================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Αύγουστος 2019 - Κι άλλες επιβεβαιώσεις που δείχνουν την σοβαρότητα της κατάστασης

⍆Στις 22 Ιουλίου 2019 αναρτήθηκε η πρόβλεψη για τον Αύγουστο 2019...
- Ο αλλόθρησκος απειλεί την "πλασματική" ευημερία μας (δείτε ΕΔΩ) και οι επιβεβαιώσεις ξεκίνησαν για να επικυρώσουν την σοβαρότητα της κατάστασης που εισέρχεται η ανθρωπότητα καθώς σας έχω ενημερώσει για την "ενεργειακή πύλη" με αναρτήσεις μου από το 2015 άλλα και με τηλεοπτικές εμφανίσεις μου, όπου εξηγώ πως και γιατί η δόνηση της γης άλλαξε και κατά συνέπεια έχει επηρεάσει τους ανθρώπους και όλα τα όντα που ζούνε πάνω σε αυτή.

Η επιρροή - αλλαγή θα δυναμώσει κι άλλο από τις 22 Αυγουστου 2019 και θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις από τις 22 Μαΐου του 2020. Από αυτή την ημερομηνία θα ξεκινήσει η "μετάλλαξη" του ανθρώπινου γένους και η επιτακτική συμμόρφωση τους με την πνευματική οδό... μέσα από το μάθημα της αποκόλλησης μας από την ύλη και τις διευκολύνσεις.

Οι πρώτες επιβεβαιώσεις για τον Αύγουστο 2019 δείχνουν την είσοδο της ανθρωπότητας προς την πνευματική οδό... (διαβάστε το αρχικό κείμενο της πρόβλεψης ΕΔΩ)

1. Το πρώτο δεκαπενθήμερο θα έχουμε περισσότερα γεωφυσικά φαινόμενα που δημιουργούν προβλήματα. Υψηλές θερμοκρασίες, επίμονη σεισμικότητα που θα μας τρομάξει και πάλι ενώ οι εκρήξεις ηφαιστείων θα δημιουργήσουν πανικό....Πιθανότητα σεισμών πάνω των 6 Ρίχτερ...   
Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ οι υψηλές θερμοκρασίες φέρνουν πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο και οι  τεράστιες φωτιές που αποτέφρωσαν δάση στην Αλάσκα, τη Γροιλανδία και Σιβηρία είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια. Σύμφωνα με τους επιστήμονες η οικολογική καταστροφή στον Αρκτικό κύκλο, δεν έχει προηγούμενο (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ).

Με τον σεισμό των 5,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ) συνεχίζεται η σεισμικότητα με σεισμούς παγκοσμίως πάνω των 6 Ρίχτερ... (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ)

Σημαντικές ημερομηνίες με "δύσκολα" γεγονότα... 8, 11, 13, 15, 20, 22, 27 και 30 Αυγούστου 2019.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 08.08.2019  έγινε η ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Τουρκία.  Τουλάχιστον 23 τραυματίες • Πάνω από 20 μετασεισμοί (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ).

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 11.08.2019 «Τρόμος για πυρηνικό “ΑΤΤΙΛΑ”» (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ) και επίσης η μεγάλη φωτιά στην Ελαφόνησο όπου δόθηκε εντολή εκκένωσης στο κάμπινγκ αλλά και σε άλλα καταλύματα και σπίτια στον οικισμό Παναγιά με εντολή της δημάρχου του νησιού (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ) .

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 13.08.2019 ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια και εκκενώθηκε Μονή Μακρυμάλλης Παναγίας Θεοτόκου και τρία χωριά (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ & ΕΔΩ).

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 15.08.2019 ανήμερα της κοιμήσεως της Θεοτόκου έγινε η δημοσίευση ότι "Φέρνουν τον Πάπα σε Μακεδονία και Άγιον Όρος" καθώς τον πάπα καταράστηκε Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Ξεκίνησε λοιπόν η ασέβεια προς το συνοδικό πολίτευμα με την υπεράσπιση της αίρεσης του οικουμενισμού και της πανθρησκείας (ακούστε την επιβεβαίωση ΕΔΩ). Ακούστε ποιες είναι οι σφραγίδες και οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης ΕΔΩ.

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 20.08.2019 έγινε η δημοσίευση για την «Κόλαση» στον Αμαζόνιο: Καίγεται ο «πνεύμονας» του πλανήτη και καταφυγίου για τρία εκατομμύρια είδη της χλωρίδας και της πανίδας της γης. (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ)

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 22.08.2019 έγινε η δημοσίευση ότι "Ξεκίνησε η συμμόρφωση μας με την πνευματική οδό"  (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ). Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι το πρώτο ανθρωποειδές ρομπότ πάει στο διάστημα (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ).

