================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός για τον Μάρτιο 2020: Η ανθρωπότητα εισέρχεται στην περίοδο που περιγράφουν οι ιερές γραφές

⍆Όταν πρόκειται, να διαβιβαστεί ένα υπερφυσικό μήνυμα από τον ουρανό στην γη,...
αναλαμβάνουν οι μυστηριώδεις αγγελιαφόροι του Δημιουργού - Θεού αλλά και προστάτες των ανθρώπων δηλαδή οι άγγελοι που είναι παραδεκτό σε όλες τις θρησκείες οτι υπάρχουν! Κι αν κάτι τέτοιο σας είναι εξωπραγματικό, η επιστήμη ονόμασε το φαινόμενο αυτό, Βιοκεντρισμό - Υπερβατισμό.

Ο Βιοκεντρισμός διδάσκει ότι η ζωή και η συνείδηση είναι θεμελιώδεις στο σύμπαν και πως η συνείδηση δημιουργεί το υλικό σύμπαν και όχι κάτι άλλο πέρα από αυτή. Ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι αντικείμενα ή πράγματα, αλλά μάλλον εργαλεία της νόησης των όντων και τέλος πως η συνείδηση υπάρχει έξω από τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου.

Η ουσία του Υπερβατισμού είναι η πίστη στον Δημιουργό - Θεό ή σε ανώτερα πνευματικά όντα ή πνευματικές καταστάσεις ανώτερες από αυτές που βιώνει ο άνθρωπος τώρα. Η Ζωή στην Γη βιώνεται ως μία μορφή διαλόγου μεταξύ του ανθρώπου και των θεοτήτων στις οποίες πιστεύει, ή ακόμα και με κάποια απρόσωπη ανώτερη πνευματική μορφή. Ο υλικός κόσμος είναι το θέατρο της ψυχής και της Συνειδητότητας που τον δημιούργησε. Το Πνεύμα είναι η υπέρτατη πραγματικότητα για τον Υπερβατικό άνθρωπο.

"Η παραπάνω εισαγωγή αφορά την εξήγηση για τα διαισθητικά μηνύματα του Στ. Πλουμιστού μέσα από το φαινόμενο του Βιοκεντρισμού και του Υπερβατισμού. Ο βιοκεντρισμός είναι αντικείμενο έρευνας από ομάδα που ασχολείται με την αστροφυσική και την κβαντομηχανική. Η νέα θεωρία που υπάρχει πλέον, μας λέει ότι η βάση της επιστήμης είναι η φιλοσοφία, καθώς τόσο οι επιστήμες όσο και η φιλοσοφία ζητούν την ενότητα για να απαντήσουν στα ερωτήματα του σύμπαντος και να εξηγήσουν τον κόσμο, ενώ ως τη γέφυρα όπου οι δύο ενώνονται είναι ο άνθρωπος, ο οποίος είναι μέρος της συνειδητότητας του σύμπαντος".

Η διαισθητική ικανότητα του Στ. Πλουμιστού είναι ο συνδυασμός του Βιοκεντρισμού και του Υπερβατισμού, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι Χριστιανός ορθόδοξος.

Η ανθρωπότητα εισέρχεται στην περίοδο που περιγράφουν οι ιερές γραφές

Ο Μάρτιος του 2020, έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση παγκοσμίως, είναι για μένα μια πύλη που εισέρχεται η ανθρωπότητα σε μια διαφορετικότητα της καθημερινότητας πολύ πιο σκληρή και υλιστικα πιο φτωχή. Όσο κι αν μερικοί βλέπουν τα πρόσκαιρα ανακουφιστικά οικονομικά μέτρα ως ελπίδα, δυστυχώς τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν το 2ο εξάμηνο του 2020 όπως έχω αναφέρει, θα φέρουν τέτοιες εξελίξεις και διαφορές που είναι σαν να καθιερώνεται σιγά σιγά ένας νέος σε νοοτροπία άνθρωπος. Θα είναι σίγουρα οι μισοί φοβισμένοι και ενεργειακοί και οι άλλοι μισοί συμβατικοί και αδίστακτοι. Αυτό θα φέρει με το πέρας των μηνών εξελίξεις όχι μόνο στους Έλληνες αλλά και σε πολλούς άλλους λαούς. Για αυτό θα δείτε ότι θα αρχίσουν σε βάθος μερικών μηνών οι έχθρες, σε βάθος τριών χρόνων μεγάλη οικονομική πίεση και στην Ευρώπη, σε βάθος 5ετιας περιφερειακοί πόλεμοι και σε βάθος 20ετιας τον έλεγχο του ανθρώπου.

Μέσα σε όλη αυτή την αναδιανομή πλούτου, την ανακατάταξη της γης και του πλούτου της και της μετάβασης στην νέα πραγματικότητα, είναι αλήθεια ότι θα νιώσετε πιεσμένοι, προβληματισμένοι και σε πολλές περιπτώσεις υπερβολικά αγχωμένοι για το μέλλον. Σας διαβεβαιώνω ότι τίποτα δεν πρόκειται να υποστείτε χωρίς οι ίδιοι να το δεχτείτε ως μονόδρομο... Ο μόνος τρόπος για μπορέσετε να διαχειριστείτε όλα τα παραπάνω είναι η πίστη στον εαυτό σας, τον νου σας και αν πιστεύετε στον θεό, όπως άλλωστε λένε και οι γραφές που μας διδάσκουν ότι με την πίστη μπορούμε να κάνουμε θαύματα (Κατά Ματθαίον 17:20).

