================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Προκαλεί ο Μουχαρέμ Ιντζέ από την Κομοτηνή: «Αποφασίζει η τουρκική Δικαιοσύνη για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς»

⍆Δε φτάνει που ελεύθερα κάνει περιοδεία στην Θράκη ο προεδρικός υποψήφιος ....του CHP Μουχαρέμ Ιντζέ αλλά προκαλεί κιόλας από την Κομοτηνή: «Υπάρχει δικαιοσύνη στην Τουρκία, είπε για τους δυο έλληνες στρατιωτικούς» δήλωσε πριν από λίγο.

Με την δήλωση αυτή καταδεικνύεται ένα πράγμα: Άσχετα με το ποιος κυβερνάει στην Τουρκία η στάση τους για όλα τα ζητήματα στα ελληνοτουρκικά είναι ακριβώς η ίδια.

Ας μην έχουν αυταπάτες μερικοί και ιδιαίτερα κάποια ΜΜΕ που πιστεύουν ότι μια επιστροφή των κεμαλιστών θα ήταν... θεάρεστη για την Ελλάδα.

Τουναντίον, γιατί τότε θα έφτιαχναν πάλι οι σχέσεις Τουρκίας-Δύσης και οι ΗΠΑ θα έδιναν στους Τούρκους ΌΤΙ τους ζητούσαν.
Προκαλεί ο Μουχαρέμ Ιντζέ από την Κομοτηνή: «Αποφασίζει η τουρκική Δικαιοσύνη για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς» Reviewed by PLOUMISTOS on 2:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.