================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Θέλετε να "εκπέμπεται" επιτυχία και να απογειωθείτε στη δουλειά; Κάντε "ενεργειακό" σεξ!

⍆Θέλετε να επιτύχετε στο χώρο εργασίας και μάλιστα χωρίς να κάνετε συνεχώς...
φιλοφρονήσεις η υποχωρήσεις στους ανωτέρους σας; Ένας είναι ο τρόπος! Εύκολος και ανέξοδος... Κάντε "ενεργειακό" σεξ; Με ποιόν; Η επιλογή είναι δική σας.. αλλά φροντίστε να επιλέξετε το άτομο που συναινεί στην διάρκεια, με αντοχή και εσωτερική ένταση. Το σημαντικό είναι πως, όταν κάποιος είναι «χορτάτος» από σεξ, τότε η επαγγελματική του ανέλιξη είναι θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η γερμανική «Bild», το καλό "ενεργειακό" σεξ δεν προσφέρει μόνο ικανοποίηση και ευχαρίστηση αλλά επηρεάζει θετικά και άλλους τομείς της ζωής.

Στη δημοσκόπηση του ιστότοπου «Secret» που διεξήχθη σε δείγμα 2 χιλιάδων ανδρών και γυναικών, τουλάχιστον το 71% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι, με το καλό  "ενεργειακό" απογειώθηκαν στο χώρο εργασίας.

Δεν είναι μόνο η ευχαρίστηση που νιώθει κανείς από το σεξ. Με το καλό κρεβάτι είμαστε πιο διαθέσιμοι σε κοινωνικές συναναστροφές, έχουν την τάση να διατηρούμε καλές επαφές με τους γύρω μας, αισθανόμαστε ισορροπημένοι, έχουμε αυτοπεποίθηση και εκπέμπουμε δέκα φόρες πιο θετικά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:

- Το 41% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι, στην καθημερινότητα τους εισπράττουν αρκετή αγάπη στην ζωή τους όταν κάνουν "ενεργειακό" σεξ. 

- Το 39% υποστηρίζουν πως, όταν κάνουν καυτό σεξ , σπανίως είναι σε κακή διάθεση.

-Το 31% νιώθουν πιο σίγουροι στην καθημερινή τους ζωή όταν κάνουν σεξ σε τακτική βάση.

-Το 11% υποστηρίζουν ότι έχουν περισσότερη όρεξη για να επιτύχουν στην εργασία τους όταν κάνουν "ενεργειακό" σεξ.

Η έρευνα έδειξε επίσης πως, όσο μεγαλώνει κανείς, το σεξ παίζει λιγότερο σημαντικό ρόλο σε άλλους τομείς της ζωής. 

Το 87% των ερωτηθέντων, ηλικίας 18- 29 ετών δηλώνουν πως, μία καλή σεξουαλική ζωή έχει θετικό ρόλο και στους άλλους τομείς της καθημερινότητας. Στην ηλικιακή κατηγορία 30 - 49 ετών, το αντίστοιχο ποσοστό είναι 72%.

Έρευνα: Το σεξ είναι το κλειδί για να μείνετε «σπιρτόζοι» όσο μεγαλώνετε

Σίγουρα, υπάρχουν δεκάδες λόγοι για να κάνει κάποιος "ενεργειακό" σεξ και οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να σκεφτούμε πολλούς και διαφορετικούς.

Αυτό που, ίσως, δε γνωρίζαμε οι περισσότεροι είναι ότι το "ενεργειακό" σεξ, ενισχύει την εγκεφαλική μας δύναμη, επιβραδύνοντας τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να φέρνει ο χρόνος.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα μία "ενεργειακή" σεξουαλική επαφή βελτιώνει το λεξιλόγιό των ανθρώπων που είναι πάνω από 50 χρονών αλλά και την οπτική τους αναγνωρισιμότητα.

Πως γίνετε το "Ενεργειακό SEX" (ΕΔΩ ή δείτε ΕΔΩ)

Ο επικεφαλής της μελέτης, Dr. Hayley Wright από το Πανεπιστήμιο του Coventry δήλωσε:

«Οι άνθρωποι δεν θέλουν να πιστέψουν ότι οι ηλικιωμένοι έχουν σεξουαλική επαφή, αλλά πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την αντίληψη σε κοινωνικό επίπεδο και να δούμε τα οφέλη που μπορεί να έχει η "ενεργειακή" σεξουαλική δραστηριότητα σε άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών, πέρα από τις γνωστές επιδράσεις που έχει στη σεξουαλική υγεία αλλά και στη γενική ευημερία».

Ερευνητές από τα πανεπιστήμια του Coventry και της Oxford ανέλυσαν 28 άνδρες και 45 γυναίκες ηλικίας 50-83 ετών.

Οι συμμετέχοντες, κλήθηκαν να συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την "ενεργειακή" σεξουαλική τους δραστηριότητα, τον τελευταίο χρόνο.

Στη συνέχεια πήραν μέρος σε μια δοκιμασία που μετράει τη λειτουργία του εγκεφάλου.
Αυτό περιελάμβανε μια «δοκιμασία λεκτικής ευχέρειας», η οποία απαιτούσε από τους συμμετέχοντες να αναφέρουν όσα ζώα μπορούσαν μέσα σε διάρκεια ενός λεπτού.

Στη συνέχεια κλήθηκαν να αναφέρουν όσες περισσότερες λέξεις μπορούσαν που ξεκίναγαν από συγκεκριμένο γράμμα της αλφαβήτου, ενώ τους ζητήθηκε να αντιγράψουν και ένα περίπλοκο σχέδιο.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσοι έκαναν περισσότερο "ενεργειακό" σεξ είχαν μεγαλύτερη ευχέρεια στη δοκιμασία λεκτικής ευελιξίας, ενώ παρουσίασαν και μεγαλύτερη ικανότητα στο να αντιλαμβάνονται τα αντικείμενα και τους χώρους μεταξύ τους.


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για τις Ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ 

Στ. Πλουμιστός
Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης Aνθρώπων, (Life Coach) ενώ παράλληλα είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN (Καθοδηγητής Ανθρώπων) έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Θέλετε να "εκπέμπεται" επιτυχία και να απογειωθείτε στη δουλειά; Κάντε "ενεργειακό" σεξ! Reviewed by PLOUMISTOS on 9:13 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.