Το διαισθητικό μήνυμα του Στ. Πλουμιστού: Απρίλιος 2020 - Άνοιξε ο δρόμος για την παγκόσμια υποδούλωση

Το διαισθητικό μήνυμα του Στ. Πλουμιστού: Απρίλιος 2020 - Άνοιξε ο δρόμος για την παγκόσμια υποδούλωση

⍆Όταν μια κοινωνία που κυριαρχείται από υπέρμετρους φόβους,....
είναι μια υποταγμένη κοινωνία, ανίκανη να αντιδράσει λογικά και ήρεμα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Μια φοβισμένη κοινωνία κυριαρχείται από την αίσθηση του πανικού, της οργής, της ανεξέλεγκτης βίας. 

Μια φοβισμένη κοινωνία είναι μια εύκολα χειραγωγούμενη κοινωνία. Το γιγάντωμα των αναγκών και των φόβων μας, μας στερεί το υπέρτατο ανθρώπινο αγαθό, την ελευθερία μας.

Σήμερα πλέον κατανοούμε γιατί ο δυτικός πολιτισμός, μας δημιούργησε έναν καταιγισμό πλαστών και άχρηστων αναγκών. Όχι για να μας κάνει πιο ευχάριστη τη ζωή αλλά επειδή αυξάνοντας τις ανάγκες μας, γιγάντωνε πλαστά τους φόβους μας. Μας έκανε υποταγμένους και εύκολα χειραγωγούμενους

Η παγκόσμια οικονομία θα κάνει χρόνια να ανακάμψει από την πανδημία του κορωνοϊού,... προειδοποίησε ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Άνχελ Γκουρία, ο οποίος προετοίμασε την ανθρωπότητα για παγκόσμια «λύση».

Ο επικεφαλής του ΟΟΣΑ επεσήμανε ότι, αν και ο αριθμός των θέσεων εργασίας που θα χαθούν και των εταιρειών που θα χρεοκοπήσουν παραμένει αβέβαιος, οι χώρες θα αντιμετωπίζουν τον οικονομικό αντίκτυπο «για τα επόμενα χρόνια». Πρόσθεσε ότι πολλές από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου θα εισέλθουν σε ύφεση τους επόμενους μήνες, η οποία ορίζεται ως μείωση του ΑΕΠ για δύο συνεχόμενα τρίμηνα.

Αβεβαιότητα λοιπόν! Αυτό που θέλει μια παγκόσμια κυβέρνηση, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία, φέρνοντας «λύσεις» στα προβλήματα που ταλανίζουν τους ανθρώπους, ακόμα και αν χρειαστεί να επιβληθεί παγκόσμια δικτατορία.

Μεγάλοι διανοούμενοι που μέχρι χθες αγόρευαν για τα πάντα θα εξαφανιστούν από τα μέσα ενημέρωσης, άλλοι θα καταφύγουν σε έξυπνες γενικότητες που θα στερούνται όμως ενσυναίσθησης, και γρήγορα θα σταματήσετε να τους ακούτε. Άνθρωποι που είχατε υποτιμήσει θα αποδειχθούν, αντιθέτως, γενναιόδωροι, διαυγείς και καθησυχαστικοί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που δημοσιεύτηκε 23 Μαρτίου 2019 όπου αποκαλύπτει ότι "Η ανθρωπότητα είναι σε κίνδυνο - Η εξόντωση των αφυπνισμένων ανθρώπων - Θέλουν να χάσουμε σταδιακά την ψυχή μας" ΕΔΩ

Στις 23 Φεβρουαρίου 2020 αναρτήθηκε η πρόβλεψη για τον Μάρτιο 2020: Η ανθρωπότητα εισέρχεται στην περίοδο που περιγράφουν οι ιερές γραφές (διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ) όπου έγραψα:

Η ανθρωπότητα εισέρχεται στην περίοδο που περιγράφουν οι ιερές γραφές

Ο Μάρτιος του 2020, έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση παγκοσμίως, είναι για μένα μια πύλη που εισέρχεται η ανθρωπότητα σε μια διαφορετικότητα της καθημερινότητας πολύ πιο σκληρή και υλιστικα πιο φτωχή. Όσο κι αν μερικοί βλέπουν τα πρόσκαιρα ανακουφιστικά οικονομικά μέτρα ως ελπίδα, δυστυχώς τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν το 2ο εξάμηνο του 2020 όπως έχω αναφέρει, θα φέρουν τέτοιες εξελίξεις και διαφορές που είναι σαν να καθιερώνεται σιγά σιγά ένας νέος σε νοοτροπία άνθρωπος. Θα είναι σίγουρα οι μισοί φοβισμένοι και ενεργειακοί και οι άλλοι μισοί συμβατικοί και αδίστακτοι. Αυτό θα φέρει με το πέρας των μηνών εξελίξεις όχι μόνο στους Έλληνες αλλά και σε πολλούς άλλους λαούς. Για αυτό θα δείτε ότι θα αρχίσουν σε βάθος μερικών μηνών οι έχθρες, σε βάθος τριών χρόνων μεγάλη οικονομική πίεση και στην Ευρώπη, σε βάθος 5ετιας περιφερειακοί πόλεμοι και σε βάθος 20ετιας τον έλεγχο του ανθρώπου.

