================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις πνευματικό χάρισμα.

⍆Έχεις νιώσει ποτέ ότι έχεις κάτι το ξεχωριστό πάνω σου? Μία παραπάνω...
διαίσθηση ή ένα ιδιαίτερο πνευματικό κάλεσμα βαθιά στην ψυχή σου;

Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο είναι πολύ πιθανό οι αόριστες δυνάμεις του σύμπαντος να έφεραν στην αντίληψη σου τα παρακάτω 4 σημάδια που ακολουθούν. Αν τα αναγνωρίζεις πάνω σου τότε έχεις δημιουργηθεί με ένα πνευματικό χάρισμα από τη ζωή που μόνο εσύ ξέρεις ή θα μάθεις γιατί ή για ποιο λόγο θα το χρησιμοποιήσεις.

Θυμάσαι πολύ εύκολα τα όνειρα σου.

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να θυμηθούν τα όνειρα που είδαν το προηγούμενο βράδυ. Άλλοι δε θυμούνται καν ότι ονειρεύτηκαν παρόλο που μπορεί να το έκαναν. Αν εσύ θυμάσαι και ανακαλείς πολλές λεπτομέρειες από τα όνειρα που βλέπεις αυτό σημαίνει πως το συνειδητό τμήμα του εγκεφάλου σου έχει “καλή σχέση” με το υποσυνείδητο τμήμα. Επίσης αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που καταλαβαίνουν συνηδειτά ότι βρίσκονται σε όνειρο κάθε φορά που το κάνουν,τότε σίγουρα το πνευματικό σου χάρισμα είναι μεγάλο.

Είσαι πολύ διαισθητικός και πολλές φορές βλέπεις τα πράγματα πριν γίνουν.

Πες το διαίσθηση, πες το πρόβλεψη μελλοντικών καταστάσεων, πες το μεγάλη οξυδέρκεια που σε κάνει να σκέφτεσαι και να ενώνεις γρήγορα σε συνειδητό και υποσυνείδητο επίπεδο τους συνειρμούς σου ώστε να αντιλαμβάνεσαι κάποια γεγονότα πριν γίνουν, πες το όπως θες. Αν πολλές φορές προβλέπεις κάποια πράγματα τότε σίγουρα η ζωή σου έχει δώσει αυτό το πνευματικό χάρισμα.

Σηκώνεσαι το βράδυ από τον ύπνο σου.

Αν το βράδυ γύρω στις 3-4 το έχεις συνήθειο να σηκώνεσαι να πας τουαλέτα ή γενικά να ξυπνάς από ένα βαθύ ύπνο τότε αυτό να ξέρεις δεν είναι και τόσο τυχαίο. 3-4 το βράδυ είναι οι ήσυχες ώρες. Είναι γνωστή ως η ιερή ώρα όπου οι πνευματικές δυνάμεις της πλάσης προσπαθούν να συγχρονιστούν με τις συχνότητες ενός πνευματικού εγκεφάλου. Ίσως να μην είναι τόσο τυχαίο το να ξυπνάς εκείνη την ώρα αλλά μπορεί να οφείλεται στις πνευματικές ικανότητες του ατόμου σου.

Έχεις μεγάλη ενσυναίσθηση.

Τα συναισθήματα σου είναι μεγαλύτερα από τη λογική σου.Και όχι μόνο μπορείς να αναγνωρίζεις τα δικά σου συναισθήματα σου αλλά ταυτόχρονα με μεγάλη ευκολία μπορείς να αναγνωρίζεις τα συναισθήματα των συνανθρώπων σου με μεγάλη σαφήνεια. Επίσης σου είναι εύκολο να καταλαβαίνεις πολύ εύκολα τα μοτίβα σκέψης που χρησιμοποιεί κάποιος ακόμα και αν τον ξέρεις για πολύ λίγο.

Τέλος το ένστικτο σου είναι πολύ καλός κριτής άλλων ανθρώπων και μπορείς να νιώσεις με μεγάλη διαισθητική ακρίβεια αν κάποιο είναι καλός ή όχι και τόσο καλός άνθρωπος και συνήθως δεν πέφτεις ποτέ έξω.

Όλα αυτά τα 4 σημάδια που αναφέρουμε μαρτυρούν ότι το σύμπαν για κάποιο λόγο σε έχει προικίσει με ένα πνευματικό χάρισμα. Το γιατί το ξέρεις εσύ. Αν δεν το ξέρεις ακόμα σε ένας από τους λόγους που ζεις είναι να το ανακαλύψεις. Όπως και να έχει χρησιμοποίησε το χάρισμα αυτό για αυτό που σου λέει η ψυχή σου και με γνώμονα την αγάπη.

Το διάβασα στο www.mymind.gr

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ
Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τα 4 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις πνευματικό χάρισμα. Reviewed by ploumistos.com on 12:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.