Voice Healing by St. ploumistos

Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς με την επαναστατική μέθοδο που σου προτείνω, τον συνδυασμό της φωνής με ειδικά θεραπευτικά ακούσματα και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο που αρμόζει στην περίπτωση σου, φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.

Κάθε ανθρώπινη φωνή είναι η εκδήλωση του κρυμμένου χαρακτήρα. Δεν είναι τα λόγια μας που επηρεάζουν τόσο πολύ τους ανθρώπους, αλλά η τονικότητα, η συχνότητα, ο λεπτοφυής ηλεκτρισμός της φωνής μας. Είναι το ίδιο και με τη μουσική. 

Η μουσική μεταφέρει τη συχνότητα της συνειδητότητάς μας. Έτσι επηρεάζουμε εκατοντάδες ανθρώπους, τους ελκύουμε ή τους μολύνουμε μέσα από αυτό που πραγματικά είμαστε. 

Το επίπεδο μας μπορεί να προσελκύσει τη συνειδητότητα του ακροατή στο δικό σου επίπεδο, προκαλώντας έτσι είτε αφύπνιση ή οπισθοδρόμηση

Voice Healing by St. ploumistos

1) Γιατί να εγγραφώ στο Voice Healing;
Γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ακούσεις τα ηχητικά αρχεία που δημιουργώ επιλέγοντας αυτό που επιθυμείς, σε προνομιακή τιμή.

2) Τι θα πετύχω κάνοντας Voice Healing;
Έχεις άγχος, θυμό, μαύρες σκέψεις, εθισμός σε ουσίες ή ανθρώπους, πεποιθήσεις που σε ταλαιπωρούν, ψυχικά τραύματα που καθημερινά στροβιλίζουν το μυαλό σου;
-Μήπως θέλεις να δυναμώσεις τον εαυτό σου, να έλξεις την αφθονία, την ευτυχία και την θετική σκέψη;
-Μήπως έχεις θέματα με την υγεία σου που προκάλεσες με την συμπεριφορά και την σκέψη σου;
-Μήπως έχεις πόνο στην ψυχή και στο σώμα σου;

Η επαναστατική μέθοδος που σου προτείνω, είναι ο συνδυασμός της φωνής με ειδικά μουσικά ακούσματα (πιστοποιημένες μουσικές - hz) και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο, για να συμβεί με την προπονηση του νου (επανάληψη), μια νοερή απεικόνιση που φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.

Η νοερή απεικόνιση είναι μια διαδικασία που επιστρατεύει την έμφυτη δύναμη της φαντασίας έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ολιστική θέαση της ζωής σου, να εντοπίσεις τον ανασταλτικό παράγοντα που την έχει οδηγήσει σε νόσο ή σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και αμέσως να βάλει τον Νου σου στη διαδικασία για την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεσαι.

Το Voice Healing βασίζεται στο μοντέλο της ηχο-φαινομενολογίας και στην άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Οι εικόνες που επιλέγουμε να παραμένουν στη ψυχοσύνθεσή μας, εκούσια ή ακούσια, επιδρούν στη ψυχοφυσιολογία μας. Έρευνες με εγκεφαλογραφήματα έχουν δείξει ότι οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται με αυτό που θεωρείται «κανονική» αντίληψη ενεργοποιούνται και με τη νοερή απεικόνιση. 

Το Voice Healing ενισχύει στο τετραπλάσιο την ένταση της νοερής απεικόνισης που λειτουργεί ταυτόχρονα διαγνωστικά, καθώς οι εικόνες καθρεφτίζουν τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική πτυχή της ύπαρξής μας που χρήζουν εξερεύνησης και ίασης, και θεραπευτικά καθώς αποκαλύπτει έναν ενεργό θησαυρό θεραπευτικών συμβόλων που συγκροτούν το κλειδί της λύσης πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας σου.

3) Με το Voice Healing μπορώ να κάνω "διαλογιστική ησυχία" του νου μου;
Οι περισσότεροι από μας τον περισσότερο καιρό κατευθυνόμαστε, κυριαρχούμαστε από τις σκέψεις μας ή από τα συναισθήματα μας. Είναι επόμενο να έχουμε την τάση να νομίζουμε ότι είμαστε αυτές οι σκέψεις και αυτά τα συναισθήματα. Η "διαλογιστική ησυχία" είναι η κατάσταση της απλής ύπαρξης, της απλής βίωσης, χωρίς καμιά παρέμβαση από το σώμα ή από τον νου. Είναι μια φυσική κατάσταση, την οποία όμως έχουμε ξεχάσει πώς να προσεγγίζουμε.