Μέσα σε όλη αυτή την αναδιανομή πλούτου, την ανακατάταξη της γης και του πλούτου της και της μετάβασης στην νέα πραγματικότητα, είναι αλήθεια ότι θα νιώσετε πιεσμένοι, προβληματισμένοι και σε πολλές περιπτώσεις υπερβολικά αγχωμένοι για το μέλλον. Σας διαβεβαιώνω ότι τίποτα δεν πρόκειται να υποστείτε χωρίς οι ίδιοι να το δεχτείτε ως μονόδρομο... Ο μόνος τρόπος για μπορέσετε να διαχειριστείτε όλα τα παραπάνω είναι η πίστη στον εαυτό σας, τον νου σας και αν πιστεύετε στον θεό, όπως άλλωστε λένε και οι γραφές που μας διδάσκουν ότι με την πίστη μπορούμε να κάνουμε θαύματα (Κατά Ματθαίον 17:20).

Αν ο Δημιουργός μας επρόκειτο να μας ελευθερώσει από τις δυσκολίες μας απλώς επειδή το ζητούσαμε, θα μας στερούσε τις ίδιες τις εμπειρίες απαραίτητες για τη σωτηρία μας. Πρέπει να μάθουμε να εμπιστευόμαστε το σχέδιο του Δημιουργου - Θεού. Καθώς ευθυγραμμίζουμε τις επιθυμίες μας με τις επιθυμίες του και αναγνωρίζουμε την πλήρη εξάρτησή μας σε εκείνον, μπορούμε να πληρούμε τις προϋποθέσεις να λάβουμε "το τέλος της πίστης μας, τη σωτηρία των ψυχών μας" (Πέτρου Α΄ 1:9).

Απρίλιος - Μάιος 2020
  1. Η λαίλαπα με τον Κορονοϊό - Covid19 = Covert Virus Infection Destruction 2019 (Συγκαλυμμένη Καταστροφή από Ιογενή Λοίμωξη 2019) θα συνεχιστεί με τον ιό να μεταλλάσσετε... Στην Ελλάδα ο δύσκολος μήνας του Απριλίου δεν ανακόπτει την άρση του περιορισμού πριν ο μήνας φτάσει στο τέλος του. Ο Μάιος φέρνει νέα δεδομένα...
  2. Θα ακουστούν ελπιδοφόρα νέα για την κατασκευή του εμβολίου... Κίνα και Αμερική "παλεύουν" για την πρωτοκαθεδρία αλλά το εμβόλιο θα κατασκευαστεί από ομάδα επιστημόνων που θα έχουν άλλη υπηκοότητα.. κι αυτό θα φέρει πολλές συζητήσεις περί αξιοπιστίας... Η ανθρώπινη δυσπιστία (μ@λ@κί@) σε όλο της το μεγαλείο...   
  3. Στην χώρα μας αρχές καλοκαιριού θα βιώσουμε άλλη μια δυσκολία που θα έχει σχέση με τους Τούρκους και την Ρωσία... Όλα είναι υπό έλεγχο. Μην φοβάστε. Μας χαλάει το καλοκαίρι άλλο ένα γεγονός. Σκεφτείτε ότι θα κολυμπήσουμε στην θαλασσα μάλλον προς τις αρχές Ιουλίου.
  4. Η "παγκόσμια εξουσία" ανακοινώνει στους υποτακτικούς της και τις κυβερνήσεις που ελέγχει σε όλο τον κόσμο... ότι η ιεραρχία αλλάζει και θα γίνουν ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα. 
  5. Οι "Σκοταδιστές" που έχουν εωσφορικό σύστημα πίστης, εναντιώνονται ξεκάθαρα σε αρχηγούς και προέδρους που είναι υπερασπιστές των "Φωταδιστών". Ο ιός θα βλέπετε ότι τους "χτυπάει" και τους αναγκάζει η σε παραίτηση η σε θάνατο.
  6. Από τον Ιούνιο 2020 θα δούμε τις νέες αλλαγές οι οποίες θα δυναμώσουν περισσότερο από τον Οκτώβριο 2020, ενώ το 2021 και 2022 είναι τα χρόνια που θα βιώσουμε την πρώτη φάση της παγκόσμιας υποδούλωσης σε σχέση με την ύλη και την χρήση των χρημάτων-καρτών.
  7. Θα ξεκινήσουν αντιπαλότητες των κρατών για την οικονομική στήριξη της Ευρώπης λόγω της κρίσης του  Κορονοϊού. Ουσιαστικά θα δημιουργηθουν οι προϋποθέσεις για την αποχώρηση κρατών κι εν μέρει την μερική διάλυση της Ευρώπης... Δείτε τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες μεταξύ Γερμανίας, Γαλλίας και Ιταλίας.
  8. Θα δούμε ρασοφόρους να "βγαίνουν από τα ράσα τους" εξ αιτίας της απαγόρευσης να "ΦΩΤΙΣΟΥΝ" με το Άγιο Φως το έθνος. Η κυβέρνηση θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση... Ο θεός όμως κάνει την "παρουσία" του αισθητή δείχνοντάς την δυσαρέσκεια του για ακόμη μια φορά. Το φως θα το δούμε να "ανέβει" τελικά...
  9. Σας παρακαλώ να βρείτε την πρόβλεψη μου που αναφέρω για την Σταυρική Ευλογία. Βάλτε το Σταυρό στην πόρτα σας και φροντίστε να νηστέψετε την μεγάλη εβδομάδα. Δεν είναι θέμα διάκρισης του θεού προς εκείνους που δεν θα βάλουν το Σταυρό.. είναι θέμα πίστης προς εκείνον..
  10. Δυστυχώς Απρίλιο - Μάιο θα αποχαιρετήσουμε σπουδαίους καλλιτέχνες. Η συγκίνηση είναι πραγματικά πολύ μεγάλη...
Διαβάστε προσεχτικά 
Όταν μια κοινωνία κυριαρχείται από υπέρμετρους φόβους, είναι μια υποταγμένη κοινωνία, ανίκανη να αντιδράσει λογικά και ήρεμα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της.

