Χαλαρώστε και απολαύστε το ψεύτικο show για τον παγκόσμιο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ - (Βίντεο - αποδείξεις)

Χαλαρώστε και απολαύστε το ψεύτικο show για τον παγκόσμιο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ - (Βίντεο - αποδείξεις)

⍆Το ψεύτικο σενάριο «τέλος του κόσμου» που ξεδιπλώνεται τώρα στη Δύση σύντομα... θα γίνει πιο φαντασμαγορικό, οπότε καθίστε άνετα και απολαύστε το σόου. 

Αν και μπορεί κάποιες φορές να μοιάζει τρομαχτικό, ο πραγματικός στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας καλύτερος κόσμος. «Προσδιορίσαμε τη διάρκεια του θεάτρου γύρω στους 20 μήνες», λέει μια πηγή από τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης. Μέχρι τώρα πάνω από 30 χώρες και ένα δισεκατομμύριο κόσμου βρίσκονται σε γενική απαγόρευση ως μέρος του σόου.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, ακούμε και από πηγές εσωτερισμού πως ένας πολύ αληθινός πόλεμος που μαίνεται για χιλιάδες χρόνια τώρα, πλησιάζει στο τέλος του. Αν η ανθρωπότητα είναι νικήτρια, η καραντίνα στον πλανήτη Γη θα σταματήσει και θα επιτραπεί στην ανθρωπότητα να βγει στο διάστημα, σύμφωνα με πηγές στις ομάδες οικογενειών που ελέγχουν τον μονοθεϊσμό.

Πριν όμως κάτι τέτοιο καταστεί δυνατό, το παλιό πλέγμα οικονομικού ελέγχου θα πρέπει να καταρρεύσει και αυτό σημαίνει πως θα υπάρχουν αναταράξεις και κάποιες δυσκολίες, ειδικά στη Δύση, καθώς ο υπόλοιπος κόσμος σταματάει να αποτίει φόρο τιμής στη Χαζαρική μαφία, λένε πηγές από την Ασιατική μυστική κοινότητα.

Πριν κοιτάξουμε το τι θα συμβεί στο οικονομικό σύστημα, ας ρίξουμε μια κλέφτικη ματιά σε κάποια τμήματα του ψεύτικου σεναρίου «τέλος του κόσμου» του πρότζεκτ Γαλάζια Ακτίδα που προωθούνται τώρα. Οι P3 Ελευθεροτέκτονες μου έστειλαν την περασμένη εβδομάδα τις ακόλουθες εικόνες και βίντεο.

Η πρώτη είναι τα κέρατα του διαβόλου που εμφανίζονται πάνω από μια εκκλησία στην Αυστρία.



Μετά, ο διάβολος εμφανίστηκε στον Περσικό Κόλπο.


Το βίντεο παρουσιάζει έναν δαίμονα να εμφανίζεται στην κορυφή κάποιας εκκλησίας στην Ισπανία. Ένα απόσπασμά του μπορείτε να δείτε εδώ:

Με λίγα κλικ του ποντικιού, ελέγξαμε αυτό που μας έστειλαν οι P3 και βρήκαμε τα ακόλουθα:
Σύμφωνα με τη NASA, η πρώτη εικόνα είναι εικόνα από μερική έκλειψη ηλίου που έγινε το 2003. Ειδησεογραφικές αναφορές λένε ότι η δεύτερη είναι από μερική έκλειψη στις 7 Ιανουαρίου 2020. Ίσως, αλλά οι P3 έχουν πράγματι την τεχνολογία να προβάλουν τέτοια ολογράμματα στον ουρανό, την οποία μου παρουσίασαν όταν τους επισκέφθηκα το 2009.

