Αν βιώνεις κάποιο από αυτά τα 5 σημάδια, τότε το οικογενειακό σου κάρμα συνεχίζει μέσα από εσένα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αν βιώνεις κάποιο από αυτά τα 5 σημάδια, τότε το οικογενειακό σου κάρμα συνεχίζει μέσα από εσένα

⍆Πολλοί άνθρωποι κουβαλούν πάνω τους το γενεαλογικό κάρμα της...
οικογένειάς τους.Συνήθως τα πιο πνευματικά άτομα της οικογένειας τείνουν να κουβαλούν το κάρμα αυτό από τη στιγμή της γέννησής τους μέχρι και για όλη τους τη ζωη.

Πρόκειται για ενέργειες οι οποίες μεταβιβάζονται από γενιά σε γενιά ίσως επειδή οι πρόγονοι μιας οικογένειας δεν κατάφεραν να πάρουν το μάθημα τους από τη ζωή με αποτέλεσμα η καρμική αυτή ενέργεια να μεταβιβάστηκε στους απογόνους.

Υπάρχουν 5 δυνατά σημάδια τα οποία αποκαλύπτουν πως ίσως να είσαι ο διάδοχος κουβαλητής του οικογενειακού κάρμα και πως κάτι θέλει να σου διδάξει η ζωή το οποίο δεν κατάφεραν να μάθουν οι προγενεστεροι σου.

1.Είσαι το πιο πνευματικό και ενσυνείδητο άτομο της οικογένειας σου ανάμεσα στους γονείς και τα αδέρφια σου.

2.Νιώθεις πως είσαι αρκετά έως πολύ διαφορετικός σε σχέση με την υπόλοιπη οικογένειά σου.

3.Η ζωή σε μπλέκει σε παράξενες οικογενειακές καταστάσεις και ζητήματα με τους πιο αναπάντεχους τρόπους.

4.Νιώθεις πως το βάρος της οικογένειας αλλά και κατ επέκταση όλου του κόσμου βρίσκεται στους ώμους σου και είναι δυσβάσταχτο να το σηκώσεις.

5.Καταλαβαίνεις κάποιες λάθος συμπεριφορές, απόψεις αλλά και μοτίβα αντιδράσεων της οικογένειάς σου και νιώθεις πρόθυμος να τις αλλάξεις προς το καλύτερο δυνατό. 


 Δείτε επίσης: ''Οι ενεργειακοί κύκλοι των ανθρώπων που μεταλλάσσονται πνευματικά'' 

 
Πως να “απελευθερωθείς” από τα ενεργειακά δεσμά ενός οικογενειακού κάρμα;

Το σημαντικότερο που μπορείς να κάνεις είναι να απελευθερωθείς από το ίδιο σου το μυαλό και τα συναισθήματα.

Φρόντισε να έχεις σαν πυξίδα στη ζωή τις αρχές που σου δίδαξε η οικογένεια σου και τις οποίες νιώθεις σωστές για σένα και προσπάθησε να δικαιολογήσεις όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις που μπορεί να δέχτηκες από το οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς αυτές βασίζονται στην ψευδαίσθηση του φόβου των ανθρώπων σου που απλά προβάλλονται πάνω σου.

Συγχώρεσε όποια λάθη μπορεί να έχουν κάνει στην ανατροφή σου μέχρι και σήμερα καθώς άνθρωποι είναι και αυτοί σαν εσένα και δεν μπορούν συνεχώς να είναι αλάνθαστοι ακόμα και στα οικογενειακά ζητήματα.

Τέλος μέσα από το διαλογισμό προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να αποδεχτείς το γεγονός πως ίσως η ζωή θέλει να σου διδάξει κάτι που δεν έμαθαν οι πρόγονοί σου. Σκέψου πως έτσι θα αποκτήσεις τεράστια σοφία και δύναμη και θα γίνεις ένα άξιος και κυρίαρχος κουβαλητής αυτή τη φορά του δικού σου κάρμα έτοιμος να μάθεις για τη ζωή αλλά και να μάθει και η ζωή από εσένα.

Το διάβασα στο www.mymind.gr

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,81,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,702,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,19,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1785,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,105,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,444,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,6,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,164,Κόσμος,9318,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,7,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,157,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1493,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5798,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2436,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,64,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,535,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Αν βιώνεις κάποιο από αυτά τα 5 σημάδια, τότε το οικογενειακό σου κάρμα συνεχίζει μέσα από εσένα
Αν βιώνεις κάποιο από αυτά τα 5 σημάδια, τότε το οικογενειακό σου κάρμα συνεχίζει μέσα από εσένα
Αν βιώνεις κάποιο από αυτά τα 5 σημάδια, τότε το οικογενειακό σου κάρμα συνεχίζει μέσα από εσένα
https://i2.wp.com/howtoexitthematrix.com/wp-content/uploads/2018/08/dna-karma.jpg?fit=1024%2C724
https://i.ytimg.com/vi/qZzopwA21d0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/5_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/5_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content