Εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας και πιστέψτε στον εαυτό σας – θα γίνετε ανίκητοι!

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας και πιστέψτε στον εαυτό σας – θα γίνετε ανίκητοι!

⍆Ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να κάνετε αυτό που επιθυμείτε...
ή να γίνετε αυτό που πάντα θέλατε, ασχέτως της ηλικίας ή των συνθηκών μέσα στις οποίες ζείτε. Το πεπρωμένο σας δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Ορισμένες φορές, η ζωή μπορεί να σας παρασύρει μακριά από τον αληθινό σας εαυτό κι εσείς να αρχίζετε να αμφιβάλλετε για το αν πια εκείνο που αγαπάτε ή που θέλετε να γίνετε είναι ακόμα πραγματοποιήσιμο.

Καθώς μεγαλώνετε, μαθαίνετε και επηρεάζεστε από ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν τόσο καλά, όσο εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε τον εαυτό σας.

Οι πεποιθήσεις και οι συμβουλές που σας προσφέρουν στο δρόμο μπορεί να επηρεάσουν πλήρως τη ζωή και τις αποφάσεις σας, ειδικά αν είναι αρνητικές.

Ακούτε προτροπές όπως «Να είστε ρεαλιστές» ή «Γίνετε περισσότερο επαγγελματίες». «Δεν θα βγάλετε χρήματα κάνοντας αυτό», «Ναι, αλλά όλοι θέλουν να γίνουν αυτό». Όμως, εσείς έχετε το αναμφισβήτητο δικαίωμα να εκφράζεστε ελεύθερα. Όλοι είμαστε ίδιοι σε ένα βαθμό, αφού όλοι είμαστε άνθρωποι.

Το κάθε άτομο ακολουθεί το δικό του μοναδικό μονοπάτι και θα φτάσετε εκεί που επιθυμείτε, αν συνεχίζετε να επιμένετε. Ποτέ δεν είναι αργά. Ασχέτως του πόσο έχετε απομακρυνθεί από αυτό που πραγματικά ποθείτε, μπορείτε πάντα να κάνετε ένα μικρό βήμα προς την άλλη κατεύθυνση.

Πριν αποφασίσετε να τα παρατήσετε ή σκεφτείτε ότι είναι πολύ αργά:

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας και πιστέψτε στον εαυτό σας – θα γίνετε ανίκητοι!

Ο πραγματικός εαυτός σας είναι πάντα εδώ, πριν οι αμφιβολίες και οι περιορισμοί σας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτι. Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξετε κατεύθυνση και να ανακατευθύνετε το πνεύμα σας σε ό,τι θα σας ξαναδώσει πίσω τη χαμένη λάμψη στα μάτια σας ή να αρχίσετε να κυνηγάτε το όνειρο που πάντα παραβλέπατε, αφού η πλευρά εκείνη που πάντα κρύβατε, είναι ο πραγματικός σας εαυτός. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ και η καταλληλότερη στιγμή για να ξεκινήσετε είναι τώρα!

Άνθρωποι που ανακάλυψαν το σκοπό τους αργότερα στη ζωή:

Ο Henry Ford είχε περάσει τη μέση ηλικία, όταν είχε την ιδέα του πρώτου αυτοκινήτου Ford.

Ο Stephen King στα 24 του εργαζόταν ως επιστάτης και ζούσε σε ένα τροχόσπιτο.

Ο Vincent Van Gogh στα 27 του απέτυχε ως ιεραπόστολος και αποφάσισε να σπουδάσει τέχνες.

Η J.K. Rowling στα 28 της ήταν μια ανύπαντρη μητέρα ζώντας με τη βοήθεια της πρόνοιας και τώρα είναι η πρώτη δισεκατομμυριούχος συγγραφέας.

Ο ηθοποιός Harrison Ford στα 30 του ήταν ξυλουργός, τώρα γνωρίζει πια διεθνή καριέρα στο Hollywood.

Στα 37 του ο Ang Lee ήταν ένας άνεργος πατέρας, με περιστασιακές μικρές δουλειές και τώρα είναι ένας σκηνοθέτης με Όσκαρ, έχοντας σκηνοθετήσει πάνω από 10 ταινίες, ανάμεσά τους και η «Ζωή του Πι».

Η Vera Wang δεν κατάφερε να πάρει τη θέση της αρχισυντάκτριας στο περιοδικό Vogue και σχεδίασε το πρώτο της φόρεμα στα 40 της και τώρα είναι μια από τις πιο περιζήτητες σχεδιάστριες μόδας στον κόσμο.

Ο Alan Rickman παράτησε την καριέρα γραφίστα, για να κυνηγήσει την υποκριτική στα 42 του χρόνια.

Ο ηθοποιός Samuel Jackson κατάφερε να κάνει την πρώτη του ταινία στα 42 του χρόνια ζωής.

Ο Morgan Freeman πήρε τον πρώτο του κεντρικό ρόλο σε ταινία στα 52 του.

Η Louise Bourgeois, γαλλίδα εικαστικός και γλύπτρια αναγνωρίστηκε τελικά για το σημαντικό της συνολικό έργο στα 78 της χρόνια.

Τα όνειρά σας δεν έχουν ημερομηνία λήξης και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα κυνηγήσετε!

Το διάβασα στο enallaktikidrasi.com


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Στ. Πλουμιστός

Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Καθοδηγητής Ανθρώπων) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας και πιστέψτε στον εαυτό σας – θα γίνετε ανίκητοι!
Εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας και πιστέψτε στον εαυτό σας – θα γίνετε ανίκητοι!
Εκμεταλλευτείτε τη δύναμή σας και πιστέψτε στον εαυτό σας – θα γίνετε ανίκητοι!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/65/2d/76/652d760d851dcc513a0d24e8a350b818.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/10/blog-post_894.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/10/blog-post_894.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content