================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πως να προστατευτείτε από μια κακόβουλη σκέψη..

⍆Αύρα: Συχνά ακούμε ότι κάποιος δεν έχει ‘προστασία’ ή ότι η ικανότητα...
αυτοάμυνας του είναι πεσμένη. Θυμηθείτε πόσες φορές νιώσατε άβολα με κάποιον, χωρίς να εξακριβώσετε το γιατί.

Πόσες φορές έπεσε παγωμάρα με την έλευση κάποιου νέου προσώπου, σε μια παρέα ή και πόσες ακόμα φορές σας έφτιαξε το κέφι σας και η διάθεση όλων, ή έστω χαμογελάσατε, με την έλευση κάποιου άλλου προσώπου αντίστοιχα.

Ακόμη σκεφτείτε πόσο άσχημα νιώσατε όταν αναγκαστήκατε να συνεργαστείτε ή να παραμείνετε, μόνοι σας, δίπλα σε κάποιο πρόσωπο που θεωρείτε ‘γρουσούζη και κακομοίρη’. Πόσα δυναμικά, κυρίαρχα και δεσποτικά άτομα σας έκαναν να αισθανθείτε αδύναμοι στην παρουσία τους, και ‘ξεζουμισμένοι’ ενεργειακά!

Όλα αυτά και άλλα πολλά, έχουν άμεση σχέση με την αυρα σας και κατ’ επέκταση με την αυτοάμυνα σας. Θυμηθείτε, αυτό που νιώθουμε, εκπέμπεται και επηρεάζει το χώρο γύρω μας. Είμαστε αλληλοεπηρεαζόμενα δυναμικά πεδία συγκινησιακής φόρτισης και πρέπει να γνωρίζουμε τους τρόπους να ελισσόμαστε διαρκώς, ώστε να μην καταντήσουμε θύματα μιας ενεργειακής άλωσης.

Σε περίπτωση που αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα ‘εχθρικό’ περιβάλλον ή αντιληφθείτε ότι δέχεστε ενεργειακή επίθεση από κάποιο πρόσωπο ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Αναπνεύστε και εκπνεύστε βαθιά και αργά, σε τρεις χρόνους.
  2. Κοιτάτε πάντα το ‘εχθρικό’ πρόσωπο έντονα και ανάμεσα στα μάτια,(τρίτο μάτι)
  3. Σταυρώστε τα χέρια σας μπροστά στο στήθος σας, ή σφίξτε τις γροθιές σας.
  4. Προσπαθήστε να μην δείχνετε τα συναισθήματα σας, το πρόσωπο σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ανέκφραστο.
  5. Αποφύγετε τις πολλές και περιττές κινήσεις και γενικότερα φροντίστε η γενικότερη στάση του σώματος σας να εκπέμπει σιγουριά και αξιοπρέπεια. Αν χρειαστεί σηκώστε λίγο το πιγούνι ή και το φρύδι. Έχετε ήδη περάσει το μήνυμα…¨¨δεν σε φοβάμα騨!
  6. Μην ανταπαντάτε διακόπτοντας τον άλλον, αλλά προτιμήστε να μιλήστε στο τέλος και λίγο...
Προφέρετε νοερά το αγαπημένη σας προσευχή.
Όπως το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται προστασία, έτσι και το σπίτι σας απαιτείται να έχει την ανάλογη προστασία. Ανά πάσα στιγμή μπορεί το σπίτι μας να γίνει στόχος αρνητικής επίθεσης από έναν επισκέπτη ή και περαστικό….αλλά και εμείς οι ίδιοι μπορεί άθελα μας να μεταφέρουμε αρνητικά ενεργειακά σκουπίδια, μέσα το σπίτι μας. Φροντίστε να υπάρχει στην είσοδο του σπιτιού σας ένα ποτρεπτικό σύμβολο, ένας σταυρός, μία χάντρα, μια εικόνα Αγίου, ένας ήλιος, ένας δράκος κατά το Φένκ Σούι.

Πιο αναλυτικά θα δούμε τα θέματα προστασίας του οικογενειακού και επαγγελματικού χώρου σε άλλο άρθρο. Μέχρι τότε να προσέχετε τον εαυτό σας!

https://www.astro-live.gr/
Το διάβασα στο www.healingeffect.gr

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Πως να προστατευτείτε από μια κακόβουλη σκέψη.. Reviewed by ploumistos.com on 5:47 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.