ΑΡΧΕΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ - "ΧΡΗΣΜΩΝ" του Στ. Πλουμιστού έως 31/12/2017

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ στην εφαρμογή που αφορά την επιβεβαίωση των προβλέψεων μου και των "χρησμών" σε σχέση με το τι "νιώθω" για θέματα η πρόσωπα τις επικαιρότητας.

ΑΡΧΕΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ - "ΧΡΗΣΜΩΝ" του Στ. Πλουμιστού έως 31/12/2017
Σημ: Η κάθε επιβεβαίωση έχει την ημερομηνία και ώρα που αναρτήθηκε η αρχική πρόβλεψη για την "εγκυρότητα" της.
====================================================================================Nov 01, 19:18Επιβεβαίωση πρόβλεψης για την ΜΟΛΥΝΣΗ χιλιάδων ανθρώπων


 • Οι χώρες της νοτιοανατολικής Αφρικής βρίσκονται στη ζώνη κινδύνου εξάπλωσης μιας θανατηφόρου επιδημίας, καθώς η εκδήλωση της αφθώδης πυρετό, που εμφανίστηκε στη περιοχή της Μαδαγασκάρης, πλήττει την ακτή και την ακτή της Αφρικής.

  Στις  22/9/2016  με αναρτήση το  1:06  αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Το πρώτο  μέρος των ενστικτωδών προβλέψεων μου ΓΙΑ ΤΟ 2017 στο ΚΟΣΜΟ   (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ  ΕΔΩ ),

  ΔΕΙΤΕ  όλη την πρόβλεψη για την επιδημία που απειλεί να ξεφύγει από τη νοτιοανατολική Αφρική
  (είναι τόνισμενο με κίτρινο χρώμα).
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης  ΕΔΩ
 • Nov 01, 00:25

  Οι νέες επιβεβαιώσεις των προβλέψεων για τον Οκτώβριο 2017by PLOUMISTOS.COM

    
  Την 01/10/2017 με ώρα ανάρτησης 20:32 σας ενημέρωσα γράφοντας την πρόβλεψη με τίτλο: Η νέα πρόβλεψη για τις 800 μέρες «πλασματικής ευημερίας» - Οκτώβριος 2017
  Όποιος δεν έχει καταλάβει τις 800 μέρες «πλασματικής ευημερίας» που ξεκίνησαν από τις 22 Μαΐου του 2016 έως 22 Μαΐου του 2017 (πρώτος κύκλος – «η προειδοποίηση») και δεν προνοήσει από τις 22 Μαΐου του 2017 έως τις 22 Μαΐου του 2018 (δεύτερος κύκλος – «η αφαίρεση») να αρχίσει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που θα παρουσιαστούν – αποφασιστούν, τότε από τις 22 Μαΐου του 2018 έως 22 Μαΐου του 2019 (στον τρίτο και τελευταίο κύκλο – «το μάθημα»), θα έχει χάσει την μοναδική ευκαιρία να διατηρήσει τις άξιες του αφού από τις 22 Μαΐου του 2019 θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ μια δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο...

  (Το αυτούσιο κείμενο της πρόβλεψης)

  ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
  (Είναι ο μήνας έναρξης ταχύτατων εξελίξεων στην Ελλάδα που θα κρατήσουν μέχρι τις 22 Μαΐου 2018 όπου θα περάσουμε στον τρίτο κύκλο της ενεργειακής πύλης)
  • Το αίσθημα της πίεσης αυξάνεται κυρίως στους πολιτικούς που τα μνημόνια και αριθμοί δεν συμβαδίζουν με αποτέλεσμα να μην βγαίνει άκρη...
  • Επικρατεί πολιτικός "αναβρασμός" που περνάει για ακόμη μια φορά και στο λαό που η δύναμη του αυτή την φορά θα φέρει εξελίξεις....
  • Η Ευρώπη μπαίνει στο μάτι του "κυκλώνα" με έντονες διαφωνίες κρατών... και η Ελλάδα για ακόμη μια φορά αποτελεί το μήλον της έριδος για τον γεωφυσικό της πλούτο... "Κοίτα να δεις που θα παίξουμε ρόλο στις εξελίξεις... ". (Η επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  Συμπληρωματική ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 
  • Οικονομικές αναταράξεις στο εσωτερικό της χώρας. Θα "αδικηθούν" κι άλλο ασθενείς κοινωνικές ομάδες, θα γίνουν κι άλλες "πονηρές" περικοπές και οι Ελληνες θα πιεστούν κι άλλο με τα οικονομικά του. (Η επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  • Στο χρηματιστήριο παίζονται παιχνίδια. Περιουσίες θα αλλάξουν χέρια σε μια στιγμή... (Η επιβεβαίωση ΕΔΩ) & ΕΔΩ)
  • Μετοικίσεις μεγάλων εταιρειών σε άλλες χώρες... ενώ παράλληλα μπαίνουν θεμέλια για εκ παραθύρου ξένους επενδύτες... (Η επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  • Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ενοχλεί... κι αυτό φέρνει μεγάλη πίεση στους Χριστιανούς, ενώ η εκκλησία της Ελλάδος προσπαθεί να το διαχειριστεί. .(Η επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  • Μικροβιακή κατάληψη της Ελλάδος για τους επόμενους 3 μήνες... (Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος)
  • Θα ακούσουμε για την απώλεια ανθρώπου Σύμβολο...(Η επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  • Σκάνδαλα επωνύμων (πολιτικών, καλλιτεχνών, η ιερωμένων, η ανθρώπων που έχουν σχέση με τον αθλητισμό) θα βγουν στην φορά και οι λεπτομέρειες θα καθηλώσουν. (Η επιβεβαίωση ΕΔΩ & ΕΔΩ ΕΔΩ)
  • Οι μετανάστες αυξάνονται με ταχύτητα... ανακοινώνονται κι άλλα χοτ σποτ... (Η επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  • Η φύση εκδικείται... έρχονται σφοδρά μπουρίνια, κατολισθήσεις και κίνδυνος για νεαρά άτομα που ίσως κινδυνέψουν, η χάσουν την ζωή τους από πνιγμό. (Η επιβεβαίωση ΕΔΩ & ΕΔΩ)
 • Updated: Sep 23, 09:48

  Η νέα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού "Σεπτέμβριος 2017 κι ακόμη δεν ΤΕΛΕΙΩΣΕ..."by PLOUMISTOS.COM

    
  Στις 30/08/2017 με ώρα ανάρτησης 17:05 "ανέβηκε" η πρόβλεψη με τίτλο "Σεπτέμβριος 2017 - Έρχεται η ώρα του μέγιστου εκνευρισμού" και έγραψα...
  (Αυτούσιο το κείμενο)
  Έχετε ενημερώσει τις διαφορές για τις εντάσεις ή τις δυσκολίες που προκύπτουν καθώς η συγχρονικότητα των αρνητικών γεγονότων, όπως αναφέρθηκε από τις 22 Μαΐου 2017, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. 
  Πυκνώνουν δηλαδή πολλές αναπάντεχες περιστάσεις και όπως ανέφεραν τον Αύγουστο του 2017 ήταν ένας μήνας που θα έδινε «στρατιωτική» και πιο «αιματηρή» είδηση ​​παγκοσμίως. Επίσης σας θυμίζω ότι στις 18/6/2017 αναφέρθηκα για τα χρονικά διαστήματα σεισμικότητας ... μεγάλης επικινδυνότητας για ισχυρές τεκτονικές αναταραχές, που ξεκίνησαν και ζούσαν και στη χώρα μας. 
  Τώρα έρχεται η ώρα του μέγιστου κραυγής. Το Σεπτέμβριο του 2017 (όπως ανέφερα εδώ και καιρό) είναι ένα δύσκολο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ έχω αναφέρει ότι η ευλογία του κ. πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρα "τελειώνει" στις 31 Αυγούστου 2017. Τι σημαίνει αυτό; Οτι το ένα λάθος θα γίνει το ένα πίσω από το άλλο και ουσιαστικά ξεκινά μια μακρά προεκλογική περίοδο που θα βάλουμε μέσα στο 2018, με υπερβολική κοινωνική ένταση και δυσαρεσκεία ... 
  Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή που εμφανίζεται στις προβλέψεις έχει την αναρτήσιμη ώρα και την ημερομηνία 
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ και παρακαλώ προσέξτε τις ημερομηνίες και τις ώρες επιβεβαιώσεων ..
  (μόνο το κείμενο της πρόβλεψης)
  Σεπτέμβριος 2017
  1. Από τις 5 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου θα ακούσετε μεγάλες λύσεις, απίστευτες υποσχέσεις και ένα σχέδιο αλλαγών που αφορούν το χαρτοφυλάκιο μας.
  2. Ο αρχηγός του κόμματος που θα μιλήσει δημοσίως, έχοντας πίσω του τον αριθμό 2, θα αντιμετωπίσει σοβαρά πολιτικά προβλήματα, ή θα βγουν στο φως μεγάλες αποκαλύψεις. (Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ )
  3. Ημέρα με τη βροχή, η σεισμική δραστηριότητα βγαίνουν στο δρόμο οικογένειες που χάνουν τις κατοικίες τους, ή ανακοινώνονται πολλαπλές κατασχέσεις. (Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ) και (Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ) 
  4. Δυσταύτη, η έκτατη νοσηλεία της επωνυμίας, μας στεναχωρεί. (Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ )
  5. Επεισόδια με τραυματισμούς από αγανακτισμένες κοινωνικές ομάδες, η "πέτρες με φωτιά" εκτοξεύονται σε αστυνομικές διμοιρίες. (Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ και ΕΔΩ )
  6. Τον ημέρα του Σταυρού (14 Σεπτεμβρίου) Νέος "Σταυρός" καλούμε να σηκώσουμε τη χώρα μας. Δεν θα γίνει έτσι ... Άλλο είναι το σχέδιο του Θεού! (Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ )
  7. Αιματηρή καταλήγει σύναξη ισλαμιστών ...
  8. Ψυχολογική ανάσα για το λαό έρχεται μετά τις 25 Σεπτεμβρίου. Ακούγονται τα νέα για πολιτικές εξελίξεις τον Οκτώβριο. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα καθίσουν (όχι όλοι) στο τραπέζι ..
  9. Οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις θέτουν προ των πυλών μια δήλωση σε άλλες μικρότερες χώρες. Η ένταση θα παρουσιάσει νέες συρράξεις (πριν από τους παρόντες ελεγχθέντες).
  10. Η Τουρκία δημιουργεί σοβαρό θέμα σε νησιά, αρχίζει λόγος για νησί ... Ξεκινά διαβουλεύσεις εντός Οκτωβρίου ...
  11. Η εκδίκηση της φύσης δεν σταματάει. Θα δούμε νέα χτύπημα της χώρας που έχει το χιόνι στο χειμώνα - κάνει το καυτό το καλοκαίρι. (Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ )
  12. Πιστολίδη, η τρομοκρατική ενέργεια με θύματα, γύρω από την Ελλάδα, η διαμονή αρκετών Ελλήνων. (Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ )
  13. Η επίθεση των Χριστιανικών ηθών φέρνει ένταση και κουβεντά ... (Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ ),
  14. Ανακοινώνεται η ανακήρυξη που θα διαφοροποιεί το μέλλον, την ιατρική επισκόπηση στον τομέα της ενέργειας. (Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ )
  15. Το αεροπλάνο κάνει αναγκαστική πτώση, η ακούει για την πτώση του  ΕΔΩ και ΕΔΩ )
  16. Απόπειρα δολοφονίας σε ηγέτη, η λήψη μέτρων λόγω αυτής της ενημέρωσης, η οποία έρχεται στο προσκήνιο και πάλι ... (Η ΕΠΙΒΕΒΑΒΑΙΩΣΩΣΗ ΕΔΩ)
  17. Σε γνωστό, ο γνωστός αστρολόγος ξεκινάει την περιπέτεια με την υγεία ...
 • Updated: Sep 17, 00:20

