Στ. Πλουμιστός: Συναισθηματική ευημερία - Οι τρόποι να μείνετε ευτυχισμένοι, ότι και αν συμβαίνει

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Πλουμιστός: Συναισθηματική ευημερία - Οι τρόποι να μείνετε ευτυχισμένοι, ότι και αν συμβαίνει

⍆Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να ελέγξουν την συναισθηματική τους ευημερία...
Συχνά παρασύρονται από τα συναισθήματα όταν συμβεί κάτι συναρπαστικό στη ζωή τους. Αλλά δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να είστε ευτυχισμένοι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει; Να θυμάστε,η ζωή είναι πολύ περίπλοκη και φέρνει προκλήσεις κάθε λεπτό. Γι΄αυτό είναι απαραίτητο να μάθετε να παραμένετε ευτυχισμένοι ό,τι και αν συμβαίνει.

Παρακάτω θα δείτε 5 τρόπους για να μείνετε ευτυχισμένοι.

1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ότι χρειάζονται πολλά χρήματα, ακριβά ρούχα και πολυτελή αυτοκίνητα για να μείνουν ευτυχισμένοι, αλλά δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ό,τι η ευτυχία δεν μπορεί να αγοραστεί με χρήματα. Έτσι, ακόμα κι αν έχετε όλα όσα νομίζετε ότι σας κάνουν ευτυχισμένους,η καρδιά σας θα είναι σίγουρα άδεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να σταματήσετε να κυνηγάτε και να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή σας. Μπορεί να βρείτε πολλά λάθη στη ζωή αλλά χρειάζεστε μόνο έναν λόγο για να δημιουργηθεί το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Θέλετε να έχετε τα πάντα στην εντέλεια ,αλλα το να απολαμβάνετε αυτα που έχετε είναι ακόμη πιο σημαντικό.

2. ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Η σωματική υγεία έχει μεγάλη επίδραση στην ψυχική υγεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να ασκείστε και να προπονήστε κάθε μέρα. Περισσότερο από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από παχυσαρκία, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας εξαιτίας του υπερβολικού βάρους. Μην ξεχνάτε το να είστε φιλάσθενος σημαίνει ότι η εξωτερική σας εμφάνιση θα υστερεί.

Το γυμναστήριο,η γιόγκα νωρίς το πρωί,το τρέξιμο και το περπάτημα μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλη ευεξία στη ζωή σας. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να ασκείστε καθημερινά για να μείνετε ευτυχισμένοι.

3. ΜΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
Το καλύτερο άτομο στον κόσμο είναι εκείνο που πάντα προτίθεται να δώσει τα πάντα και ποτέ δεν περιμένει τίποτα από τους άλλους.Είναι φυσικό για εμάς,σαν άνθρωποι να περιμένουμε από άλλους να μας συμπεριφερθούν καλύτερα όταν τους συμπεριφερόμαστε εμείς καλά.

Ωστόσο, αυτό δεν γίνεται πολύ συχνά. Θέλουμε να ζούμε σαν διασημότητες και δεν συνειδητοποιούμε καν, ο,τι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που το πετυχαίνουν αυτό με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μερικές φορές έχουμε υπερβολικές προσδοκίες από τους ανθρώπους. Έτσι, η μοναδική μέρα που σταματάμε να προσδοκούμε από τους άλλους είναι όταν ο κόσμος πρόκειται να γίνει ένα χαρούμενο μέρος να ζεις.

4. ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

Είναι σύνηθες για πολλούς από εμάς να κατηγορούμε τους άλλους για οτιδήποτε κακό συμβαίνει στη ζωή μας. Για παράδειγμα, αν χάσετε την δουλειά σας η πρώτη σκέψη που θα έρθει στο μυαλό σας θα είναι να κατηγορήσετε το αφεντικό ή το διευθυντή σας. Ομοίως, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στη ζωή όπου ξεχνάμε να συνειδητοποιούμε ότι είμαστε η αιτία τόσων πολλών προβλημάτων. Η ζωή είναι γεμάτη από διαφορετικούς ανθρώπους, μερικοί είναι καλοί και μερικοί είναι κακοί.

Επομένως είναι σημαντικό να είστε ευτυχισμένοι και να πιστεύετε ότι μπορείτε να γίνετε καλύτεροι.

Σας προτείνουμε να ακούσετε... 
Πρόβλημα ψυχής - Πως δημιουργείται και πως λύνεται; 5. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ
Έχετε υπόψη ότι ο πόνος και η ταλαιπωρία είναι δύο βασικά στοιχεία της ζωής. Θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις όπου ο πόνος πρόκειται να σας κυνηγά, αλλά ο πόνος είναι πάντα μια επιλογή. Για παράδειγμα, αν αποτύχετε στις εξετάσεις ενός μαθήματος,μπορεί να αισθανθείτε άσχημα και να σας πονέσει,αλλά το να περάσετε τις μέρες απομονωμένοι δεν είναι καλή ιδέα. Αντ 'αυτού, θα μπορούσατε να πάρετε δύναμη και να προετοιμαστείτε για τις επόμενες εξετάσεις με στόχο να επιτύχετε.

Επομένως , πρέπει να μάθετε να ξεπερνάτε τα πράγματα αντί να υποφέρετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ
Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,81,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,702,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,19,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1785,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,105,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,444,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,6,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,164,Κόσμος,9318,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,7,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,157,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1493,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5798,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2436,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,64,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,535,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Συναισθηματική ευημερία - Οι τρόποι να μείνετε ευτυχισμένοι, ότι και αν συμβαίνει
Στ. Πλουμιστός: Συναισθηματική ευημερία - Οι τρόποι να μείνετε ευτυχισμένοι, ότι και αν συμβαίνει
Στ. Πλουμιστός: Συναισθηματική ευημερία - Οι τρόποι να μείνετε ευτυχισμένοι, ότι και αν συμβαίνει
https://www.hoymagazine.es/wp-content/uploads/2019/10/mental-wellbeing-1400x800.jpg
https://i.ytimg.com/vi/MWJtFola-bM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/blog-post_58.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/blog-post_58.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content