================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Βολιώτικη Χορωδία - 22ο Χορωδικό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής

⍆Το Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Βόλου, ένας θεσμός Πολιτισμού... που ξεκίνησε το 1988 και καθιερώθηκε ως πανελλήνιας εμβέλειας στα χρόνια που μεσολάβησαν, πρόκειται να πραγματοποιηθεί και φέτος στην πόλη μας στην περίοδο πριν από το Άγιον Πάσχα, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Το 22ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Βόλου, που διοργανώνεται από την Βολιώτικη Χορωδία υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού, θα διεξαχθεί

αύριο (σήμερα), Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Χριστού, ώρα 19:00,

με συμμετέχουσες την Χορωδία Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης (μαέστρος Ευθύμιος Μαυρίδης), την Χορωδία Λαυρίου (μαέστρος Θεόδωρος Λεμπέσης), την Χορωδία του Συλλόγου Μουσικής και Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη» Σάμου (μαέστρος Γιώργος Κουμαραδιός), τον Βυζαντινό Χορό του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος "Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης" (χοράρχης Δημήτρης Χατζηγεωργίου), και την Βολιώτικη Χορωδία και το Παιδικό της Τμήμα (μαέστρος Στάσα Τζάλλα, στο πιάνο ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος).

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης έχει η Μαέστρος της Βολιώτικης Χορωδίας κυρία Στάσα Τζάλλα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Είναι επιθυμητή η προσφορά τροφίμων για το Σπίτι Γαλήνης του Ιερού Ναού.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Χριστού, η Βολιώτικη Χορωδία θα ψάλει στην Θεία Λειτουργία, σε χορωδιακή προσαρμογή Θεοδώρου Παπακωνσταντίνου.
Βολιώτικη Χορωδία - 22ο Χορωδικό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Reviewed by PLOUMISTOS on 10:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.