Στ. Πλουμιστός: Η υπερ-ευαισθησία είναι μια υπερ-ικανότητα - Τα 11 σημάδια της και τι δείχνουν

Στ. Πλουμιστός: Η υπερ-ευαισθησία είναι μια υπερ-ικανότητα - Τα 11 σημάδια της και τι δείχνουν

⍆Οι πιο δημιουργικοί άνθρωποι είναι Υπέρ-Ευαίσθητοι. Και οι πιο ευαίσθητοι...
άνθρωποι είναι πολύ δημιουργικοί. Μπορεί να αισθανθείτε μερικές φορές, αυτά τα δύο γνωρίσματα να σχετίζονται με κάποιο τρόπο.

Η αλήθεια είναι ότι η δημιουργικότητα και η ευαισθησία δεν συνδέονται μόνο, αλλά αλληλοσυμπληρώνονται όπως δύο μέρη ενός μεγαλύτερου συνόλου.

Η ευαισθησία τροφοδοτεί τη δημιουργικότητα και η δημιουργικότητα απαιτεί αυξημένη αίσθηση σχετικά με τη ζωή. Η εμπειρία της ζωής σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο είναι ο τρόπος της ευαισθησίας. Για ένα πολύ ευαίσθητο άτομο ένα φιλί είναι μια έκσταση, ένα βλέμμα είναι ένα θαύμα, ένας φίλος είναι ένας εραστής, ένας εραστής είναι ένας μικρός Θεός, η μουσική είναι φάρμακο και η ομορφιά μπορεί να σε υπνωτίσει.

Έχοντας έρθει σε επαφή με πολλούς υπερ-ευαίσθητους ανθρώπους σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαι σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης, κατάλαβα ότι αυτή η υπερ-ευαισθησία μετατρέπετε σε Δημιουργική Ευαισθησία που τροφοδοτήσει τη δημιουργικότητα αυτών των ανθρώπων και έτσι καταλήγουν να δημιουργούν κομμάτια που αλλάζουν τελικά την ζωή τους αλλά και όλο τον κόσμο.

Τι είναι ένας Δημιουργικά Ευαίσθητος Άνθρωπος:

Οι Δημιουργικά Ευαίσθητοι άνθρωποι συχνά μαζεύουν τα μικρά πράγματα στο περιβάλλον που άλλοι χάνουν, κάνουν σχέδια όπου οι άλλοι κάνουν τυχαία και βρίσκουν νόημα και έννοια στις λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής.

Έχουν βαθιά προσέγγιση σε ένα κομμάτι της τέχνης, ένα όμορφο τραγούδι τους ανατριχιάζει για λίγα λεπτά και μια κινηματογραφική σκηνή μπορεί να τους κάνει να δακρύσουν ή ακόμα και να αλλάξει την πορεία της ζωής τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το να είσαι υπερ-ευαίσθητο άτομο είναι μια αδυναμία, αλλά κάθε Δημιουργικό Ευαίσθητο Άτομο μπορεί να αποδείξει το αντίθετο.

Το να είναι κανείς υπερευαίσθητο άτομο ,είναι στην πραγματικότητα μια υπερδύναμη και μόνο λίγοι που έχουν αυτό το χάρισμα ξέρουν πώς να το χρησιμοποιήσουν. Πολλοί διάσημοι μουσικοί όπως ο Michael Jackson και η Dolly Parton, οι καλύτεροι συγγραφείς όπως ο J.R.R. Tolkien, ψυχολόγοι όπως ο Carl Jung, ακόμη και οι πιο λαμπροί επιστήμονες όπως ο Albert Einstein, από τον Δαλάι Λάμα μέχρι τον Jim Carrey, οι περισσότεροι άνθρωποι που επηρέασαν την πορεία του κόσμου επειδή ήταν και είναι εξαιρετικά Δημιουργικα υπερ-ευαίσθητοι.

Το να είσαι υπερ-ευαίσθητο άτομο είναι σαν να έχεις ένα υπερευαίσθητο δέρμα. Εάν αγγίξετε ένα πρόσωπο με κανονικό δέρμα και ένα άτομο με δέρμα χωρίς το πρώτο προστατευτικό του στρώμα, το άτομο με το δέρμα χωρίς το προστατευτικό του στρώμα θα αισθάνεται την αφή σας πολύ ισχυρότερη από το πρόσωπο με το κανονικό δέρμα, επειδή το δέρμα του είναι πολύ πιο ευαίσθητο. Οι υπερευαίσθητοι άνθρωποι είναι χωρίς αυτό το προστατευτικό στρώμα, όχι στο δέρμα τους, αλλά στα συναισθήματά τους. Νιώθουν τον κόσμο πολύ ισχυρότερα από τους κανονικούς ανθρώπους και αυτό είναι το μυστικό της κρυμμένης υπερ-δύναμής τους. Αυτός είναι ο λόγος με τον οποίο μπορούν να δημιουργήσουν πράγματα και να σοκάρουν τους άλλους.

