Αναπνευστισμός: Η ικανότητα να διατηρούμαστε χωρίς φαγητό και με ελάχιστο νερό

Αναπνευστισμός: Η ικανότητα να διατηρούμαστε χωρίς φαγητό και με ελάχιστο νερό

⍆Αντί γι αυτό, όλη η ενέργεια που απαιτείται για να διατηρηθεί ο οργανισμός, απορροφάται...
από την συνειδητή αναπνοή και την συλλογή ενέργειας δύναμης ζωής από τον ήλιο, γνωστή πράνα ή τσι.

Ο Αναπνευστισμός ( Ή αναπνοϊσμός ή πρανοφαγία) είναι η ικανότητα να διατηρούμαστε χωρίς φαγητό και με ελάχιστο (ή καθόλου) νερό.

Το Πρανικό τάισμα είναι μια πρακτική που καλλιεργήθηκε εδώ και χιλιάδες χρόνια και συναντάται πιο πολύ στις ανατολικές παραδόσεις όπως ο Ινδουισμός και ο Βουδισμός.

Ο Αναπνευστισμός ωστόσο, είναι ένα θέμα που δεν έχει έχει προσελκύσει πολλή προσοχή με όρους ορθότητας στο πεδίο της επιστημονικής ανακάλυψης, και ενώ η περιστασιακή αφαγία μπορεί να είναι ωφέλιμη για την συνολική υγεία και το ευ ζειν, είναι γνωστό ότι το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς φαγητό για παραπάνω από 2-3 εβδομάδες ή χωρίς νερό για παραπάνω από τρεις μέρες.

Όμως δεν υπάρχει πάντα μία εξαίρεση στον κανόνα;
Το 2003, ο Prahlad Jani, ένας Γιόγκι από την Ινδία, υποβλήθηκε σε εντατικές εξετάσεις, όταν έκανε την σοκαριστική δήλωση ότι ζει χωρίς φαγητό και νερό για εξήντα χρόνια. Εξαιτίας αυτής της ασυνήθιστης ιστορίας, μια ομάδα 21 γιατρών, συμπεριλαμβανομένων καρδιολόγου, νευρολόγου, ενδοκρινολόγου και διαβητολόγου αποφάσισαν να εξετάσουν τον Jani για να διαπιστώσουν την ακρίβεια του ισχυρισμού του.

Ο Jani ερευνήθηκε για μια περίοδο 10 ημερών στο Νοσοκομείο Sterling του Ahmedabad όπου τέθηκε σε παρακολούθηση με κάμερα 24 ώρες το 24ωρο. Προς έκπληξη της ομάδας των σκεπτικιστών, διαπιστώθηκε ότι ο Jani εκείνη την περίοδο παρακολούθησης δεν ανακουφίστηκε ή δεν ούρησε, ούτε και έδειξε σημάδια πείνας ή εμφάνισε συμπτώματα αφυδάτωσης.

«Ήμασταν λιγάκι διστακτικοί με την διενέργεια των εξετάσεων, εξαιτίας του κινδύνου που υπήρχε καθώς σχεδόν κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς να ουρήσει πέρα των τριών ημερών», είπε ο Dr Shah στους Times of India.

Σύμφωνα με τον Dr Sanjay Mehta, έναν ακτινολόγο που έκανε υπερήχους στον Jani για εφτά μέρες (δύο φορές την ημέρα), διαπιστώθηκε ότι παρόλο που βρέθηκαν ούρα στην ουροδόχο κύστη, αργότερα αυτά ξανα-απορροφήθηκαν. Κάτι που επιβεβαίωσε ο Janis λέγοντας ότι το σώμα του επανα-απορροφούσε τα υγρά του.

Μετά από εκτεταμένο έλεγχο που περιελάμβανε μέτρηση του αίματος , την νεφρική λειτουργία, την λειτουργία του συκωτιού, ακτίνες x-rays και αξονικές τομογραφίες, όλα τα όργανα διαπιστώθηκε ότι ήταν σε άριστη λειτουργία και όλες οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές και φυσιολογικές, αφήνοντας έκπληκτους τους επιστήμονες.

Η ιστορία του Jani δεν είναι η μόνη υπόθεση που υπάρχει στο αρχείο και απεικονίζει το φαινόμενο. Ο Michael Werner ο διευθυντής ενός φαρμακευτικού ερευνητικού ινστιτούτου στην Ελβετία ισχυρίζεται επίσης ότι έχει να φάει στερεά τροφή από τον Ιανουάριο του 2001, και υποβλήθηκε σε δεκαήμερη παρακολούθηση το 2004 στην οποία διαπιστώθηκε ότι δεν καταγράφηκαν σωματικές αλλαγές.

Μέθοδοι.

