================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Η ανιδιοτέλεια μας φέρνει όλα τα δώρα που υπάρχουν

Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται στον κόσμο ενίοτε χωρίς σημάδια διάκρισης,...
ώστε να μπορούμε εμείς, ως ανθρώπινα όντα, να τους αναγνωρίζουμε, αλλά κατέχουν μια γνώση που εμείς διακαώς επιθυμούμε να την αποκτήσουμε. Δεν αναγνωρίζονται ποτέ όσο καιρό βρίσκονται ανάμεσά μας, εκτός από ελάχιστους. Όταν, όμως, φεύγουν η προσφορά τους μας δηλώνει τί ήσαν. Από αυτόν καθαυτό τον χαρακτήρα της διδασκαλίας του Ιησού αναγνωρίζουμε τη φύση του όντος που την προσέφερε.

Εκείνοι που ανυψώθηκαν από τις τάξεις μας, δεν μας αφήνουν στο έλεος των ταλαιπωριών, στο σκοτάδι, στην άγνοια. Η επιθυμία τους είναι να δούμε, να καταλάβουμε, να γνωρίσουμε τον εαυτό μας. Αφού γρήγορα διορθώσουμε τις απόψεις μας για τη ζωή και αφού αφήσουμε σωστές πράξεις να προκύπτουν από σωστές ιδέες, να ενεργούμε σαν θεία όντα.

Όσο κι αν είμαστε τυφλοί, όσο αδαείς κι αν είμαστε, δεν είμαστε μόνοι. Βοηθούμαστε όσο θέλουμε να βοηθηθούμε και όσο μας αξίζει να βοηθηθούμε κι όσο, με αυτά που μαθαίνουμε, βοηθούμε άλλους που γνωρίζουν λιγότερα από μας. Γιατί μόνο η ανιδιοτέλεια μας φέρνει όλα τα δώρα που υπάρχουν. Όπως είπε ο Ιησούς : «… ζητείτε την βασιλείαν του Θεού, και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν».

(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)Πηγή έμπνευσης Η στενογραφημένη έκθεση μιας συνομιλίας του Ρόμπερτ Κρόσμπυ με τίτλο "Η Πραγματική Διόραση" αναρτημένο από το theosophyblavatsky

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: Η ανιδιοτέλεια μας φέρνει όλα τα δώρα που υπάρχουν Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.