================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Όσοι υφίστανται πνευματική αφύπνιση υποχρεώνονται να ρίξουν θεμελιώδεις πεποιθήσεις τους

⍆Η πνευματική αφύπνιση περιγράφεται διαφορετικά από το κάθε άτομο επειδή μέσα του...
υπάρχουν διαφορετικά συστήματα πεποιθήσεων, αλλά στον πυρήνα τους, ο καθένας περιγράφει ένα άτομο που αποκτά επίγνωση της πραγματικότητας καθώς υπάρχει πέρα ​​από τα όρια του εαυτού. Περιγράφουν μια εμπειρία που ξεπερνά τις εγωιστικές ανησυχίες, την κοσμοθεωρία της ύλης και την εσωτερική φωνή του ενστίκτου, κερδίζοντας μια ευρύτερη και σαφέστερη προοπτική προς την αφύπνιση του πνεύματος.

Ενώ οι λέξεις « πνευματική αφύπνιση » προκαλούν εικόνες ηρεμίας που μοιάζει με το Βούδα , οι περισσότεροι από αυτούς που έχουν υποβληθεί σε πνευματική αφύπνιση, χαρακτηρίζουν την διαδικασία ως μια εσωτερική οδυνηρή διαδικασία, καθώς υποχρεώνονται να ρίξουν τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις κι αυτό είναι μια εσωτερική πάλη με το εγώ τους δηλαδή το υποσυνείδητο τους.

Αυτό μπορεί συχνά να κλονίσει τα θεμέλια πάνω στα οποία έχουν οικοδομήσει τη ζωή τους και να τους αναγκάσει να "ξεβολευτούν", παίρνοντας δύσκολες αποφάσεις για το πώς να προχωρήσουν και να ζήσουν με τη νέα τους προοπτική.

Όταν ένα άτομο βρίσκεται σε διαδικασία πνευματικής αφύπνισης, ενώ μπορεί να έχει την αίσθηση ότι συμβαίνει κάτι ξεχωριστό και πραγματικά αλλάζει σιγά-σιγά την δόνηση του, μπορεί να είναι δύσκολο για αυτόν να βάλει τον εαυτό του απέναντι και να κρίνει αυτό ακριβώς που είναι...

Για εκείνους που αισθάνονται ότι μπορούν να περάσουν από μια τέτοια μεταμόρφωση, αναφέρω μερικά συμπεράσματα (μέσα από προσωπικά βιώματα) ώστε να καταλάβουν τι έχουν αισθανθεί όσοι έχουν υποβληθεί ηθελημένα σε διαδικασία πνευματικής αφύπνισης.

Ακούστε στο video
(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Video ΕΔΩ)ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523Στ. Πλουμιστός: Όσοι υφίστανται πνευματική αφύπνιση υποχρεώνονται να ρίξουν θεμελιώδεις πεποιθήσεις τους Reviewed by PLOUMISTOS on 12:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.