Στ. Πλουμιστός: Ξεκίνησε η συμμόρφωση μας με την πνευματική οδό

Στ. Πλουμιστός: Ξεκίνησε η συμμόρφωση μας με την πνευματική οδό

⍆Σας έχω ενημερώσει για την "ενεργειακή πύλη" με αναρτήσεις μου από το 2015 άλλα...
και με τηλεοπτικές εμφανίσεις μου, όπου εξηγώ πως και γιατί η δόνηση της γης άλλαξε και κατά συνέπεια έχει επηρεάσει τους ανθρώπους και όλα τα όντα που ζούνε πάνω σε αυτή.

Η επιρροή - αλλαγή θα δυναμώσει κι άλλο από τις 22 Αυγουστου 2019 και θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις από τις 22 Μαΐου του 2020. Από αυτή την ημερομηνία θα ξεκινήσει η "μετάλλαξη" του ανθρώπινου γένους και η επιτακτική συμμόρφωση τους με την πνευματική οδό... μέσα από το μάθημα της αποκόλλησης μας από την ύλη και τις διευκολύνσεις.

Δυστυχώς οι περισσότεροι αγνοείται τα σημάδια που συμβαίνουν γύρω σας ζώντας μόνο το προφανές… δηλαδή αυτό που συμβαίνει σε μια στιγμή τώρα… και αγνοείται το σημάδι που σας δείχνει τι πιθανόν πρόκειται να σας συμβεί. Οι περισσότεροι δηλαδή εγκλωβίζεστε στη αναζήτηση λύσης του προφανές (στο οποίο σίγουρα πρέπει να δώσετε λύση) και κατόπιν δεν ασχολείστε με το γιατί σας ήρθε το προφανές γεγονός…!!

Η πληθώρα των αλλαγών σε όλα τα επίπεδα θα είναι καταιγιστική και ο σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να επιλέξουμε, καθώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ σημαντική διασταύρωση: Θα μείνουμε στην αναζήτηση της πληρότητας μέσα από την ύλη(εγκλωβισμός της ψυχής στον σκοταδισμό), η θα ζήσουμε χρησιμοποιώντας το δώρο του δημιουργού την νόηση μας μέσα από την πνευματική αφύπνιση (Δύναμη Φωτός).

Ειλικρινά θα είναι μια δοκιμασία που θα μας φέρει στα όρια μας, ώστε να αναγκαστούμε θέλουμε δεν θέλουμε να επιλέξουμε μια από τις δυο επιλογές.

Όπως έχω γράψει εδώ και καιρό (δείτε την πρόβλεψη Κάντε το σήμα του Σταυρού στο σπίτι σας - Ξεκίνησε η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές" δείτε ΕΔΩ)

Η διαδικασία αυτή έχει σαν στόχο την ασφάλεια των ανθρώπων που έχουν την πίστη μέσα τους για τον Δημιουργό-Θεό και παράλληλα θα ξεκινήσουν την απόξεση του πνεύματος τους από την κοσμική και υλιστική ζωή, ώστε να εξελίσσονται και να υγιαίνουν πνευματικά...ώστε να πορευθούν στα δύσκολα... όταν ο αλλόθρησκος γείτονας "απασφαλίσει" πιεζόμενος από την φαινομενική υπερδύναμη. Στην πραγματικότητα άλλος είναι ο δυνατός...

Από τις 22 Μαΐου 2020 ξεκινάει επισήμως η περίοδος που αναφέρεται στις "ιερές γραφές"...
Η δοκιμασία που έρχεται αφορά απολύτως τον απεγκλωβισμό μας από την ύλη και την σχέση που έχουμε μαζί της για την επιβίωση μας. Ο αλλόθρησκος έρχεται να εκπληρώσει την προφητεία και να απειλήσει την "πλασματική" ευημερία μας που είχαμε μέχρι τώρα, προκειμένου να πάρουμε το μάθημα μας... Πολλοί δυστυχώς δεν θα επιλέξουν την πίστη τους. Θα πάρουν τον δρόμο της υποταγής στην ύλη και όχι της ανύψωσης του πνεύματος τους.

