================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ξεκινά Λέσχη Αφήγησης στο Βόλο

⍆Λέσχη Αφήγησης Βόλου ξεκινά από την Ακαδημία Λαϊκού Πολιτισμού & Τοπικής Ιστορίας... του φορέα πολιτισμού της Ι.Μ.Δ. «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος». 

Τα μαθήματα υλοποιούνται με την συνεργασία της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Παραμύθια και Μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη».

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται την τελευταία Παρασκευή του μήνα. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στο «Περισπωμένη Cafe»- Πλαστήρα Νικολάου 4, Βόλος), σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 7.00 το απόγευμα.

Ουσιαστικά, η Ακαδημία Λαϊκού Πολιτισμού & Τοπικής Ιστορίας, τμήμα του Φορέα Πολιτισμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού, «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη Διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος», υπό την εποπτεία του Οργανωτικού Γραμματέα, Δρ Αλέξανδρου Καπανιάρη, από το χειμερινό εξάμηνο του 2019-20, εντάσσει ακόμη μια νέα σειρά μαθημάτων.

Πρόθεση των διοργανωτών της λέσχης είναι να δημιουργηθεί ένας σταθερός χώρος αναφοράς με αφηγήσεις από τον ανεξάντλητο κόσμο της προφορικής λογοτεχνίας, δίνοντας την ευκαιρία αφηγηματικής έκθεσης σε όσο το δυνατόν περισσότερο αριθμό ανθρώπων που επιθυμούν να αφηγηθούν, σε όσους αγαπούν να λένε ιστορίες και σε όσους αρέσκονται να τις ακούν.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται την τελευταία Παρασκευή του μήνα, θα διαρκούν για ένα δίωρο περίπου. Πρώτη συνάντηση και έναρξη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 07.00 το απόγευμα, στον φιλόξενο χώρο του «ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΗ Cafe», Πλαστήρα Νικόλαου 4, κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο Βόλου.
Ξεκινά Λέσχη Αφήγησης στο Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS on 9:41 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.