Ο δαίμονας γκάργκοϊλ (gargoyle) στη στέγη της εκκλησίας, φαίνεται πως δημιουργήθηκε από κάποιον που εμφανίζεται ως Ισπανός έφηβος που το έκανε στον υπολογιστή του. Το έξι λεπτών βίντεο πιο κάτω δείχνει πώς ακριβώς μπορεί να δημιουργηθεί παράλληλη πραγματικότητα στο διαδίκτυο.

Εν πάση περιπτώσει, το ψεύτικο σόου πανδημίας που παρακολουθούμε τώρα εκπροσωπεί έναν αληθινό πόλεμο για τον πλανήτη γη. Πηγές από την NSA(Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ) μας λένε τώρα πως Covid19 = Covert Virus Infection Destruction 2019 (Συγκαλυμμένη Καταστροφή από Ιογενή Λοίμωξη 2019).

Η ερώτηση είναι: ποιανού καταστροφή;
Οι ελεγκτές του παλιού συστήματος προσπαθούν να κρατήσουν την εξουσία χρησιμοποιώντας βιολογικά όπλα και ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις 5G για να σκοτώσουν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού και να αναγκάσουν τους υπόλοιπους να υποταχθούν. Οι δυνάμεις αντίστασης εξουδετερώνουν τα βιολογικά όπλα και αποτρέπουν την εγκατάσταση των πύργων 5G. Σε αντεπίθεση, χρησιμοποιούν την εν εξελίξει οικονομική καταστροφή για να τελειώσουν τον έλεγχο του οικονομικού συστήματος από τη Χαζαρική μαφία. Μέχρι στιγμής τα Λευκά Καπέλα φαίνεται να κερδίζουν.

Λένε πως τώρα η Ιταλία έχει τους περισσότερους θανάτους από την πανδημία και ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε πλήρες κλείδωμα (lockdown). Ωστόσο, αν κοιτάξετε τα δεδομένα, φαίνεται πως η μέση ηλικία των θανόντων είναι τα 80 έτη και το 99% αυτών είχε ένα ή συνήθως περισσότερα προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας. Με άλλα λόγια, όλο αυτό στο οποίο στοχεύει η Καμπάλ, είναι η τρομολαγνική ΜΛΚ.

Εφόσον το σόου της πανδημίας και τα γραφικά του κομπιούτερ ίσως σύντομα πάψουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο, πηγές από την ΜΙ6 και τη CIAαναφέρουν ότι η επόμενη φάση θα περιλαμβάνει «έναν τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό παλμό που θα διαπεράσει τη μητέρα Γαία μέσα στην εβδομάδα». Αυτό θα προκαλέσει μια προσωρινή απενεργοποίηση του διαδικτύου και των κινητών τηλεφώνων, αναφέρουν πηγές της ΜΙ6.

«Οι αεροπορικές εταιρίες έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζονται. Τα αεροπλάνα που θα πετούν τη στιγμή που θα διαπεράσει τον πλανήτη ο τεράστιος ηλεκτρομαγνητικός παλμός θα πέφτουν απ’ τον ουρανό. Παρακολουθείτε για οποιοδήποτε αεροπορικό δυστύχημα την γύρω στην επόμενη εβδομάδα. Αυτή θα είναι η αιτία», λένε πηγές από τη CIA. Βεβαίως, η εναέρια κίνηση έχει διακοπεί.

Αυτή η πρόβλεψη από τη NASA για κάποιον τεράστιο αστεροειδή ή αστεροειδή που θα εκραγεί στην ατμόσφαιρα ίσως είναι «το έναυσμα ενός ακόμη μεγάλου μαγνητικού κύματος που θα χτυπήσει τη γη μέσα σε 10 μέρες. Μπορεί να απενεργοποιήσει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα στον πλανήτη για λίγες μέρες μέχρι να γίνει επανεκκίνηση», λένε πηγές της CIA.

Θα δούμε. Αλλά, για παν ενδεχόμενο, βεβαιωθείτε πως έχετε τα σταθερά τηλέφωνα ή τις φυσικές διευθύνσεις των δικών σας ανθρώπων.