  ΣΟΚ με τις ΝΕΕΣ επιβεβαιώσεις των προβλέψεων και του 48ου χρησμού, του Στ. Πλουμιστού

    
  Κλείνοντας σήμερα την τελευταία μέρα του Αυγούστου του 2017, η ομάδα μου έπειτα από την ξεκούραση των καλοκαιρινών διακοπών, διαπίστωσε τις επιβεβαιώσεις της πρόβλεψης που αναρτήθηκε στις 06/06/2017 με ώρα ανάρτησης 01:43 τα ξημερώματα με τίτλο: "Τι αποκαλύπτει ο νέος χρησμός και οι προβλέψεις;" 
  Θα σας θυμίζω ότι όσες περισσότερες επιβεβαιώσεις πραγματοποιούνται, είναι "σημάδια επιβεβαίωσης" της υψηλής συγχρονικότητας που έχω αναφέρει, για την επιτάχυνση των γεγονότων παγκοσμίως. Όλα έχουν να κάνουν με την ενεργειακή πύλη που έχω αναφέρει ότι άνοιξε και "πιέζει" το ανθρώπινο γένος να αφυπνιστεί.... (Δείτε ΕΔΩ)
  Ολόκληρη η πρόβλεψη ανάφερε:
  Χρησμός 48ος 
  Μαύρος ο καπνός που ανεβαίνει, 
  άσπρα τα ράσα τα φορούν αγριεμένοι.
  Πάνω σε έδαφος που έχει μέσα του κατάρα, 
  μαντάτα έρχονται και δίνουν την λαχτάρα. 
  (Επιβεβαιώθηκε καθώς γίνετε αναφορά στην καφίγια το άσπρο ρούχο που φοράνε οι άραβες, καθώς και στη γη του Κατ'αρ (κατάρα) κατηγορώντας το ότι υποστηρίζει την «τρομοκρατία». Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  Να δεις που όλα γίνονται για το πουγκί σου, 
  να μείνεις ο έρμος δίχως την βολή σου.
  Μεγάλο ξεσήκωμα θα δεις να σου συμβαίνει, 
  φωνάζουν και πάλι αγανακτισμένοι...
  (Επιβεβαιώθηκε καθώς ενάμιση μήνα μετά ανακοινώθηκαν έντεκα νέα μέτρα με τον προϋπολογισμό του 2018. Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  Εχθρός αλλόθρησκος φωνάζει σαν το σκύλο, 
  θα είναι σαν θέατρο βγαλμένο από Αισχύλο. 
  Θα χτυπήσουν το χέρι πάνω στο τραπέζι, 
  και νέο δεδομένο ξαναπαίζει... 
  (Επιβεβαιώθηκε καθώς η πΓΔΜ καλεί την Ελλάδα να αναγνωρίσει τη νέα πραγματικότητα στη χώρα. Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  Έντονα διαισθητικά...
  1.  Από τις 7 Ιουνίου δυναμώνει η συγχρονικότητα... που σημαίνει ότι "τυχαία" γεγονότα μόνο τυχαία δεν είναι, ενώ η ένταση της επιθετικότητας είναι πλέον εμφανής... ακόμη και στους αρχηγούς κρατών. (Επιβεβαιώθηκε καθώς κλιμακώνει την ένταση η Βόρεια Κορέα - Αποκλείει συνομιλίες ο Τραμπ. Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  2. Μην σας φανεί παράξενο αν μέσα στο κατακαλόκαιρο ακούσετε ότι άνοιξαν οι ουρανοί, η γενικότερα τα ακραία καιρικά φαινόμενα ... "το τραβήξουν" λίγο παραπάνω. (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  3. Μεγάλη συζήτηση θα ανοίξει για τους σιδηρόδρομους ξαφνικά.... Ατύχημα με τρένο, η βγαίνει από τους συρμούς, η γίνετε ένα γεγονός πάνω σε αυτό που πραγματικά μας δημιουργεί μεγάλη έκπληξη. (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ & ΕΔΩ)
  4. Φονικό συνταράσσει την ελληνική κοινωνία. Οι λεπτομέρειες θα καθηλώσουν... (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ & ΕΔΩ)
  5. Νέο πολιτικό φιάσκο... Οι συζητήσεις παίρνουν και δίνουν και στο τραπέζι πέφτει νέα πρόταση που φέρνει εξελίξεις... (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  6. Άνθρωποι φωνάζουν φωτιά - φωτιά άλλα δεν ακούει κάνεις.. Ταραχή που "σβήνει" την φωτιά με.. κόστος !! (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  7. Αλλάζουν κι άλλο τα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο... (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  8. Κανάλι αλλάζει και επίσημα χέρια... ενώ στο Survivor λίγο πριν το τέλος... έρχεται στενάχωρη αποκάλυψη προς απογοήτευση του κοινού. (Δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ & ΕΔΩ)
 • Aug 03, 11:35

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης για το ατύχημα με τρένο...

    
  Στις 06/06/2017 με ώρα ανάρτησης 01:43 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Τι αποκαλύπτει ο νέος χρησμός και οι προβλέψεις;.(δείτε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ). Η 3η πρόβλεψη αναφέρει:
  Μεγάλη συζήτηση θα ανοίξει για τους σιδηρόδρομους ξαφνικά.... Ατύχημα με τρένο, η βγαίνει από τους συρμούς, η γίνετε ένα γεγονός πάνω σε αυτό που πραγματικά μας δημιουργεί μεγάλη έκπληξη.
  Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης ήρθε με τον εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας κοντά στην Καλλιπεύκη Λάρισας. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
 • Jul 28, 12:01

  ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ πρόβλεψης για τηλεμεταφορά από τη Γη στο διάστημα

    
  Στις 7/11/2016 με ώρα ανάρτησης 17:57 αναρτήθηκε η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού με τον τίτλο: "Δείτε τι έρχεται… στα επόμενα 7 χρόνια: Από 2017 έως το 2023" (διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ) στην οποία αναφέρει:
  Μια διαισθητική ματιά στο τι έρχεται μέσα στα επόμενα 7 χρόνια, έως το 2023, είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει αδιάφορο κανέναν μας. Ειδικά για τις ανακαλύψεις που μπορεί να αλλάξουν τις ζωές μας. Δείτε τι έρχεται…
  Η 16η πρόβλεψη αναφέρει την τηλεμεταφορά - διακτινισμό...
  16. Ο περίφημος διακτινισμός - τηλεμεταφορά θα ξεκινήσει αρχικά με την μεταφορά μορίων φωτός... 
  Η αρχή θα ξεκινήσει το έτος της "αλλαγής"... Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν αυτό το σπουδαίο ''άλμα'' για την ανθρωπότητα, συνδυάζοντας προχωρημένη φυσική και πυραυλική επιστήμη. Χρησιμοποιώντας λοιπόν μια διαδικασία που λέγεται ''κβαντική περιπλοκή'' κατάφεραν να τηλεμεταφέρουν το πρωτόνιο στον δορυφόρο ο οποίος διαθέτει ειδική υποδοχή.
  Η αναφορά που γίνετε για το έτος της αλλαγής δηλαδή το 2017 (αν προσθέσετε τους αριθμούς 2+1+7= 10) βγάζει το άθροισμα 10. Είναι ένας αριθμός που συνδέεται με την αλλαγή, την εξέλιξη και την καρμική εξέλιξη του ατόμου,η της ανθρωπότητας.
  Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης στο newmoney.gr ΕΔΩ
 • Jul 07, 14:21

  Η επιβεβαίωση για τον 33ο Χρησμό που αναρτήθηκε 11 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ, από σήμερα 7/7/2017