11 Σημάδια ότι είστε Δημιουργικά Ευαίσθητοι:

1. Αγωνίζεστε με χαμηλή αυτοπεποίθηση... 
Έχετε μια αρνητική εικόνα του εαυτού σας, αναζητάτε συνεχώς την έγκριση από άλλους, είστε ευαίσθητοι στην κριτική, δεν βλέπετε τον εαυτό σας τόσο καλό και είστε σε συνεχή ανταγωνισμό με τους άλλους.

2. Δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις... 
Έχετε την τάση να αναθεωρείτε, ή ακόμα και να αναβάλλετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας μέχρι την τελευταία στιγμή επειδή αυτό σας αγχώνει.

3. Σας λείπει η ισχυρή βούληση για να ακολουθήσετε τους στόχους σας.... 
Ξέρετε τι να κάνετε, αλλά για κάποιο λόγο αισθάνεστε ότι είναι πολύ δύσκολο να τους ακολουθήσετε και να τους εκτελέσετε, η έλλειψη βούλησης και ώθησης σας εξαντλεί και νιώθετε ότι είναι κάπως πιο δύσκολο για εσάς από ότι για άλλους.

4. Θεωρείτε τον εαυτό σας πραγματικά δημιουργικό....
Υπήρξαν αμέτρητες φορές που εκπλήξατε τους άλλους  ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό με την δημιουργικότητά σας. Όταν πρόκειται να είστε δημιουργικοί απλά ξέρετε ότι είστε, χωρίς καν να αμφιβάλλετε γι αυτό.

5. Εμφανίζετε σημάδια υψηλής νοημοσύνης.... 
Στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο ή στο κολέγιο αισθανόσασταν ότι τα πράγματα που μαθαίνατε ήταν άσκοπα και συνηθισμένα ή ότι δεν θα τα χρειαζόσασταν καθόλου στη ζωή σας. Χρησιμοποιούσατε τη νοημοσύνη σας για να προχωρήσετε πολύ πιο εύκολα σε διάφορες καταστάσεις στη ζωή σας. Μπορούσατε να χειραγωγήσετε τους άλλους με κάποιο τρόπο και τα πράγματα να έρχονται όπως θα θέλατε.

6. Παλεύετε με το άγχος ή την κατάθλιψη....
Σε κάποια στιγμή της ζωής σας, ή ίσως ακόμη και τώρα, παλέψατε με το άγχος και την κατάθλιψη. Αισθάνεστε αυτό το άγχος κατά κύριο λόγο τα πρωινά όταν ξυπνάτε, έχετε ή είχατε παρουσιάσει ορμονικά προβλήματα, ενδεχομένως με τον θυρεοειδή σας αδένα.

7. Έχετε ανοιχτό μυαλό και αποδέχεστε τις απόψεις των άλλων ανθρώπων....
Δέχεστε τις διαφορετικές ιδέες και αισθάνεστε άνετα να μιλάτε για αμφιλεγόμενα θέματα όπως η θρησκεία, η ισότητα των φύλλων, τα παραφυσικά φαινόμενα, η επιστήμη, το Σύμπαν και οι εξωγήινοι. Σέβεστε τη γνώμη κάθε ατόμου, ακόμη και αν μερικές φορές δεν συμφωνείτε τελείως μαζί τους.

8. Δεν σας στήριξαν οι γονείς σας όταν το χρειαζόσασταν περισσότερο.... 
Η οικογένειά σας και οι περισσότεροι άνθρωποι στην παιδική σας ηλικία είδαν την ευαισθησία σας ως αδυναμία. Κάθε φορά που μοιραζόσασταν τα πάθη σας, τις ανησυχίες σας και τις ιδέες σας,οι άλλοι τα θεωρούσαν υπερβολικά και μη ρεαλιστικά.

9. Επιλέγετε να ακολουθείτε την καρδιά σας. 
Είχατε πάντα έντονο ένστικτο, πάντα ξέρατε ότι το σωστό ήταν να ακολουθήσετε την καρδιά σας και όποτε την ακολουθήσατε, υπέροχα πράγματα ήρθαν στη ζωή σας, μεγαλύτερα από ότι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε, αλλά πολλές φορές δεν ξέρετε τι πραγματικά θέλει η καρδιά σας.

10. Ξέρετε ότι έχετε γεννηθεί για κάποιο μεγάλο σκοπό αλλά δεν ξέρετε τι ακριβώς... 
Έχετε αυτή τη βαθιά αίσθηση ότι είστε εδώ για έναν μεγάλο σκοπό. Ότι πρέπει να παίξετε σημαντικό ρόλο σε αυτή τη ζωή, ότι υπάρχει ένας μεγαλύτερος σκοπός που σας περιμένει να τον βρείτε, αλλά δεν έχετε ιδέα για το τι ακριβώς είναι ή τι πρέπει να κάνετε για να το ακολουθήσετε.

