================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οι ιδιότητες των αυθεντικών ανθρώπων

⍆Αυθεντικό είναι κάτι που είναι πραγματικό ή γνήσιο....Η αυθεντικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που σταδιακά εξαφανίζεται. Αυτός ο κόσμος, αυτή η κοινωνία στην οποία ζούμε είναι σκληρή και ψεύτικη.

Το να είσαι αυθεντικός σημαίνει να έχουμε το θάρρος να είμαστε ο εαυτός μας ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο κόσμος ή τι θα πει πίσω από πλάτη μας. Οι αυθεντικοί άνθρωποι ξεχωρίζουν εύκολα χάρη στα χαρακτηριστικά τους, τις πράξεις τους και τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με τους άλλους.

Ας αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα.
Οι παλιές αρχές που κάποτε όλοι τις εκτιμούσαν και σέβονταν δεν υπάρχουν πλέον. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σταματούν να είναι εφευρετικοί και δημιουργικοί επειδή βλέπουν πως αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος. Δεν νοιάζονται πλέον να ξεχωρίσουν στο πλήθος. Το να ακολουθήσουν το ρεύμα φαίνεται πιο ασφαλέστερη επιλογή.

Και με στεναχωρεί που το λέω αλλά οι αυθεντικοί άνθρωποι είναι πολύ σπάνιοι.

Αλλά, τι εννοούμε ακριβώς με το αυθεντικοί άνθρωποι;
Αυθεντικότητα είναι να είσαι ο εαυτός σου σε έναν κόσμο που συνεχώς προσπαθεί να σε αλλάξει. Οι αυθεντικοί άνθρωποι δεν φοβούνται να εκφραστούν και να υπερασπιστούν αυτά που πιστεύουν, επειδή στο τέλος της ημέρας, οι ίδιοι κρίνουν την ζωή τους. Είναι άνθρωποι που ζουν την ζωή τους με τις δικές τους αξίες ανεξάρτητα από το πόσο περίεργες φαίνονται στην μάζα. Η αύρα τους λάμπει με ειλικρίνεια και εντιμότητα.

Σημαντικότερα, είναι όμορφα και σπάνια πλάσματα που κάνουν αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Συγκεκριμένα,

1. Έχουν ρεαλιστική αντίληψη για την ζωή. Ξέρουν ακριβώς το που βρίσκονται σε αυτή. Έτσι, γνωρίζουν πλήρως τις δυνάμεις και τις αδυναμίες τους. Ένα άτομο με αγνή και αυθεντική ψυχή ξέρει ότι η αληθινή ευτυχία της ζωής μπορεί να βρεθεί μόνο στην αποδοχή των αλλαγών. Ζουν την ζωή στο παρόν. Αποδέχονται τις καθημερινές προκλήσεις και μαθαίνουν από αυτές.

2. Δεν έχουν πρόβλημα να εκφράσουν τα συναισθήματα τους. Οι αυθεντικοί άνθρωποι δεν φοβούνται να δείξουν στον κόσμο πως είναι διαφορετικοί. Βασικά, αυτό τους κάνει τόσο ξεχωριστούς. Δεν φοβούνται να είναι μόνοι, εφόσον ακολουθούν την δική τους πορεία στην ζωή και ζουν σύμφωνα με τις θεμελιώδεις αξίες τους.

3. Είναι καλόκαρδοι και συμπονετικοί. Οι αυθεντικοί άνθρωποι έχουν αγνή ψυχή και αγαπούν να βοηθούν τους άλλους. Είναι η ελπίδα πως αυτός ο κόσμος ίσως τελικά αλλάξει προς το καλύτερο. Είναι αυτοί που μας υπενθυμίζουν πως η αγάπη υπάρχει.