    
  Στις 15/09/2016 με ώρα ανάρτησης 02:23 τα ξημερώματα (11 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ) αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τον τίτλο :Ο 33ος χρησμός... ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΞΑΝΑ;;; και ανάφερα: Ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε το τηλεοπτικό τοπίο με τις άδειες των τεσσάρων καναλιών, δημιούργησε νέα δεδομένα που έφεραν σοβαρά προβλήματα σε όλες τις πλευρές… αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος…
  Ο παρακάτω χρησμός ίσως φανεί πολύ χρήσιμος σε όλες τις πλευρές…
  33ος χρησμός
  Τι και σαν το κουτί το έκλεισαν και στόμα πια δεν έχει, 
  να ξέρετε ότι έχει μάτια πολλαπλά και η μύτη προεξέχει… 
  (... υπάρχουν ακόμη εκρεμότητες... και πολλά ψέματα) - (επιβεβαιώθηκε)
  Θα αλλάξουν τα νούμερα με μιας, ακόμη και τα χαρτιά τους, 
  και κει που νόμιζαν που είν ζευγά, θα ρθούν με το εννιά τους… 
  (οι άδειες των καναλιών θα έχουν θέμα... ο αριθμός θα αυξηθεί...) - (επιβεβαιώθηκε)
  Δάκρυα βγαίνουν στο χιονιά, μα είναι για το λίγο, 
  απόφαση βγαίνει σαν καπνός,  θα πούνε παραλίγο… 
  (...μεγάλες στεναχώριες έρχονται στους υπαλλήλους αλλά για λίγο....) - (επιβεβαιώθηκε)
  Σταθείτε, μην φωνάξετε, θα χάσετε την εύνια, 
  καλύτερα μην στρώσετε χαλί να μην σας έρθει έννοια… 
  (οι πανηγυρισμοί σε κάποιους θα στοιχίσουν....) - (επιβεβαιώθηκε με τις νέες απολύσεις σε SKAI & STAR Ιούνιος & Ιούλιος 2017)
  Τα σήματα αλλάζουνε, παντρέματα θα γίνουν,
  - (επιβεβαιώθηκε με την αλλαγή ιδιοκτησίας του MEGA)
  και μέσα στα προικιά από το εννιά, εφτά θα παραμείνουν…
  (μονός αριθμός μάλλον θα είναι το σύνολο των αδειών στο τέλος...) η επιβεβαίωση ήρθε με την ανακοίνωση του κ. Παππά: Ο αριθμός 7 αφήνει λίγα περιθώρια για θεματικές άδειες (Δείτε ΕΔΩ)Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, το λέει και ο λαός μας, 
  έρχεται το τέλος του τρελού που ήταν και κοι-νονός μας… 
  (στις πολιτικές αλλαγές.. αλλάζει και το τηλεοπτικό τοπίο...)
  Είναι σαν την επανάσταση με λάβαρο της ελευθερίας, 
  σαν την αντίσταση που φέρνει το τέλος της ανελευθερίας…   
  (όλα θα πάρουν το δρόμο τους... μετά την αντίσταση έρχεται η δικαίωση...)
 • Jul 02, 21:13

  Το ΔΙΑΙΘΗΤΙΚΟ προ-μήνυμα για την ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ δυστυχώς επιβεβαιώθηκε

    
  Είμαι συγκλονισμένος για τον θάνατο του συγκεκριμένου σημαντικού προσώπου... γιατί είχα την τύχη να τον συναντήσω προσωπικά και να ανταλλάξουμε απόψεις. Θα αντιλαμβάνεστε ότι αδιανόητο με την φόρτιση που με έχει κατακλύσει, να αναφέρω όνομα.
  Το γεγονός της απώλειας του την περιγράφω στο ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ προ-μήνυμα που αναρτήθηκε μια μέρα πριν την 01/07/2017 με ώρα ανάρτησης 11:35 το πρωί, με στεναχωρεί αλλά ταυτόχρονα με επιβεβαιώνει... δυστυχώς.
  Δεν θα αναφέρω ούτε τώρα το όνομα του, αλλά σας παραπέμπω να διαβάσετε προσεχτικά το ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ προ-μήνυμα και θα καταλάβετε σε ποιον αναφερόμουν και τι έπεται για την συνέχεια για τον γιο του...
  Ας αναπαυτεί στην αγκαλιά του κυρίου
  Στο ΔΙΑΙΘΗΤΙΚΟ προ-μήνυμα έγραψα:
  Κυριακή είναι η μέρα της αργίας,
  κι εσύ την έκανες της ευκολίας...
  (μας άφησε σήμερα Κυριακή 2/7/2017 - δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ
  Τρανό έκανες εσύ το όνομα σου,
  στις πλώρες γραμμένο, ήταν η χαρά σου... 
  (δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ναυτιλίας. - δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  Σαν να είχες γυναίκα σου την Πασιφάη
  μπήκες σε λαβύρινθο που θα σε φάει...
  (Η Πασιφάη ήταν η γυναίκα του ΜΙΝΩΑ - δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  Έκανες πρόσωπα να έχουν αφθονία,
  μα εσύ ζητούσες πάντα την ευδαιμονία...
  Τώρα μεγάλωσες και τελείωσε το έργο,
  οι άγγελοι έρχονται, ρίχνουν μαύρο πέπλο..
  Μην ανησυχείς εσύ για την ψύχη σου,
  έκανες και καλά καθόλη την ζωή σου...
  Είναι πολύ σκληρός ο ένας γιος σου,
  και θα μαλακώσει μετά από τον χαμό σου...
  Το δόγμα σου αυτός θα συνεχίσει,
  είναι σίγουρο πως θα πρωτοπορήσει...
  (Τα ηνία έχει αναλάβει ο ένας γιος - δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ
  Θα έρθει η μέρα που θα τον συναντήσω,
  να είσαι σίγουρος θα του σιγοψιθυρίσω...
  Θείο Δώρο θα θυμίσω πως εκείνος έχει,
  κι αν δεν αλλάξει, βάρος θα τον κατατρέχει...
  Τώρα ετοιμάσου, στο οχτώ έρχεται το ταξίδι,
  κι ο χρόνος σου κόβεται με το ψαλίδι...
  (Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε στις 8 το βράδυ - δείτε την επιβεβαίωση ΕΔΩ)
 • Jun 29, 20:14

  Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού για το Survivor

    
  Στις 06/06/2017 με ώρα ανάρτησης 01:43 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο : Τι αποκαλύπτει ο νέος χρησμός και οι προβλέψεις; και ανάφερα ότι : Έχοντας ήδη ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2017 με δυσάρεστες ειδήσεις, θα σας έλεγα ότι μάλλον ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε μέσα σας, γιατί σίγουρα οι προηγούμενοι μήνες ήταν πολύ κουραστικοί και χρειάζεται να πάρετε ενέργεια για όλα τα "άλλα" που έρχονται... 
  Λίγο παρακάτω ανάφερα τις διαισθητικές προβλέψεις και πιο συγκεκριμένα στην 8η:
  Κανάλι αλλάζει και επίσημα χέρια... ενώ στο Survivor λίγο πριν το τέλος... έρχεται στενάχωρη αποκάλυψη προς απογοήτευση του κοινού. 
  Θα ήταν εξαιρετικά επιπόλαιο να αναφερθεί μια απώλεια σε μια "πρόβλεψη", από την άλλη το "διαισθητικό μήνυμα" που ένιωσα μπορεί να είναι ακόμη και η δυσάρεστη είδηση που τελικά έγινε θέμα στα ΜΜΕ. Όμως σας επισημαίνω ότι αναφέρω το χρονικό διάστημα που θα γίνονταν αυτό λέγοντας... λίγο πριν το τέλος... με ότι σημαίνει αυτό για την ευστοχία της πρόβλεψης!
  Με κάθε επιφύλαξη σας αναφέρω την δυσάρεστη είδηση για τον χαμό 25χρονου μέλους της παραγωγής του ελληνικού Survivor στον Άγιο Δομίνικο, που επιβεβαιώνει την "στενάχωρη αποκάλυψη" όπως αναφέρω στην πρόβλεψη....
  Διαβάστε την επιβεβαίωση ΕΔΩ & ΕΔΩ

  Η πρόβλεψη όπως αναρτήθηκε
 • Jun 15, 10:51

  Νέα επιβεβαίωση του Στ. Πλουμιστού για "τυχαία" γεγονότα που μόνο τυχαία δεν είναι

    
  Στις 06/06/2017 με ώρα ανάρτησης 01:43 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Τι αποκαλύπτει ο νέος χρησμός και οι προβλέψεις; .. και έγραψα...
  Έχοντας ήδη ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2017 με δυσάρεστες ειδήσεις, θα σας έλεγα ότι μάλλον ήρθε η στιγμή να χαλαρώσετε μέσα σας, γιατί σίγουρα οι προηγούμενοι μήνες ήταν πολύ κουραστικοί και χρειάζεται να πάρετε ενέργεια για όλα τα "άλλα" που έρχονται...
  Στις 29/11/2016 στις 11:23 αναρτήθηκε η ΠΡΟΒΛΕΨΗ για το 2017 στην ΕΛΛΑΔΑ και τον ΚΟΣΜΟ και σας προτείνω να την διαβάστε για να θυμηθείτε... (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
  Χρησμός 48ος 
  Μαύρος ο καπνός που ανεβαίνει, 
  άσπρα τα ράσα τα φορούν αγριεμένοι. 
  Πάνω σε έδαφος που έχει μέσα του κατάρα, 
  μαντάτα έρχονται και δίνουν την λαχτάρα.
  (επιβεβαιώθηκε με την ένταση στο Κατάρ... Δείτε ΕΔΩ)
  Να δεις που όλα γίνονται για το πουγκί σου, 
  να μείνεις ο έρμος δίχως την βολή σου. 
  Μεγάλο ξεσήκωμα θα δεις να σου συμβαίνει, 
  φωνάζουν και πάλι αγανακτισμένοι... 
  (επιβεβαιώθηκε με την νέα συγκέντρωση των αγανακτισμένων... Δείτε ΕΔΩ)
  Εχθρός αλλόθρησκος φωνάζει σαν το σκύλο,
  θα είναι σαν θέατρο βγαλμένο από Αισχύλο.
  Θα χτυπήσουν το χέρι πάνω στο τραπέζι,
  και νέο δεδομένο ξαναπαίζει...
  (επιβεβαιώθηκε η ένταση με τους Τούρκους... Δείτε ΕΔΩ)
  Έντονα διαισθητικά...
  • Από τις 7 Ιουνίου δυναμώνει η συγχρονικότητα...  που σημαίνει ότι "τυχαία" γεγονότα μόνο τυχαία δεν είναι, ενώ η ένταση της επιθετικότητας είναι πλέον εμφανής... ακόμη και στους αρχηγούς κρατών. Νέο πολιτικό φιάσκο...
  • Οι συζητήσεις παίρνουν και δίνουν και στο τραπέζι πέφτει νέα πρόταση που φέρνει εξελίξεις... (Επιβεβαίωση για το νέο "πολιτικό φιάσκο" και τις δυσμενείς διαθέσεις των δανειστών απέναντι στην κυβέρνηση.. Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)
 • Updated: Jun 14, 10:01

  Επιβεβαιώθηκαν προβλέψεις για την απίστευτη φωτιά και ...

