Μάθε γιατί οι πολύ δημιουργικοί άνθρωποι σκέφτονται και ενεργούν... διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο

Μάθε γιατί οι πολύ δημιουργικοί άνθρωποι σκέφτονται και ενεργούν... διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο

⍆Η νευροεπιστήμη επιβεβαιώνει ότι οι πολύ δημιουργικοί άνθρωποι σκέφτονται και ενεργούν...
διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο. Ο εγκέφαλός τους είναι κυριολεκτικά προγραμματισμένος με μοναδικό τρόπο. Αλλά αυτή η προίκα μπορεί συχνά να δυσκολέψει τις σχέσεις τους με τους άλλους ανθρώπους.

Αν αγαπάτε ένα δημιουργικό πρόσωπο, πιθανότατα θα ζήσετε στιγμές που φαίνεται ότι τα πρόσωπα αυτά ζουν σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο από εσάς. Η αλήθεια είναι ότι αυτό ισχύει. Αλλά κάθε προσπάθεια να τους αλλάξετε δεν θα είναι εξ΄ίσου αποτελεσματική όσο η προσπάθεια να τους κατανοήσετε.

Όλα ξεκινούν μόλις καταφέρουμε να δούμε τον κόσμο μέσα από το δικό τους πρίσμα και να θυμόμαστε αυτά τα 20 πράγματα.

1. Σκέφτονται συνεχώς και ακατάπαυστα!


Το δημιουργικό μυαλό είναι μια μηχανή που τροφοδοτείται από έντονη περιέργεια και δεν σταματά ποτέ. Δεν υπάρχει κουμπί παύσης λειτουργίας και δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να την θέσουμε εκτός λειτουργίας. Αυτό μπορεί να είναι εξαντλητικό κατά περιόδους, αλλά είναι επίσης πηγή τρελών δραστηριοτήτων διασκέδασης και συζητήσεων.

2. Αμφισβητούν το status quo.

Δύο ερωτήματα είναι αυτά που κινητοποιούν κάθε δημιουργικό άτομο περισσότερο από κάθε άλλο: Τι γίνεται αν; και γιατί όχι; Αμφισβητούν τις αξίες του καθενός. Παρόλο που ίσως προκαλεί αμηχανία σε όσους βρίσκονται κοντά τους, αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στα δημιουργικά άτομα να επαναπροσδιορίσουν τι είναι δυνατό και τι όχι.

3. Αγκαλιάζουν την ευφυΐα τους ακόμη κι όταν οι άλλοι δεν την αναγνωρίζουν!

Τα δημιουργικά άτομα είναι μάλλον πιο αυθεντικά παρά δημοφιλή. Η συνέπεια σε αυτό που πράγματι είναι, χωρίς συμβιβασμό, είναι ο τρόπος με τον οποίο ορίζουν την επιτυχία, ακόμη και αν σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να τους παρεξηγήσει ή να τους περιθωριοποιήσει.

4. Δυσκολεύονται να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε μια δουλειά!

Οι εξαιρετικά δημιουργικοί άνθρωποι ενεργοποιούνται κάνοντας μεγάλα νοητικά άλματα και να ξεκινώντας καινούργια πράγματα. Ό,τι υπάρχει στο παρόν τους μπορεί να μετατραπεί σε βαρετή αγγαρεία, όταν η υπόσχεση για κάτι νέο και συναρπαστικό τραβάει την προσοχή τους.

5. Δημιουργούν μέσα σε ένα κυκλικό πλαίσιο!

Ο δημιουργικός άνθρωπος ζει ανάμεσα σε περιόδους με υψηλούς ρυθμούς δημιουργικότητας που ακολουθούνται από στασιμότητα, απογοητεύσεις, χαμηλούς ρυθμούς δημιουργικότητας μέχρι τη στιγμή που επανέρχονται οι «φυσιολογικοί» για εκείνον υψηλοί ρυθμοί – γεγονός που μπορεί να ταλαιπωρεί τους δημιουργικούς ανθρώπους. Κάθε περίοδος είναι απαραίτητη και δεν μπορεί να εκλείψει, όπως ακριβώς οι εποχές του χρόνου είναι αλληλένδετες και αναγκαίες.

6. Χρειάζονται χρόνο να φροντίσουν την ψυχή τους!