Αρκετοί παρότι με "Σταυρική ευλογία", στο τέλος θα επιλέγουν το "φαΐ της τοξικότητας" και της ψυχικής εξάρτησης στην πρόσκαιρη διευκόλυνση. Θα εγκαταλείψουν τον Δημιουργό- Θεό.

Η παραπλάνηση των ανθρώπων


Σας εφιστώ την προσοχή, γιατί έχει ήδη ξεκινήσει η πλάνη πολλών ανθρώπων, με την επιρροή των υπηρετών της σκοτεινής πλευράς, που διαρρέουν μυθεύματα, θεωρίες φαντασιώσεων και αποκαθηλώνουν συνειδήσεις, μειώνοντας προσωπικότητες που προσπαθούν να αφυπνίσουν σωστά και με ειλικρίνεια τους ανθρώπους. Από την άλλη όμως, οι άνθρωποι που δέχονται την φωτεινή επιρροή ανακαλύπτουν τους αληθινούς φωτοδότες στο δρόμο τους που τους αφυπνίζουν και τους προετοιμάζουν σωστά και υπεύθυνα για την αφύπνιση τους.

Η παραπλάνηση των ανθρώπων θα γίνει τρεις φορές....!

Τα διαστήματα που θα παραπλανηθούν οι άνθρωποι είναι:

Πρώτο = Οι διενέξεις: Πάσης φύσεως διαφορές, προσωπικές, οικονομικές, κοινωνικές, πολιτικές, θα γίνονται για να προκληθεί ταραχή, για τα αποκτήματα και την σύνδεση μας με την άνεση που προσφέρει η ύλη.

Δεύτερο = Η τιμωρία: Οι συρράξεις, οι αντιδικίες κρατών και οι παρεμβάσεις των επικυρίαρχων φέρνουν τον φόβο που θα απλωθεί ... και θα χαθούν άνθρωποι, απόκτημα και περιουσίες.
Τρίτο = Η πλάνη: Είναι το χρονικό διάστημα που θα ακούσουμε: "Θα σου τα δώσω πίσω αυτά που έχασες εάν... ". Τότε είναι που "αλλάζει το χρήμα".  Έτσι έρχεται ο παγκόσμιος δικτάτορας.

Ας το καταλάβουν όλοι εκείνοι, που στις μέρες μας ασχολούνται με την επιφάνεια των πραγμάτων κι όχι με την ουσία.

Προδιάθεση πλάνης είναι να έχεις την ιδέα ότι κάτι είσαι και να δείχνεις στους άλλους ότι κάτι κάνεις. Να νομίζεις ότι εσύ έφθασες σε πνευματικά μέτρα, επειδή κάνεις λ.χ. κάποια άσκηση, ενώ οι άλλοι δεν έχουν ακόμη συλλάβει το νόημα της πνευματικής ζωής, και να φέρεσαι υπερήφανα. Το να ζορίζει κανείς τον εαυτό του εγωιστικά στην άσκηση, για φτάσει στα μέτρα ενός Αγίου και να τον θαυμάζουν οι άλλοι, αυτό είναι αρχή πλάνης. Άλλο βία και άλλο ζόρισμα.

Όποιος δεν έχει νιώσει την ανώτερη χαρά, την παραδεισένια, δεν έχει δηλαδή πνευματικές εμπειρίες, εύκολα μπορεί να πλανηθεί, αν δεν προσέξει. Ο διάβολος είναι πονηρός. Ερεθίζει λίγο την καρδιά του ανθρώπου και τον κάνει να αισθάνεται μια ευχαρίστηση, οπότε τον πλανάει, δίνοντας του την εντύπωση ότι η ευχαρίστηση αυτή είναι πνευματική, θεία. Κλέβει την καρδιά και νομίζει ο άνθρωπος ότι πάει καλά. «Δεν ένιωσα, ταραχή», λέει. Ναι, αλλά αυτό που ένιωσες δεν είναι η πραγματική, η πνευματική χαρά. Η πνευματική χαρά είναι κάτι ουράνιο.