    
  Στις 06/06/2017 με ώρα ανάρτησης 01:43 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Τι αποκαλύπτει ο νέος χρησμός και οι προβλέψεις;
  Τρεις προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν....
  Έντονα διαισθητικά...
  • Από τις 7 Ιουνίου δυναμώνει η συγχρονικότητα...  που σημαίνει ότι "τυχαία" γεγονότα μόνο τυχαία δεν είναι, ενώ η ένταση της επιθετικότητας είναι πλέον εμφανής... ακόμη και στους αρχηγούς κρατών. (επιβεβαιώθηκε με την ένταση στο κατάρ.. δείτε ΕΔΩ)
  • Μην σας φανεί παράξενο αν μέσα στο κατακαλόκαιρο ακούσετε ότι άνοιξαν οι ουρανοί, η γενικότερα τα ακραία καιρικά φαινόμενα ... "το τραβήξουν" λίγο παραπάνω. (επιβεβαίωση ΕΔΩ)
  • Άνθρωποι φωνάζουν φωτιά - φωτιά άλλα δεν ακούει κάνεις.. Ταραχή που "σβήνει" την φωτιά με.. κόστος !! (επιβεβαιώθηκε με την απίστευτη φωτιά στο Λονδίνο.. δείτε ΕΔΩ)
 • Jun 05, 10:42

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης για την βράβευση Ελλήνων

    
  Στις 03/03/2017 αναρτήθηκε στις 20:28 η πρόβλεψη με τίτλο: Τι προμηνύει η νέα διαισθητική εκτίμηση για το επόμενο χρονικό διάστημα... ;;; και ανάφερα ότι..
  •  Η εκπροσώπηση της χώρας μας σε πολιτιστικό, η καλλιτεχνικό γεγονός δημιουργεί μεγάλη αίσθηση και βραβευόμαστε, η παίρνουμε μια πολύ καλή θέση...
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ με την βράβευση του Ελλήνων σκηνοθετών Ευθύμη Φιλίππου και Γιώργου Λάνθιμου που μοιράστηκαν το βραβείο για το ««The Killing of a Sacred Deer» με την Λιν Ράμσεϊ για το «You Were Never Really Here». Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
 • May 29, 10:48

  Ο 18ος Χρησμός για την ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ δυστυχώς επιβεβαιώθηκε

    
  Πριν ένα ολόκληρο χρόνο στις 14 Φεβρουάριου 2016 αναρτήθηκε ο χρησμός που αφορούσε τον θάνατο σημαντικού προσώπου. Θα αντιλαμβάνεστε ότι είναι απαγορευτικό να αναφέρω όνομα. Το γεγονός της απώλειας του προσώπου που περιγράφω στον 18ο Χρησμό ένα χρόνο μετά (29 Μαΐου 2017) με στεναχωρεί αλλά ταυτόχρονα με επιβεβαιώνει.
  Δεν θα αναφέρω ούτε τώρα το όνομα του, αλλά σας παραπέμπω να διαβάσετε προσεχτικά τον χρησμό και θα καταλάβετε σε ποιον αναφερόμουν και τι έπεται για την συνέχεια για την κόρη και τον γιο του...
  Ας αναπαυτεί στην αγκαλιά του κυρίου
  14/02/2016 23:40  ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 
  18oς χρησμός μου φέρνει την είδηση της απώλειας σημαντικού προσώπου.
  -Σαν το τυχαίο γεγονός ακούγεται ο θάνατος σου 
   Και την ψυχή σου ξαφνικά θα ζωντανεύσει ο γιος σου… 
  -Νύχτα χτυπάει την πόρτα σου, η αύρα του κυρίου 
   Τα δάκρυα της κόρης σου, σου λένε στερνό αντίο… 
  -Τα λόγια μεγάλα και τρανά, για το μεγάλο σου έργο 
   Μα είναι ώρα ταπεινά, να πας να βρεις το «κέντρο»… 
  -Απώλεια θα λένε μερικοί, κι άλλοι θα σε γελάσουν 
   Είναι που φεύγεις στα ψηλά, την «γκαντεμιά» θα χάσουν… 
  -Ο θάνατος σου είναι η αρχή ανόδου για το παιδί σου 
   Στις πλάτες του έργο φορτώνεται, μα παίρνει την ευχή σου…   

   Η επιβεβαίωση που ταιριάζει με τον παραπάνω χρησμό ΕΔΩ
 • May 28, 20:13

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της "προφητικής" πρόβλεψης για την Συρία και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

    
  Στις 13/11/2016 αναρτήθηκε στις 02:06 η πρόβλεψη με τίτλο: «Σημαδιακά» γεγονότα ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ το σκηνικό... στην οποία εμπεριέχονται οι χρησμοί από 36ος έως 39ος.
  ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΜΩΝ οι οποίοι αναρτήθηκαν πριν από 6,5 μήνες....δηλαδή στις 13 Νοεμβρίου του 2016 και παρακαλούμε να διαπιστώνετε τις ημερομηνίες των άρθρων επιβεβαίωσης ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ το 2017...
  Η εισαγωγή και οι χρησμοί 
  Οι διαισθητικές εικόνες μου πολλές φορές ενώ μου δίνουν «σημάδια», παραμένουν μερικές φορές ασύνδετες μεταξύ τους κι έτσι δεν υπεισέρχεται καμία «επιπόλαιη» εξήγηση τους... παρά μόνον «κατά προσέγγιση»....
  Τα «σημαδιακά» γεγονότα μέσα από τους διαισθητικούς «χρησμούς» μου, στοχεύουν στην καταγραφή αυτών ως ενημέρωση σας και κατόπιν ως δεδομένα προβληματισμού και περίσκεψης...

  1η εικόνα.. - 36ος Χρησμός  
  Όταν η «σχισμή» τη γη θα χωρίσει στα δυο, 
  ενέργεια θα χαρίσει στο λαό της για όλο το βίο... 
  μην κάνετε οι άθεοι δήθεν τον Σταυρό σας, 
  συναινούν οι αντίχριστοι για τον πόλεμο σας... 
  (Το όνομά της Συρίας προέρχεται από το ελληνικό «σάρμα» (=σχισμή του εδάφους).
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του χρησμού καθώς κυκλοφόρησε η πραγματική ανάλυση των πραγματικών αιτιών που οδήγησαν στον πόλεμο της Συρίας. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ.

  2η  εικόνα.. - 37ος Χρησμός 
  Η βίζιτα του αρχηγού κράτους που καταρρέει 
  φέρνει κόκκινα φεγγάρια και το αίμα ρέει...  
  Δήθεν δεν βλέπουν τον ποταμό, η την Παλμύρα, 
  θα μείνουν όρθιοι και άσπροι από την αλμύρα...   
  (Γίνετε αναφορά στον ποταμό «Ευφράτη» και στην πόλη της Συρίας «Παλμύρα»)
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του χρησμού καθώς ο Έρντογαν συνεχίζει την έμπλοκή του στη Συρία, αφού οι Τούρκοι έχουν μπλοκάρει τη ροή του Ευφράτη στη Συρία και απειλείται όχι μόνο ο πληθυσμός της Συρίας αλλά και του Ιράκ. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ. Επίσης διαβάστε για την κατάκτηση και τους τους αποκεφαλισμούς που έγιναν από τους τζιχαντιστές στην αρχαία Παλμύρα. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ.

  3η εικόνα.. - 38ος  Χρησμός 
  Το ζώο σαν ελέφαντας θα μοιάζει 
  και το δέκα το έτος βγάζει... 
  θα σηκώσει με μανία προβοσκίδα 
  και θα σπάσει στα δυο την ηγεμονίδα... 
  (Το σύμβολο στην προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού Πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο «ελέφαντας»... Το άθροισα του 2017 είναι ο αριθμός 10. Είναι ένας αριθμός που συνδέεται με την καρμική εξέλιξη του ατόμου. Ο αριθμός δέκα ήταν ο πιο ιερός όλων των αριθμών στους Πυθαγορείους. Αυτός ο αριθμός περιέχει όλα τα πράγματα σε μια απλή δομή και επιρροή. Είναι το σύνολο των θείων επιρροών που κράτησαν το σύμπαν μαζί και ήταν όλοι οι προφανείς νόμοι της φύσης. Ως «ηγεμονίδα» έχει κατηγορηθεί κατά κόρον από ΜΜΕ η Ανγκελα Μέρκελ). 
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του χρησμού καθώς γίνετε αναφορά στον Ντόναλντ Τράμπ και την εμπλοκή του στον πόλεμο της Συρίας (Δείτε ΕΔΩ) και για τον "Σκοτωμό" Τραμπ - Μέρκελ. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ. 

  4η εικόνα..  - 39ος Χρησμός 
  Όταν σύριζα θα κόψουν τα μαλλιά τους,  
  ένα βήμα πριν το οβελία ρίξουν στην κοιλιά τους, 
  πολλοί είναι εκείνοι που θα χάσουν την μιλιά τους, 
  και ο λαός θα ακούσει μόνο την αντιλαλιά τους... 
  (Η κυβέρνηση Σύριζα υπό κατάρρευση... Ο λαός ξεσηκώνεται... Αντιλαλιά είναι το φαινόμενο κατά το οποίο ο παραγόμενος ήχος προσκρούει σε ένα κοντινό εμπόδιο και επιστρέφει δυνατότερος στην πηγή του). 
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του χρησμού καθώς αρκετοί βουλευτές "ΑΝΤΙΛΑΛΗΣΑΝ" με αυτά που ψηφίζονται στην Βουλή... ήδη 28 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν την κατάργηση διάταξης που ψήφισαν (Δείτε ΕΔΩ) κι όλα αυτά λίγες βδομάδες μετά το Πάσχα καθώς η δυσαρέσκεια του λαού προς την κυβέρνηση είναι πλέον εμφανής μετά ειδικά και την ψήφιση του 4ου μνημονίου οδηγώντας τον ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκοπική κατάρρευση... Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ
 • Updated: May 27, 11:12

  Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης: Οι μεγάλες κατασκευές στον κόσμο .. προ των πυλών!!

