================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Σαρώνουν οι ψευδώς θετικοί άνθρωποι (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Όπως έχει αποδειχθεί και ερευνητικά τα άτομα που χρησιμοποιούν την θετικότητα....
ως μηχανισμό αντιμετώπισης δυσκολιών και αναφέρουν σε καθημερινή βάση τη θετική τους διάθεση, έχουν πιο ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και χρησιμοποιούν λιγότερα συχνά υπηρεσίες υγείας.

Η γνήσια θετικότητα πηγάζει από την θετική αντιμετώπιση του εαυτού μας. Οι γνήσιοι θετικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι μαχητές με μόνο όπλο κι ασπίδα τη χαρά της ζωής, την αγάπη τους για όσα ξημερώνουν και βραδιάζουν μαζί τους και τη δύναμή τους να ονειρεύονται και να ελπίζουν.

Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοπεριορίζονται επειδή δεν πιστεύουν στο θετικό δυναμικό τους και πολλές φορές αισθάνονται ότι δεν είναι αυτό που θέλουν, με αποτέλεσμα να παριστάνουν ότι είναι θετικοί....

Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε μέρες και ώρες προσπαθώντας να πείσετε τον εαυτό σας για κάτι που δεν μπορείτε να είστε. Ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι η αποδοχή στο να κάνετε αυτό που θέλετε, ακόμα κι αν αυτό που θέλετε είναι κάτι που δεν αρέσει στους γύρω σας, ή είναι πραγματικά απλό και καθόλου εντυπωσιακό.Η θετικότητα είναι ο τρόπος για να ανακτηθεί ο χαμένος σεβασμός στις σχέσεις των ανθρώπων. Αν δεν υπάρχει σεβασμός, δεν υπάρχει καν σχέση, και φυσικά δεν υπάρχει θετικότητα. Αν λοιπόν θέλουμε να είμαστε πραγματικά θετικοί πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Ο γνήσια θετικός άνθρωπος λοιπόν, δεν είναι ο υπεραισιόδοξος ή ο υποτακτικός, αλλά αυτός που ξέρει να σέβεται και να αποδέχεται. Αναζητήστε γνήσιους θετικούς ανθρώπους που έχουν καθαρό βλέμμα, που η φωνή τους σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια, που μπορούν να σας ακούσουν και να σας προσφέρουν μια αληθινή συμβουλή με αιτιολογία, να σας κάνουν να αισθανθείτε ότι μέσα σας έχετε την αληθινή δύναμη ψυχής.

 Αυτό είναι το εκπληκτικό με τους ανθρώπους, ότι οι πράξεις τους μιλούν για τον εαυτό τους και οι λέξεις και οι σκέψεις αποτελούν συχνά προβολές των βαθύτερων επιθυμιών τους. Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας!

Μάθε περισσότερα για την προσωπική σου αφύπνιση ΕΔΩ
Στ. Πλουμιστός: Σαρώνουν οι ψευδώς θετικοί άνθρωποι (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 2:40 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.