Κανείς δεν μπορεί να διανύσει μακρινές αποστάσεις χωρίς καύσιμα. Με τον ίδιο τρόπο, οι δημιουργικοί άνθρωποι πρέπει συχνά να ανανεώνουν την πηγή έμπνευσης και κινήτρων. Συχνά, αυτό απαιτεί μοναξιά για μεγάλες χρονικές περιόδους απουσίας και προσωπικού αναστοχασμού.

7. Θέλουν χώρο για να δημιουργούν!

Για να δημιουργήσει κανείς χρειάζεται χώρο, το σωστό περιβάλλον. Ίσως αυτό να είναι ένα στούντιο, μια καφετέρια, μια ήσυχη γωνιά του σπιτιού. Ό,τι κι αν είναι, όπου κι αν είναι, αφήστε τους χώρο για να ορίσουν τα σύνορά τους και χαρίστε τους σεβασμό.

8. Συγκεντρώνονται με μεγάλο πάθος στο έργο τους!

Οι έντονα δημιουργικοί άνθρωποι απομακρύνονται εντελώς από τον κόσμο όταν δημιουργούν και συγκεντρώνονται στο έργο τους. Δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και μπορεί να χρειαστούν 20 λεπτά για να συγκεντρωθούν και πάλι, εάν κάτι τους διακόψει, ακόμη κι αν αυτή η διακοπή διαρκεί πολύ λίγο.

9. Είναι βαθιά ενσυναισθητικοί.

Η δημιουργικότητα αφορά την ανθρώπινη έκφραση και την βαθιά επικοινωνία. Είναι αδύνατο να δώσετε όταν δεν έχετε και μπορείτε να κατανοήσετε κάποιον όταν μπορείτε να κατανοήσετε τον εαυτό σας. Ένας συγγραφέας μου είπε κάποτε ότι ένας καλλιτέχνης πρέπει να φωνάζει αν θέλει να ακουστεί ένας ψίθυρος. Κατά τον ίδιο τρόπο, ένας δημιουργικός άνθρωπος πρέπει να νιώθει τον άλλον, την κατάσταση γύρω του, τον κόσμο, όταν θέλει να επικοινωνήσει βαθιά.

10. Ζουν ανάμεσα στα όρια της χαράς και της κατάθλιψης.

Ακριβώς, επειδή είναι ενσυναισθητικός, ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος μπορεί συχνά να οδηγηθεί από τη χαρά στη θλίψη ή ακόμα και την κατάθλιψη. Η ευαίσθητη καρδιά του, αν και πηγή της λαμπρότητάς τους, είναι επίσης η πηγή των δεινών τους.

11. Σκέφτονται και μιλούν με ιστορίες.

Τα γεγονότα δε συγκινούν ποτέ την ανθρώπινη καρδιά όπως η αφήγηση. Οι πολύ δημιουργικοί άνθρωποι, ειδικά οι καλλιτέχνες, το γνωρίζουν αυτό καλά και πλέκουν ιστορίες για ό, τι κάνουν. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να εξηγήσουν κάτι, ενώ δεν είναι η εξήγηση που αναζητούν, είναι το βίωμα!

12. Μάχονται ενάντια στην αμφιβολία κάθε μέρα.

Ο Steven Pressfield, συγγραφέας του Πολέμου της Τέχνης, αναφέρει:
“Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δύο ζωές. Τη ζωή που βιώνουμε και τη ζωή που δεν έχουμε ακόμη ζήσει μέσα μας. Μεταξύ αυτών των δύο υπάρχει η αμφιβολία.”

Οι πολύ δημιουργικοί άνθρωποι ξυπνούν κάθε πρωί, έχοντας πλήρη επίγνωση της ανάγκης να αναπτυχθούν και να προωθηθούν. Αλλά υπάρχει πάντα ο φόβος, η αμφιβολία όπως το ονομάζει το Pressfield, ότι δεν διαθέτεουν τα απαραίτητα εργαλεία, εφόδια. Ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένοι είναι, αυτός ο φόβος δεν φεύγει ποτέ. Απλώς μαθαίνουν να τον αντιμετωπίζουν – μερικές φορές και όχι.

13. Παίρνουν τη δουλειά τους προσωπικά.