Αν ο Δημιουργός μας επρόκειτο να μας ελευθερώσει από τις δυσκολίες μας απλώς επειδή το ζητούσαμε, θα μας στερούσε τις ίδιες τις εμπειρίες απαραίτητες για τη σωτηρία μας. Πρέπει να μάθουμε να εμπιστευόμαστε το σχέδιο του Δημιουργου - Θεού. Καθώς ευθυγραμμίζουμε τις επιθυμίες μας με τις επιθυμίες του και αναγνωρίζουμε την πλήρη εξάρτησή μας σε εκείνον, μπορούμε να πληρούμε τις προϋποθέσεις να λάβουμε "το τέλος της πίστης μας, τη σωτηρία των ψυχών μας" (Πέτρου Α΄ 1:9).

Διαισθητικά μηνύματα: ΜΑΡΤΙΟΣ 2020 
 1. Θα έχουμε την αποκάλυψη μυστικών και ντοκουμέντων για το πολιτικό παρασκήνιο που αφορά την περίοδο 2015 -2016 και θα γίνει "πανικός"....
 2.  Θα ξεκινήσει επισήμως η παρακολούθηση και καταγραφή των οικονομικών μας.
 3. Θα ανακοινωθούν νέες αποφάσεις για τις συντάξεις.
 4. Θα ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση για την χρήση γης... χμ... προβλήματα αρκετά στο μέλλον...!
 5. Η πίεση για την τήρηση των οικονομικών μέτρων και η προνοητικότητα για την ανάληψη ευθύνης των "κακοπληρωτών" αναγκάζει την κυβέρνηση να χάσει την δημοτικότητα της.
 6. Δυναμικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τα θέματα στο Αιγαίο και την Κύπρο, γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις... φέρνουν έντονες έως εκρηκτικές αντιδράσεις από τους Τούρκους γείτονες μας.
 7. Η ανακοίνωση για πιθανό κρούσμα κορονοιού "Covid-19", φέρνει στην Ελλάδα νευρικές κρίσεις, υστερία και τεράστια έλλειψη υπομονής. Μέχρι και το τέλος της άνοιξης η εξάπλωση της επιδημίας και στην Ευρώπη είναι σχεδόν δεδομένη. Οι ασθενείς θα αυξάνονται γεωμετρικά και τα θανατηφόρα κρούσματα επίσης. Ο ιός φαίνεται να ελέγχεται μετά τον Ιούνιο.... 
 8. Δυστυχώς Μάρτιο - Απρίλιο θα αποχαιρετήσουμε άλλους δυο σπουδαίους καλλιτέχνες. Η συγκίνηση είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.
 9. Θα ξεκινήσουν δειλά δειλά οι αντιπαλότητες των κρατών για τον γεωφυσικό πλούτο αλλά και με θρησκευτικές προεκτάσεις. Από εδώ και στο εξής θα δείτε ρασοφόρους να που θα "βγουν" από τα ρούχα τους.... 
 10. Η παγκόσμια εξουσία ανακοινώνει στους υποτακτικούς της και τις κυβερνήσεις που ελέγχει σε όλο τον κόσμο... ότι η ιεραρχία αλλάζει και θα γίνουν ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα. Από τον Ιούνιο 2020 θα δούμε τις νέες αλλαγές οι οποίες θα δυναμώσουν περισσότερο από τον Οκτώβριο 2020.
 11. Η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το μεγάλο ζήτημα του μεταναστευτικού με τέτοιο τρόπο που θα φέρει δυναμικές κινητοποιήσεις των κατοίκων, ενώ μεταγενέστερα θα έχουμε εξεγέρσεις στα νέα κέντρα που θα δημιουργηθούν... 
 12. Υψηλή επικινδυνότητα εκδήλωσης σεισμών ή ηφαιστειακών εκρήξεων... Η Ιταλία και η Τουρκία θα κουνηθούν αρκετά... 
 13. Τέλος του μήνα Μαρτίου με αρχές του Απριλίου πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα με ακραίας έντασης ανέμους και τυφώνες σε όλο τον κόσμο...! Ξαφνικά σαν κάτι να αλλάζει... 
 14. Τρομοκρατικό χτύπημα φέρνει ανησυχία σε Τουρκία, Ρωσία και ΗΠΑ.
 15. Αεροπλάνο θα καθηλωθεί είτε άπω αεροπειρατεία, είτε λόγο τεχνικής βλάβης. Όμως φέρνει αναστάτωση και μεγάλη αγωνία στον κόσμο... 
 16. Ο "αλλόθρησκος" φέρνει επί χάρτου το σχέδιο να υπάρξει  κατασκευασμένο γεγονός που μπορεί να έχει να κάνει και με το μεταναστευτικό ώστε να πιεστεί τους επόμενους μήνες κι άλλο η Ελλάδα.
 17. Βαρύς ο πόνος της οικογένειας που χάνει το παιδάκι της... Η περιπέτεια του θα μας συγκινήσει όλους... 
 18. Οι ζωόφιλοι θα αγανακτήσουν με αυτό που θα δουν ότι έγινε σε αδέσποτα... Είναι κρίμα..!!
 19. Άνθρωπος του θεάματος μπαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.... Προς το παρών είναι άπλα μια περιπέτεια, δυστυχώς όμως θα έχει "κόστος".. 
 20. Με το βλέμμα στο θαλάσσιο τείχος... Φέρνει εμπλοκή και προβλήματα... 
Διαβάστε περισσοτερες προβλέψεις ΕΔΩ ή μελετήστε την αξιοπιστία των προβλέψεων ΕΔΩ
Στ. Πλουμιστός για τον Μάρτιο 2020: Η ανθρωπότητα εισέρχεται στην περίοδο που περιγράφουν οι ιερές γραφές Reviewed by PLOUMISTOS on 8:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.