-Αυτοί που θα έχουν καλή διάθεση, θα καταλάβουν. Αυτοί που δεν θα έχουν καλή διάθεση, δεν θα καταλάβουν και θα πλανηθούν. Ο Χριστός μας προειδοποίησε ότι πρέπει να προσέχουμε πολύ, γιατί «εγερθήσονται ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήται και δώσουσι σημεία και τέρατα προς το αποπλανάν, εί δυνατόν και τους εκλεκτούς». (5)

Είναι μερικοί που κάτι πλανεμένους τους περνούν για προφήτες. Πριν από μερικά χρόνια ένας Προτεστάντης γύριζε συνέχεια με μια βαλίτσα πέτσινη που είχε μια επιγραφή γραμμένη στα αγγλικά: «Είμαι ο Προφήτης Ηλίας!». Φορούσε πουκάμισο με κοντά μανίκια, είχε και μια Αγία Γραφή στα αγγλικά και έλεγε ότι κατέβηκε από τον ουρανό! Όταν τον ρώτησαν τι πιστεύει και σε ποια θρησκεία ανήκει, είπε: «Ε, τώρα αυτά είναι χαμένα. Δεν υπήρχαν τότε θρησκείες!». Κατάλαβες; Αφού όλοι, Καθολικοί, Προτεστάντες, Πεντηκοστιανοί, όλες οι αιρέσεις και όλες οι παραφυάδες των αιρέσεων είναι γι’ αυτόν το ίδιο. Από εκεί δεν καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται; Πόσα γράμματα μου είχε στείλει! Έγραφε διάφορα χωρία από την Αγία Γραφή και είχε όλο προτεσταντικές θέσεις. Έστελνε και σε διαφόρους πότε από την Αγγλία πότε από αλλού ένα σωρό γράμματα. Κάποιοι πίστεψαν αυτά που έγραφε και ήθελαν να δημοσιεύσουν σε ένα περιοδικό ότι ήρθε ο Προφήτης Ηλίας. «Μα, είστε καλά; τι πάτε να κάνετε;», τους είπα. Ο κόσμος ο καημένος είναι ζαλισμένος!

Αμαρτάνει κανείς, και μόνον όταν ακούει όσα λένε οι πλανεμένοι. Είναι μερικοί που Κάνουν θεό τον εαυτό τους (6) και απογυμνώνονται από την θεία Χάρη. Με κάτι τέτοιες θεωρίες κοιτάζουν να ξεγελάσουν τον κόσμο.

Βάλλεται η Ορθοδοξία με ένα σωρό θεωρίες. Αλλά δεν θα σταθούν αυτά· θα σωριασθούν.

Οι ταλαίπωροι άνθρωποι παρασύρονται, γιατί έχουν απομακρυνθεί από τον Θεό και έχουν φθάσει σε σκότιση!

Μεγάλη σύγχυση! Μπερδεύουν την μαγεία με το θαύμα. Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον χρυσό από τον μπρούτζο.

Επιστροφή στην Ορθοδοξία

Ο σημερινός κόσμος στα παράξενα αναπαύεται, όχι στα σωστά. Την Ινδία, που είναι στην άλλη άκρη της γης, την ξέρουν από την μαγεία της και πηγαίνουν. το Άγιον Όρος, που είναι στην πατρίδα τους, πολύ κοντά τους, με την αληθινή μυστική εν Χριστώ ζωή, το αγνοούν! Αυτό που ζητάς υπάρχει στην Ορθοδοξία. Εκεί είναι το φως. Να πας στο Άγιον Όρος και θα βρεις αυτό που ζητάς» (7).