    
  Στις 28 Μαρτίου του 2016 στο MEGA ο Σταύρος Πλουμιστός μίλησε για τις μεγάλες κατασκευές που θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, που έχουν σχέση με την αφύπνιση του ανθρώπινου είδους, καθώς αναβαθμίζετε πολύ πιο "γρήγορα πλέον" με το άνοιγμα της ενεργειακής πύλης που ξεκίνησε στις και επισήμως στις 22 Απριλίου του 2016.
  Να σημειωθεί ότι ναι μεν οι μεγάλες κατασκευές είναι θετική εξέλιξη στον πολιτισμό μας, αλλά παράλληλα ο Στ. Πλουμιστός τις αναφέρει ως σημάδι που θα πρέπει να μην προσπεράσουμε...  
  Δείτε τι είχα αναφέρει στο MEGA

  Αρκετές κατασκευές ανακοινώθηκαν με την αναφορά του Σταύρου Πλουμιστού λίγους μήνες μετά (Δείτε ΕΔΩ), αλλά μια από αυτές έχει πιο συμβολικό χαρακτήρα καθώς ανακοινώθηκε η κατασκευή του  Υπερβολικά Μεγάλου Τηλεσκοπίου (European Extremely Large Telescope-ELT) στην έρημο Ατακάμα της Χιλής. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
 • Updated: May 29, 18:52

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για το MEGA και τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη

    
  Έξι μήνες μετά από την ανάρτηση του χρησμού του Στ. Πλουμιστού επιβεβαιώνετε ότι στο MEGA ξημερώνει MEGA-ΛΗ μέρα...
   Στις 22/11/2016 αναρτήθηκε στις 04:04 η πρόβλεψη με τίτλο "Η MEGA-ΛΗ μέρα που "ξημερώνει" ..." (δείτε την πρόβλεψη ΕΔΩ) και έγραψα τον 41ο χρησμό μου αναφέροντας ότι είναι μια «εκτίμηση» για το τι θα "ξημερώσει" στο άλλοτε MEGA- λο κανάλι της χώρας...
  ΤΕΛΙΚΑ η ΕΠΙΒΕΒΑΩΣΗ του χρησμού του Στ. Πλουμιστού είναι γεγονός καθώς ανακοινώθηκε ότι τo 19,63% της Τηλέτυπος (Mega Channel) απέκτησε ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης. Δείτε το άρθρο επιβεβαιώσης ΕΔΩ & ΕΔΩ

  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ο 41ος Χρησμός 
  Σαν την Μαντώ την Μαυρογένους, ξεκίνησε να σου μιλά, επανάσταση έφερε στα σπίτια και τα νέα στη σειρά...
  (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ: τα πρώτα δελτία παρουσίασε η Εύα Μαυρογενους)
  Σαν την «κανέλα» θα μυρίσει, θα απλωθεί σαν τον «καπνό» στο τιμόνι θα καθίσει άτομο που έχει επάνω του κριό...
  (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ: Ο κ. Σαββίδης είναι κριός, γεννημένος 27 Μαρτίου και ιδιοκτήτης της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ)
  Θα περάσει ο κουτσός μήνας, εκεί που θα φωνάζουν οι πολιτικοί, και όταν θα περάσουν και τα ψάρια, θα ρθει μαντάτο με αιχμή...
  (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Πέρασε ο Φεβρουάριος και Μάρτιος των ιχθύων...) 
  Μην βιαστείτε να χαρείτε, δεν θέλει να το ξέρουνε πολλοί, όταν το σήμα του θα πάρει από κοντό άνθρωπο με πυγμή...
  (Είναι γνώστες οι σχέσεις του με το περιβάλλον του Βλαντιμίρ Πούτιν..)
  Όλοι δεν θα χωρέσουνε να μπούνε πάνω στην ίδια την σκηνή, γι αυτό και στο παράθυρο θα βγούνε όσοι έχουν δυνατή φωνή...
  Ξέρει πως στο μήνα του Ινδίκτου πρέπει να αρχίσει την γιορτή, γιατί η τύχη θα του φέρει αυτό που πάντα επιθυμεί...
  (Ο μήνας του του Ινδίκτου είναι ο Σεπτέμβριος...) 
  Όλα που γίνονται γραμμένα είναι, υπάρχει σχέδιο από θεό, έχει γύρω του δυο αγγελούδια που θα αναλάβουν ρόλο ενεργό...
  (ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Είναι γνωστό ότι ο κ. Σαββίδης είναι πνευματικός πρεσβευτής του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ανατολική Ευρώπη και το ρωσόφωνο κόσμο (δείτε ΕΔΩκαι είναι πατέρας δυο  αγοριών ("αγγελούδια" δείτε ΕΔΩ)
  Μαζί του σέρνει ακολούθους που δίνουν λόγο πιο ψηλά, να ξέρετε είναι για το καλό μας κι ας έχει συμφέροντα πολλά...
  (Τα συμφέροντα τεράστια και η σχέση του με την κυβέρνηση Τσίπρα έχει γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης για τις διευκολύνσεις... Δειτε ΕΔΩ)
  Η πόρτα πάντα είναι MEGA-ΛΗ κι ας μίκρυνε για λίγο στον καιρό, μέσα από αυτή πάλι θα βγούνε άνθρωποι που μιλάνε στον λαό...
  Δεν είναι ώρα άλλα για να δούμε, προς το παρών σώζονται ψυχές, αργότερα άλλα έρχονται στην φόρα και κει αλλάζουν οι ντροπές...
 • May 19, 13:33

  Η ΕΠΙΒΕΒΩΣΗ πρόβλεψης για την εμφύτευση μικροτσίπ στον εγκέφαλο για... «ιατρικούς» λόγους!!

    
  Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για την εμφύτευση μικροτσίπ στον εγκέφαλο για... «ιατρικούς» λόγους επιβεβαιώθηκε τελικά λίγους μήνες μετά...
  Πιο συγκεκριμένα
  Στις 07/11/2016 με ώρα ανάρτησης 17:57  έγραψα την πρόβλεψη με τον τίτλο: Δείτε τι έρχεται… στα επόμενα 7 χρόνια: Από 2017 έως το 2023 αναφέροντας... Μια διαισθητική ματιά στο τι έρχεται μέσα στα επόμενα 7 χρόνια, έως το 2023, είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει αδιάφορο κανέναν μας. Ειδικά για τις ανακαλύψεις που μπορεί να αλλάξουν τις ζωές μας. Δείτε τι έρχεται…
  Στην 13η πρόβλεψη έγραψα: Η διαμόρφωση ενός λογισμικού που θα προσαρμόζεται στο μυαλό (εμφύτευση τσιπ) και θα αναβαθμίζει πνευματικά το άτομο, σε σημείο που θα φτάνει να σερφάρει στο διαδίκτυο με την σκέψη, ή με μια απλή σάρωση με τα μάτια ενώ θα κοιτάζει την οθόνη.
  Διαβάστε την επιβεβαίωση της πρόβλεψης για τα τσιπάκια τα οποία θα μπορούν να εμφυτευτούν στον ανθρώπινο εγκέφαλο... ώστε να βοηθήσουν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τραυματισμούς στον εγκέφαλο... ΕΔΩ
 • May 18, 12:17

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΤΟΝ ΚΑΒΓΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

    
  Στις 03/03/2017 αναρτήθηκε στις 20:28 η πρόβλεψη με τίτλο: Τι προμηνύει η νέα διαισθητική εκτίμηση για το επόμενο χρονικό διάστημα... ;;; (Δείτε την ΕΔΩ)
  Έγραψα για...
  • Ένταση σε φυλακές, η hotspot προσφύγων δημιουργεί σοβαρά θέματα... και φέρνει "άτσαλη" καταστολή και νέα δεδομένα φύλαξης... (Διαβάστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ καθώς έγιναν επεισόδια και μετανάστες από την Λέσβο ζητούν τη μεταφορά τους από τον καταυλισμό της Μόριας. Δείτε ΕΔΩ )
  • Η γη θα εξακολουθήσει να τρέμει σε νησιά και πόλεις με ιστορικό, ωστόσο χτυπάνε τα Ρίχτερ στο βάθος της θάλασσας... (Διαβάστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ με τον σεισμό 5,1 Ρίχτερ στη Ρόδο ΕΔΩ)
  • Τον Μάιο του 2017 η Ελλάδα θα δει τις πλάτες των Ευρωπαίων πολιτικών και ο κ. Τσίπρας καλείται να βρει συνεργασίες που θα τον στηρίξουν για λίγους μήνες ακόμη... λίγο πριν το 4ο μνημόνιο. (Διαβάστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ καθώς τελικά το 4ο Μνημόνιο «σαρώνει» τα πάντα. Δείτε ΕΔΩ
  Στις 29/11/2016 αναρτήθηκε στις 11:23 η πρόβλεψη με τίτλο "ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ το 2017". (Δείτε την ΕΔΩ)
  Έγραψα για τον Μάιο του 2017...
  ΜΑΙΟΣ
  (Κεντρικός μήνας - Στις 22 του μήνα κλείνει ο 1ος κύκλος της ενεργειακής πύλης και η είσοδο μας στον δεύτερο κύκλο φέρνει ταχύτερες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα...) 
  • Οι εδαφικές αξιώσεις - διαφωνίες από τους γύρω μας, η πίεση του λαού προς τους κυβερνώντες, οι αψιμαχίες που γίνονται μεταξύ των κομμάτων στη Βουλή, μόνο θετικό κλίμα δεν μας δημιουργούν...
  • Ενώ στον αέρα πλανάται "οικονομική ανασφάλεια", να ξέρετε ότι θα συμβούν αλλαγές στο πορτοφόλι μας άλλα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ψυχραιμία...  Όλα γίνονται με βάση σχεδίου.. άλλα γελάει κανείς όταν γελάει τελευταίος. Απλά σε αυτό τον νέο κύκλο που έχουμε μπει θα πρέπει όλοι να γίνουμε πιο φειδωλοί σε όλα εκτός από τα αισθήματα μας...
  (Διαβάστε την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για την χειροδικία του Κασιδιάρη εναντίον του Δένδια μέσα στη Βουλή ΕΔΩ  και για τις αλλαγές στο πορτοφόλια μας που φέρνει το 4ο Μνημόνιο ΕΔΩ)
 • May 18, 12:00

  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ

    
  ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
 • May 08, 01:00

  Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης: Νέος Πρόεδρος της Γαλλίας ο Μακρόν

    
  Στις 24/04/2017 με ώρα ανάρτησης 21:36 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο: "Ο Emmanuel Macron θα πάρει την εξουσία, αλλά όχι και τον έλεγχο του γαλλικού κοινοβουλίου." και μια από τις "αποκαλύψεις" που αναφέρονται είναι...
  • Ο Emmanuel Macron, ο πολιτικός χωρίς κόμμα πίσω του, θα πάρει την εξουσία με διαφορά, αλλά όχι και τον έλεγχο του γαλλικού κοινοβουλίου. Από τις 22 Μαΐου 2017 η Γαλλία θα έχει έναν πρόεδρο που κομίζει σκληρές αποφάσεις τι κομισιόν που θα του φέρουν πολύ γρήγορα σφοδρές αντιδράσεις του λαού.
  Νέος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας εξελέγη ο Εμανουέλ Μακρόν. Με καταμετρημένο το 81% των ψήφων ο Μακρόν συγκεντρώνει ποσοστό 63,85% και η Μαρίν Λεπέν καταλαμβάνει το 36,15% των ψήφων. Διαβάστε την επιβεβαίωση της πρόβλεψης στο άρθρο ΕΔΩ.
 • Apr 29, 17:08

  Επιβεβαίωση πρόβλεψης για "καραμπόλα" που φέρνει αναστάτωση...