Η δημιουργική εργασία είναι η αυθεντική έκφραση του εσωτερικού κόσμου του ατόμου που την έπλασε. Συχνά, δεν είναι σε θέση να διαχωριστούν από αυτό, έτσι κάθε κριτική θεωρείται είτε ως επικύρωση, είτε ως καταδίκη της αυτοεκτίμησής τους.

14. Δύσκολα πιστεύουν στον εαυτό τους.

Ακόμα και ο δημιουργικός άνθρωπος που φαινομενικά είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση συχνά αναρωτιέται, είμαι αρκετά καλός; Συνεχώς συγκρίνουν τη δουλειά τους με δουλειές άλλων και δεν βλέπουν τη δική τους λαμπρότητα, η οποία μπορεί να είναι προφανής σε όλους τους άλλους.

15. Είναι βαθιά διαισθητικοί.

Η επιστήμη εξακολουθεί να μην μπορεί να εξηγήσει τα πώς και τα γιατί της δημιουργικότητας. Ωστόσο, τα δημιουργικά άτομα γνωρίζουν ενστικτωδώς πώς να κολυμπάνε στη δημιουργικότητα ξανά και ξανά. Θα σας πουν ότι δεν μπορεί να γίνει κατανοητό, παρά μόνο ως βίωμα!

16. Συχνά χρησιμοποιούν την αναβλητικότητα ως εργαλείο.

Οι δημιουργικοί άνθρωποι είναι διαβόητοι για την αναβλητικότητά τους, επειδή πολλοί από αυτούς λειτουργούν καλύτερα υπό πίεση. Υποσυνείδητα, και μερικές φορές σκόπιμα, καθυστερούν την εργασία τους μέχρι την τελευταία στιγμή απλώς για να βιώσουν τη ένταση της πρόκλησης.

17. Είναι εθισμένοι στην δημιουργική ροή!
Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες στον χώρο της νευροεπιστήμης «η κατάσταση ροής» μπορεί να είναι η πιο εθιστική εμπειρία στη γη. Η ψυχική και συναισθηματική απόδοση είναι ο λόγος για τον οποίο οι εξαιρετικά δημιουργικοί άνθρωποι υποφέρουν από τα υψηλά και χαμηλά επίπεδα δημιουργικότητας. Είναι η δύναμη που τους καθηλώνει. Στην ουσία, είναι εθισμένοι στη συγκίνηση της δημιουργίας.

18. Δυσκολεύονται στην αποπεράτωση ενός έργου!

Το αρχικό στάδιο της δημιουργικής διαδικασίας κινείται γρήγορα και γεμίζει ενθουσιασμό τους δημιουργικούς ανθρώπους. Συχνά, θα εγκαταλείψουν προγράμματα που είναι πολύ οικεία για να βιώσουν την αρχική ροή που κρύβεται γοητευτικά στην απαρχή κάθε νέας δραστηριότητας.

19. Συνδέουν τις τελίτσες καλύτερα από όλους!

Η αληθινή δημιουργικότητα, όπως είπε ο Steve Jobs κάποτε, είναι κάτι παραπάνω από το να ενώνεις τις τελίτσες. Είναι να βλέπεις παντού πρωτότυπες εικόνες, πριν αυτές γίνουν προφανείς στους άλλους.

20. Δεν μεγαλώνουν ποτέ!

Τα δημιουργικά άτομα λαχταρούν να βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού και δεν χάνουν ποτέ την αίσθηση του θαύματος. Για αυτούς, η ζωή είναι μυστήριο, περιπέτεια και ωριμότητα χωρίς γήρας. Όλα τα άλλα απλώς υπάρχουν, δεν είναι η αληθινή ζωή!

Οι δημιουργικοί άνθρωποι έχουν το δικό τους «αποτύπωμα» στον εγκέφαλο

Η δημιουργικότητα έχει να κάνει με το να δημιουργεί κανείς περισσότερες επαφές στον εγκέφαλο, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα. Έτσι, μπορεί ο κάθε δημιουργός και εν γένει κάθε πρωτότυπος άνθρωπος να έχει κάτι μοναδικό σε σχέση με τους άλλους, όμως ο εγκέφαλος όλων των δημιουργικών ανθρώπων εμφανίζει ομοιότητες στην «καλωδίωσή» του.

