4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να δίνεις δεκάρα στη ζωή σου

4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να δίνεις δεκάρα στη ζωή σου

⍆Τελευταία αναρωτιόμουν για την ζωή. Για το νόημα της ζωής, τον σκοπό μας στην γη,.... την αποφασιστικότητα μας να πετύχουμε και πιο σημαντικά την άποψη μας για την ζωή. Και αποφάσισα να αρχίσω να παρατηρώ τους ανθρώπους. Το πώς κοινωνικοποιούνται, το πώς αντιδρούν σε διάφορα ζητήματα, τι κάνουν όταν αντιμετωπίζουν ένα εμπόδιο, πόσο εύκολα τα παρατάνε, πόσο σκληρά δουλεύουν για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν και σύμφωνα με ποιες αξίες ζουν. Απλώς ήθελα να καταλάβω πως είναι η ζωή τους.

Οπότε, μετά από μια εβδομάδα προσεκτικής παρατήρησης της συμπεριφοράς των ανθρώπων συνειδητοποίησα κάτι. Ως άνθρωποι, καθοδηγούμαστε από τα όνειρα μας. Όταν πρόκειται να εκπληρώσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό, τι χρειάζεται. Αλλά καθώς επιδιώκουμε αυτό που θέλουμε, τείνουμε να νοιαζόμαστε για υπερβολικά πολλά πράγματα.

Παραδεχτείτε το. Συνεχώς έχουμε εμμονές με πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Συνεχώς ανησυχούμε για πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Για κάποιο λόγο είναι πάντα πιο σημαντικό το τι νομίζουν οι άλλοι για μας παρά το τι νομίζουμε εμείς.

Το καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε συναισθήματα και συγκεκριμένα ερεθίσματα. Επομένως, δεν γίνεται να μην μας νοιάζει τίποτα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην ζωή υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να μας ενδιαφέρουν πραγματικά.

Παρακάτω βρίσκονται 4 πράγματα για τα οποία πρέπει να σταματήσετε να νοιάζεστε:
Η γνώμη των άλλων για εσάς
Μην χαραμίζετε τον χρόνο και την ενέργεια σας στο να αναλύετε ποιος είπε τι. Οι άνθρωποι πάντα θα μιλούν. Το μίσος και τα κουτσομπολιά τρέφουν πολλούς ανθρώπους. Και ας το αντιμετωπίσουμε, αυτά που λένε τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση με το ποιοι είστε πραγματικά.

Οπότε σταματήστε να δίνετε την δύναμη σας στους άλλους. Σταματήστε να αναζητάτε την αποδοχή. Σταματήστε να ανησυχείτε για το αν σας συμπαθούν όλοι. Σταματήστε να επηρεάζεστε από την γνώμη τους. Αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας κανείς δεν θα το κάνει.

Τα όνειρα των γονιών σας για εσάς
Ναι, είναι έμπειροι και ώριμοι άνθρωποι που έχουν περάσει περισσότερα από εσάς. Αγωνίστηκαν για να τα βγάλουν πέρα, αντιμετώπισαν πολλά εμπόδια και σας μεγάλωσαν ώστε να γίνετε ένα ειλικρινές και ευγενικό άτομο και είναι μεγαλύτεροι από εσάς. Οπότε, σύμφωνα με αυτή τη λογική ξέρουν τι είναι καλό για σας.

Όχι βέβαια. Πολλοί ακολουθούν αυτή την χαζή ιδέα και στο τέλος κάνουν τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής τους. Πολλοί για παράδειγμα είναι αυτοί που επιλέγουν ένα συγκεκριμένο επάγγελμα μόνο και μόνο για να συνεχίσουν την οικογενειακή επιχείρηση.

Οπότε ναι. Σταματήστε να νοιάζεστε για το τι θέλουν οι γονείς σας και αρχίστε να εστιάζετε στο τι επιθυμεί η καρδιά σας. Να θυμάστε, αυτό που θέλει η καρδιά σας είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εσάς.

Τι θα μπορούσε να είχε συμβεί
Όταν σκέφτομαι πόσα χρόνια ξόδεψα ανησυχώντας για πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά, μου έρχεται να κλάψω. Όχι γιατί η ζωή δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελα αλλά λόγω του χαμένου χρόνου.

Σταματήστε να έχετε εμμονή με το τι θα μπορούσε και τι θα έπρεπε να γίνει. Όλα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Είναι ο ορισμός ενός παράλληλου πολύ μακρινού σύμπαντος που πιθανώς δεν υπάρχει καν. Αντί να χαραμίζετε τον χρόνο σας στο τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αρχίστε να εστιάζετε στον εαυτό σας και στο παρόν.

Τις αποτυχίες σας
Οι άνθρωποι σήμερα τρομοκρατούνται τόσο πολύ από την ιδέα της αποτυχίας που πολλοί δεν προσπαθούν κάτι. Είναι τρελό. Συγγνώμη που σας απογοητεύω, αλλά η ζωή δεν πάει έτσι. Δεν μπορείτε να βρείτε την ευτυχία αν εστιάζετε μόνο στην χαρούμενη πλευρά της ζωής. Δεν μπορείτε να μάθετε τα πιο πολύτιμα μαθήματα αν δεν αποτύχετε πρώτα.

Δεν θα έπρεπε να φοβόμαστε την αποτυχία. Είναι ο μόνος τρόπος για να αναγνωρίσουμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Οι αποτυχίες είναι απαραίτητα βήματα προς την επιτυχία. Το θέμα είναι πως δεν το καταλαβαίνουν όλοι αυτό.

Το διάβασα στο awakengr.com

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Η επαφή μας με τους Αρχαγγέλους και πως μπορούν να μας βοηθήσουν
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,343,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1682,ΑΠΟΨΕΙΣ,9,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,15,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,538,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,8,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,583,ΒΙΝΤΕΟ,139,ΒΟΛΟΣ,11,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1758,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,17,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΛΛΑΔΑ,90,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,6,ΕΡΕΥΝΕΣ,10,ΖΩΗ,25,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,1,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,28,Κόσμος,9005,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,11,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1465,Πολιτική,6751,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5648,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,950,Τοπικά,11645,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2222,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,14,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,9,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,405,Eco-News,2625,GP - info,5,voice healing therapy,10,
ltr
item
Ploumistos.com: 4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να δίνεις δεκάρα στη ζωή σου
4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να δίνεις δεκάρα στη ζωή σου
4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να δίνεις δεκάρα στη ζωή σου
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2019/04/5443345343345345534433.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/04/4.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/04/4.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content