Αν θελήσει να επιστρέψει κάποιος στην Ορθοδοξία και να γίνει πάλι μέλος της Εκκλησίας, κανονικά πρέπει πρώτα να βεβαιώσει με λίβελλο (8) ότι αποκηρύττει τις κακοδοξίες τους και ομολογεί την Ορθόδοξη πίστη και ύστερα να του διαβάσει ο ιερέας τις ευχές για τον επιστρέφοντα στην αληθινή πίστη (9) και να τον χρίσει με το Άγιον Μύρο.

Πρέπει πρώτα κανείς να γνωρίσει την Ορθοδοξία, και ύστερα, άμα δεν του αρέσει, φεύγει. Ας την γνωρίσει σωστά, και μετά ας κάνει σύγκριση με τις διάφορες θεωρίες που ακούει. Γιατί, αν γνωρίσει την Ορθοδοξία, μπορεί να ξεχωρίσει το μπακίρι από τον χρυσό ή να καταλάβει τον χρυσό πόσων καρατιών είναι. Δεν ξεγελιέται εύκολα, για να περάσει όσα γυαλίζουν για χρυσάφι. Πάντως έχω προσέξει ότι μόνον εγωιστής άνθρωπος φεύγει από την Ορθοδοξία, όταν την γνωρίσει· ένας ταπεινός δεν φεύγει.

Σημειώσεις

5. Μαρκ.13,22

6. Βλ. Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι, τόμος Β΄, «Πνευματική αφύπνιση», εκδ. Ι. Ησυχ. Ευαγγ.Ι ω. ο Θεολόγος, Σουρωτή Θεσσαλονίκης 1999, σ. 275-276

7. Είναι γνωστό ότι ο Θεός μπορεί να αποκαλύψει το θέλημα Του στον καλοπροαίρετο άνθρωπο με ποικίλους τρόπους. Παράδειγμα η όνος του Βαρλαάμ που μίλησε, για να τον αποτρέψει από την αντίθετη προς το θείο θέλημα ενέργεια του. (Βλ.Αριθμ.22,1835).

8. Λίβελος (από την λατινική λέξη libellus= βιβλιαράκι, φυλλάδιο) σήμαινε γραπτή ομολογία πίστεως, την οποία υπέβαλλαν στην Σύνοδο ή στον Επίσκοπο ή στον Βασιλέα.

9. Βλ. Ευχολόγιο το Μέγα, εκ. «Αστήρ», Αθήναι 1986, σ. 591.

Πηγή: oodegr.com

Η αποκάλυψη για την "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας
Η "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας ξεκίνησε στις 22 Μαΐου 1975 περνώντας όλοι μας από διάφορες φάσεις που έχουν άμεση σχέση με την ενεργειακή επιρροή των Δυνάμεων του Φωτός να εξαλείψουν την ανωμαλία του σκότους. Για του λόγου το αληθές θα νιώσετε ανακουφιστικά μέσα σας από τις 22 Αυγουστου 2019, σαν ένα μικρό διάλειμμα δηλαδή πριν από την ένταση που θα ξεκινήσει μερικούς μήνες μετά από τις 22 Μαΐου του 2020.

Η ουσιαστική διαδικασία της μετάλλαξης θα ξεκινήσει κατά τη στιγμή ΕΝΟΣ σημαντικού γεγονότος που άνθρωποι θα νιώσουν σοβαρή απειλή...(συρράξεις η πόλεμοι) και θα επέλθουν τρομερές αλλαγές στην καθημερινότητα μας. Τότε είναι η στιγμή που οι ενέργειες του φωτός θα ξεκινήσουν να ρέουν μέσα από το ενεργειακό πεδίο όλων των ανθρώπων στον πλανήτη φέρνοντας την τόσο αναγκαία αφύπνιση - μετάλλαξη στην ανθρωπότητα και την προσαρμογή της προς την πνευματική οδό.

