Τέσσερις κανόνες για αυτο-αγάπη - Το πρώτο βήμα προς τη Θεραπεία

Τέσσερις κανόνες για αυτο-αγάπη - Το πρώτο βήμα προς τη Θεραπεία

⍆Όλοι είχαμε εμπειρίες στη ζωή που μας κράτησαν πίσω. Τοξικοί άνθρωποι και περιπτώσεις...
που μας έβαλαν σε αμφιβολίες και μας έκαναν να αγαπάμε λίγο λιγότερο. Οι πικρές αναμνήσεις και οι αναδρομές τους λειτουργούν ως εμπόδιο κατά της θεραπείας και της αγάπης.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η αυτο-αγάπη είναι το πρώτο βήμα που αφήνει πίσω αυτές τις αναμνήσεις. Σας κάνει πιο δυνατούς και άθραυστους. Αυξάνει την αυτοεκτίμησή σας και σας δίνει την αυτοπεποίθηση να ζήσετε χωρίς να επικυρωθείτε από κανέναν άλλο.

Τι είναι η αυτο-αγάπη; 
Οδηγείται από απτά ή μη υλικά πράγματα;

Θα σας βοηθήσει μια κοινή θεραπεία να την αποκτήσετε ή το να διαβάσετε ένα εμπνευσμένο βιβλίο που θα σας κάνει να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας;

Η απάντηση είναι όχι. Αυτές οι δραστηριότητες μπορεί να σας αποσπάσουν προσωρινά από την υπάρχουσα δοκιμασία σας, αλλά δεν θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την αγάπη για τον εαυτό σας.

Η αυτο-αγάπη είναι μια εκτίμηση για τον εαυτό μας που περιλαμβάνει τη σωματική, ψυχολογική και πνευματική μας ανάπτυξη. Δεν περιστρέφεται μόνο γύρω από τα δυνατά μας σημεία και την αισιοδοξία μας. Λαμβάνει επίσης υπόψη τις αδυναμίες μας και μας αφήνει λίγο ή καθόλου ανάγκη να εξηγήσουμε ή να επικεντρωθούμε στις αδυναμίες μας.

Η αυτο-αγάπη σας κάνει συμπονετικούς προς τον εαυτό σας, σας βοηθά να εκτιμήσετε τον σκοπό της ζωής και σας κάνει να επιτύχετε την αυτοπραγματοποίηση.

Τέσσερις κανόνες για αυτο-αγάπη:


1. Ορισμός ορίων
Η φθορά που βιώνουμε είναι συχνά επειδή αφήνουμε τους ανθρώπους στη ζωή μας να διασχίζουν τα όρια που επηρεάζουν τη συναισθηματική και σωματική μας υγεία. Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο βήμα προς τη θεραπεία και την αυξανόμενη αυτο-αγάπη. Ορίστε όρια ,έχοντας κατά νου τις προηγούμενες εμπειρίες σας.

Αυτό που σας ΄΄πυροδότησε΄΄ στο παρελθόν δεν πρέπει ποτέ να μπορέσει να το ξανά κάνει όσο είστε στο δρόμο για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας. Χρησιμοποιήστε τη λέξη «όχι» σε καταστάσεις αγάπης, εργασίας και οικογένειας που έχουν τη δυνατότητα να καταστρέψουν τη σωματική και συναισθηματική σας υγεία.

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Η Θέληση και ο Σκοπός καθοδηγούν και κατευθύνουν την ζωή σου'' 
2. Συγχωρήστε τον εαυτό σας 

Οι άνθρωποι μαθαίνουν μέσα από εμπειρίες. Κανείς δεν ήρθε σε αυτόν τον κόσμο με γνώσεις και προετοιμασμένος. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι ανθρώπινο να κάνουμε λάθη.
Η ανάληψη ευθύνης για τις ενέργειές μας δεν πρέπει να αντηχεί με το να είμαστε σκληροί προς τον εαυτό μας. Εάν δεν συγχωρήσουμε τον εαυτό μας, δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε, εμποδίζοντας έτσι τον εαυτό μας προς τη μάθηση και την ανάπτυξη. Ένα λάθος δεν είναι αποτυχία αν έχουμε μάθει και μεγαλώσει από αυτές τις περιπτώσεις.

3. Ζήστε σκόπιμα

Όταν έχετε έναν σκοπό στη ζωή σας, ολόκληρο το σύμπαν αρχίζει να συγκεντρώνεται για να επιτύχετε αυτόν τον σκοπό. Ο στόχος σας δεν πρέπει να είναι μεγάλος ή πεντακάθαρος. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλός όσο να ζήσετε μια υγιή ζωή ή να είστε οικονομικά ανεξάρτητοι. Ακόμα και τόσο απλοί σκοποί δίνουν νόημα στη ζωή σας. Και όταν κάνετε ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου σας, θα αισθανθείτε ολοκληρωμένοι και θα ερωτευτείτε τον εαυτό σας.

4.Πρακτική αυτο-φροντίδας

Η αυτοφροντίδα περιλαμβάνει δραστηριότητες που φέρνουν χαρά και θετικότητα στη ζωή σας.
Φροντίστε τις βασικές σας ανάγκες, όπως, να τρώτε υγιεινά,να γυμνάζεστε,να κοιμόσαστε καλά και να συμμετέχετε σε φιλικές και κοινωνικές επαφές.

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,540,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2151,ΑΠΟΨΕΙΣ,115,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,194,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,946,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,218,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1016,ΒΙΝΤΕΟ,580,ΒΟΛΟΣ,103,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1865,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,286,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2060,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,88,ΖΩΗ,239,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,128,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,116,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1265,Κόσμος,10287,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,61,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,842,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1711,Πολιτική,6958,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6286,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,92,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,73,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1316,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3387,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,96,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,812,Eco-News,2963,GP - info,5,voice healing therapy,91,
ltr
item
Ploumistos.com: Τέσσερις κανόνες για αυτο-αγάπη - Το πρώτο βήμα προς τη Θεραπεία
Τέσσερις κανόνες για αυτο-αγάπη - Το πρώτο βήμα προς τη Θεραπεία
Τέσσερις κανόνες για αυτο-αγάπη - Το πρώτο βήμα προς τη Θεραπεία
https://3.bp.blogspot.com/-jMAE-dv2DKc/Weo1khwnoTI/AAAAAAAB1wI/kYTsmYLlXzIn3DICRO3zTr6heOl7xhpugCLcBGAs/s400/00954476536.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-jMAE-dv2DKc/Weo1khwnoTI/AAAAAAAB1wI/kYTsmYLlXzIn3DICRO3zTr6heOl7xhpugCLcBGAs/s72-c/00954476536.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/04/blog-post_184.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/04/blog-post_184.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content