Τα 3 πιο ισχυρά κελτικά σύμβολα και το κρυφό τους νόημα

Τα 3 πιο ισχυρά κελτικά σύμβολα και το κρυφό τους νόημα

⍆Οι Κέλτες άφησαν τις παραδόσεις τους σε εμάς, ώστε να μπορούμε να τους ωφεληθούμε,...
και πρέπει πάντα να τις σεβόμαστε. Εάν τα χρησιμοποιείτε για να αναπτύξετε την πνευματικότητά σας, βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα ευγνώμονες στο Σύμπαν.
Οι Κέλτες είχαν μια πολύ αναπτυγμένη πνευματικότητα. Έδωσαν συμβολικό νόημα σε όλα τα καθημερινά αντικείμενα και χρησιμοποίησαν μαντάλες για να εκφράσουν τις πεποιθήσεις τους.

Οι μαντάλες ήταν η φυσική εκδήλωση του συμβολισμού τους σε μια καλλιτεχνική μορφή.

Οι μαντάλες υποτίθεται ότι συνδέουν τους προγόνους και την προέλευση των Κελτών. Χρησιμοποίησαν τις μαντάλες σε διάφορες καταστάσεις: απεικόνιση των ονείρων, απομίμηση των οραμάτων και εμπλουτισμός των παραδόσεων και του πολιτισμού.

Τα σύμβολα των mandalas επέτρεψαν στους Celts να φθάσουν στη φώτιση. Δημιούργησαν μια ισορροπία μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού εκείνων που το έκαναν. Εδώ είναι τα 3 πιο διάσημα και ισχυρά σύμβολα που είναι ακόμα διαδεδομένα σήμερα:

Κελτικός κόμπος
Ο κελτικός κόμπος είναι ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα της Κελτικής κοινωνίας. Ο επιπολασμός του σε πολλαπλές μορφές τέχνης οφείλεται κυρίως στην οικουμενικότητα του. Οι κόμβοι ποικίλλουν λόγω της πολυπλοκότητάς τους και η βάση συμβολίζει τη διασύνδεση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Κέλτες πίστευαν ότι η ζωή ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την αιωνιότητα.

Όταν εστιάζετε σε έναν κελτικό κόμβο, ακολουθήστε την πρόοδό του και μπορείτε να δημιουργήσετε διαισθητικές συνδέσεις με τη δική σας πορεία ζωής.
Κελτικό δέντρο της ζωής

Το δέντρο της ζωής είναι μια εικονική μαντάλα. 

Οι Κέλτες σεβασμούσαν και θαύμαζαν πολύ τα δέντρα, ήταν μέρος των παραδοσιακών συμβόλων τους. Οι βελανιδιές εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα λόγω της αφθονίας τους στο περιβάλλον.

Στις κελτικές πεποιθήσεις, το δέντρο της ζωής ήταν μια αναπαράσταση ολόκληρου του σύμπαντος. Οι βαθιές ρίζες τη συνδέουν με τη φύση ενώ τα κλαδιά φτάνουν στους ουρανούς. Το δέντρο της ζωής έπρεπε να προστατεύει όλα τα όντα και ως εκ τούτου να είναι η θετή μητέρα. Η σύμπλεξη των κλαδιών του δέντρου θα συμβολίζει την κυκλική φύση της ζωής.

Η τρίκυρα (που προέρχεται από τα λατινικά tri-, "τρία" και quetrus, "με γωνίες") γενικά σήμαινε την Αγία Τριάδα του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Ωστόσο, αυτό το σύμβολο ερμηνεύτηκε επίσης σε πολλά άλλα τρίο: πνεύμα, σώμα και ψυχή. παρόν, μέλλον και παρελθόν. πατέρα, μητέρα και παιδί · συντήρησης, καταστροφής και δημιουργίας κ.λπ.

Οι άπειρες γραμμές μπορούν να διαβαστούν σαν το άπειρο της ζωής σας. Ο κύκλος που συχνά συναντάται γύρω από την τρίκυρα αντιπροσωπεύει την προστασία που προσφέρει το Θείο σε όλα τα ζωντανά όντα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας πνευματικές σχέσεις με τα προαναφερθέντα τρίτα και να διοχετεύσετε την ενέργεια για να εμπλουτίσουν τη ζωή σας.

Οι Κέλτες άφησαν τις παραδόσεις τους σε εμάς, ώστε να μπορούμε να τους ωφεληθούμε, και πρέπει πάντα να τις σεβόμαστε. Εάν τα χρησιμοποιείτε για να αναπτύξετε την πνευματικότητά σας, βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα ευγνώμονες στο Σύμπαν.

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός
είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1717,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,30,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,565,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,24,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,615,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,29,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,35,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,64,Κόσμος,9091,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,11,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,27,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5701,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2273,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,443,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Τα 3 πιο ισχυρά κελτικά σύμβολα και το κρυφό τους νόημα
Τα 3 πιο ισχυρά κελτικά σύμβολα και το κρυφό τους νόημα
Τα 3 πιο ισχυρά κελτικά σύμβολα και το κρυφό τους νόημα
https://www.espritsciencemetaphysiques.com/wp-content/uploads/2019/09/symboles-celtiques.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/01/3.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/01/3.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content