Στ. Πλουμιστός: Αμφισβητούμε τη ζωή μας - 11 θετικές συμβουλές για να έλξεις ευτυχία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Πλουμιστός: Αμφισβητούμε τη ζωή μας - 11 θετικές συμβουλές για να έλξεις ευτυχία

👉Ηρεμία και ικανοποίηση. Αυτές είναι οι γνωστές απαντήσεις στην δικαιολογημένη...ζωή που οι περισσότεροι από εμάς απλά δεν μπορούμε να ρυθμίσουμε.

Πιστεύω ότι είμαστε προορισμένοι να ζήσουμε μια χαρούμενη εμπειρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες στην πορεία. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μετατρέψουμε την δυστυχία σε ευτυχία.

Συνεχώς αμφισβητούμε τη ζωή μας για να είμαστε ευτυχείς, ανεξάρτητα από την κατάσταση ή τη δυσκολία της κατάστασης.

Δείτε παρακάτω μερικές απλές συμβουλές

1. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας.

Το να προβληματίζετε συνεχώς τον εαυτό σας είναι επιβλαβές για την ψυχική σας υγεία.
Αυτό θα σας οδηγήσει μόνο στο να πιστεύετε λάθος πράγματα, τα οποία θα μπορούσαν να επιδεινωθούν εάν γίνονται τακτικά.

Η ζωή είναι γεμάτη από προκλήσεις που θα σας κάνουν να θέσετε υπό αμφισβήτηση τις ικανότητές σας, αλλά το να είστε δυνατοί παρά τα όσα εμπόδια θα σας βοηθήσει να οδηγηθείτε προς την επιτυχία.

2. Μην ζείτε με το παρελθόν.
Δεν μπορείτε να αναθεωρήσετε την ιστορία, εστιάζοντας σε κάτι χωρίς ανάλυση, θα συμβάλλετε μόνο στη θλίψη σας.

Επίσης, εστιάζοντας υπερβολικά στο παρελθόν δεν σας επιτρέπει να έχετε στόχους για το μέλλον.Η ζωή σας έχει σχεδιαστεί για να προχωράει προς τα μπροστά όχι προς τα πίσω.

3. Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους αλλους.
Να είστε σοφοί, συγκρίνοντας τη ζωή σας με τη ζωή των αλλων,δεν θα έχετε θετικό αποτέλεσμα.
Δεν ξέρετε ποια είναι η ιστορία τους και, φυσικά, δεν γνωρίζουν τη δική σας.

Αν θέλετε να δείτε όλη την πορεία σας ως τώρα, ρίξτε μια ματιά πίσω και συνειδητοποιήστε από πού ξεκινήσατε, στη συνέχεια συγκρίνετε την με την τρέχουσα κατάστασή σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα ανακαλύψετε τα επιτεύγματά σας στη ζωή.

Αυτό θα διαφωτίσει την αίσθηση επιτυχίας σας και θα προωθήσει την ευημερία σας.

4. Μην παραμένετε στάσιμοι.

Στη ζωή, υπάρχουν καταστάσεις όπου ακόμη και οι πιο δυνατοί άνθρωποι καταρρέουν.
Από εκεί, εξαρτάται αν θα παραμείνουν εκεί ή θα αποδεχθούν την πρόκληση.

Μην μένετε στάσιμοι και προσπαθήστε να αναζητήσετε περισσότερα θετικά πράγματα στη ζωή. Μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό ή να κάνετε κάτι παραγωγικό, όπως η επένδυση σε μια επιχείρηση.

Να είστε ισχυροί και να μιλάτε με άλλους ανθρώπους, ώστε να μπορείτε να γίνετε ευτυχείς και επιτυχείς μακροπρόθεσμα.

5. Μην φοβάστε την αποτυχία.
Σκεφτείτε τα πάθη σας στη ζωή, μην αφήσετε την αποτυχία να σας σταματήσει και μάθετε να τα κατέχετε.

Θεωρείστε τις αποτυχίες σας ως μαθήματα και βρείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μάθετε, αναγνωρίστε τις αδυναμίες, καθώς σας διδάσκουν πώς να ζήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Είστε ο αρχηγός της ευτυχίας σας, μην επικεντρώνεστε σε πράγματα που σας δυσκολεύουν. Εάν δεν βρίσκετε την έμπνευση στην εργασία ή την αγάπη πια, αλλάξτε μονοπάτια.

6. Μην ακολουθείτε με κλειστά τα μάτια τους άλλους.
Ειλικρινά, κάνετε ό, τι σας λέει η καρδιά σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας καθώς είναι ο καλύτερος μέντορας που μπορείτε να ρωτήσετε. Σταματήστε να ακολουθείτε άλλους χωρίς στόχο και επικεντρωθείτε στα πράγματα που πραγματικά σας κάνουν ευτυχισμένους.

7. Μην αφήνετε οποιοδήποτε ανεπιθύμητο γεγονός να επηρεάσει την ημέρα σας
.
Δυσάρεστα πράγματα συμβαίνουν σε όλους. Ασήμαντα πράγματα μας ενοχλούν,και για κάποιο λόγο γνωρίζουμε φυσικά πώς να διοχετεύσουμε αυτήν την απαισιόδοξη ενέργεια μέσα μας.

