4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να δίνεις δεκάρα στη ζωή σου

4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να δίνεις δεκάρα στη ζωή σου

⍆Τελευταία αναρωτιόμουν για την ζωή. Για το νόημα της ζωής, τον σκοπό μας στην γη,.... την αποφασιστικότητα μας να πετύχουμε και πιο σημαντικά την άποψη μας για την ζωή. Και αποφάσισα να αρχίσω να παρατηρώ τους ανθρώπους. Το πώς κοινωνικοποιούνται, το πώς αντιδρούν σε διάφορα ζητήματα, τι κάνουν όταν αντιμετωπίζουν ένα εμπόδιο, πόσο εύκολα τα παρατάνε, πόσο σκληρά δουλεύουν για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν και σύμφωνα με ποιες αξίες ζουν. Απλώς ήθελα να καταλάβω πως είναι η ζωή τους.

Οπότε, μετά από μια εβδομάδα προσεκτικής παρατήρησης της συμπεριφοράς των ανθρώπων συνειδητοποίησα κάτι. Ως άνθρωποι, καθοδηγούμαστε από τα όνειρα μας. Όταν πρόκειται να εκπληρώσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό, τι χρειάζεται. Αλλά καθώς επιδιώκουμε αυτό που θέλουμε, τείνουμε να νοιαζόμαστε για υπερβολικά πολλά πράγματα.

Παραδεχτείτε το. Συνεχώς έχουμε εμμονές με πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Συνεχώς ανησυχούμε για πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Για κάποιο λόγο είναι πάντα πιο σημαντικό το τι νομίζουν οι άλλοι για μας παρά το τι νομίζουμε εμείς.

Το καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε συναισθήματα και συγκεκριμένα ερεθίσματα. Επομένως, δεν γίνεται να μην μας νοιάζει τίποτα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην ζωή υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να μας ενδιαφέρουν πραγματικά.

Παρακάτω βρίσκονται 4 πράγματα για τα οποία πρέπει να σταματήσετε να νοιάζεστε:
Η γνώμη των άλλων για εσάς
Μην χαραμίζετε τον χρόνο και την ενέργεια σας στο να αναλύετε ποιος είπε τι. Οι άνθρωποι πάντα θα μιλούν. Το μίσος και τα κουτσομπολιά τρέφουν πολλούς ανθρώπους. Και ας το αντιμετωπίσουμε, αυτά που λένε τις περισσότερες φορές δεν έχουν καμία σχέση με το ποιοι είστε πραγματικά.

Οπότε σταματήστε να δίνετε την δύναμη σας στους άλλους. Σταματήστε να αναζητάτε την αποδοχή. Σταματήστε να ανησυχείτε για το αν σας συμπαθούν όλοι. Σταματήστε να επηρεάζεστε από την γνώμη τους. Αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας κανείς δεν θα το κάνει.

Τα όνειρα των γονιών σας για εσάς
Ναι, είναι έμπειροι και ώριμοι άνθρωποι που έχουν περάσει περισσότερα από εσάς. Αγωνίστηκαν για να τα βγάλουν πέρα, αντιμετώπισαν πολλά εμπόδια και σας μεγάλωσαν ώστε να γίνετε ένα ειλικρινές και ευγενικό άτομο και είναι μεγαλύτεροι από εσάς. Οπότε, σύμφωνα με αυτή τη λογική ξέρουν τι είναι καλό για σας.

Όχι βέβαια. Πολλοί ακολουθούν αυτή την χαζή ιδέα και στο τέλος κάνουν τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής τους. Πολλοί για παράδειγμα είναι αυτοί που επιλέγουν ένα συγκεκριμένο επάγγελμα μόνο και μόνο για να συνεχίσουν την οικογενειακή επιχείρηση.

Οπότε ναι. Σταματήστε να νοιάζεστε για το τι θέλουν οι γονείς σας και αρχίστε να εστιάζετε στο τι επιθυμεί η καρδιά σας. Να θυμάστε, αυτό που θέλει η καρδιά σας είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εσάς.

Τι θα μπορούσε να είχε συμβεί
Όταν σκέφτομαι πόσα χρόνια ξόδεψα ανησυχώντας για πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά, μου έρχεται να κλάψω. Όχι γιατί η ζωή δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελα αλλά λόγω του χαμένου χρόνου.

Σταματήστε να έχετε εμμονή με το τι θα μπορούσε και τι θα έπρεπε να γίνει. Όλα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Είναι ο ορισμός ενός παράλληλου πολύ μακρινού σύμπαντος που πιθανώς δεν υπάρχει καν. Αντί να χαραμίζετε τον χρόνο σας στο τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αρχίστε να εστιάζετε στον εαυτό σας και στο παρόν.

Τις αποτυχίες σας
Οι άνθρωποι σήμερα τρομοκρατούνται τόσο πολύ από την ιδέα της αποτυχίας που πολλοί δεν προσπαθούν κάτι. Είναι τρελό. Συγγνώμη που σας απογοητεύω, αλλά η ζωή δεν πάει έτσι. Δεν μπορείτε να βρείτε την ευτυχία αν εστιάζετε μόνο στην χαρούμενη πλευρά της ζωής. Δεν μπορείτε να μάθετε τα πιο πολύτιμα μαθήματα αν δεν αποτύχετε πρώτα.

Δεν θα έπρεπε να φοβόμαστε την αποτυχία. Είναι ο μόνος τρόπος για να αναγνωρίσουμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Οι αποτυχίες είναι απαραίτητα βήματα προς την επιτυχία. Το θέμα είναι πως δεν το καταλαβαίνουν όλοι αυτό.

Το διάβασα στο awakengr.com

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: 4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να δίνεις δεκάρα στη ζωή σου
4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να δίνεις δεκάρα στη ζωή σου
4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να δίνεις δεκάρα στη ζωή σου
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2019/04/5443345343345345534433.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2019/04/4.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2019/04/4.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content