Το Voice Healing βοηθάει στην εστίαση και στην αυτοσυγκέντρωση για να επιτευχθεί αυτοβελτίωση και επίγνωση. Εστιάζεσαι στο ηχητικο αρχείο που ακούς και η συνειδητότητα σου διευρύνεται. Οι νέες πεποιθήσεις σου "κατοχυρώνονται" στο νου σου ως νέος σου εαυτός ή τον επαναπρογραμματίζεις.

4) Για ποια θέματα μπορώ να κάνω συνεδρίες Voice Healing;
Σας προτείνω να δείτε τον κατάλογο συνεδριών στον οποίο προστίθενται συνεχώς νέες συνεδρίες.

5) Για πόσο διάστημα μπορώ να κάνω συνεδρίες Voice Healing; 
Προσπαθώντας κάποιος να επιτύχει την ʺαποκατάστασηʺ και όχι απλώς ʺβελτίωσηʺ είναι σημαντικό για τους προφανείς λόγους να συνεχίσει να κάνει  τις ηχητικές συνεδρίες για την πλήρη αποκατάσταση.          
Υπάρχουν κάποια προβλήματα που ίσως να χρειάζονται περισσότερο χρόνο και συνεδρίες Voice Healing από κάποια άλλα. Η σοβαρότητα εξαρτάται από την παρουσία, τη διάρκεια και την ένταση των συναισθημάτων, για πόσο καιρό υπάρχει το πρόβλημα και πόσο ανθεκτικός ήταν κάποιος στις προηγούμενες προσπάθειες για ʺπλήρη αποκατάστασηʺ. Στα παραπάνω συμβάλλει επίσης και η συνολική ποιότητα ζωής ενός ανθρώπου, για αυτό δεν είναι μόνο η σοβαρότητα της κατάστασης που επηρεάζει την ταχύτητα της απόκρισης, αλλά επίσης η δύναμη και η υποστήριξη που έχει το άτομο σε άλλους τομείς της ζωής του.

Συστήνω να κάνετε Voice Healing έως τρεις φορές την εβδομάδα σε ότι αφορά συνεδρίες για τον επαναπρογραμματισμό του νου και τις θετικές πεποιθήσεις. Για οποιαδήποτε άλλη συνεδρία δεν υπάρχει περιορισμός.


6) Τι είναι οι ατομικές συνεδρίες Voice Healing και πως γίνονται;
Οι ατομικές συνεδρίες Voice Healing είναι η δημιουργία προσωπικού ηχητικού αρχείου που περιέχει λεκτικό περιεχόμενο με λέξεις "κλειδιά", ακούγοντας τες με την φωνή του Στ. Πλουμιστού που συνδυάζονται με μουσική που ταιριάζει σύμφωνα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης.


Το Voice Healing ξεκινάει όταν ο πελάτης ακούει ως "συνεδρία" το προσωπικό ηχητικό αρχείο του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα με την "απόρριψη" ανεπιθύμητων αναμνήσεων, ψυχικών τραυμάτων, εθισμών, περιοριστικών πεποιθήσεων ή ακόμη και την μείωση προβλημάτων υγείας. 

(Προϋπόθεση για την δημιουργία προσωπικού ηχητικού αρχείου είναι η συμπλήρωση προσωπικού ερωτηματολόγιου που δείχνει τις ακριβής ανάγκες του ενδιαφερόμενου).

Κλείστε τώρα ραντεβού στέλνοντας το μήνυμα σας

7) Η μέθοδος Voice Healing φέρνει ευτυχία; 
Η μέθοδος Voice Healing είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα, να αποβάλλεται φόβους ώστε να ορίσετε και να επιτύχετε στόχους, να μεταμορφώσετε τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές, να αυξήσει τις ικανότητες σας, να σας διδάξει νέους τρόπους για να παρακολουθείτε τα συναισθήματά σας και να διατηρείτε τα επίπεδα άγχους σας υπό έλεγχο. Μπορεί να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε τη ζωή, τη σταδιοδρομία και τη σχέση που θέλετε. 