Τώρα ας κοιτάξουμε την οικονομική αναταραχή που έχει προκληθεί από το σόου της πανδημίας. Σαν νεαρός οικονομικός ανταποκριτής, θυμάμαι τον απίστευτο χαμό που γινόταν όταν οι κεντρικοί τραπεζίτες ανακοίνωναν πράγματα όπως μια πτώση της τάξης του 0,25% στα επιτόκια. Λοιπόν τώρα, έχουμε τον Τζέιμς Μπάλαρντ τον πρόεδρο της St. Louis Fed (Ομοσπονδιακή Τράπεζα του Σεντ Λούις) να προβλέπει 30% ανεργία και 50% πτώση του ΑΕΠ. Κάτι τέτοιο θα ήταν δυο φορές χειρότερο από την Μεγάλη Ύφεση του 1930.

Οπότε η FRB (Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ) έχει:
1. Κατεβάσει τα επιτόκια από 1,25% στο 0,15%
2. Ξεκινήσει ποσοτική χαλάρωση άνω των 700 δις δολαρίων
3. Ξεκινήσει συμφωνίες επαναγοράς 1,4 τρις δολαρίων
4. Ξεκινήσει κι άλλες συμφωνίες επαναγοράς 1 τρις δολαρίων… τη μέρα!
5. Ανακοινώσει πως θα ξεκινήσει να αγοράζει εταιρικά ομόλογα(βραχυπρόθεσμα εταιρικά χρέη
6. Επιτρέψει σε πρωτογενείς μεταπωλητέςνα κρατούν ενεργητικά, συμπεριλαμβανομένων μετοχών, ως εχέγγυα σε αντάλλαγμα με βραχυπρόθεσμη πίστωση
7. Ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει να αγοράζει δημόσιο χρέος
8. Ανοίξει απεριόριστα ανταλλακτήρια δολαρίων στο κοινό.
Και το αποτέλεσμα όλης αυτής παροχής-ρεκόρ ρευστότητας – καταστροφή σχεδόν 30 τρις δολαρίων παγκόσμιου πλούτου (ομόλογα και μετοχές)…

Το γράφημα αυτό δείχνει πώς η πάλαι ποτέ παντοδύναμη Federal Reserve έχει χάσει εντελώς τη γοητεία της. Διοχετεύουν αστρονομικά ποσά ψεύτικων χρημάτων και κανείς δεν τους πιστεύει πλέον.




https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/bfmDFA3.jpg?itok=XJgYfuI1

Το επόμενο βήμα θα είναι να δοθούν χρήματα απ΄ευθείας στους ανθρώπους. Οι πηγές από τη ΜΙ6 λένε πως κάθε άτομο θα λαμβάνει χίλια ή δυο χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα μέχρι να τελειώσει η κρίση. Ο υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούχιν συζητάει για 3.000 δολάρια για κάθε τετραμελή οικογένεια, περισσότερη ασφάλεια στους ανέργους και 4 τρις δολάρια ρευστότητα για να «στηριχτεί η οικονομία». Πηγές από τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης λένε πως ετοιμάζεται επίσης διαγραφή για όλα τα χρέη.

Το άλλο που συμβαίνει είναι ότι αποσυναρμολογείται το Δυτικό σύστημα των διαπλεκόμενων συμφερόντων. Εφόσον τα περισσότερα οικονομικά ιδρύματα και μεγάλες εταιρίες θα φαλιρίσουν λόγω της προβλεπόμενης πτώσης κατά 50% του ΑΕΠ, θα καταλήξουν να κρατικοποιηθούν, λένε οι πηγές των P3 Ελευθεροτεκτώνων.

Αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει στη Γερμανία, όπου ξεκίνησαν μια μαζική οιονεί κρατικοποίηση κάθε βιομηχανίας.

