7 θετικές ειδήσεις του 2020 που μας γεμίζουν αισιοδοξία

7 θετικές ειδήσεις του 2020 που μας γεμίζουν αισιοδοξία

⍆Το ότι οι αρνητικές ειδήσεις λαμβάνουν την μεγαλύτερη προσοχή όπου κι αν γυρίσουμε... το βλέμμα μας στην καθημερινότητα, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν άλλα σημαντικά πράγματα στον κόσμο. 

Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και η ανθρωπότητα τόσο σε επίπεδο περιβάλλοντος, όσο και σε επίπεδο πολιτικών εξελίξεων, αλλά επιλέγουμε να μοιραστούμε θετικές ειδήσεις για να μας υπενθυμίσουμε ότι το καλό υπάρχει γύρω μας συνεχώς, αλλά και για να μας κινητοποιήσουμε περισσότερο, να συμβάλλουμε λίγο παραπάνω στο σπίτι, στην κοινότητα, στη χώρα μας και να κάνουμε τον πλανήτη έναν πιο χαρούμενο και βιώσιμο κόσμο για όλους.

7 θετικές ειδήσεις του 2020 που μας γεμίζουν αισιοδοξία

1. Η Φλόριντα αγοράζει μια τεράστια έκταση υγροτόπων για να τα προστατεύσει από τις εξορύξεις πετρελαίου
Άλλες χώρες και πολιτείες πουλούν περιοχές τους για πετρελαϊκή εκμετάλλευση. Η Φλόριντα όμως ανακοίνωσε ότι αγοράζει μια τεράστια περιοχή που βρισκόταν μέσα στα σχέδια για εξορύξεις πετρελαίου. Η πολιτεία θα αγοράσει 80 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα, τα οποία είχε ήδη εγκριθεί να αποτελέσουν τη βάση εξορύξεων. Το σχέδιο όμως προκάλεσε γενική κατακραυγή. Η τιμή ξεκινά από 16 εκατομμύρια δολάρια, ανάλογα με τη συμφωνία που θα κλειστεί.

2. Χιλιάδες άνθρωποι βοηθούν στη διάσωση των τραυματισμένων κοάλα της Αυστραλίας
Οι φονικές πυρκαγιές στην Αυστραλία άφησαν πίσω τους τραυματισμένα και άστεγα ζώα. Ευτυχώς, εμφανίστηκαν πολλές οργανώσεις και ακόμα πιο πολλοί άνθρωποι που εργάζονται σκληρά για να διασώσουν χιλιάδες επιζώντες. Είναι πολλά τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δείχνουν πυροσβέστες και απλούς πολίτες να πλησιάζουν τραυματισμένα κοάλα που ουρλιάζουν για βοήθεια.

3. Η Guardian απαγορεύει τη διαφήμιση εταιριών ορυκτών καυσίμων
Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στον κόσμο δεν θα δέχεται πια διαφημίσεις από εταιρίες πετρελαίου και αερίου και γίνεται ο πρώτος οργανισμός παγκοσμίως που αρνείται χρήματα από τόσο μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες. Αυτή η κίνηση γίνεται στο πλαίσιο αλλαγών για μείωση του αποτυπώματος άνθρακα από την εταιρία.

4. Η Κίνα απαγορεύει τη χρήση πλαστικής σακούλας και άλλων πλαστικών αντικειμένων μίας χρήσης
Η Κίνα, μία εκ των μεγαλύτερων καταναλωτών πλαστικού παγκοσμίως, αποκαλύπτει το φιλόδοξο σχέδιο μείωσης του πλαστικού μίας χρήσης σε όλη τη χώρα. Η Κίνα ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι οι μη ανακυκλώσιμες σακούλες θα απαγορευτούν στις μεγαλύτερες πόλεις της μέχρι το τέλος του 2020 και σε όλες τις μικρότερες μέχρι το 2022.

5. Η Microsoft ανακοινώνει σχέδια για απορρόφηση του διοξειδίου του άνθρακα
Τον προηγούμενο μήνα, η Microsoft ανακοίνωσε σχέδια για απομάκρυνση όλου του διοξειδίου του άνθρακα που έχει απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα μέχρι το 2050. Η εταιρία επίσης δεσμεύτηκε ότι μέχρι το 2030 δεν θα παράγει πια καθόλου διοξείδιο του άνθρακα, αλλάζοντας σε ανανεώσιμες πηγές ηλεκτρισμού.

6. Θαλάσσιοι κάδοι συλλέγουν σκουπίδια και πετρέλαιο από την επιφάνεια του νερού
Τα «Seabins» έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα αν και ακόμα ακριβά, καθώς μπορούν να συλλέξουν από τη θάλασσα μέχρι και 200 κιλά σκουπιδιών την ημέρα. Πολλά από αυτά λειτουργούν ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, αλλά κάποια έχουν έρθει δοκιμαστικά και στην Ελλάδα. Η εταιρία έχει υπολογίσει ότι περίπου 510 τόνοι σκουπιδιών έχουν συλλεχθεί μέχρι σήμερα.

7. 1 τρισεκατομμύριο δέντρα θα φυτευτούν ή θα προστατευθούν σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2050
Το «Trillion Trees» είναι μια συνεργασία ανάμεσα σε τρεις από τους μεγαλύτερους οργανισμούς προστασίας του κόσμου στον κόσμο, το οποίο ιδρύθηκε από ένα όραμα, σύμφωνα με το οποίο η έκταση των δασών θα αυξάνεται αντί να συρρικνώνεται. Για να κλείσουν το χάσμα ανάμεσα στις φιλοδοξίες και στην πραγματικότητα, η ομάδα έχει αφοσιωθεί στο να αναπτύσσει ιδέες και να βρίσκει ευκαιρίες συνεργασίας με χρηματοδότες.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός
είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τα σημάδια ότι είσαι Ενεργειακός άνθρωπος - Τι πρέπει να γνωρίζεις και τι να κάνεις
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,343,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1679,ΑΠΟΨΕΙΣ,7,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,13,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,537,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,7,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,582,ΒΙΝΤΕΟ,139,ΒΟΛΟΣ,8,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1757,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,16,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΛΛΑΔΑ,65,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,58,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,6,ΕΡΕΥΝΕΣ,9,ΖΩΗ,25,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,1,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,24,Κόσμος,8994,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,10,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1463,Πολιτική,6746,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5639,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,948,Τοπικά,11644,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2218,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,11,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,6,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,399,Eco-News,2621,GP - info,5,voice healing therapy,10,
ltr
item
Ploumistos.com: 7 θετικές ειδήσεις του 2020 που μας γεμίζουν αισιοδοξία
7 θετικές ειδήσεις του 2020 που μας γεμίζουν αισιοδοξία
7 θετικές ειδήσεις του 2020 που μας γεμίζουν αισιοδοξία
https://enallaktikidrasi.com/wp-content/uploads/2020/02/7-ligotero-gnwstes-thetikes-eidiseis-2020-gemizoun-elpida.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/02/7-2020.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/02/7-2020.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content