================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Ιδού τι "ελέγχει" το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας

⍆Σαν ανθρώπινα όντα, χρειαζόμαστε μια ιστορία γα να ζήσουμε....
Χρειαζόμαστε μια αφήγηση για να ακολουθήσουμε και αυτό, είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του πνεύματός μας.

Όλες οι ιστορίες που έχουμε πει είτε γράφτηκαν σε βιβλία είτε παίχτηκαν σε ταινίες ή αποτυπώθηκαν σε κάποια άλλη μορφή τέχνης, ήταν κομμάτια μιας μεγαλύτερης ιστορίας της οποίας αποτελούμε μέρος.

Όλοι, λέμε πάντα τα ίδια, με διαφορετικό τρόπο. Δημιουργούμε διαφορετικές γραμμές συνόλων και αφηγήσεις, ήρωες, συγκρούσεις και κακοποιούς, αλλά πάντα, μιλάμε για τα ίδια πράγματα, αφού πρόκειται για την ίδια ιστορία της οποίας είμαστε μέρος και την ίδια σύγκρουση που έχουμε μέσα μας, σε διαφορετικά μέρη της ψυχής μας, ο καθένας.

Ο λόγος για τον οποίο δεν το καταλαβαίνουμε αυτό είναι γιατί έχουμε βάλει στρώματα σε αυτή την ιστορία και δεν γνωρίζουμε καν την πραγματική αφήγηση που ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας.

Ακούστε το βίντεο για να μάθετε "τι ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας"
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)


Με πληροφορίες και από το enallaktikiagenda.gr
Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Ιδού τι "ελέγχει" το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.