11.Είστε Υπερ-ευαίσθητος....
Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται τρία πράγματα σε ένα δωμάτιο, εσείς αντιλαμβάνεστε δέκα, υποσυνείδητα αφομοιώνετε πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία στο δωμάτιο, τα φώτα, τους ανθρώπους που είναι στο εσωτερικό του, την ενέργειά τους, τα συναισθήματά τους, τις εκφράσεις του προσώπου, τους ήχους και τους θορύβους,.... το υποσυνείδητο σας γνωρίζει τα πάντα!

Η υπερ-ευαισθησία είναι μια υπερ-ικανότητα...
Πολλοί που χαρακτηρίζονται υπέρ-ευαίσθητα άτομα,νομίζουν πως πρέπει να ξεπεράσουν την ευαισθησία τους, σαν να είναι κάποιο είδος ψυχικού προβλήματος ή αντιξοότητας. Αντ 'αυτού, αυτό που όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν για την Υπερ-ευαισθησία είναι πως είναι ένα δώρο, μια υπερ-ικανότητα που δεν πρέπει να καταπολεμάτε, αλλά να αγκαλιάσετε.

Μάθετε πώς να την χρησιμοποιείτε προς όφελός σας....
Είναι σαν να είστε Σούπερμαν με το χάρισμα της πτήσης αλλά δεν ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Και καθώς περπατάτε τυχαία ξεκινάτε να αιωρίστε χωρίς έλεγχο. Προσπαθείτε να πιαστείτε για να πατήσετε στο έδαφος και να συνεχίσετε να περπατάτε, παλεύετε να ζήσετε έτσι κάθε μέρα, στο έλεος της τύχης, ενώ έχετε την ικανότητα να πετάτε. Αυτό κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να καταπολεμάτε την υπέρ- ικανότητά σας, γιατί αφυπνίζοντας το μυαλό σας για τις ικανότητες του, θα μάθετε πώς η υπερ-ευαισθησία σας, είναι ένα από τα δώρα του Δημιουργού που περιλαμβάνονται στην νόηση σας κι αυτό είναι εξαιρετικά σπουδαίο, γιατί σας "μετατρέπει" σε Δημιουργικά Ευαίσθητους Ανθρώπους που ο σκοπός τους είναι να αλλάζουν θετικά την ζωή τους, των γύρω τους και ολόκληρου του κόσμου!

Σταύρος Πλουμιστός

είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Η υπερ-ευαισθησία είναι μια υπερ-ικανότητα - Τα 11 σημάδια της και τι δείχνουν
Στ. Πλουμιστός: Η υπερ-ευαισθησία είναι μια υπερ-ικανότητα - Τα 11 σημάδια της και τι δείχνουν
Στ. Πλουμιστός: Η υπερ-ευαισθησία είναι μια υπερ-ικανότητα - Τα 11 σημάδια της και τι δείχνουν
https://1.bp.blogspot.com/-oK98OvTS1kQ/XlD8NBEFuQI/AAAAAAAAnbw/4-OUmRwS6Ks9jchBBV9Jr05_Z_Kp_Q3dgCNcBGAsYHQ/s400/%25CE%25A3%25CF%2584.%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582%2B-%2B%25CE%2597%2B%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B5%25CF%2585%25CE%25B1%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B8%25CE%25B7%25CF%2583%25CE%25AF%25CE%25B1%2B%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2581-%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25B1%2B-%2B%25CE%25A4%25CE%25B1%2B11%2B%25CF%2583%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25AC%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CF%2584%25CE%25B9%2B%25CE%25B4%25CE%25B5%25CE%25AF%25CF%2587%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BD.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-oK98OvTS1kQ/XlD8NBEFuQI/AAAAAAAAnbw/4-OUmRwS6Ks9jchBBV9Jr05_Z_Kp_Q3dgCNcBGAsYHQ/s72-c/%25CE%25A3%25CF%2584.%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582%2B-%2B%25CE%2597%2B%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B5%25CF%2585%25CE%25B1%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B8%25CE%25B7%25CF%2583%25CE%25AF%25CE%25B1%2B%25CE%25B5%25CE%25AF%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CE%25BC%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2585%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2581-%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25BD%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25B1%2B-%2B%25CE%25A4%25CE%25B1%2B11%2B%25CF%2583%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25AC%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2584%25CE%25B7%25CF%2582%2B%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9%2B%25CF%2584%25CE%25B9%2B%25CE%25B4%25CE%25B5%25CE%25AF%25CF%2587%25CE%25BD%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BD.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/02/11.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/02/11.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content