Μετάλλαξη: Ατομική και ομαδική διαδικασία.
Κάθε άτομο θα περάσει μέσα από τη δική του εμπειρία για την απελευθέρωση από το παρελθόν προς την εσωτερική του μεταμόρφωση. Όταν πολλοί άνθρωποι θα βιώνουν ταυτόχρονα την ίδια διαδικασία, θα ενισχύουν την πίστη προς τις δυνάμεις του φωτός - Δημιουργού - Θεού και θα ανοίξουν την πόρτα της πλήρους διαδικασίας της μετάλλαξης που αναμένεται να είναι λίγα χρόνια για τα ενεργειακό άτομα και περισσότερα για τους υπόλοιπους δηλαδή τα συμβατικά άτομα.

Η πρόκληση των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης, οι οποίες με όχημα την Τεχνοεπιστήμη και την Αγορά, αναφέρει το άρθρο του efsyn.gr, καταστρέφουν την αξία του ανθρωπίνου προσώπου, κατεδαφίζουν την Οντολογία και στη θέση της τοποθετούν την καταναλωτική κενότητα φθείροντας με τη βιομηχανία του θεάματος κάθε έννοια του θείου αλλά ταυτόχρονα και τη βάση αξιών της Πολιτικής και της Δημοκρατίας.

Αυτά είναι τα μείζονα θέματα με τα οποία πρέπει να αναμετρηθεί κάθε είδους θρησκεία, πρωτίστως όμως η Ορθοδοξία, λόγω του πολύτιμου αρχαιοελληνικού φορτίου που μεταφέρει. Άλλωστε η Τέχνη, την οποία απαξιώνουν οι ίδιες δυνάμεις, η Φιλοσοφία ως Κριτική Σκέψη την οποία προσπαθούν να τη συρρικνώσουν ως θεραπαινίδα της Επιστήμης και της Εξουσίας είναι και αυτές μέρος του ίδιου προβλήματος.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ανθρωπότητας έχει τεθεί θέμα δημιουργίας τεχνητού όντος με επιλογή γονιδίων και ειδικών χαρακτηριστικών κατά παραγγελία, το οποίο μπορεί να έχει χαρακτηριστικά Υπερανθρώπου, Τεχνανθρώπου ή να είναι μεικτό ον μεταξύ μηχανής, ιδιοτήτων ζώου, ψαριού και εν μέρει άνθρωπος.

Ποιος θα αποφασίσει γι' αυτό; Τα άτομα που επιθυμούν να κάνουν την παραγγελία, απαντούν οι νεοφιλελεύθεροι- Μεταμοντέρνοι, δηλαδή η Αγορά. Η επιλογή αυτή θα οδηγήσει σε έναν ολοκληρωτισμό δίχως επιστροφή. Ήδη η κυριαρχία της ζοφερής εικόνας πάνω στο Λόγο με την καλλιέργεια τέτοιων προτύπων με την μορφή ηλεκτρονικών παιχνιδιών στα παιδιά εδώ και χρόνια προετοιμάζουν το έδαφος αποδοχής για μια πλήρη ανθρωπολογική μετάλλαξη με την διάλυση της μορφής και του ανθρωπίνου προσώπου, καταστάσεις που προβάλλονται από Μεταμοντέρνους διανοητές.

Οι αξίες της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της ισότητας, της αδερφοσύνης εδράζονται πάνω στην αξιοπρέπεια του ανθρωπίνου προσώπου που υπήρξαν τα θεμέλια του Δυτικού πολιτισμού με αφετηρία την αρχαία Ελλάδα. Ο Δυτικός Ανθρωπισμός με όχημα την Πρόοδο, έγινε μεγιστοποιημένη καπιταλιστική κερδοφορία, καταστρέφει τη Φύση, τις κοινωνίες και τις σχέσεις ανθρώπων. Η προσφυγιά , η πείνα και οι πόλεμοι είναι μέρος της ευρύτερης δυστυχίας. Η διάλυση της μορφής και του ανθρωπίνου προσώπου, η υποκατάστασή τους από δύσμορφα παραμορφωμένα όντα καταλύει κάθε έννοια αντίστασης αξιών στις δυνάμεις του παγκόσμιου σκοταδισμού. Το τι θα συμβεί με τις θρησκείες και τους πολιτισμούς της Ανατολής που έχουν ανεικονική τέχνη ή απεικόνιση του θείου με φυτικές ή ζωώδεις παραστάσεις άρα και ελάχιστο ή μηδενικό απόθεμα Δημοκρατίας είναι μέγα Ερώτημα.