Μια φοβισμένη κοινωνία κυριαρχείται από την αίσθηση του πανικού, της οργής, της ανεξέλεγκτης βίας. Μια φοβισμένη κοινωνία είναι μια εύκολα χειραγωγούμενη κοινωνία. Το γιγάντωμα των αναγκών και των φόβων μας, μας στερεί το υπέρτατο ανθρώπινο αγαθό, την ελευθερία μας.

Σήμερα πλέον κατανοούμε γιατί ο δυτικός πολιτισμός, μας δημιούργησε έναν καταιγισμό πλαστών και άχρηστων αναγκών. Όχι για να μας κάνει πιο ευχάριστη τη ζωή αλλά επειδή αυξάνοντας τις ανάγκες μας, γιγάντωνε πλαστά τους φόβους μας. Μας έκανε υποταγμένους και εύκολα χειραγωγούμενους.

Ας αντιδράσουμε από σήμερα. 
Ας ελαχιστοποιήσουμε τους φόβους μας ελαχιστοποιώντας τις πλαστές ανάγκες μας, αντικαθιστώντας τις έννοιες του «αμοιβαίου συμφέροντος» και της περιστασιακής «ελεημοσύνης» με το μόνιμο αίσθημα της ανθρώπινης αλληλεγγύης.
"Φωτεινό" μήνυμα...



Διαβάστε περισσοτερες προβλέψεις ΕΔΩ 
ή μελετήστε την αξιοπιστία των προβλέψεων ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1067,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1229,ΒΙΝΤΕΟ,796,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1526,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6344,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Το διαισθητικό μήνυμα του Στ. Πλουμιστού: Απρίλιος 2020 - Άνοιξε ο δρόμος για την παγκόσμια υποδούλωση
Το διαισθητικό μήνυμα του Στ. Πλουμιστού: Απρίλιος 2020 - Άνοιξε ο δρόμος για την παγκόσμια υποδούλωση
Το διαισθητικό μήνυμα του Στ. Πλουμιστού: Απρίλιος 2020 - Άνοιξε ο δρόμος για την παγκόσμια υποδούλωση
https://1.bp.blogspot.com/-3dyTduy0Rfc/Xn-YgA4dnRI/AAAAAAAAnlc/XaVvT1TJfsUCqC9QXB9-LLRFPs7fnMy1QCNcBGAsYHQ/s400/%25CE%25A3%25CF%2584.%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582%2B-%2B%25CE%2586%25CE%25BD%25CE%25BF%25CE%25B9%25CE%25BE%25CE%25B5%2B%25CE%25BF%2B%25CE%25B4%25CF%2581%25CF%258C%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2582%2B%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25BD%2B%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25BA%25CF%258C%25CF%2583%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25B4%25CE%25BF%25CF%258D%25CE%25BB%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B7.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-3dyTduy0Rfc/Xn-YgA4dnRI/AAAAAAAAnlc/XaVvT1TJfsUCqC9QXB9-LLRFPs7fnMy1QCNcBGAsYHQ/s72-c/%25CE%25A3%25CF%2584.%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582%2B-%2B%25CE%2586%25CE%25BD%25CE%25BF%25CE%25B9%25CE%25BE%25CE%25B5%2B%25CE%25BF%2B%25CE%25B4%25CF%2581%25CF%258C%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF%2582%2B%25CE%25B3%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25BD%2B%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25B3%25CE%25BA%25CF%258C%25CF%2583%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25B4%25CE%25BF%25CF%258D%25CE%25BB%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B7.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/03/2020_29.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/03/2020_29.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content