Ενώ αυτές οι περιπτώσεις είναι εμψυχωτικές όσον αφορά την οξυμένη ανθρώπινη ικανότητα και εξέλιξη, υπερβαίνοντας τα χαμηλότερα πρωτόγονα δονητικά μέσα επιβίωσης, και φτάνοντας σε μια κατάσταση που όχι μόνο κάποιος ζει μέσα στο φως αλλά ζει από το φως, είναι σοφό να είμαστε προσεκτικοί όταν διακινδυνεύουμε να εφαρμόσουμε τον αναπνευστισμό.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Ellen Greve, μιας γυναίκας από την Αυστραλία που ισχυρίζεται ότι μπορεί να επιβιώσει αποκλειστικά με το πρανικό τάισμα, υποκύπτοντας μόνο σε ένα φλιτζάνι τσάι κάθε λίγους μήνες.

Δυστυχώς, έχει ειπωθεί ότι αφού έδωσε συνέντευξη στο «60 minutes Australia», εμφάνισε κάποιο πρόβλημα μετά από 4 μέρες αφαγίας και η επίδειξη σταμάτησε. Ορισμένοι οπαδοί της μεθόδου της Greve είπαν ότι αντιμετώπισαν παρόμοιες συνέπειες.

Ο Jani από την άλλη, ισχυρίζεται ότι η υπερφυσική του ικανότητα ήταν ένα δώρο από τους θεούς, από την στιγμή που άκουσε το κάλεσμά του όταν ήταν εφτά ετών.

«Λαμβάνω το ελιξήριο της ζωής από την τρύπα στον ουρανίσκο μου, που μου επιτρέπει να ζω χωρίς φαγητό και νερό», φαίνεται να έχει πει ο Jani σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων.

Πρανικό τάισμα.
Η αναπνοή: Μέσω πνευματικού εξαγνισμού, γνωστού ως οι δοκιμασίες των τεσσάρων στοιχείων. (γη, αέρας, νερό και φωτιά) (σωματικό, διανοητικό, συναισθηματικό, πνευματικό επίπεδο), λέγεται ότι κάποιος μπορεί να πετύχει την σύνδεση που απαιτείται για να γεφυρώσει το σωματικό με το θεϊκό.

Ανοίγοντας την πύλη για το πέμπτο στοιχείο γνωστό ως αστρικό φως, που είναι η δόνηση του «να ζει κάποιος στο πρανικό πεδίο» και συνδέει συνειδητά την «θεία αναπνοή» με την σωματική, χρησιμεύοντας ως γέφυρα μεταξύ του σωματικού πεδίου και εκείνου του αιθερικού πράνα.

Μαζεύοντας Τσι
Είναι καλύτερο να συγκεντρώνετε το Τσι νωρίς το πρωί μεταξύ 5 με 7 πμ, και νωρίς το απόγευμα μεταξύ 5 με 7 μμ. Για να συγκεντρώσετε τσι πρέπει να σταθείτε με τα πόδια ανοιγμένα τόσο όσο το πλάτος που χωρίζει τους ώμους (καλύτερα να το κάνετε έξω στον ήλιο) και να τοποθετήσετε το δεξί σας χέρι πάνω από το Ιερό Τσάκρα (μία με δύο ίντσες μακρυά)

Ξεκινήστε με μικρούς κύκλους. Οι γυναίκες ξεκινήστε τον κύκλο σας ανοδικά προς την καρδιά και οι άντρες προς τα κάτω, προς τα πόδια. Σταδιακά, αυξήστε το μέγεθος του κύκλου σας μέχρι η περιστροφή σας είναι πάνω από το κεφάλι σας στην κορυφή και στα γόνατά σας στο χαμηλότερο σημείο.

Έπειτα, σταδιακά αρχίστε να μειώνετε τον κύκλο σας και να τον φέρνετε πίσω στο ιερό τσάκρα, εκεί από όπου ξεκινήσατε. Όταν τελειώσετε, αφήστε το χέρι σας στο ιερό τσάκρα και οραματιστείτε την ενέργεια που έχετε μαζέψει και ρέει μέσα στο ενεργειακό σας σώμα μέσω αυτού του καναλιού. Συλλέξτε τσι για όχι περισσότερο από 15 λεπτά την συνεδρία και όχι παραπάνω από δυο φορές την μέρα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εξάσκησης, φάτε πλούσια σε θρεπτικές ουσίες τρόφιμα, με μεγάλη δόνηση και πλούσια σε φως όπως τα φρούτα και τα λαχανικά και πιείτε άφθονο νερό. Συνεχίστε να εξασκείστε και σταματήστε να λαμβάνετε τροφή μόνο με δικιά σας ευθύνη .

Το διάβασα στο awakengr.com via thespiritscience.net
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Αναπνευστισμός: Η ικανότητα να διατηρούμαστε χωρίς φαγητό και με ελάχιστο νερό
Αναπνευστισμός: Η ικανότητα να διατηρούμαστε χωρίς φαγητό και με ελάχιστο νερό
Αναπνευστισμός: Η ικανότητα να διατηρούμαστε χωρίς φαγητό και με ελάχιστο νερό
http://www.luisa-jimenez.es/wp-content/uploads/2016/09/Screenshot_2016-09-12-18-17-13-1.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/05/blog-post_78.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/05/blog-post_78.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content