Μάθετε να αφήνετε τα πράγματα που δεν έχουν σημασία για σας και να αγκαλιάζετε τα πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν.

Όσο λιγότερο χρόνο ξοδεύετε στην αρνητική σκέψη, τόσο περισσότερο κάνετε τον εαυτό σας πιο δεκτικό σε ευνοϊκά γεγονότα.

8. Μην αγνοείτε τις μικρές χαρές.
Έχουμε 24 ώρες την ημέρα για μια ζωή. Εντός αυτής της περιόδου, κάτι ευχάριστο θα συμβεί αναπόφευκτα.

Ένα μωρό που σας χαμογελά , ένα χαριτωμένο κουτάβι που παίζει μαζί σας,ο ωραίος καιρός και όλα τα άλλα μικρά πράγματα.

Ακόμη και για μια μικρή στιγμή μόνο, μάθετε να δείχνετε την εκτίμησή σας για τα μικρά πράγματα
που ρυθμίζουν τον εαυτό σας και να αναγνωρίζει τις θετικές στιγμές κάθε φορά.

9. Μην κατηγορείτε και μη μισείτε.
Σταματήστε να κατηγορείτε τους ανθρώπους για τις κακοτυχίες στη ζωή σας.Εξασκηθείτε στη συγχώρεση και στην υπομονή. Καθώς ωριμάζουμε, γινόμαστε σοφότεροι. Αγκαλιάστε τις αποτυχίες σας με τον ίδιο τρόπο που αγκαλιάζετε τις επιτυχίες σας.

Σταματήστε να μισείτε τους ανθρώπους και μάθετε να συγχωρείτε τα λάθη τους. Έχετε και σεις τα μειονεκτήματά σας όπως και οι αλλοι,μάθετε να αποδέχεστε τις ατέλειες των άλλων.

Επιτρέποντας αυτό, θα απελευθερώσετε την ψυχή σας από τα στελέχη των ελαττωμάτων που κουβαλάτε μαζί σας όλο αυτό το διάστημα.

Ως αποτέλεσμα, θα νιώσετε ανώτεροι πνευματικά και θα εκτιμήσετε την ευτυχία που σας περιβάλλει.

10. Μην ξεχνάτε την οικογένειά σας.
Όταν είναι εφικτό παρευρεθείτε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν δει να εξελίσσεστε σ΄αυτο που είστε τώρα.

Είναι αυτοί που φυσικά σας γνωρίζουν. Δεν χρειάζεται να επεξηγείτε κάθε φορά που μιλάτε, δεν σας κρίνουν και, πάνω από όλα, σας αγαπούν.

Τέλος , ανεξάρτητα από το πόσο μακριά έχουμε έρθει, θα κοιτάξουμε πίσω και θα θα αναζητήσουμε τον τόπο από όπου ξεκινήσαμε.

11. Ζήστε το παρόν.

Όλα τα βάσανα προέρχονται από το να μην είστε νοερά στην παρούσα στιγμή.Η υπερβολική σκέψη, η ανησυχία και η σκέψη του παρελθόντος είναι οι αιτίες που σας εμποδίζουν να ζείτε το παρόν.
Στην πραγματικότητα, το παρόν είναι το μόνο που υπάρχει. Οτιδήποτε άλλο είναι είτε μια μνήμη είτε μια φαντασία του νου σας.

Οι μνήμες παραμορφώνονται και οι φαντασιώσεις δεν είναι πάντα ακριβείς. Ωστόσο, το γεγονός είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι 'αυτες, ούτε μπορούν να σας κάνουν αν δεν τις αφήσετε.
Είστε εδώ και τώρα στο παρόν και από εδώ και πέρα έχετε τη δύναμη να κάνετε μια πραγματική αλλαγή. Μπορείτε να δώσετε διαφορετικό νόημα στις αναμνήσεις και να αλλάξετε τις φαντασιώσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε.Αλλά πάνω απ΄όλα αυτα,είναι το παρόν.

Φέρτε το μυαλό σας στην τρέχουσα στιγμή και θα βρείτε πού ήταν κρυμμένη η πραγματική ευτυχία ανέκαθεν.Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατονταδες εθελοντικες δοκιμές με πελατες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την μέθοδο μου στο www.voicehealing.gr
Για πληροφορίες και άρθρα : www.ploumistos.com
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,426,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1944,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,692,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,753,ΒΙΝΤΕΟ,187,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,840,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,369,Κόσμος,9495,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,358,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1516,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5929,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1099,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2582,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,614,Eco-News,2751,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Αμφισβητούμε τη ζωή μας - 11 θετικές συμβουλές για να έλξεις ευτυχία
Στ. Πλουμιστός: Αμφισβητούμε τη ζωή μας - 11 θετικές συμβουλές για να έλξεις ευτυχία
Στ. Πλουμιστός: Αμφισβητούμε τη ζωή μας - 11 θετικές συμβουλές για να έλξεις ευτυχία
https://miro.medium.com/max/3840/1*hoGNUS8O9Zvqss65GYKiaA.jpeg
https://i.ytimg.com/vi/tXLvGDRWo5U/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/04/11.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/04/11.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content