5 Ιδιότητες του νερού που δίνουν ενέργεια στους ευαίσθητους ανθρώπους

5 Ιδιότητες του νερού που δίνουν ενέργεια στους ευαίσθητους ανθρώπους

⍆Το νερό διαθέτει μια μαγική, εξαγνιστική ενέργεια, η οποία ηρεμεί, χαλαρώνει...
και αναζωογονεί. Ωκεανοί, ποτάμια, ρυάκια και λίμνες είναι αγαπημένα αξιοθέατα για όσους ταξιδεύουν, ενώ τα σπίτια που βρίσκονται κοντά στην θάλασσα είναι αξιοζήλευτα και περιζήτητα.

 Υπάρχουν ευαίσθητοι άνθρωποι, άνθρωποι με ενσυναίσθηση, οι οποίοι έλκονται ακόμη περισσότερο από το νερό∙ λες και μια μυστική δύναμη τους καλεί κοντά του.

Η μαγνητική έλξη

Οι ενσυναισθητικοί άνθρωποι νιώθουν την ενέργεια του νερού. Η φύση, γενικότερα, βοηθά τους ανθρώπους να απελευθερώσουν την αρνητική ενέργεια και τους κρατά στη γη (στο ριζικό μας τσάκρα). Όταν αισθάνεστε κατάθλιψη, ή άγχος, μια βόλτα στη φύση σας αναζωογονεί. Οι ενσυναισθητικοί άνθρωποι βιώνουν έναν ακόμη βαθύτερο δεσμό με τη φύση που είναι ανεξήγητος. Είναι μια έντονη επιθυμία, ένας ασυγκράτητος πόθος. Η ενέργεια της φύσης αγγίζει περισσότερο τους ενσυναισθητικούς ανθρώπους και αυτή η δύναμη του δεσμού τους καλεί να γνωρίσουν τον κόσμο της φύσης.

Η φύση προσφέρει κάτι παραπάνω από μια πνοή χαλάρωσης σε έναν ενσυναισθητικό άνθρωπο∙ ο ενσυναισθητικός άνθρωπος βιώνει τις θεραπευτικές ιδιότητες της φύσης, η φύση επουλώνει τις ρωγμές της ψυχής του. Το νερό ασκεί μια ιδιαίτερη έλξη και είναι πηγή παρηγοριάς, ανακούφισης, ανάπαυσης, θεραπείας. Ακριβώς επειδή οι ενσυναισθητικοί είναι εξαίρετα ευαισθητοποιημένοι στην ενέργεια, προσέχουν τις δονήσεις και την ενέργεια που δέχονται∙ η αυτοθεραπεία των ενσυναισθητικών ανθρώπων προϋποθέτει αυτογνωσία και συνέπεια για να βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ευημερίας.

Η ενέργεια του μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους (αλλά και να τη σώσει μερικές φορές). Όταν οι ενσυναισθητικοί άνθρωποι βρίσκονται κοντά στο νερό, ή ιδανικά, ζουν σε μέρη κοντά σε νερά, τότε η ζωή τους πλημμυρίζει οφέλη∙ το νερό, με την ενέργεια που εκπέμπει και τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει, βοηθά τους ενσυναισθητικούς ανθρώπους να εκπληρώνουν τις ανάγκες τους και να φροντίσουν σωστά τον εαυτό τους.

Υπάρχουν 5 τρόποι που οι ευαίσθητοι άνθρωποι δένονται με τη φύση μέσω του νερού και βελτιώνουν τον ψυχισμό τους. Ωκεανοί, ποτάμια, ρυάκια και λίμνες: μας θεραπεύουν με έναν τρόπο μαγικό:

1. Κάθαρση

Το νερό είναι κάθαρση, γνωστό ήδη από την ελληνική αρχαιότητα. Αποκαθάρει το σώμα μας και την ενέργειά μας. Ας βυθιστούμε μέσα του:η ενέργειά του αποκαθάρει κάθε δόνηση αρνητικής ενέργειας που μας ταλαιπωρεί και μας επαναφέρει σε κατάσταση ισορροπίας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ενσυναισθητικό άνθρωπο επειδή αυτή η αρνητική ενέργεια εξαντλεί και αφαιμάσσει την ψυχική μας αντοχή, προκαλώντας προβλήματα υγείας (φυσικά και συναισθηματικά).

2. Ισορροπία των τσάκρα (παλίρροια και ρεύματα)

Η ροή του νερού εξισορροπεί τα τσάκρα μας.
 Τα τσάκρας είναι ενεργειακά σημεία πάνω στο σώμα μας. Τα επτά κύρια τσάκρα ξεκινούν από τη βάση της σπονδυλικής στήλης κι εκτείνονται μέχρι την κορυφή του κεφαλιού [ρίζα, ιερό, ηλιακό πλέγμα, καρδιά, λαιμός, τρίτο μάτι και κορώνα].

Τα τσάκρα είναι μια φωτεινή ενέργεια και το καθένα έχει διαφορετικό χρώμα (ίδια χρώματα με το ουράνιο τόξο, ξεκινώντας από το ριζικό τσάκρα).

