη σοφία που έχετε συγκεντρώσει. Είστε ήδη συντονισμένοι με το κάλεσμα της καρδιάς σας και μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με τον πραγματικό σας εαυτό.

Το διάβασα στο www.mymind.gr
Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1067,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1229,ΒΙΝΤΕΟ,796,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1526,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6344,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Παλιές ψυχές: Η γνώση του Αιώνιου Εαυτού σας
Παλιές ψυχές: Η γνώση του Αιώνιου Εαυτού σας
Παλιές ψυχές: Η γνώση του Αιώνιου Εαυτού σας
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2016/07/00987688112.jpeg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/04/blog-post_299.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/04/blog-post_299.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content