Προσαρμογή στην αποδοχή της αλλαγής που πρέπει να κάνουμε

Για την τέχνη της ζωής χρειαζόμαστε την αποδοχή της αλλαγής

⍆Ένα απαλό, δροσερό αεράκι έκανε την εμφάνισή του και τα δέντρα αρχίζουν να αναδεικνύουν....
τα ζωντανά τους χρώματα. Το φθινόπωρο πάντα ξεδιπλώνει σκέψεις αλλαγής, ωθώντας μας να αναλογιστούμε τις μεταβάσεις που έχουμε κάνει τους προηγούμενους μήνες.

Είτε ξεκινάμε μια νέα εργασία, είτε μετακομίζουμε σε μια νέα πόλη, είτε επιβιβαζόμαστε σε ένα νέο ταξίδι βελτίωσης της ψυχικής υγείας και ευεξίας, η αλλαγή σπάνια είναι εύκολη. Συχνά σημαίνει ότι απαιτείται να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας και να κάνουμε κάτι που προηγουμένως μας φαινόταν αφύσικο. Θυμηθείτε κάποια περίοδο κατά την οποία είχατε βιώσει μια αλλαγή στη ζωή σας. Ίσως νιώσατε αγχωμένοι, φοβισμένοι για την αβεβαιότητα που κρυβόταν πίσω από αυτή.

Πώς νιώθετε όμως γι’ αυτή τώρα; Είχε τελικά εκείνη η αλλαγή θετική επίδραση στη ζωή σας; Είστε περήφανοι που πήρατε το ρίσκο; Αν αναλογιστούμε και λίγο τον τρόπο ζωής μας θα καταλάβουμε ότι είμαστε πια προσαρμοσμένοι στο να αλλάζουμε κυρίως λόγω των ταχύτατων, σύγχρονων ρυθμών ζωής. Το πιο απλό σχετικά πρόσφατο παράδειγμα είναι εκείνο της διατροφής. Σταδιακά αλλάζουμε από ένα μενού με επεξεργασμένες τροφές σε ποικίλους τρόπους ενσωμάτωσης της υγιεινής διατροφής στην καθημερινότητά μας.

Και αυτές οι αλλαγές φαίνεται πως μας αρέσουν. Άλλωστε, το μόνο βέβαιο στη ζωή είναι η αλλαγή. Το γνωρίζουμε αυτό και καταλαβαίνουμε ότι το περιβάλλον μας δεν θα μείνει ίδιο για πάντα. Γύρω μας, η αλλαγή συμβαίνει σε καθημερινή βάση και το φθινόπωρο είναι το καλύτερο παράδειγμα. Το τοπίο αλλάζει, τα φύλλα πέφτουν, η φύση ετοιμάζεται για τον χειμώνα.

Κι εμείς αλλάζουμε, επειδή θέλουμε να ξεφορτωθούμε παλιές αρνητικές συνήθειες ή τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή μας. Αλλάζουμε γιατί θέλουμε να εξερευνήσουμε τον κόσμο, επειδή γνωρίζουμε ότι ακόμα μας κρύβει πολλές εκπλήξεις και δυνατότητες. Κι αφού ο άνθρωπος από τη φύση του αναζητά την αλλαγή, εμείς αντί να αντιστεκόμαστε σε αυτή, ας της επιτρέψουμε να μας δείξει τα δώρα της, να μας ανοίξει δρόμους και να μας μεταμορφώσει, διατηρώντας ωστόσο τον έλεγχο που μπορούμε να έχουμε πάνω στα πράγματα.

Και κάτι ακόμα σημαντικότερο μετά την αποδοχή της είναι η μάθηση• η αλλαγή κάποιες φορές είναι επιτυχημένη, κάποιες άλλες αποτυχημένη, όμως πάντα μπορεί να γίνει η σπουδαιότερη δασκάλα μας. Μόνο όμως αν της δώσουμε την άδεια να μας διδάξει, θα το κάνει. Υπάρχω σημαίνει αλλάζω, αλλάζω σημαίνει ωριμάζω και ωριμάζω σημαίνει δημιουργώ τον εαυτό μου ξανά και ξανά.

Από το enallaktikidrasi.com


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ
Συνεδρίες για να βρεις τον εαυτό σου και τον σκοπό σου - "Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου σαν ψυχή με σώμα... και όχι για σώμα με ψυχή"

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,539,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2149,ΑΠΟΨΕΙΣ,115,Άρθρα,832,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,194,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,943,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,219,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1015,ΒΙΝΤΕΟ,578,ΒΟΛΟΣ,103,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1865,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,283,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,2059,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,88,ΖΩΗ,239,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,125,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,114,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1262,Κόσμος,10286,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,61,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,838,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1710,Πολιτική,6957,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6285,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,91,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,73,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1314,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3386,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,96,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,812,Eco-News,2962,GP - info,5,voice healing therapy,91,
ltr
item
Ploumistos.com: Προσαρμογή στην αποδοχή της αλλαγής που πρέπει να κάνουμε
Προσαρμογή στην αποδοχή της αλλαγής που πρέπει να κάνουμε
Για την τέχνη της ζωής χρειαζόμαστε την αποδοχή της αλλαγής
https://thalpos.org.gr/sites/default/files/styles/content_type_images/public/allagi.jpg?itok=HxwDA5J8
https://i.ytimg.com/vi/sj6vbpOLB_0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/10/blog-post_93.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/10/blog-post_93.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content