Ξεκινήσετε τις συνεδρίες για να διατηρήσετε ανοιχτό το μυαλό σας και να δείτε πώς ξετυλίγονται τα πράγματα μπροστά σας μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έχετε πολύ αυτογνωσία και μακροχρόνια ευτυχία να κερδίσετε. Σας το υπόσχομαι !!

Μπορείτε να νιώσετε τις ευεργετικές δονήσεις του συνδυασμού ήχου - μουσικής και της φωνής του, επισκεπτόμενοι το κανάλι ploumistos video (ΕΔΩ), όπου θα έχετε την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ να νιώσετε άμεσα μια βιωματική εμπειρία, ακούγοντας τις αφυπνιστικές ομιλίες του αυτοβλετίωσης και αυτογνωσίας. 

Voice Healing στο χώρο σας

Με το Voice Healing του Στ. Πλουμιστού, για την ανακούφιση με μουσική και φωνή, το πρόγραμμα συχνοτήτων (δείτε ΕΔΩ), εφαρμόζεται ταυτόχρονα η μέθοδος bars όπου ασκούνται ειδικές ελαφρές πιέσεις στα 32 ενεργειακά σημεία  στο κεφάλι μας, που αποθηκεύουν τα ηλεκτρομαγνητικά στοιχεία όλων των σκέψεων, ιδεών, συμπεριφορών, αποφάσεων και πεποιθήσεων που είχαμε για οτιδήποτε μέχρι τώρα στη ζωή μας. Με το ιστορικό του ατόμου εφαρμόζουμε το "άγγιγμα των 32 ενεργειακών κέντρων στο κεφάλι", που υποστηρίζει τη ροή της περισσότερης ενέργεια στα σημεία καθώς γίνεται μία ηλεκτρομαγνητική αποφόρτιση της πολικότητας που βρίσκεται αποθηκευμένη στον εγκέφαλο μας.

Υπάρχουν ενεργειακά σημεία για την ίαση, τα χρήματα, το σώμα, τον έλεγχο, την δημιουργικότητα, τη γήρανση, τη σεξουαλικότητα, ανακούφιση, κ.λ.π.. Κάθε σκέψη, ιδέα, στάση, ή απόφαση που έχουμε παγιώσει σε μία θέση, δημιουργεί φραγμούς στην ενέργεια και περιορίζει την ικανότητά μας να είμαστε παραγωγικοί σε αυτόν τον τομέα και να επιτρέψουμε να έρθει κάτι διαφορετικό στη ζωή μας με ευκολία.

Επίσης πραγματοποιείτε αποφόρτιση μέσω νοερής απεικόνισης εικόνων και χρωμάτων (ενεργειακή θεραπεία), ως εργαλείο όχι μόνο ανακούφισης από το στρες αλλά και απαλλαγής περιοριστικών πεποιθήσεων ή και ίασης. 

Δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων ίασης (VHT)

Ο Στ. Πλουμιστός, πρωτοπόρος στην προπονητική του νου, εφαρμόζει το Voice Healing όπου συνδυάζει την συχνότητα της φωνής του με ειδικά θεραπευτικά μουσικά ακούσματα για την κατασκευή Προσωπικών  Φωνητικών Αρχείων - Video, έπειτα από την συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολόγιου που πρέπει να απαντήσει ο πελάτης.

Να σημειωθεί ότι για τον καθέναν δημιουργείτε ένα προσωπικό ηχητικό αρχείο που περιέχει λεκτικό περιεχόμενο με λέξεις "κλειδιά" που δημιουργούν "ευεργετικές δονήσεις", ακούγοντας τες με την φωνή του Στ. Πλουμιστού που συνδυάζονται με μουσική που ταιριάζει σύμφωνα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης.

Το Voice Healing ξεκινάει όταν ο πελάτης ακούει ως "συνεδρία" το προσωπικό ηχητικό αρχείο του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στον προσωπικό χώρο του, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα με την "απόρριψη" ανεπιθύμητων αναμνήσεων, ψυχικών τραυμάτων, εθισμών, περιοριστικών πεποιθήσεων ή ακόμη και την μείωση προβλημάτων υγείας. 

(Προϋπόθεση για την δημιουργία προσωπικού ηχητικού αρχείου είναι η συμπλήρωση προσωπικού ερωτηματολόγιου που δείχνει τις ακριβής ανάγκες του θεραπευόμενου).

