================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

1ος ενεργειακός περίπατος του 2020 με τον Στ. Πλουμιστό στην Μακρινίτσα Πηλίου - Πληροφορίες, Πρόγραμμα

⍆Ο 1ος ενεργειακός περίπατος για το 2020 με τον Στ. Πλουμιστό στην Μακρινίτσα Πηλίου είναι γεγονός....
Ο συνδυασμός πληροφοριών αφύπνισης με τον περίπατο στη φύση, στην Μακρινίτσα Πηλίου, είναι ότι πιο ευεξιακό μπορεί να κάνει κάποιος που επιθυμεί την διανομή ροής ενέργειας της φύσης - γης σε θετική δόνηση. 

Στον Χειμωνιάτικο περίπατο ο υγιής άνθρωπος αποτελεί συμπλήρωμα των εποχών και μες στο καταχείμωνο στην καρδιά του βασιλεύει καλοκαίρι. Η πρωταρχική ενέργεια που αισθάνεται όποιος θα περπατήσει μαζί μας θα είναι η δική του καθώς η ενέργεια που εκλύει το σώμα κινείται. Δεν πρόκειται περί έκρηξης δύναμης, αλλά για μια ευαίσθητη και συνεχή ακτινοβολία που μεταμορφώνει έναν συμβατικό άνθρωπο σε ενεργειακό.

Το να βαδίζεις στηριζόμενος στη γη, να νιώθεις τη βαρύτητά της, να ξαποσταίνεις πάνω της σε κάθε σου βήμα και όλα αυτά λειτουργούν σαν μια συνεχόμενη ροή ενέργειας. Η ακτινοβολία στην αρχή γίνεται αισθητή στα πόδια και μετά ανεβαίνει σε όλο το σώμα καθώς η ενέργεια της γης - φύσης μεταφέρεται μέσα από την οξυγόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα του περιπατητή και αναδεικνύει την ενέργεια των συναισθημάτων που νιώθεις.

Η ενέργεια της γης καλεί τον περιπατητή να νιώθει σαν στο σπίτι του, οι λόφοι, τα χρώματα, τα δέντρα, η θέα της πόλης από το "μπαλκόνι του Βόλου", ο παραδοσιακός οικισμός της Μακρυνίτσας, τα μονοπάτια του προσφέρουν αμέριστη υποστήριξη στο ζητούμενο που είναι η συναισθηματική αποφόρτιση του.

Το βάδισμα στον ενεργειακό περίπατο κάνει την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά, κάνει το αίμα να κυλά πιο γρήγορα, πιο δυνατά απ’ότι όταν το σώμα βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας. Τα κύματα που διαπερνούν το σώμα σου δημιουργούν ισχυρούς ενεργειακούς κραδασμούς.


Ο 1ος ενεργειακός περίπατος του 2020 με τον Στ. Πλουμιστό στην Μακρινίτσα Πηλίου θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Πρόγραμμα  

10:15 - 10:30 ... Συνάντηση στο 1ο πάρκινγκ της Μακρινίτσας
                           (Πριν μπείτε στο χωριό - Θα υπάρχει ειδική σήμανση)
                           Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προνοήσουν να βρίσκονται στο χώρο συνάντησης                               την  συγκεκριμένη ώρα.
                          (εκτός αν ενημερώσουν εγκαίρως για πιθανή καθυστέρηση τους)

10:30 - 12:30 ... Έναρξη περιπάτου σε συνδυασμό πληροφοριών αφύπνισης
                           (1ο μέρος: Δόνηση και γείωση σε συνδυασμό με την ευεξιακή ζωή)

12.30 - 13:00 ... Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Μακρινίτσας
                           (Η είσοδος 2 ευρώ το άτομο με ξενάγηση)

13.00 - 14.30... Απολαυστικός καφές η ζεστό τσάι στο "Αρχοντικό"
                         (2ο μέρος: Δόνηση - επαφή μου με τους ανθρώπους και τα όρια) 

Για πληροφορίες και συμμετοχές τηλεφωνήστε στο 6945 723 523 
1ος ενεργειακός περίπατος του 2020 με τον Στ. Πλουμιστό στην Μακρινίτσα Πηλίου - Πληροφορίες, Πρόγραμμα Reviewed by PLOUMISTOS on 3:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.