================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το μυστικό για την καταγραφή που γίνεται στο νου μας, χωρίς να το ξέρουμε, όταν ήμασταν παιδιά

⍆Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μέσα στην μήτρα αλλά και κατά τον πρώτο χρόνο ζωής λειτουργεί...
στην πιο χαμηλή συχνότητα, από 0,5 έως 4 κύκλους το δευτερόλεπτο (Hz)- στα κύματα Δ. Γιαυτό και τα βρέφη κοιμούνται πολύ.

Στους ενηλίκους,τα κύματα Δ είναι κυρίαρχα όταν βρισκόμαστε στο στάδιο του βαθύτερου ύπνου, τότε που ονειρευόμαστε και είναι πιο δύσκολο να ξυπνήσουμε.

Από δυο έως έξι ετών, ο εγκέφαλος του παιδιού λειτουργεί κυρίως στα κύματα Θ (4 έως 8 Hz), μια συχνότητα ταλάντωσης που σχετίζεται με την λειτουργία της φαντασίας (διαλογισμός). Αυτό είναι το στάδιο ανάπτυξης που η φαντασία των παιδιών οργιάζει.

Είναι σημαντικό το γεγονός πως τα κύματα Θ σχετίζονται με το στάδιο ύπνωσης, κατά την διάρκεια της οποίας η λήψη πληροφοριών γίνεται απευθείας στο υποσυνείδητο νου.

Στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής τους, τα παιδιά δεν εκφράζουν τα κύματα Α,Β,Γ της εγκεφαλικής δραστηριότητας. Οι εγκέφαλοι τους δουλεύουν κυρίως σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτό των ενηλίκων.

Στο στάδιο Θ στο οποίο ο εγκέφαλος προγραμματίζεται εύκολα, τα παιδιά καταγράφουν τεράστιες ποσότητες πληροφοριών, που τους είναι απαραίτητες για να επιβιώσουν, αλλά δεν έχουν την ικανότητα να αξιολογήσουν συνειδητά αυτές τις πληροφορίες.

Οι περισσότεροι από μας μεγαλώσαμε σε οικογένειες και σε σχολεία που η κριτική, από τους γονείς και τους δασκάλους μας, περίσσευε.

- ''Δεν το αξίζεις αυτό. Δεν είσαι καλός. Δεν είσαι έξυπνος. Είσαι κακό παιδί. Είσαι αρρωστιάρης. Μην κλαις δεν είσαι άντρας. Είσαι τεμπέλης. Είσαι γκρινιάρης. Είσαι φοβητσιάρης. κλπ ''

Οι περισσότεροι γονείς δεν το ΕΝΝΟΟΥΝ ασφαλώς, όταν λένε ότι το παιδί τους δεν είναι άξιο να αγαπηθεί όπως είναι.  Απλώς λειτουργούν, όπως ένας προπονητής που χρησιμοποιεί την αρνητική κριτική, προκείμενου να κάνει τους παίκτες του να προσπαθήσουν περισσότερο.

Τέτοιες προπονητικές προσπάθειες όμως απαιτούν από το παιδικό μυαλό να έχει την ικανότητα να δει την θετική πλευρά πίσω από την αρνητική κριτική, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει γιατί τα παιδιά λειτουργούν στα κύματα Θ.

Κάθε αρνητική κριτική λαμβάνεται σαν αληθινή και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο (υποσυνείδητο). Οι περισσότεροι γονείς λοιπόν δεν γνωρίζουν οτι στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν, στην πραγματικότητα καταδικάζουν το παιδί τους να νιώθει ανάξιο για την υπόλοιπη ζωή του!!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Καθοδήγησης εκατοντάδων ανθρώπων και προσωπικός τους Life Coach, ενώ παράλληλα έχοντας την δική του μεθοδολογία είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIGMAN προσφέροντας Διαισθητική Συμβουλευτική, συνεδρίες Συναισθηματικής Αποφόρτισης (μέθοδος αναγέννησις - rebirth), & ρύθμιση (μέθοδος Αποκατάστασης - remediation) των Ενεργειακών Κέντρων του Σώματος και Ενεργειακές Θεραπείες με την προσωπική του μέθοδο Energy Self Healing.

Πραγματοποιεί συνεδρίες, Διαλέξεις - Σεμινάρια, ή εξατομικευμένα προγράμματα Αυτοβελτίωσης - καθοδήγησης, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Το μυστικό για την καταγραφή που γίνεται στο νου μας, χωρίς να το ξέρουμε, όταν ήμασταν παιδιά Reviewed by PLOUMISTOS on 10:17 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.