    
  Στις 03/03/2017 με ώρα ανάρτησης 20:28 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο:  Τι προμηνύει η νέα διαισθητική εκτίμηση για το επόμενο χρονικό διάστημα... ;;; όπου αναφέρετε ότι:
  • Ασυνήθιστη "καραμπόλα" δημιουργεί αναστάτωση... και πιθανόν να υπάρξουν τραυματίες...
  Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού ήρθε με την απίστευτη καραμπόλα σε αγώνα ποδηλασίας στη Βρετανία, όπου δεκάδες ποδηλάτες τραυματίστηκαν στον Ποδηλατικό Γύρο του Γιορκσάιρ σήμερα 29/04/2017. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
 • Apr 26, 21:08

  "Σοκάρει" η επιβεβαίωση της πρόβλεψης για Ρώσους χάκερ που στοχεύουν τον Εμανουέλ Μακρόν

    
  "Σοκάρει" η επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού για Ρώσους χάκερ που στοχεύουν τον Εμανουέλ Μακρόν καθώς στις 24/04/2017 με ώρα ανάρτησης 21:36 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο: "Ο Emmanuel Macron θα πάρει την εξουσία, αλλά όχι και τον έλεγχο του γαλλικού κοινοβουλίου", στην οποία αναφέρετε ότι:
  Όπως κάθε φορά στα κρίσιμα ζητήματα παίρνω θέση (σας θυμίζω την πρόβλεψη μου για τον Ερντογάν και την νοθεία του αποτελέσματος στο δημοψήφισμα), έτσι και στην περίπτωση των Γαλλικών εκλογών, θα προσπαθήσω να σας περιγράψω το "διαισθητικό μου λεξιλόγιο" σε σχέση με αυτό που νιώθω... 
  Στη συνοπτική πρόβλεψη αναφέρω... 
  1. Δεν νομίζω ότι ο καιρός θα είναι σύμμαχος στις εκλογές της 7ης Μαΐου καθώς καταιγίδες και πλημμύρες ίσως φέρουν καθυστέρηση της ψηφοφορίας...
  2. Αν ακούσετε στις εκλογές της 7ης Μαΐου στη Γαλλία, για παρόμοιο hacking σαν αυτό της αμερικανικής ψηφοφορίας από Ρώσους... μην απορήσετε...
  3. Ίσως προκύψουν νομικά θέματα που θα δημιουργήσουν χάος σε εκλογικές περιφέρειες...
  4. Ο Emmanuel Macron, ο πολιτικός χωρίς κόμμα πίσω του, θα πάρει την εξουσία, αλλά όχι και τον έλεγχο του γαλλικού κοινοβουλίου. Από τις 22 Μαΐου 2017 η Γαλλία θα έχει έναν πρόεδρο που κομίζει σκληρές αποφάσεις τι κομισιόν που θα του φέρουν πολύ γρήγορα σφοδρές αντιδράσεις του λαού.
  Η επιβεβαίωση ήρθε με την ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο της γαλλικής υπηρεσίας κυβερνοασφαλείας, ANSSI, όπου επιβεβαίωσε ότι έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις εναντίον του προσωπικού του Μακρόν και σχετιζόμενων συστημάτων. Δείτε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ.
 • Apr 25, 10:10

  Η "δυσάρεστη" επιβεβαίωση της πρόβλεψης για την συντριβή ελικοπτέρου

    
  Στις 03/03/2017 με ώρα ανάρτησης 20:28 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο "Τι προμηνύει η νέα διαισθητική εκτίμηση για το επόμενο χρονικό διάστημα... ;;;" στην οποία ο Στ. Πλουμιστός κάνει αναφορά για άσχημα μαντάτα...  και αναφέρει:
  • Ο εξοπλισμός αεροπλάνων βρίσκετε στο επίκεντρο, η τεχνικό πρόβλημα σε αεροπλάνο φέρνει άσχημα μαντάτα...
  Λίγες βδομάδες μετά και συγκεκριμένα στις 19/4/2017 τα κακά μαντάτα ακούγονται... με την πτώση του ελικοπτέρου της Αεροπορίας Στρατού στην περιοχή του Σαρανταπόρου με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματικοί και να τραυματιστεί άλλη μία γυναίκα αξιωματικός. Διαβάστε την δυσάρεστη επιβεβαίωση ΕΔΩ
 • Apr 16, 21:29

  Επιβεβαίωση της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού για την νοθεία στο δημοψήφισμα της Τουρκιας

    
  Στις 13/04/2017 με ώρα ανάρτησης 12:57 αναρτήθηκε "η πρόβλεψη για το δημοψήφισμα του Ερντογάν και τον κίνδυνο ενός «θερμού» επεισοδίου με την Τουρκία" στην οποία ανάφερα ότι:
  Η Τουρκία είναι μια πύλη μεταξύ Ανατολής και Δύσης. 
  Συνορεύει με την άκρη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι σε ένα σημείο του πλανήτη, όπου οι τεκτονικές πλάκες συγκλίνουν και συγκρούονται με συνέπεια ο λαός της Τουρκίας να είναι κατά κάποιο τρόπο συνηθισμένος να ζει υπό συνεχόμενη απειλή και να ασχολείται πότε με το χάος και πότε με το τραύμα. Η Τουρκία έχει δεχθεί περισσότερους πρόσφυγες από τις προβληματικές περιοχές της Μέσης Ανατολής από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και αυτό το επόμενο διάστημα θα αποβεί μοιραία εις βάρος της....
  Η διαισθητική μου εκτίμηση είναι ότι: 
  Η πιθανή οριακή νίκη του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου αναμένεται να τραυματίσει σημαντικά τα προνόμια του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αφού δεν θα έχει την εξουσία να διορίζει και να καθαιρεί κατά το δοκούν τα μέλη της κυβέρνησης. Σας εφιστώ την προσοχή στην περίπτωση που επικρατήσει το "ΝΑΙ" (κι άρα θα έχω μια "φαινομενική" αστοχία...), τότε να ξέρετε ότι θα έχει γίνει νοθεία και "παρέμβαση"  που θα βγει στην φόρα λίγους μήνες αργότερα..., με οδυνηρές συνέπειες για τον ίδιο τον Ερντογάν και την γύρω περιοχή γεωπολιτικά. 
  Οι επιβεβαιώσεις τελικά για τις "παρεμβάσεις" για την επικράτηση του ΝΑΙ είναι αδιαμφισβήτητες:
  • Το CHP κάνει λόγο για «σοβαρό πρόβλημα νομιμότητας» στο δημοψήφισμα της Τουρκίας, μετά την απόφαση της εφορευτικής επιτροπής να κάνει δεκτά ασφράγιστα ψηφοδέλτια, διαβάστε ΕΔΩ
  • Επιτέθηκαν σε γνωστό δημοσιογράφο που ψήφισε «Όχι», διαβάστε ΕΔΩ
  • Νομιμοποιείται η νοθεία στο δημοψήφισμα, διαβάστε ΕΔΩ και ειδικά ΕΔΩ
  • Σφραγίζουν «αλύπητα» ψηφοδέλτια υπέρ του «ναι», διαβάστε ΕΔΩ
 • Mar 31, 11:18

  Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης για το πρόσωπο που επιστρέφει στην τηλεόραση

    
  Στις 29/11/2016 με ώρα ανάρτησης 11:23 έγραψα τις νέες διαισθητικές εκτιμήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα... η 5η κατά σειρά αναφέρει:
  • Ξαφνικές αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο φέρνουν "άλλα κόλπα" και εμφανίζονται πρόσωπα του παρελθόντος στο προσκήνιο...
  Η επιβεβαίωση ήρθε με την ανακοίνωση ότι στην μικρή οθόνη πρόκειται να δούμε σύντομα την Κατερίνα Λάσπα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People. Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως επιστρέφει με νέα τηλεοπτική εκπομπή που θα προβάλλεται από το Nova Life με τίτλο «Real Talk» από τα μέσα Απριλίου. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
 • Mar 30, 17:00

  Η επιβεβαίωση πρόβλεψης για "Ένταση σε hotspot προσφύγων..."

    
  Στις 29/11/2016 με ώρα ανάρτησης 11:23 έγραψα τις νέες διαισθητικές εκτιμήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα... η τρίτη κατά σειρά αναφέρει:
  • Ένταση σε φυλακές, η hotspot προσφύγων δημιουργεί σοβαρά θέματα... και φέρνει "άτσαλη" καταστολή και νέα δεδομένα φύλαξης...
  Η επιβεβαίωση ήρθε για ακόμη μια φορά με τον πρόσφυγας που αυτοπυρπολήθηκε στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ στη Χίο. Διαβάστε τη επιβεβαίωση ΕΔΩ
 • Mar 23, 15:52

  Επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη για σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη

    
  Στις 3/03/2017 με ώρα ανάρτησης 20:29 ο Στ. Πλουμιστός ανάρτησε την πρόβλεψη με τίτλο "Τι προμηνύει η νέα διαισθητική εκτίμηση για το επόμενο χρονικό διάστημα... ;;;" όπου αναφέρει τις 10 νέες διαισθητικές εκτιμήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα... δείτε όλες τις προβλέψεις ΕΔΩ
  Στην 6η πρόβλεψη αναφέρει...
  • Νέα εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση του Παντελή Παντελίδη δημιουργεί μεγάλη αίσθηση στο πανελλήνιο...
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επιβεβαίωση για το τροχαίο Παντελίδη καθώς ύποπτη για ανθρωποκτονία από αμέλεια είναι η Φροσω Κυριάκου αφού διέταξε ο  εισαγγελέας προκαταρκτική εξέταση - Η νεαρή κοπέλα καλείται ως ύποπτη και για ψευδορκία, κατηγορία για την οποία καλείται και η Μίνα Αρναούτη ΕΔΩ 
  Να σημειωθεί ότι στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη "Αλήθειες με την Ζήνα" στο star ένα μήνα πριν, στην εμφάνιση του τον Φεβρουάριο, είχε επίσης αναφέρει ότι η ανατροπή στην υπόθεση Παντελιδη έρχεται και θα αλλάξει τα δεδομένα... 
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ στο σημείο από 1.15.15 έως 1.19.55
 • Mar 21, 14:28

