================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Προσαρμογή στην αποδοχή της αλλαγής που πρέπει να κάνουμε

⍆Ένα απαλό, δροσερό αεράκι έκανε την εμφάνισή του και τα δέντρα αρχίζουν να αναδεικνύουν....
τα ζωντανά τους χρώματα. Το φθινόπωρο πάντα ξεδιπλώνει σκέψεις αλλαγής, ωθώντας μας να αναλογιστούμε τις μεταβάσεις που έχουμε κάνει τους προηγούμενους μήνες.

Είτε ξεκινάμε μια νέα εργασία, είτε μετακομίζουμε σε μια νέα πόλη, είτε επιβιβαζόμαστε σε ένα νέο ταξίδι βελτίωσης της ψυχικής υγείας και ευεξίας, η αλλαγή σπάνια είναι εύκολη. Συχνά σημαίνει ότι απαιτείται να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας και να κάνουμε κάτι που προηγουμένως μας φαινόταν αφύσικο. Θυμηθείτε κάποια περίοδο κατά την οποία είχατε βιώσει μια αλλαγή στη ζωή σας. Ίσως νιώσατε αγχωμένοι, φοβισμένοι για την αβεβαιότητα που κρυβόταν πίσω από αυτή.

Πώς νιώθετε όμως γι’ αυτή τώρα; Είχε τελικά εκείνη η αλλαγή θετική επίδραση στη ζωή σας; Είστε περήφανοι που πήρατε το ρίσκο; Αν αναλογιστούμε και λίγο τον τρόπο ζωής μας θα καταλάβουμε ότι είμαστε πια προσαρμοσμένοι στο να αλλάζουμε κυρίως λόγω των ταχύτατων, σύγχρονων ρυθμών ζωής. Το πιο απλό σχετικά πρόσφατο παράδειγμα είναι εκείνο της διατροφής. Σταδιακά αλλάζουμε από ένα μενού με επεξεργασμένες τροφές σε ποικίλους τρόπους ενσωμάτωσης της υγιεινής διατροφής στην καθημερινότητά μας.

Και αυτές οι αλλαγές φαίνεται πως μας αρέσουν. Άλλωστε, το μόνο βέβαιο στη ζωή είναι η αλλαγή. Το γνωρίζουμε αυτό και καταλαβαίνουμε ότι το περιβάλλον μας δεν θα μείνει ίδιο για πάντα. Γύρω μας, η αλλαγή συμβαίνει σε καθημερινή βάση και το φθινόπωρο είναι το καλύτερο παράδειγμα. Το τοπίο αλλάζει, τα φύλλα πέφτουν, η φύση ετοιμάζεται για τον χειμώνα.

Κι εμείς αλλάζουμε, επειδή θέλουμε να ξεφορτωθούμε παλιές αρνητικές συνήθειες ή τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή μας. Αλλάζουμε γιατί θέλουμε να εξερευνήσουμε τον κόσμο, επειδή γνωρίζουμε ότι ακόμα μας κρύβει πολλές εκπλήξεις και δυνατότητες. Κι αφού ο άνθρωπος από τη φύση του αναζητά την αλλαγή, εμείς αντί να αντιστεκόμαστε σε αυτή, ας της επιτρέψουμε να μας δείξει τα δώρα της, να μας ανοίξει δρόμους και να μας μεταμορφώσει, διατηρώντας ωστόσο τον έλεγχο που μπορούμε να έχουμε πάνω στα πράγματα.

Και κάτι ακόμα σημαντικότερο μετά την αποδοχή της είναι η μάθηση• η αλλαγή κάποιες φορές είναι επιτυχημένη, κάποιες άλλες αποτυχημένη, όμως πάντα μπορεί να γίνει η σπουδαιότερη δασκάλα μας. Μόνο όμως αν της δώσουμε την άδεια να μας διδάξει, θα το κάνει. Υπάρχω σημαίνει αλλάζω, αλλάζω σημαίνει ωριμάζω και ωριμάζω σημαίνει δημιουργώ τον εαυτό μου ξανά και ξανά.

Από το enallaktikidrasi.com

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Προσαρμογή στην αποδοχή της αλλαγής που πρέπει να κάνουμε Reviewed by PLOUMISTOS on 11:03 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.