Η Ορθοδοξία, η οποία συμπυκνώνει Πλατωνικές, Αριστοτελικές και Νεοπλατωνικές θέσεις θα αναλάβει πρωτοβουλίες προς μία κατεύθυνση επαναφοράς των αξιών του ανθρωπίνου προσώπου ενεργοποιώντας το αξιακό της υπόβαθρο; Έτσι κι αλλιώς η επέλαση της Τεχνοεπιστήμης και η αντικατάσταση τόσο της Μεταφυσικής όσο και της Πολιτικής από τη Βιομηχανία του θεάματος έχει θέσει ζήτημα ευρύτερων πολιτισμικών ανασυνθέσεων. Προς τα πού θα γίνουν όμως; Προς την υποταγή ή προς την ελευθερία;

Στις κρίσιμες στιγμές της ιστορίας της η Ορθοδοξία ανανεώθηκε πνευματικά μέσω της Φιλοσοφίας και μάλιστα την περίοδο της Τουρκοκρατίας και της Ενετοκρατίας που επικρατούσε ζόφος. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη δημιουργία Σχολής Αντιγράφων έργων, του Αριστοτέλη, του Δημόκριτου, κ.λ.π. το 1390 περίπου από το φιλόσοφο Φιλάγρη στην μονή των Αστερουσίων στην Κρήτη, η οποία λειτούργησε επί τρεις αιώνες και αντίγραφά της βρίσκονται σήμερα σε όλες τις μεγάλες βιβλιοθήκες της Ευρώπης.

Σήμερα που απειλείται η βάση της ανθρώπινης ζωής, η Ορθοδοξία θα τολμήσει και πως; Οι άνθρωποι περιμένουν εναγωνίως και έτοιμες λύσεις δεν υπάρχουν, η συμβολή της Φιλοσοφίας όμως είναι εξαιρετικά απαραίτητη στο να θέσει τα μεγάλα ερωτήματα και να ανιχνευθούν απαντήσεις.

Η μαζική πνευματική εξέλιξη θα επέλθει μέσα από την "Συνειδησιακή Μοναδικότητα". 
Σε τι αναφέρεται όμως αυτός ο όρος; Η Συνειδησιακή Μοναδικότητα (mindhack) αναφέρεται σε ένα υποθετικό σημείο στον χρόνο, και γράφω υποθετικό αφού δεν έχει επιβεβαιωθεί πως θα έρθει σίγουρα, στο οποίο η ανθρώπινη συνείδηση θα βιώσει μία δραματική μεταβολή σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο. Αυτή η αλλαγή θα αφυπνίσει το σύνολο της ανθρωπότητας που τώρα δεν φαντάζεται τις δυνατότητες που μπορεί να έχει η πνευματική μας αφύπνιση. Αυτός ο όρος ταυτίζεται σχεδόν σε αναλογία με την Μοναδικότητα στην Φυσική και τις Μαύρες τρύπες όπου κανείς δεν μπορεί να δει πέρα από τον Ορίζοντα των Γεγονότων αφού το φως αδυνατεί να δραπετεύσει.

Όταν μιλάμε για την Συνειδησιακή μοναδικότητα και την Πνευματική αφύπνιση αρκετοί άνθρωποι μπερδεύονται και θεωρούν πως ο άνθρωπος θα αναπτύξει την συνειδητότητά του συνδυάζοντάς την με κάποιο Υπολογιστή. Βλέπετε ταυτόχρονα υπάρχει και η Τεχνολογική Μοναδικότητα (Technological Singularity) που έχει γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στους Φουτουριστές και τους Σκεπτικιστές αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα, για κάποιο μελλοντικό άρθρο!

