================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι πιο δημοφιλείς μορφές εναλλακτικής ιατρικής για την δεκαετία 2020 - 2030

⍆Τα ιατρικά γεγονότα είναι συνεχώς μεταβαλλόμενα, μαζί με τις ερευνητικές ...
τεχνολογίες και τις αντιλήψεις των ανθρώπων.

Οι εναλλακτικές θεραπείες εξακολουθούν να αγωνίζονται να αναγνωριστούν από την επικρατούσα ιατρική ως υποστηρικτικές ή ευεργετικές. Ωστόσο, ορισμένες έχουν καταφέρει να αποδειχθούν πολύ αποτελεσματικές εξ αιτίας των αποτελεσμάτων τους γι αυτό και παρουσιάζουμε τις πιο δημοφιλείς για την δεκαετία 2020 - 2030. Οι συμπεριφορές του σώματος μπορούν να εξηγηθούν με πειστικό τρόπο από την επιστήμη, ειδικά οι σαφείς θεραπευτικές συνέπειες που μπορούν να προσφέρουν οι εναλλακτικές τεχνικές.

Θα επικεντρωθούμε σε 4 πιο δημοφιλή πεδία εναλλακτικής υποστήριξης και ίασης: κανναβινοειδή, παραδοσιακές κινεζικές θεραπείες, Reiki και Ηχοθεραπευτική

Καθώς εξερευνούμε τα γνωστά οφέλη και τις δυνατότητές τους, θα καταστεί σαφής η αξία των εναλλακτικών ιδεών σε οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο μελέτης. 

RΕΙΚΙ
Η τέχνη του πνευματικού συντονισμού ξεκίνησε τον 19ο αιώνα με έναν Ιάπωνα μοναχό βουδιστή , τον Δρ. Μίκαο Usui. Η δύναμη της πρόθεσης ήταν ο πυρήνας του συστήματός του, που εξελίχθηκε από φοιτητή σε φοιτητή για να προσφέρει ολιστική επούλωση για τους άλλους, καθώς και για τον εαυτό του.

Σήμερα, έρχεται σε μια σειρά ενεργών και παθητικών μορφών που προάγουν την ψυχοσωματική ευεξία. Η χαλάρωση, η αυτοπεποίθηση, η αποτοξίνωση και ο βελτιωμένος ύπνος είναι μερικά από τα οφέλη του.

Μια μορφή αυτού του εναλλακτικού θεραπευτικού συστήματος που τείνει σήμερα είναι το kundalini reiki, που εφευρέθηκε στη δεκαετία του '90 από το Δανό Master Relay Ole Gabrielsen. Βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο διαλογισμό και τη γιόγκα, απαιτώντας περισσότερη ψυχική απ΄ότι σωματική άσκηση.

 Η πρόθεση παραμένει η κινητήρια δύναμη της πειθαρχίας, η οποία χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό προσωπικών και εξωτερικών ενεργειών - χώρων, ζώων, άλλων ανθρώπων.

 ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ
Οι κανναβοειδής ουσίες φαίνεται να βοηθούν μέχρι τώρα στις μορφές άγχους και πόνου, από ημικρανίες έως μυϊκούς σπασμούς, για παράδειγμα. Τίποτα δεν μπορεί να δηλωθεί με βεβαιότητα, καθώς οι κλινικές δοκιμές είναι ακόμη σε πολύ μικρό στάδιο. Ωστόσο, η παγκόσμια και εγχώρια υποστήριξη των ιατρικών χρήσεων αυξάνεται. Από το 2020, 33 κράτη των ΗΠΑ υποστηρίζουν τέτοια προγράμματα, όπως η Νέα Υόρκη, η Ουάσιγκτον και η περιφέρεια της Κολούμπια.

Το συμπέρασμα είναι ότι τα κανναβινοειδή θα μπορούσαν ενδεχομένως να συνδεθούν με τη ανακούφιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με διάφορες ψυχολογικές και σωματικές ασθένειες.

Με την πάροδο του χρόνου και την εκτεταμένη έρευνα θα μπορούσαν να προκύψουν ακόμη πιο αξιόπιστα επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν άν οι χρήστες της CBD και / της THC επηρεάζονται πραγματικά από οποιονδήποτε τρόπο, καθώς και γιατί οι αντιδράσεις στις ουσίες είναι τόσο ποικίλες.

ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ
Καθετί στο σύμπαν δονείται (μακρόκοσμος) όπως και το δικό μας σώμα (μικρόκοσμος). Αλλά ακόμη και αυτά που δείχνουν στέρεα, όπως τα αντικείμενα, αποτελούνται από μόρια που πάλλονται και αυτά, σε διαφορετικές συχνότητες, ανάλογα με το υλικό τους.

Εμείς είμαστε σαν ένα μουσικό όργανο το οποίο χρειάζεται να είναι καλά ρυθμισμένο για να μπορεί να παραμείνει στην υγιή του συχνότητα. Έχουμε υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και αυτό βοηθά στη μετάβαση των κυμάτων του ήχου, οι οποίοι εισχωρώντας μέσα στο σώμα, απεγκλωβίζουν δονητική ενέργεια. Με αυτό το τρόπο μπορούμε να φέρουμε ίαση σε όλα μας τα επίπεδα.

Η θεραπεία μέσω των Ήχων είναι μια αποτελεσματική και εγκεκριμένη μέθοδος θεραπείας που χρησιμοποιεί παλμικό ήχο για να μειώσει το άγχος, να αλλάξει τη συνείδηση ​​και να δημιουργήσει μια βαθιά αίσθηση ειρήνης, ευημερίας και ενισχυμένης υγείας. Ο ήχος έχει αποδειχθεί ζωτικό μέρος της διαδικασίας επούλωσης ασθενών με καρκίνο που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία με ανεπιθύμητες ενέργειες – ιδιαίτερα στη διαχείριση και ανακούφιση του πόνου.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας μας, σε κατάσταση δραστηριότητας, η κανονική συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων μας είναι ότι τα κύματα Βήτα. Θεραπευτική μουσικη σε συνδυασμο με θετικές φωνές, παρασύρουν τον εγκέφαλο να προχωρήσει σε βαθύτερες Άλφα και Θήτα συχνότητες εγκεφαλικών κυμάτων. Αυτές είναι οι συχνότητες που οδηγούν σε βαθιά στοχαστική και ειρηνική κατάσταση, διαύγεια του νου και της διαίσθησης. 

Η σύγχρονη ιατρική μπορεί τώρα να υπολογίσει και έτσι να επιβεβαιώσει την πρακτική του ήχου ως μέσο επούλωσης. 

Η ηχοθεραπευτική είναι μία μορφή ιαματικής ενέργειας που διαμορφώνει έναν ιερό χώρο όπου οι άνθρωποι βρίσκουν θεραπεία από διαταραχές στρες, πόνο, κατάθλιψη, συναισθηματικές μεταπτώσεις και πολλά άλλα.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ 
Αναφέρεται επίσης στην TCR, αυτή η αιώνων μορφή εναλλακτικής ιατρικής είναι ακόμα πολύ ζωντανή. Η Δυτική κοινωνία και τα ιατρικά της ιδρύματα ειδικότερα γίνονται ολοένα και περισσότερο ενήμερα για την ακρίβεια αυτών των συνταγών.

Προέρχονται, εξάλλου, από μια πειθαρχημένη προσπάθεια να καταλάβει κάθε μία ίντσα του ανθρώπινου σώματος, που έχει αναπτυχθεί για τουλάχιστον 2.200 χρόνια. Μια πιο πρόσφατη περίπτωση δυτικού διαφωτισμού είναι αυτή του Δρ Paul Iaizzo από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα. Έχει κρατήσει την καρδιά ενός χοίρου τεχνητά για πάνω από οκτώ ώρες με το κολύμπι μέσα σε χημικά που μιμούνται , μια ουσία ωφέλιμη για τον άνθρωπο, σύμφωνα με την κινεζική ιατρική.

Το εναλλακτικό πεδίο μπορεί επίσης να το ευχαριστούνε για θεραπείες όπως ο βελονισμός και διάφορες μορφές μασάζ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα θετικά επιτεύγματα του TCR αξίζουν τη δημοσιότητά τους.

Επίλογος
Η εναλλακτική ιατρική έχει πολλά που η σύγχρονη βιομηχανία μπορεί να χρησιμοποιήσει, ακόμη και να εξελιχθεί σε ευρέως αποδεκτές ιατρικές θεραπείες. Ευτυχώς, τα επιστημονικά μυαλά φαίνονται όλο και περισσότερο πρόθυμα να τα εξερευνήσουν. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι έχουν να πουν τα ευρήματά τους μέσα στην δεκαετία που διανύουμε... 

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Οι πιο δημοφιλείς μορφές εναλλακτικής ιατρικής για την δεκαετία 2020 - 2030 Reviewed by ploumistos.com on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.