4. Γνωρίζουν τις αδυναμίες τους και μαθαίνουν από τα λάθη τους. Αυθεντικότητα σημαίνει ότι αποδέχονται τον εαυτό τους όπως είναι. Δείχνουν στον κόσμο πως είναι υπερήφανοι για την διαφορετικότητα τους. Οι αυθεντικοί άνθρωποι που έχουν αποδεχθεί αυτή την φιλοσοφία δεν έχουν θέμα να αποκαλύψουν τα ελαττώματα τους. Ξέρουν ποιοι είναι. Τιμούν τις μοναδικές ιδιότητες τους. Το να ταιριάξουν με τους υπόλοιπους δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητες τους.

5. Δεν κρίνουν τους άλλους. Ξέρουν πως κάθε ψυχή σε αυτόν τον πλανήτη έχει να εκπληρώσει ένα μοναδικό ταξίδι, ένα συγκεκριμένο σκοπό. Επομένως, δεν χαραμίζουν τον πολύτιμο χρόνο τους κρίνοντας τις επιλογές των άλλων. Οι αυθεντικοί άνθρωποι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να ακολουθήσεις την πορεία σου χωρίς να τα παρατήσεις στο πρώτο εμπόδιο. Ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις. Γι αυτό πάντα είναι εκεί να βοηθήσουν αυτούς που το χρειάζονται.

6. Φροντίζουν τον εαυτό τους συναισθηματικά και σωματικά. Γνωρίζουν πως μόνοι οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για την ευτυχία και την ευημερία τους. Η φροντίδα και η αγάπη προς τον εαυτό τους είναι πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων τους, γιατί μόνο όταν μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας μπορούμε να αγαπήσουμε πραγματικά τους άλλους.

7. Είναι συνεπείς Επειδή προσπαθούν να κατανοήσουν τις δικές τους πράξεις και παίρνουν την ευθύνη τους είναι πολύ περισσότερο συνεπείς συναισθηματικά. Ξέρουν ήδη ποιοι είναι και τι θέλουν. Περπατάνε στο μονοπάτι που οι ίδιοι έχουν φτιάξει και δεν αφήνουν περιφερειακά πράγματα να τους αποσπάσουν την προσοχή. 

8. Είναι ειλικρινείς Επειδή είναι ειλικρινείς με το τι θέλουν από την ζωή τους δεν έχουν άλλη επιλογή από το να είναι ειλικρινείς και με τους άλλους. Λένε τα πράγματα όπως τα βλέπουν. Είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς σχετικά με τις απόψεις και τις σκέψεις τους. Δεν θεωρούν, ότι έχουν την ανάγκη να εξαπατήσουν κάποιον, γιατί δεν έχουν ανασφάλειες για τον εαυτό τους και δεν ανταγωνίζονται κανέναν. Το μόνο πράγμα που τους κατευθύνει είναι η ίδια η υπεροχή τους. 

9. Σέβονται τον εαυτό τους Επειδή είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και περνούν χρόνο σκεπτόμενοι, σέβονται τον εαυτό τους. Πολλά από τα πράγματα που κάνουν έχουν ως κατευθυντήρια γραμμή το να μπορούν να σέβονται τον εαυτό τους και μετά από αυτό. Δεν συμβιβάζουν τις πεποιθήσεις τους, γιατί δεν θα μπορούν να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη την επόμενη μέρα. Σέβονται τον εαυτό τους και αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεων τους. 

10. Είναι θαρραλέοι Έχουν το κουράγιο να είναι ο εαυτό τους και να είναι πιστοί στα ιδανικά τους, ακόμα και αν αυτά δεν είναι δημοφιλή. Έχουν το θάρρος να πουν την γνώμη τους και να την υπερασπιστούν. Δεν υποκύπτουν στην κοινωνική πίεση και επιμένουν στις δικές τους απόψεις. Οι αυθεντικοί άνθρωποι ξεχωρίζουν, επειδή αρνούνται να συμμορφωθούν με όσα σκέφτονται οι άλλοι. Έχουν το θάρρος να είναι οι ξεχωριστοί άνθρωποι που είναι.


Στ. ΠλουμιστόςΙδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523


Οι ιδιότητες των αυθεντικών ανθρώπων Reviewed by PLOUMISTOS on 2:51 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.