Κάθε δάκρυ που ρίξαμε είναι ένα μεγάλο μάθημα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κάθε δάκρυ που ρίξαμε είναι ένα μεγάλο μάθημα

⍆Να ‘ναι άραγε κάθε δυσκολία που περνάμε, κάθε δάκρυ που ρίξαμε, ένα μεγάλο μάθημα;...
Να ‘ναι ένα μεγάλο χαστούκι πριν από κάθε ανάσα που πάμε να πάρουμε; Πόσες φορές αλήθεια δεν αναρωτηθήκαμε το “γιατί” στο χάος που επικρατεί μέσα μας;

Αλήθεια, δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν ξέρω τι να μου πω. Δεν υπάρχουν απαντήσεις για όλα σ’ αυτή τη ζωή. Κι είναι η μεγαλύτερη αλήθεια που μπορώ να σου δώσω μέχρι σήμερα. Κακά πράγματα συμβαίνουν σε καλούς ανθρώπους γύρω μας. Άνθρωποι καθημερινά δίνουν μάχη με το κακό και το καλό μέσα τους. Άνθρωποι γύρω μας ζουν το άδικο καθημερινά ακούγοντας πως ίσως να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή γι’ αυτούς.

Και ποιος αλήθεια ορίζει αυτή την “κατάλληλη” στιγμή; Κατάλληλη στα μάτια ποιου; Του δέκτη ή του αποδέκτη; Ρόλοι που όλοι θα πάρουμε κάποια στιγμή στο ταξίδι της ζωής μας. Γιατί σαν εγωιστές θα αδικήσουμε, θα πληγώσουμε και θα χάσουμε. Άτυποι σκληροί νόμοι που ορίζει το απέραντο σύμπαν που δεν μπορούμε να απλώσουμε το χέρι να αγγίξουμε, να νιώσουμε, να δούμε. Κι ας σιγομουρμουράμε τα βράδια σαν ζαλισμένοι, μ’αυτή την αδικία στην καρδιά, για ό,τι ωραίο δεν ζήσαμε και χάθηκε στο πέρασμα του χρόνου.

Ήρθαμε σ’ αυτή τη ζωή χωρίς να το διαλέξουμε. Χωρίς να έχουμε την επιλογή να μείνουμε κλεισμένοι στα ομορφιά σκοτάδια που ζούσαμε κολυμπώντας στην άγνοια με τα αδέρφια μας. Ήρθαμε σαν άγραφοι πίνακες με ένα τεράστιο σφουγγάρι στη μέση ρουφώντας αχόρταγα καθετί καινούργιο βλέπαμε μπροστά στα μάτια μας.

Κι όμως όσο μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε. Όσο νομίζουμε πως όλα τα έχουμε δει, θα υπάρχουν ακόμα περισσότερα να δούμε. Κι όταν πούμε πως δεν θα ξαναγαπήσουμε, η ζωή έχει το τρόπο της να σε βγάζει ψεύτη. Γιατί αγάπη υπάρχει στο κάθε τι στη ζωή σου. Εθελοτυφλείς υποβάλλοντας στον εαυτό σου τα “πρέπει” και το φόβο.

Νιώθεις πως η ζωή μας εδώ είναι αιώνας. Μα είναι αλήθεια μια χούφτα στιγμές ανάμεσα σε χίλιους αέρηδες κι ηλιόλουστες μέρες. Κι είναι, μα το θεό, τόσο άδικο να κλείνεις τα μάτια σ’ αυτή την ομορφιά γύρω μας. Να δίνεις τόπο σε οργή, θυμό και θλίψη. Να ξεχνάς να κοιτάς αυτό τον απέραντο ουρανό που κάθε βράδυ σού θυμίζει πως τα αστέρια φαίνονται μόνο στα κατάμαυρα σκοτάδια.

Κι η ζωή μας στο ξαναλέω, μια χούφτα στιγμές που φεύγουν σαν όνειρο. Για ό,τι κράτησα μέχρι στιγμής σ’ αυτό το ταξίδι κλείνοντας τα μάτια, είναι φωνές απ’τα πρόσωπα που τόσο αγάπησα. Η ασφάλεια που ένιωθα όταν το όνομα μου έβγαινε απ’τα χείλη τους. Είναι το γέλιο ενός παιδιού και πιο πίσω τα γέλια μιας παρέας που περπατά αμέριμνη στο άγνωστο που ξημερώνει γι αυτούς το αύριο.

Είναι αυτά τα σπάνια ζευγαράκια που πετυχαίνεις όλο και πιο αραιά, να περπατάνε χέρι-χέρι στα βαθιά τους γεράματα. Και μένεις και τους κοιτάς ρουφώντας κάθε στιγμή από αυτές τις εικόνες. Γιατί μέσα σου το ξέρεις πως υπάρχει ακόμα αυτή η ελπίδα. Πώς θα φύγουμε απ’ αυτή τη ζωή, γεμίζοντας τις αποσκευές μας στη διαδρομή, με όλη την αγάπη που υπάρχει παντού γύρω μας.

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.comVoice Healing Therapy 
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1789,ΑΠΟΨΕΙΣ,13,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,634,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,76,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,699,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,15,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1782,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,103,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,428,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,99,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,5,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,162,Κόσμος,9307,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,3,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,150,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1491,Πολιτική,6766,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5794,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,54,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1034,Τοπικά,11667,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2434,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,62,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,531,Eco-News,2700,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Κάθε δάκρυ που ρίξαμε είναι ένα μεγάλο μάθημα
Κάθε δάκρυ που ρίξαμε είναι ένα μεγάλο μάθημα
Κάθε δάκρυ που ρίξαμε είναι ένα μεγάλο μάθημα
https://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2014/09/tears.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/08/blog-post_907.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/08/blog-post_907.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content