Η μελέτη δείχνει ότι η μεγάλη δημιουργικότητα έχει ένα διακριτό εγκεφαλικό αποτύπωμα, που χαρακτηρίζεται κυρίως από αυξημένες διασυνδέσεις ανάμεσα σε τρεις περιοχές του εγκεφάλου και από καλύτερο συντονισμό ανάμεσά τους, σε σχέση με τους λιγότερο δημιουργικούς ανθρώπους. 

Οι ερευνητές από τις ΗΠΑ, την Αυστρία και την Κίνα, με επικεφαλής τον ψυχολόγο Ρότζερ Μπίτι του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS), μελέτησαν τους εγκεφάλους 160 εθελοντών με λειτουργική μαγνητική τομογραφία (fMRI), μία μέθοδο που καταγράφει την εγκεφαλική δραστηριότητα με βάση τις αλλαγές στη ροή του αίματος σε διάφορες περιοχές του εγκεφάλου.

Οι συμμετέχοντες, ενόσω βρίσκονταν στο διαγνωστικό μηχάνημα, κλήθηκαν να εκτελέσουν ένα πείραμα δημιουργικής σκέψης, που αφορούσε να βρουν -μέσα σε 12 δευτερόλεπτα- πρωτότυπους τρόπους για να χρησιμοποιήσουν συνηθισμένα αντικείμενα, όπως ένα μαχαίρι, ένα φλιτζάνι, μια κάλτσα, ένα σαπούνι ή ένα τούβλο, τα οποία εμφανίζονταν διαδοχικά σε μια οθόνη. Στη συνέχεια, μια ομάδα τριών ανεξάρτητων κριτών βαθμολογούσε την πρωτοτυπία κάθε απάντησης. 

Όσο πιο ευφάνταστος και δημιουργικός ήταν κάποιος στις ιδέες του (π.χ. η χρήση της κάλτσας ως φίλτρου νερού!), τόσο πιο πολύ ενεργοποιούνταν, συνδέονταν μεταξύ τους και συντονίζονταν τρεις συγκεκριμένες περιοχές ή δίκτυα του εγκεφάλου: της ονειροπόλησης (αυτόματη σκέψη και φαντασίωση), της διάκρισης (επιλογή αυτού που αξίζει περισσότερο να τραβήξει την προσοχή μας γύρω μας) και του εκτελεστικού ελέγχου (συνειδητή σκέψη και αξιολόγηση). 

Με αυτόν τον τρόπο, οι επιστήμονες μπόρεσαν στη συνέχεια να κάνουν το αντίστροφο, δηλαδή να εκτιμήσουν πόσο δημιουργικός είναι κανείς, μελετώντας μόνο το «προφίλ» της εγκεφαλικής δραστηριότητάς του. 

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε με τέλεια ακρίβεια ποιος θα είναι ο επόμενος Αϊνστάιν, αλλά είμαστε πλέον σε θέση να έχουμε μια αρκετά καλή ιδέα για το πόσο "ξεκόλλητη" είναι η σκέψη ενός ανθρώπου», δήλωσε ο Μπίτι. 

Η μελέτη θα συνεχισθεί για να βρεθεί το «αποτύπωμα» της δημιουργικότητας σε επιμέρους καλλιτεχνικές δραστηριότητες (όπως το γράψιμο ή η σύνθεση μουσικής), καθώς και επιστημονικές. Θα μελετηθεί επίσης κατά πόσο ο εγκέφαλος αλλάζει πιο μόνιμα στους πολύ δημιουργικούς ανθρώπους και σε ποιό βαθμό η εκπαίδευση και η εξάσκηση βελτιώνουν τη δημιουργικότητα. Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ 

Σταύρος Πλουμιστός
είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με προβληματισμούς στην καθημερινότητα τους ή που πάσχουν από ασθένειες, λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2213,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1082,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,262,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1247,ΒΙΝΤΕΟ,820,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,329,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1554,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,83,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3470,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,905,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Μάθε γιατί οι πολύ δημιουργικοί άνθρωποι σκέφτονται και ενεργούν... διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο
Μάθε γιατί οι πολύ δημιουργικοί άνθρωποι σκέφτονται και ενεργούν... διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο
Μάθε γιατί οι πολύ δημιουργικοί άνθρωποι σκέφτονται και ενεργούν... διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο
https://www.lifo.gr/uploads/image/1315551/170105_SCI_brain-fingerprint.jpg.CROP.promo-xlarge2.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/02/20.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/02/20.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content