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ 27.08.2019 καθώς έγινε σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανάμεσα από Κάρπαθο και Ρόδο (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ). Την ίδια ώρα έγινε η ανακοίνωση από την Κυβέρνηση την άρση των capital control (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ).

2. Πνιγμοί ή ναυάγιο μας θλίβει...
Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για τους πνιγμούς των δύο νεαρών κοριτσιών, 16 και 19 ετών, που ήρθαν από το εξωτερικό στη χώρα μας για διακοπές και βρήκαν τραγικό θάνατο στη Ρόδο, στην πισίνα ξενοδοχείου όπου κολυμπούσαν (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ). Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του τραγικού ναυαγίου συνέβη στα νερά της Μεσογείου, όπου δεκάδες μετανάστες, μεταξύ αυτών γυναίκες και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους και έκαναν τον Πάπα να προσευχηθεί για τις ψυχές τους (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ).

3. Ανακοίνωση που αφορά το σύμπαν... ή πλανητικό φαινόμενο μας απασχολεί... 
Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ με την ανακοίνωση της ανακάλυψης των τριών νέων κοντινών εξωπλανητών - Ο ένας είναι μια μικρή βραχώδης υπέρ - Γη, που ανακοίνωσε η NASA (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ). Το σημαντικό ειναι οτι η NASA ανακάλυψε μια κοντινή υπέρ-Γη που ίσως είναι κατοικήσιμη  (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ)

 4Ο αλλόθρησκος (Τουρκία - Ερντογάν) βρυχάται και απειλεί την "πλασματική" ευημερία μας. Μην φοβάστε. Θέλει να καθίσουμε σε τραπέζι διαπραγματεύσεων αλλά αυτό ακόμη αργεί... Το "μήλον της έριδος" μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας.Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Το γεωπολιτικό παιχνίδι ΗΠΑ – Ρωσίας πίσω από την κρίση των S-400 με την Τουρκία (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ). Όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, τα κατεχόμενα είναι και το… πλυντήριο της Τουρκίας και ο τόπος των προσωπικών «επενδύσεων» του νεοσουλτάνου της Άγκυρας. Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τα τελευταία χρόνια έχει προσωπικό οικονομικό όφελος από τα κατεχόμενα και απειλεί την "πλασματική" ευημερία μας   επειδή απειλούνται οι δικές του εταιρείες και εταιρείες φίλων του  που αναλαμβάνουν έργα στο παράνομο καθεστώς, τα οποία ο ίδιος εγκρίνει! Γι αυτό και δεν θέλει οποιαδήποτε συμφωνία θα επηρεάσει τα προσωπικά του συμφέροντα... (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ). Στο μεταξύ στις  6/8/2019 ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου παρουσιάζει  τον χάρτη με την τουρκική υφαλοκρηπίδα μέχρι την Κρήτη (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ)

5. Την 30η μέρα του Ιουλίου 2019 αλλάζουμε στάση απέναντι στις διεκδικήσεις της Τουρκίας. Η κυβέρνηση της Ελλάδας σηκώνει το ανάστημα της και αυτό φέρνει εξελίξεις.... [Στις 30 Ιουλίου του 1994 η Ελλάδα υπογράφει μαζί με άλλες χώρες τη διεθνή σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας, η οποία της δίνει το δικαίωμα για μονομερή επέκταση των χωρικών της υδάτων από έξι σε δώδεκα ναυτικά μίλια. Λίγους μήνες μετά (16 Νοεμβρίου του 1994), η Τουρκία θα ανακοινώσει ότι θεωρεί αιτία πολέμου ενδεχόμενη επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων.]
Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ήρθε με το ξεκάθαρο μήνυμα προς την τουρκική κυβέρνηση και προσωπικά προς τον πρόεδρό της Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να σεβαστεί τις διεθνείς συμβάσεις και τους κανόνες του δικαίου, ώστε να μπορέσει να υπάρξει κατόπιν ένας από κοινού διάλογος, έστειλε ο  πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στη Μεγαλόνησο  (διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ) . 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...  ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019... κι έπεται συνέχεια... 

Διαβάστε επιβεβαιώσεις προβλέψεων ΕΔΩ


Στ. Πλουμιστός: Αύγουστος 2019 - Κι άλλες επιβεβαιώσεις που δείχνουν την σοβαρότητα της κατάστασης Reviewed by PLOUMISTOS on 12:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.