Το σύστημα θα αντικατασταθεί με ένα υβριδικό κομμουνιστο/καπιταλιστικό σύστημα σχεδιασμένο πάνω στο πολύ επιτυχημένο σύστημα που πρωτοεφαρμόστηκε στην Ιαπωνία μετά το τέλος του 2ου Π.Π. και βελτιώθηκε από τη Σιγκαπούρη και την Κίνα, λένε πηγές και από τους P3 και από την ΜΙ6.
Ωραία, τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε άλλες πλευρές του τρέχοντος υβριδικού παγκόσμιου πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη:

Πηγές του Πενταγώνου λένε «ο σεισμός της 11/3 στη βόρεια Νέα Υόρκη και της 18/3 στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα ίσως κατέστρεψε υπόγειες βάσεις της Καμπάλ». Το ίδιο ισχύει και για τον σεισμό της 22 Μαρτίου στην Κροατία.

Οι πηγές επίσης αναφέρουν:

Ο σύμμαχος του Τραμπ πρώην πρόεδρος της Βουλής Νιουτ Γκίνγκριτς (Newt Gingrich) φαίνεται να είναι ο εκ των πραγμάτων Κυβερνήτης της Ιταλίας, εφόσον «παγιδεύτηκε» εκεί και η γυναίκα του είναι Πρέσβης των ΗΠΑ στο Βατικανό.

Επιπλέον:
Οι Σιωνιστές χάνουν τον έλεγχο καθώς η βαλτή των Ισραηλινών Νίκι Χάλεϊ (Nikki Haley) υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από το συμβούλιο της Μπόινγκ. Την ίδια ώρα, οι διεφθαρμένοι Ισραηλινοί γεμάτοι ύβρη υπέγραψαν την καταδίκη τους όταν αρνήθηκαν να παραδώσουν τους εγκληματίες της 9/11 και τον κώδικα πηγής για το Iron Dome (αμυντικό σύστημα) στο στρατό των ΗΠΑ, που είχαν χρηματοδοτηθεί από Αμερικανούς φορολογούμενους.

Ακούσαμε επίσης από πηγές της CIA στη νοτιοανατολική Ασία ότι «έλαβε χώρα μια τεράστια καταστροφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας κοντά στη Wuhan.» Επιπλέον, αυτό προκάλεσε «μια σχισμή στο χωρο-χρονικό συνεχές,» λένε. Οι πηγές προσθέτουν «οι Κινέζοι έχουν τεχνολογία και μηχανές που δεν γνωρίζουμε».

Ανεξάρτητα από τα κρυμμένα αυτά γεγονότα, είναι σαφές ότι η οικονομική δραστηριότητα στην Ιαπωνία και την Κίνα επιστρέφουν τώρα ξανά στην κανονικότητα παρ’ όσα συμβαίνουν στη δύση.

Οι Ιάπωνες επίσης δείχνουν ανυπακοή σε διαταγές από τους πρώην κυρίους τους της Χαζαρικής μαφίας, και δε συμμορφώνονται πλέον με την παράσταση της πανδημίας.

Ωστόσο, υπάρχει μία σοβαρή πολεμική επιχείρηση που εκτυλίσσεται στη Δύση, όπου μπορούμε να δούμε όλων των ειδών κορυφαίους πολιτικούς και επιχειρηματίες να εξαφανίζονται. Ο τελευταίος φαίνεται να είναι η Άνκελα Μέρκελ, η οποία βρίσκεται «σε κατ’ οίκον καραντίνα». Η 27μελής Ευρωπαϊκή Ένωση έκλεισε τα σύνορά της και το Βέλγιο, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Ιταλία βρίσκονται σε lockdown («κλείσιμο»), καθώς ξεκινούν οι συλλήψεις, λένε οι πηγές από την NSA. Η Πολωνία έφτασε στο σημείο να κλείσει τα σύνορά της και με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Βλέπουμε επίσης πιθανή οικολογική καταστροφή από την Καμπάλ κοντά στη Σαουδική Αραβία, καθώς απειλούν να καταστρέψουν την Ερυθρά Θάλασσα ανατινάζοντας ένα τάνκερ και δημιουργώντας τεράστια διαρροή πετρελαίου.

