================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δείτε στο βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Πως να διαχειριστείς την απόρριψη

⍆Τα καλά νέα στην υπόθεση είναι πως βρήκαμε απάντηση στο ερώτημα,...
τα κακά νέα είναι ότι θα σου συμβεί, ξανά και ξανά. Το ζήτημα είναι ότι τώρα ξέρεις γιατί πονάει η απόρριψη και την επόμενη φορά που θα σου συμβεί θα είσαι σίγουρα πιο κουλ.

Αρχικά, πρέπει να γνωρίζεις πως πολλά «ωραία» πράγματα συμβαίνουν στο σώμα σου όταν σε απορρίπτουν. Είτε είναι απόρριψη από μια δουλειά, είτε είναι συναισθηματική. Όπως και να έχει είναι απόρριψη!

Σύμφωνα με τον επιστήμονα Dr Mic, οι έρευνες έχουν δείξει πως ο εγκέφαλος κάνει «καταγραφή» της απόρριψης, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που γίνεται μ’ έναν πόνο στο σώμα, όταν είσαι αγχωμένος και πονάνε οι μύες σου. Πρέπει, όμως, να γνωρίζεις πως η απόρριψη δεν σημαίνει θάνατος. Οπότε χαλάρωσε λίγο.

Η απόρριψη πονάει διπλά όταν ξεκινάς να συγκρίνεις τον εαυτό σου με κάποιον άλλον. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου να πάει μπροστά και επικεντρώνεσαι σε όλα τα αρνητικά που έχεις. Κάνε την αυτο-αξιολόγησή σου, αναγνώρισε τα λάθη σου, παραδέξου την ήτα σου και κοίτα μπροστά!

Αν αντιληφθείς απλώς πως δεν γίνεται να έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε, τότε θα ξεκολλήσεις και θα μπεις και πάλι στο «παιχνίδι» της ζωής σου. Να θυμάσαι ότι η απόρριψη σε εκπαιδεύει να διαχειριστείς την αγάπη, να αποκτήσεις δύναμη κι όλα αυτά μέσα από την σοφία της νόησης που σου πρόσφερε ως δώρο ο δημιουργός θεός.

Δείτε τα υπόλοιπα στο βίντεο...
(Παρακαλούμε να προσέξετε το χρώμα -λευκό & μωβ- της αύρας την στιγμή του βίντεο)ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
 Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523

Δείτε στο βίντεο του Στ. Πλουμιστού: Πως να διαχειριστείς την απόρριψη Reviewed by PLOUMISTOS on 7:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.