Ανθρώπινα Υβρίδια. Πως δημιουργούνται; - Τέρατα για θεραπείες

Ανθρώπινα Υβρίδια. Πως δημιουργούνται; - Τέρατα για θεραπείες

⍆Τον Μάρτιο του 2007 εφημερίδα τα Νέα (πλήρως συστημική), δημοσίευσε σε έντυπη... και ηλεκτρονική μορφή το άρθρο Τέρατα και Θεραπείες όπου αναφέρει ξεκάθαρα ότι ιδιωτικά εργαστήρια έλαβαν άδεια να δημιουργήσουν υβριδικά (μεταλλαγμένα) κύτταρα από ανθρώπινα κύτταρα και ζωϊκά ωάρια με ποσοστό ανάμιξης 99,9% ανθρώπινο γενετικό υλικό και 0,1 ζωϊκό και μάλιστα ο πολλαπλασιασμός αυτού του υβριδικού κυττάρου θα γίνεται για 14 ημέρες. Σας λέει κάτι αυτό;

Δίνω τον σύνδεσμο της πηγής
https://www.tanea.gr/2007/03/03/world/terata-gia-therapeies/
και την εικόνα του άρθρου

-Ας μιλήσουμε τώρα την δομή του ιού και πως παράγεται αυτός σύμφωνα με τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ.

ΟΡΙΣΜΟΣ: Ο ιός είναι παθογενετικός παράγοντας που δρα μολύνοντας τα κύτταρα ενός οργανισμού, ενσωματώνοντας το γενετικό του υλικό στο γονιδίωμα αυτών και χρησιμοποιώντας για τον πολλαπλασιασμό του, τους μηχανισμούς αντιγραφής, μεταγραφής και μετάφρασης του κυττάρου, όπως και τα περισσότερα ένζυμα που χρειάζεται για την επιβίωση του.

ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ: Κατά γενική αποδοχή οι ιοί μεταλλάσσονται και εξελίσσονται, αν και δεν υπάρχει γενική συμφωνία για το αν μπορούν να θεωρηθούν έμβια συστήματα.1 Η μελέτη του γενετικού υλικού διαφόρων ιών έδειξε περισσότερες ομοιότητες με το γενετικό υλικό των ξενιστών τους παρά με το γενετικό υλικό άλλων ιών. Ακόμη το γεγονός ότι τα γονιδιώματα των ιών έχουν σημαντικές ομοιότητες με ορισμένα κυτταρικά γενετικά στοιχεία, όπως τα πλασμίδια και τα μεταθετά στοιχεία, υποδεικνύει ότι οι ιοί προέρχονται από τμήματα κυτταρικού νουκλεϊκού οξέος με εξειδικευμένη δομή.

-Με απλά λόγια οι ιοί παράγονται από το ίδιο το κύτταρο του οργανισμού καθώς τα κύτταρα τρέφονται και φυσικά αφοδεύουν όπως όλοι οι οργανισμοί. Αυτό που αφοδεύουν λέγεται ιός, για τον λόγο αυτό το γενετικό του υλικό είναι ίδιο με αυτό του κυττάρου.

-ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ) ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ.

ΔΙΝΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CF%8C%CF%82#%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7

ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
https://web.archive.org/web/20031117091350/http://www.biopolitics.gr/HTML/PUBS/SYLLAB/greek/biologyd.htm

ΙΑΤΡΙΚΗ-ΒΙΟΛΟΓΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
http://www.ekt.gr/library

-Ας δούμε όμως τώρα τον συνδυασμό των δύο παραπάνω μερών του πειράματος και του βιολογικού κανόνα.

-Αναμιγνύοντας γενετικό υλικό ανθρώπινου κυττάρου και ζώου όπως ανέφερε το άρθρο της εφημερίδας ΝΕΑ (πλήρως συστημική) τότε δημιουργούμε έναν οργανισμό που δεν υπήρχε έως τώρα στο περιβάλλον , ο οποίος έχει τα δικά του υβριδικά (μεταλλαγμένα) κύτταρα τα οποία παράγουν τους δικούς τους ιούς με 99,9% ανθρώπινο γενετικό υλικό και 0,1% ζωϊκό γενετικό υλικό.

-Τι είπαμε προηγουμένως για τους ιούς σύμφωνα με την βιολογία;

Ο ιός είναι παθογενετικός παράγοντας που δρα μολύνοντας τα κύτταρα ενός οργανισμού, ενσωματώνοντας το γενετικό του υλικό στο γονιδίωμα αυτών.

Επομένως αν μολυνθούμε με έναν τέτοιο ιό (υβριδικό) μεταλλάσσεται το γονιδίωμα μας και άρα το DNA.

ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΙΟΣ ΑΠΟ ΩΑΡΙΟ ΧΟΙΡΟΥ- ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΙΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥΛΙΩΝ – COVID 19 MEΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΙΟΣ ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ.

-Ας δούμε τώρα τι λύση θα προτείνουν οι κυβερνήσεις:

Η ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ. ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

ΕΙΤΕ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΣΤΟ DNA ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ.

ΕΙΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Όπως και να έχει οι επόμενες γενιές θα είναι μειωμένης διανοητικής ικανότητας διότι η μετάλλαξη αυτή θα περάσει και στον ΝΕΥΡΑΞΟΝΑ (εγκέφαλος και σπονδυλική στήλη).

ΑΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ (ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί στην εξάπλωση άλλων ασθενειών δεν έπαιρναν αυτά τα μέτρα πανδημίας που παίρνουν τώρα παγκοσμίως;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Διότι τώρα τους ξέφυγε και δεν έχει βρεθεί το αντίδοτο να μην πειραχθούν τα δικά τους γονίδια κυρίως για τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, τα οποία θα μεταλλαχθεί το DNA από τον κορωνοιό.

Το διάβασα στο katohika.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ανθρώπινα Υβρίδια. Πως δημιουργούνται; - Τέρατα για θεραπείες
Ανθρώπινα Υβρίδια. Πως δημιουργούνται; - Τέρατα για θεραπείες
Ανθρώπινα Υβρίδια. Πως δημιουργούνται; - Τέρατα για θεραπείες
https://www.tanea.gr/wp-content/uploads/2007/03/3088393.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/blog-post_937.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/blog-post_937.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content