Όταν τα τσάκρα φτάσουν σε κατάσταση ισορροπίας, τα χρώματά τους γίνονται πιο ζωντανά και κάθε τσάκρα περιστρέφεται δεξιόστροφα σε κατάσταση αρμονίας. Η ενεργειακή ισορροπία χαρίζει πολλά οφέλη σε ολόκληρο τον οργανισμό μας.

Η καθημερινότητα ίσως διαταράξει την ισορροπία των τσάκρα και διαταράξει την ευημερία της ενεργητικής ευαισθησίας μας. Τα ρυάκια και οι παλίρροιες των μεγάλων υδάτινων σωμάτων (η ροή ενέργειας) αποκαθιστούν την ενεργειακή ισορροπία με τον ίδιο τρόπο που επουλώνει τα τραύματά μας η ίδια η ενέργεια, όπως το Ρέικι.

3. Αποτοξίνωση (θαλασσινό νερό)


Είναι γνωστές οι αποτοξινωτικές ιδιότητες του άλατος. Ο οργανισμός απομακρύνει τις φυσικές τοξίνες μέσα από τον ιδρώτα και τις συναισθηματικές τοξίνες μέσα από τα δάκρια. Όταν βυθιζόμαστε στο νερό της θάλασσας, ή κάνουμε απολέπιση με θαλασσινό αλάτι οι τοξίνες εξαφανίζονται (γι΄αυτό τα spa χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα).

 Ο Ωκεανός είναι ένα τεράστιο θαλάσσιο spa. Ο συνδυασμός με το αλάτι που ίπταται στον αέρα του ωκεανού προσφέρει ασύγκριτα αποτοξινωτικά οφέλη. Η ισορροπία των ιόντων του αέρα κοντά στους ωκεανούς μας χαρίζει ευεξία∙ γι΄αυτό τα στρογγυλά άλατα μπάνιου είναι τόσο δημοφιλή και θεραπευτικά (αν και δεν συγκρίνονται φυσικά με το πραγματικό αλάτι του Ωκεανού).

Σας προτείνουμε να ακούσετε:Το φως και ο ήχος μεταβάλλουν το DNA μας4. Θεραπευτικοί Κρύσταλλοι (άμμος)

Η άμμος που χαϊδεύει τις παραλίες των Ωκεανών, των λιμνών και των ποταμών έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Κάθε κόκκος άμμου είναι μια μινιατούρα θεραπευτικού κρυστάλλου. Όταν ερχόμαστε σε επαφή με την άμμο, ιδιαίτερα όταν βουλιάζουμε τα γυμνά μας πόδια μέσα στην απαλότητά της, το ριζικό μας τσάκρα αναζωογονείται και γεμίζει ενέργεια.

Η άμμος μας ταξιδεύει στον χρόνο, σε ένα παρελθόν ξέγνοιαστο, όπως αυτό της παιδικότητας μας∙ αυξάνει τις δονήσεις μας και μας μεταφέρει σε μια διανοητική κατάσταση ηρεμίας, γαλήνης, ευεξίας.

5. Τι είμαστε; Νερό είμαστε!

Γιατί αισθανόμαστε τέτοιους δεσμούς με το νερό; Διότι στην ουσία το σώμα μας αποτελείται από νερό, σε έναν μεγάλο βαθμό (πάνω από 50% για τους ενήλικες). Οι ενσυναισθητικοί άνθρωποι έχουν μεγαλύτερη επίγνωση των αναγκών του σώματός τους, δηλαδή επιθυμούν και λαχταρούν αυτό που το σώμα τους έχει ανάγκη

Το σώμα μας έχει ανάγκη να γίνει ένα με το νερό, να αποκαθαρθεί, να θεραπευθεί, να αποκαταστήσει την ψυχή του. Εάν οι ενσυναισθητικοί άνθρωποι έλκονται κυριολεκτικά από τη δύναμη του νερού, είναι εν μέρει, διότι το ίδιο το σώμα τους έχει ανάγκη την ένωση με την εξαγνιστική ενέργεια του νερού.

Το διάβασα στο share24.gr

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,539,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2149,ΑΠΟΨΕΙΣ,115,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,194,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,943,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,219,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1015,ΒΙΝΤΕΟ,578,ΒΟΛΟΣ,103,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1865,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,283,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2059,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,88,ΖΩΗ,239,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,125,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,114,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1262,Κόσμος,10286,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,61,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,838,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1710,Πολιτική,6957,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6285,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,73,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1314,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3386,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,96,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,812,Eco-News,2962,GP - info,5,voice healing therapy,91,
ltr
item
Ploumistos.com: 5 Ιδιότητες του νερού που δίνουν ενέργεια στους ευαίσθητους ανθρώπους
5 Ιδιότητες του νερού που δίνουν ενέργεια στους ευαίσθητους ανθρώπους
5 Ιδιότητες του νερού που δίνουν ενέργεια στους ευαίσθητους ανθρώπους
https://www.bodyinbalance.gr/sites/default/files/styles/width_1300/public/cover_2.jpg?itok=ajJOroi4
https://i.ytimg.com/vi/1gV4Um63C-s/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/04/5_8.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/04/5_8.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content