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ πρόβλεψης για την τηλεμεταφορά - διακτινισμό

    
  Στις 7/11/2016 με ώρα ανάρτησης 17:57 αναρτήθηκε η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού με τον τίτλο: "Δείτε τι έρχεται… στα επόμενα 7 χρόνια: Από 2017 έως το 2023" στην οποία αναφέρει:
  Μια διαισθητική ματιά στο τι έρχεται μέσα στα επόμενα 7 χρόνια, έως το 2023, είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει αδιάφορο κανέναν μας. Ειδικά για τις ανακαλύψεις που μπορεί να αλλάξουν τις ζωές μας. Δείτε τι έρχεται…
  Η 16η πρόβλεψη αναφέρει την τηλεμεταφορά - διακτινισμό... 
  16. Ο περίφημος διακτινισμός - τηλεμεταφορά θα ξεκινήσει αρχικά με την μεταφορά μορίων φωτός... Η αρχή θα ξεκινήσει το έτος της "αλλαγής"... 
  Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχή έγινε. Όπως υποστηρίζουν επιστήμονες, πέτυχαν να μεταφέρουν ηλεκτρόνια από το ένα σημείο στο άλλο. Τα ηλεκτρισμένα άτομα εξαφανίστηκαν από το ένα μέρος και κλάσματα δευτερολέπτου μετά, εμφανίστηκαν στον «υποδοχέα», σε άλλο σημείο!
  Το πείραμα πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, με επικεφαλής τον επιστήμονα Χούι Ζάο. «Τα ηλεκτρόνια μεταφέρθηκαν από τον 1ο όροφο στον 3ο όροφο, δίχως να εμφανιστούν πουθενά στον 2ο όροφο», δήλωσε κατά την ανακοίνωση της μεγάλης αυτής επιτυχίας.
  Η αναφορά που γίνετε για το έτος της αλλαγής δηλαδή το 2017 (αν προσθέσετε τους αριθμούς 2+1+7=  10) βγάζει το άθροισμα 10. Είναι ένας αριθμός που συνδέεται με την αλλαγή, την εξέλιξη και την καρμική εξέλιξη του ατόμου.
  Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης στο protothema.gr ΕΔΩ
 • Updated: Mar 15, 10:59

  Η επιβεβαίωση για τον Σάκη Ρουβά και την Ελένη Φουρέϊρα

    
  Στις 02/10/2016 με ώρα ανάρτησης 02:25 η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για "Τα πρόσωπα που θα «χτυπήσουν» επιτυχίες και θα μας απασχολήσουν το 2017" αναφέρει για την Ελένη Φουρέϊρα και τον Σάκη Ρουβά
  Ανάμεσα σε άλλους επώνυμους αναφέρει:
   12. Ελένη Φουρέϊρα: Η «γαζέλα της πίστας» κλείνει το μάτι στην επιτυχία. Η  νέα χρονιά της φέρνει οικονομική ασφάλεια μέσα από την επίλυση προβλημάτων που την ταλαιπώρησαν είτε την ίδια η αγαπημένα πρόσωπα. Η προσωπική της ζωή μπαίνει στο μικροσκόπιο και ακούγονται ψίθυροι για παθιασμένο έρωτα!! 
  • Διαβάστε την επιβεβαίωση στο άρθρο στο espressonews.gr για την εκρηκτική τραγουδίστρια και τον Ισπανό αμυντικό του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία ΕΔΩ
  15. Σάκης Ρουβάς: Στη νέα χρονιά αναδιαμορφώνει την δημόσια εικόνα του μέσα από κοινωνική προσφορά, κάνει μια πολύ έξυπνη συνεργασία που του φέρνει επιτυχία, ενώ οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες επεκτείνονται και του αποφέρουν κέρδηΘα μας εκπλήξει με ένα νέο προϊόν που διαφημίζει, ή το δημιουργεί και μας το προτείνει.
  • Διαβάστε την επιβεβαίωσή στο άρθρο του newsbomb.gr για τον Σάκη Ρουβά που κάνει τεράστια επένδυση για υπερσύγχρονη μονάδα πρότυπο πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο στην Καρδίτσα ΕΔΩ
 • Updated: Mar 12, 20:13

  Ενδεικτικά μερικές επιβεβαιώσεις με ημερομηνία που έχουν τον αριθμό 1

    
  Στις 26/01/2017 με ώρα ανάρτησης στις 02:02 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο: "Τι θα γίνει σε ημερομηνία που θα έχει τον αριθμό ένα (1) ;" στην οποία αναφέρω...
  θα ήθελα να κατανοήσετε την περιγραφή του αριθμού 11 καταρχήν ως νούμερο και κατά δεύτερον καθώς γίνετε "περιγραφική" αναφορά για γεγονότα που είναι πιθανόν να συμβούν "γύρω" από μια τέτοια ημερομηνία, ή σε ημερομηνία που θα έχει μέσα τον αριθμό 1.
  Ο 5ος στίχος από τον 46ο χρησμό αναφέρει
  Θα ακουστεί σαν αρχηγός, 
  θα δίνει τις εντολές του... 
  μα δεν θα μείνει ούτε αυτός, 
  ούτε οι απειλές του... 
  Τα γεγονότα που περιγράφονται στον 5ο στίχο δείχνουν να είναι οι σοβαρές απειλές του Ερντογάν, των τελευταίων ημερών, καθώς αναφέρω ότι συνολικά ο χρησμός αφορά σοβαρά πολιτικά γεγονότα-αποφάσεις εντός και εκτός Ελλάδος!! Διαβάστε όλη την πρόβλεψη ΕΔΩ 
  Ενδεικτικά μερικές επιβεβαιώσεις με ημερομηνία που έχουν τον αριθμό 1 
  • «Πόλεμος» Τουρκίας - Ολλανδίας: Μάχες στο προξενείο, απέλασαν Τουρκάλα υπουργό. Διαβάστε για το γεγονός στις 12/3/2017 ΕΔΩ
  • Αναθέρμανση των διμερών σχέσεων Ρωσίας - Τουρκίας πέραν της συνεργασίας στη Συρία συζήτησαν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Διαβάστε για το γεγονός στις  11/3/2017 ΕΔΩ
  • Η αποκάλυψη για το "Διαβολικό παιχνίδι παίζουν Σόιμπλε και ΔΝΤ με την Ελλάδα". Διαβάστε για το γεγονός στις 11/3/2017 ΕΔΩ
  • "Πιθανός τοπικός πόλεμος Ελλάδας και Τουρκίας" . Διαβαστε το άρθρο που δημοσιευτηκε στισ 12/3/2017 ΕΔΩ     
  Ίσως τώρα δώσετε περισσότερη σημασία στα γεγονότα που θα γίνονται με έμφαση από εδώ και στο εξής στις ημερομηνίες με το 11, η σε ημερομηνία που θα έχει μέσα τον αριθμό 1.
 • Mar 09, 23:01

  Το σκάνδαλο που προέβλεψε ο Στ. Πλουμιστός... επιβεβαιώθηκε !!

    
  Στις 03/03/2017 με ώρα ανάρτησης 20:29 στην πρόβλεψη με τίτλο: "Τι προμηνύει η νέα διαισθητική εκτίμηση για το επόμενο χρονικό διάστημα... ;;;" γράφω στην παράγραφο "Νέα διαισθητική εκτίμηση για το επόμενο χρονικό διάστημα.." την παρακάτω πρόβλεψη που αφορά νέο οικονομικό σκάνδαλο...
  • Νέο σκάνδαλο έρχεται στη φως και μας αποκαλύπτει διαφθορά και προσπάθεια συγκάλυψης... ενώ αυτό το γεγονός φέρνει σφοδρές πολιτικές συγκρούσεις...
  Το σκάνδαλο που επιβεβαιώνει την πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού αφορά τον διευθύνων σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ που "εξασφάλισε" για τον εαυτό του «χρυσό εφάπαξ» 258.000 ευρώ. Διαβάστε την επιβεβαίωση ΕΔΩ
 • Mar 01, 14:59

  Το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο που ήρθε στο φως....

    
  Στις 17/01/2017 με ώρα ανάρτησης 03:39 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα 7 χρόνια που φέρνουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ "αλλαγή" και αναφέρω στα "Γεγονότα που έρχονται μέσα στο 2017"...
  • Οικονομικό σκάνδαλο με εμπλεκόμενους πολιτικούς, τραπεζίτες και επιχειρηματίες βγαίνει στο φως.
  Το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο που ήρθε στο φως για την επιπρόσθετη χρηματοδότηση απο την Τράπεζα attica του επιχειρηματία Καλογρίτσα, επιβεβαιώνει την πρόβλεψη, καθώς «Το σκάνδαλο Κοσκωτά κόστισε 10 δισεκ. δραχμές, τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισεκ. δραχμές… Μιλάμε για έναν κύριο ο οποίος πήρε δάνεια ύψους 100 εκατ. ευρώ με τα πιο χαμηλά επιτόκια που έχει φανταστεί ποτέ Έλληνας, με 2,75%, κι όχι μόνο αυτό, ζητά και καινούργιο δάνειο» (διαβάστε ΕΔΩ). Με απειλές ζητούσε επιπρόσθετη χρηματοδότηση από την Attica ο Καλογρίτσας (διαβάστε ΕΔΩ)
 • Updated: Feb 28, 10:17

  Η επιβεβαίωση για σοβαρό τροχαίο ατύχημα επωνύμου...