Ενδεικτικός κατάλογος παραγγελίας (Voice Healing
για την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων 
 1. Δημιουργία ηχητικού αρχείου συναισθηματικής αποφόρτισης
 2. Δημιουργία ηχητικού αρχείου αντικαταθλιπτικής θωράκισης
 3. Δημιουργία ηχητικού αρχείου ψυχικής ισορροπίας και ενδυνάμωσης
 4. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για τον επαναπρογραμματισμό του νου στην Θετική σκέψη
 5. Δημιουργία ηχητικού αρχείου καθημερινής υποστήριξης με προσωπικές Θετικές Δηλώσεις 
 6. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θετικότητα, την ευγνωμοσύνη και την αγάπη στην καρδιά
 7. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την αφθονία και την ευτυχίας 
 8. Δημιουργία ηχητικού αρχείου επαγγελματικής επιτυχίας
 9. Δημιουργία ηχητικού αρχείου προγραμματισμού υποσυνειδήτου - Νέος εαυτός
 10. Δημιουργία ηχητικού αρχείου αλλαγής προσωπικών "προβληματικών" πεποιθήσεων 
 11. Δημιουργία ηχητικού αρχείου αποκατάστασης ενεργειακών κέντρων του σώματος
 12. Δημιουργία ηχητικού αρχείου σεξουαλικής επιθυμίας - ενίσχυση libido - φαντασιώσεις 
 13. Δημιουργία ηχητικού αρχείου σεξουαλικής επιθυμίας για γυναίκες με προβλήματα υγείας
 14. Δημιουργία ηχητικού αρχείου σεξουαλικής επιθυμίας για άντρες με προβλήματα υγείας
 15. Δημιουργία ηχητικού αρχείου ανακούφισης από το στρες & το επίμονο άγχος 
 16. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την προστασία από μαγεία και ξόρκια - (προσευχή)
 17. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θωράκιση από την αρνητική ενέργεια
 18. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θωράκιση της ζωής σου με "αγγελική προστασία"
 19. Δημιουργία ηχητικού αρχείου περιορισμού ή απόρριψης εθιστικών συνηθειών (τσιγάρο -ναρκωτικά)
 20. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για τον περιορισμό ή την απόρριψη κρίσεων πανικού ή φόβων
 21. Δημιουργία ηχητικού αρχείου ανακούφισης ασθενών με βαρέα νοσήματα ή από εγχειρίσεις 
 22. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την ανακούφιση πόνων από χημειοθεραπείες ή επώδυνων επεμβάσεων 
 23. Δημιουργία ηχητικού αρχείου θωράκισης της υγείας με την "ανασύσταση κυττάρων"
 24. Δημιουργία ηχητικού αρχείου για την θωράκιση από προβλήματα υγείας (απάντηση σε ειδικό ερωτηματολόγιο)
Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού ενημέρωσης στο 6945 723 523
 • Η αποστολή προσωπικού ερωτηματολόγιου είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 • Η συνεδρία ανάλυσης του ερωτηματολογίου που δείχνει τις ακριβής ανάγκες του θεραπευόμενου είναι διάρκειας 30 λεπτών. 
 • Η αποστολή των προσωπικών αρχείων γίνετε με e-mail ή με την αποστολή USB (στικάκι).
Τρόποι Πληρωμής
Το συμφωνημένο ποσό χρειάζεται να κατατεθεί μια εβδομάδα νωρίτερα. Στο καταθετήριο δεν είναι απαραίτητο να αναγράφονται προσωπικά σας στοιχεία, αν δεν το επιθυμείτε. Ο τρόπος με τον οποίον μπορεί να γίνει η πληρωμή είναι με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα: Σταύρος Πλουμιστός (Global Attract)
Αρ. Λογ/σμού: 5612-076109-480
ΙΒΑΝ: GR55 0172 6120 0056 1207 6109 480
swift bank: PIRBGRAA
----------------------------------------------------------------
Αυτοβελτίωση με Voice Healing


Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής αφύπνισης συνείδησης και προπονητής ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ
Για συνεδρίες χαλάρωσης και υποστήριξης στο www.voicehealing.gr
Για συνεδρίες Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1088,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,263,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1251,ΒΙΝΤΕΟ,828,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,330,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,242,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1557,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,913,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
static_page
Ploumistos.com: Voice Healing by St. ploumistos
Voice Healing by St. ploumistos
Voice Healing by St. ploumistos
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/p/voice-healing-therapy-vht-by-st.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/p/voice-healing-therapy-vht-by-st.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content