Η Πνευματική Ολοκλήρωση
Καθώς η ανθρωπότητα θα γνωρίσει την Πνευματική Ολοκλήρωση θα καταρρεύσει και ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε την πραγματικότητα. Σε αυτό το σημείο ίσως πάψουμε να περιοριζόμαστε από τον γραμμικό τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον κόσμο. Η Πνευματική αφύπνιση είναι αυτό που όλες οι Θρησκείες του κόσμου ονομάζουν “Ενότητα”. Είναι η σύνδεση του πνεύματος με το Όλον, η σύνδεση του Νου με το Θείο. Σε αυτή την σύνδεση το μυαλό μας ολοκληρώνεται μέσα από την αναθεώρηση του Χώρου και του Χρόνου!

Η Πνευματική αυτή εξέλιξη αφορά την ενότητα και την κατανόηση πως τα πάντα και όλοι εμείς είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ μας. Αν κατορθώσουμε και χρησιμοποιήσουμε αυτή την κατανόηση της Συνειδητότητας και της δύναμης που κρύβει τότε θα καταφέρουμε να περάσουμε σε μία εντελώς νέα εποχή.

Από τις 22 Μαΐου 2020...
Άσχετα αν δεν δίνουμε την απαιτούμενη προσοχή, ανεξάρτητα από το γεγονός πως λίγοι αφιερώνουν χρόνο ώστε να εξελίξουν την πνευματική τους φύση, αυτή η Συνειδησιακή μοναδικότητα θα έρθει να καταρρίψει όλα όσα γνωρίζαμε και να στρέψει τον άνθρωπο προς το φως, έστω και αν τώρα βρίσκετε μπροστά στο πιο βαθύ σκοτάδι....

Περισσότερα που αφορούν διαισθητικά μηνύματα διαβάστε ΕΔΩ

Στ. ΠλουμιστόςΙδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523


"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Ξεκίνησε η συμμόρφωση μας με την πνευματική οδό
Στ. Πλουμιστός: Ξεκίνησε η συμμόρφωση μας με την πνευματική οδό
Στ. Πλουμιστός: Ξεκίνησε η συμμόρφωση μας με την πνευματική οδό
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEih6FWBmmkegH08_wNib66bxoojXgYXZmV82vfkTw4WoK5YpmMzTs9KXkeHpVGJwMoMNzcxeGTMzyPuSkeRcMSPGV1Itvq8rzgWi5OcnxO0VVF4iMWJru0R8_WG21x0d-Crr4XT1zwaVupT/s400/%25CE%25A3%25CF%2584.+%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582+-+%25CE%259E%25CE%25B5%25CE%25BA%25CE%25AF%25CE%25BD%25CE%25B7%25CF%2583%25CE%25B5+%25CE%25B7+%25CF%2583%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25BC%25CF%258C%25CF%2581%25CF%2586%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B7+%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2582+%25CE%25BC%25CE%25B5+%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25BD+%25CF%2580%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AE+%25CE%25BF%25CE%25B4%25CF%258C.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEih6FWBmmkegH08_wNib66bxoojXgYXZmV82vfkTw4WoK5YpmMzTs9KXkeHpVGJwMoMNzcxeGTMzyPuSkeRcMSPGV1Itvq8rzgWi5OcnxO0VVF4iMWJru0R8_WG21x0d-Crr4XT1zwaVupT/s72-c/%25CE%25A3%25CF%2584.+%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582+-+%25CE%259E%25CE%25B5%25CE%25BA%25CE%25AF%25CE%25BD%25CE%25B7%25CF%2583%25CE%25B5+%25CE%25B7+%25CF%2583%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25BC%25CF%258C%25CF%2581%25CF%2586%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B7+%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2582+%25CE%25BC%25CE%25B5+%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25BD+%25CF%2580%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AE+%25CE%25BF%25CE%25B4%25CF%258C.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/08/22-2019.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/08/22-2019.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content