================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ανθρώπινα Υβρίδια. Πως δημιουργούνται; - Τέρατα για θεραπείες

⍆Τον Μάρτιο του 2007 εφημερίδα τα Νέα (πλήρως συστημική), δημοσίευσε σε έντυπη... και ηλεκτρονική μορφή το άρθρο Τέρατα και Θεραπείες όπου αναφέρει ξεκάθαρα ότι ιδιωτικά εργαστήρια έλαβαν άδεια να δημιουργήσουν υβριδικά (μεταλλαγμένα) κύτταρα από ανθρώπινα κύτταρα και ζωϊκά ωάρια με ποσοστό ανάμιξης 99,9% ανθρώπινο γενετικό υλικό και 0,1 ζωϊκό και μάλιστα ο πολλαπλασιασμός αυτού του υβριδικού κυττάρου θα γίνεται για 14 ημέρες. Σας λέει κάτι αυτό;

Δίνω τον σύνδεσμο της πηγής
https://www.tanea.gr/2007/03/03/world/terata-gia-therapeies/
και την εικόνα του άρθρου

-Ας μιλήσουμε τώρα την δομή του ιού και πως παράγεται αυτός σύμφωνα με τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ.

ΟΡΙΣΜΟΣ: Ο ιός είναι παθογενετικός παράγοντας που δρα μολύνοντας τα κύτταρα ενός οργανισμού, ενσωματώνοντας το γενετικό του υλικό στο γονιδίωμα αυτών και χρησιμοποιώντας για τον πολλαπλασιασμό του, τους μηχανισμούς αντιγραφής, μεταγραφής και μετάφρασης του κυττάρου, όπως και τα περισσότερα ένζυμα που χρειάζεται για την επιβίωση του.

ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ: Κατά γενική αποδοχή οι ιοί μεταλλάσσονται και εξελίσσονται, αν και δεν υπάρχει γενική συμφωνία για το αν μπορούν να θεωρηθούν έμβια συστήματα.1 Η μελέτη του γενετικού υλικού διαφόρων ιών έδειξε περισσότερες ομοιότητες με το γενετικό υλικό των ξενιστών τους παρά με το γενετικό υλικό άλλων ιών. Ακόμη το γεγονός ότι τα γονιδιώματα των ιών έχουν σημαντικές ομοιότητες με ορισμένα κυτταρικά γενετικά στοιχεία, όπως τα πλασμίδια και τα μεταθετά στοιχεία, υποδεικνύει ότι οι ιοί προέρχονται από τμήματα κυτταρικού νουκλεϊκού οξέος με εξειδικευμένη δομή.

-Με απλά λόγια οι ιοί παράγονται από το ίδιο το κύτταρο του οργανισμού καθώς τα κύτταρα τρέφονται και φυσικά αφοδεύουν όπως όλοι οι οργανισμοί. Αυτό που αφοδεύουν λέγεται ιός, για τον λόγο αυτό το γενετικό του υλικό είναι ίδιο με αυτό του κυττάρου.

-ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ) ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ.

ΔΙΝΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%8C%CF%82#%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7

ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
https://web.archive.org/web/20031117091350/http://www.biopolitics.gr/HTML/PUBS/SYLLAB/greek/biologyd.htm

ΙΑΤΡΙΚΗ-ΒΙΟΛΟΓΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
http://www.ekt.gr/library

-Ας δούμε όμως τώρα τον συνδυασμό των δύο παραπάνω μερών του πειράματος και του βιολογικού κανόνα.

-Αναμιγνύοντας γενετικό υλικό ανθρώπινου κυττάρου και ζώου όπως ανέφερε το άρθρο της εφημερίδας ΝΕΑ (πλήρως συστημική) τότε δημιουργούμε έναν οργανισμό που δεν υπήρχε έως τώρα στο περιβάλλον , ο οποίος έχει τα δικά του υβριδικά (μεταλλαγμένα) κύτταρα τα οποία παράγουν τους δικούς τους ιούς με 99,9% ανθρώπινο γενετικό υλικό και 0,1% ζωϊκό γενετικό υλικό.

-Τι είπαμε προηγουμένως για τους ιούς σύμφωνα με την βιολογία;

Ο ιός είναι παθογενετικός παράγοντας που δρα μολύνοντας τα κύτταρα ενός οργανισμού, ενσωματώνοντας το γενετικό του υλικό στο γονιδίωμα αυτών.

Επομένως αν μολυνθούμε με έναν τέτοιο ιό (υβριδικό) μεταλλάσσεται το γονιδίωμα μας και άρα το DNA.

ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΙΟΣ ΑΠΟ ΩΑΡΙΟ ΧΟΙΡΟΥ- ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΙΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥΛΙΩΝ – COVID 19 MEΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΙΟΣ ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ.

-Ας δούμε τώρα τι λύση θα προτείνουν οι κυβερνήσεις:

Η ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ. ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

ΕΙΤΕ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΣΤΟ DNA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ.

ΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Όπως και να έχει οι επόμενες γενιές θα είναι μειωμένης διανοητικής ικανότητας διότι η μετάλλαξη αυτή θα περάσει και στον ΝΕΥΡΑΞΟΝΑ (εγκέφαλος και σπονδυλική στήλη).

ΑΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ (ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί στην εξάπλωση άλλων ασθενειών δεν έπαιρναν αυτά τα μέτρα πανδημίας που παίρνουν τώρα παγκοσμίως;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Διότι τώρα τους ξέφυγε και δεν έχει βρεθεί το αντίδοτο να μην πειραχθούν τα δικά τους γονίδια κυρίως για τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, τα οποία θα μεταλλαχθεί το DNA από τον κορωνοιό.

Το διάβασα στο katohika.gr
Ανθρώπινα Υβρίδια. Πως δημιουργούνται; - Τέρατα για θεραπείες Reviewed by PLOUMISTOS on 10:23 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.