Παρά τις απειλές αυτές, η άγρια ζωή έχει αρχίσει να επιστρέφει στις πόλεις και να ανθίζει, σαν αποτέλεσμα των αλλαγών που λαμβάνουν χώρα στην οικονομική μας διαχείριση. Σύντομα οι πόλεις μας θα γεμίσουν πράσινο και μικρά ζώα.

Τελειώνοντας, αυτή την εβδομάδα θα ήθελα να μοιραστώ κάτι ασυνήθιστο που μου συνέβη τις προάλλες. Κάποιο απόγευμα που χαλάρωνα σε μια κατάσταση διαλογισμού, έγραψα το ακόλουθο σε ένα κουτί χαρτομάντιλα: « Το φαινόμενο της ψευδο-Καρίας = το πλασέμπο πηδάει σε υψηλότερη κατάσταση fractal». Σας διαβεβαιώνω πως δεν είχα ιδέα τι σήμαινε αυτό το μήνυμα και δε βγήκε από εμένα ή από το υποσυνείδητό μου αλλά μου υπαγορεύτηκε τηλεπαθητικά.

Η διαδικτυακή έρευνα οδήγησε σε μία μόνο αναφορά για το «ψευδο-Καρία». Φαίνεται πως φυτεύοντας ένα μόνο είδος θάμνου στην έρημο, εμφανίζεται ένα φαινόμενο πεταλούδας που οδηγεί στο να γίνει η έρημος δάσος. Οι θάμνοι επιτρέπουν να φυτρώσουν δέντρα, και αυτά με τη σειρά τους κατακρατούν την υγρασία και ολόκληρο το οικοσύστημα αλλάζει.

Αυτού του είδους η διαδικασία είναι γνωστή επίσης ως fractal phase change. Ένα γνωστό παράδειγμα είναι το βραστό νερό. Το νερό ανεβάζει θερμότητα μέχρι που ξαφνικά αρχίζει να βράζει και το νερό γίνεται ατμός.

Αυτό που προσπαθούμε να καταφέρουμε με την «πλασέμπο» ή ψεύτικη πανδημία και το ‘τέλος του κόσμου’ είναι να πυροδοτήσουμε αλλαγή φάσης σε πλανητικό επίπεδο. Στόχος είναι η μεταμόρφωση του πλανήτη σε υψηλότερο επίπεδο, με περισσότερες λεπτομέρειες τους ερχόμενους μήνες, οπότε αναμείνατε.

Όταν η Κοινωνία των Λευκών Δράκων και οι σύμμαχοί της κερδίσουν αυτόν το μυστικό πόλεμο για τον πλανήτη Γη, όχι πολύ αργότερα οι άνθρωποι θα μένουν σε άλλους πλανήτες, καθώς το είδος μας υφίσταται ραγδαία εξάπλωση. Αυτό συμβαίνει όταν το σπερματοζωάριο συναντάει το ωάριο μέσα στη μήτρα, μόνο που αυτή τη φορά η μήτρα είναι η ίδια η Γαία.

Το διάβασα στο enjaminfulford.net
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Χαλαρώστε και απολαύστε το ψεύτικο show για τον παγκόσμιο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ - (Βίντεο - αποδείξεις)
Χαλαρώστε και απολαύστε το ψεύτικο show για τον παγκόσμιο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ - (Βίντεο - αποδείξεις)
Χαλαρώστε και απολαύστε το ψεύτικο show για τον παγκόσμιο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ - (Βίντεο - αποδείξεις)
https://steemitimages.com/0x0/https://cdn.pixabay.com/photo/2017/09/29/02/36/apocalypse-2797685_1280.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/show.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/show.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content