    
  Στις 17/01/2017 με ώρα ανάρτησης 03:39 με τίτλο: Τα 7 χρόνια που φέρνουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ "αλλαγή" και έγραψα: Πριν διαβάσετε την αποκρυπτογράφηση των διαισθητικών μου εικόνων, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μια πρόβλεψη πρέπει να αντιμετωπίζεται πρωτίστως ως "πρόληψη"... και σκοπίμως σας αναφέρω αυτό που έχω γράψει εδώ και καιρό, ότι το 2017 θα βάλει μέσα μας το δίλημμα να αφήσουμε το ΕΓΩ και να υιοθετήσουμε το ΕΜΕΙΣ... Όσο αυτό δεν θα λαμβάνει χώρα, τόσο η προφητεία που αναφέρεται στην αποκάλυψη θα αρχίσει να συμβαίνει: "Οι άνθρωποι θα ψάχνουν τα πραγματικά λόγια της γραφής και δεν θα μπορούν να τα βρουν..." .
  Στα γεγονότα που έρχονται μέσα στο 2017... έγραψα: 
  • Γνωστή/ος καλλιτέχνης. ή παρουσιάστρια/ης θα χάσει την ζωή του, ή επώνυμος, θα κινδυνεύσει από τροχαίο, ή μπορεί να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
  Η 1Η επιβεβαίωση για το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα του τραγουδιστή Πάνου Καλίδη καθώς το αυτοκίνητό τον παρέσυρε. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
  Η 2η επιβεβαίωση ήρθε δυστυχώς με το τραγικό  δυστύχημα που προκάλεσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo στην Πόρσε που σκόρπισε το θάνατο σε χώρο στάθμευσης, στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Διαβάστε ΕΔΩ  
   
 • Feb 21, 10:28

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης "Ήρθε η ώρα που θα σβήσουν τις αναμνήσεις"

    
  Ο Σταύρος Πλουμιστός στις 07/11/2016 με ώρα ανάρτησης 17:57 έγραψε την πρόβλεψη με τίτλο: "Δείτε τι έρχεται… στα επόμενα 7 χρόνια: Από 2017 έως το 2023"  και αναφέρει: Μια διαισθητική ματιά στο τι έρχεται μέσα στα επόμενα 7 χρόνια, έως το 2023, είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει αδιάφορο κανέναν μας. Ειδικά για τις ανακαλύψεις που μπορεί να αλλάξουν τις ζωές μας. Δείτε τι έρχεται…
  Στις 21 προβλέψεις... η 11η είναι η εξής:
  11. Θα δημιουργηθεί συσκευή - εμφύτευμα που μπορεί θα να διαγράψει τραυματικές μνήμες της παιδικής ηλικίας και να εξαλείψει ακόμη και κρίσεις πανικού. . 
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ήρθε με την ανακοίνωση στο συνέδριο της Αμερικανικής Ενωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης (AAAS) όπου επιστήμονες κατάφεραν να σβήσουν αναμνήσεις σε εργαστήριο... Οι επιστήμονες θεωρούν οτι θα μπορούσαν να σβήσουν και ανθρώπινες τραυματικές αναμνήσεις, όπως σε άτομα που πάσχουν από διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD), αλλά και να σταματήσουν τους εθισμούς.
  Το άρθρο επιβεβαίωσης στο ethnos.gr ΕΔΩ
 • Updated: Feb 14, 14:14

  Η επιβεβαίωση για σοβαρό τροχαίο ατύχημα επωνύμου...

    
  Στις 17/01/2017 με ώρα ανάρτησης 03:39 με τίτλο: Τα 7 χρόνια που φέρνουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ "αλλαγή" και έγραψα: Πριν διαβάσετε την αποκρυπτογράφηση των διαισθητικών μου εικόνων, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μια πρόβλεψη πρέπει να αντιμετωπίζεται πρωτίστως ως "πρόληψη"... και σκοπίμως σας αναφέρω αυτό που έχω γράψει εδώ και καιρό, ότι το 2017 θα βάλει μέσα μας το δίλημμα να αφήσουμε το ΕΓΩ και να υιοθετήσουμε το ΕΜΕΙΣ... Όσο αυτό δεν θα λαμβάνει χώρα, τόσο η προφητεία που αναφέρεται στην αποκάλυψη θα αρχίσει να συμβαίνει: "Οι άνθρωποι θα ψάχνουν τα πραγματικά λόγια της γραφής και δεν θα μπορούν να τα βρουν..." .
  Στα γεγονότα που έρχονται μέσα στο 2017... έγραψα: 
  • Γνωστή/ος καλλιτέχνης. ή παρουσιάστρια/ης θα χάσει την ζωή του, ή επώνυμος, θα κινδυνεύσει από τροχαίο, ή μπορεί να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.  
  Η επιβεβαίωση για το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια καθώς το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με νταλίκα και ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
 • Feb 07, 12:48

  Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης για τον θάνατο γνωστού καλλιτέχνη

    
  Στις 17/01/2017 με ώρα ανάρτησης 03:39 με τίτλο: Τα 7 χρόνια που φέρνουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ "αλλαγή" και έγραψα: Πριν διαβάσετε την αποκρυπτογράφηση των διαισθητικών μου εικόνων, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μια πρόβλεψη πρέπει να αντιμετωπίζεται πρωτίστως ως "πρόληψη"... και σκοπίμως σας αναφέρω αυτό που έχω γράψει εδώ και καιρό, ότι το 2017 θα βάλει μέσα μας το δίλημμα να αφήσουμε το ΕΓΩ και να υιοθετήσουμε το ΕΜΕΙΣ... Όσο αυτό δεν θα λαμβάνει χώρα, τόσο η προφητεία που αναφέρεται στην αποκάλυψη θα αρχίσει να συμβαίνει: "Οι άνθρωποι θα ψάχνουν τα πραγματικά λόγια της γραφής και δεν θα μπορούν να τα βρουν..." .
  Στα γεγονότα που έρχονται μέσα στο 2017... έγραψα:
  •  Γνωστή/ος καλλιτέχνης. ή παρουσιάστρια/ης θα χάσει την ζωή του, ή θα κινδυνεύσει από τροχαίο, ή μπορεί να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.  
  Δυστυχώς η είδηση για τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού Λουκιανού Κηλαηδόνη επιβεβαιώνει την πρόβλεψη. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ
 • Updated: Feb 06, 11:26

  Νέες επιβεβαιώσεις προβλέψεων για γεγονότα μέσα στο 2017

    
  Στις 17/01/2017 με ώρα ανάρτησης 03:39 με τίτλο: Τα 7 χρόνια που φέρνουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ "αλλαγή" και έγραψα:
  Πριν διαβάσετε την αποκρυπτογράφηση των διαισθητικών μου εικόνων, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μια πρόβλεψη πρέπει να αντιμετωπίζεται πρωτίστως ως "πρόληψη"... και σκοπίμως σας αναφέρω αυτό που έχω γράψει εδώ και καιρό, ότι το 2017 θα βάλει μέσα μας το δίλημμα να αφήσουμε το ΕΓΩ και να υιοθετήσουμε το ΕΜΕΙΣ... Όσο αυτό δεν θα λαμβάνει χώρα, τόσο η προφητεία που αναφέρεται στην αποκάλυψη θα αρχίσει να συμβαίνει: "Οι άνθρωποι θα ψάχνουν τα πραγματικά λόγια της γραφής και δεν θα μπορούν να τα βρουν..." .
  Γεγονότα που έρχονται μέσα στο 2017... 
  • Η Ελλάδα θα κοπεί στα τρία από διαμαρτυρίες πάνω από δυο φορές.
  Διαβάστε την επιβεβαίωση ΕΔΩ
  • Αίμα θα χυθεί στους καταυλισμούς μεταναστών. Εξέγερση θα προκαλέσει χάος..
  Διαβάστε την επιβεβαίωση ΕΔΩ & ΕΔΩ
  • Σεισμικές δονήσεις θα χτυπήσουν Φεβρουάριο - Μάρτιο.
  • Διαβάστε την επιβεβαίωση για τον σεισμό 5,1 ρίχτερ στην Μυτιλήνη ΕΔΩ    
 • Feb 03, 22:19

  Η πρώτη επιβεβαίωση της πρόβλεψης για την Σία Κοσιώνη

    
  Στις 02/10/2016 με ώρα ανάρτησης 02:25 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα πρόσωπα που θα «χτυπήσουν» επιτυχίες και θα μας απασχολήσουν το 2017. 
  Το 14ο πρόσωπο που ανάφερα ήταν Σία Κοσιώνη
  14. Σία Κοσιώνη: Το 2017 φαίνεται πως είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για εκείνη, καθώς μέσα από μια αναδιαμόρφωση στην εργασία της θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Μάλιστα μια συνεργασία της αποδίδει τα μέγιστα, ενώ δικό της θα είναι το θέμα που θα φέρει εξελίξεις στην πολιτική σκηνή…
  Το πρώτο μέρος της πρόβλεψης επιβεβαιώθηκε με την "αναδιαμόρφωση" του κεντρικού δελτίου, που από τις 9 το βράδυ θα μεταδίδεται στις 8 από την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου πάντα με τη Σία Κοσιώνη. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
 • Feb 03, 16:57

  Επιβεβαίωση της πρόβλεψης για τα «Προχωρημένα» μαθήματα στα γυμνάσια για γκέι και τρανσέξουαλ

    
  Στις 07/05/2016 με ώρα ανάρτησης 12:58 στην πρόβλεψη με τίτλο:Η «μετάλλαξη» του ανθρώπινου γένους ΞΕΚΙΝΗΣΕ..., γράφω για τα σημάδια αλλαγής και για την θρησκεία...
   1. Θα δοκιμαστεί γενικότερα η πίστη των ανθρώπων. Είτε σε θεό, είτε σε ενέργεια, είτε σε άλλη μορφή δύναμης, η επιχειρηματολογία θα είναι πραγματικά «ελκυστική» αλλά και επικίνδυνη για τους περισσότερους …
   4. Θα μεγαλώσει η έλλειψη προσήλωσης στους κανόνες τις ηθικής. Η ανηθικότητα με το πρόσχημα της ελευθεριότητας είναι μια παγίδα που θα την δείτε από τις οθόνες σας και θα την ακούσετε από τους ειδήμονες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων…
   16. Ο Σταυρός των Χριστιανών θα αρχίσει να εξοργίζει… Αρχίζουν οι θρησκευτικές αλλαγές και γίνετε εμφανής η λύση του "ενός"... Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης της πρόβλεψης στου Στ. Πλουμιστού για τα «Προχωρημένα» μαθήματα στα γυμνάσια για γκέι και τρανσέξουαλ ΕΔΩ
 • Jan 27, 11:37

  Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης για το ρόλο που παίζει ήδη ο αριθμός 1, η 11 ξεκίνησε....

    
  Στις 26/01/2017 με ώρα ανάρτησης 02:02 και με τίτλο: "Τι θα γίνει σε ημερομηνία που θα έχει τον αριθμό ένα (1) ;" έγραψα ότι ο νέος μου χρησμός έχει σκοπό να ενημερώσει και να αντιμετωπιστεί όπως τονίζω κάθε φορά ως πρόληψη...
  Μια σημαντική λεπτομέρεια... 
  θα ήθελα να κατανοήσετε την περιγραφή του αριθμού 11 και 1 καταρχήν ως νούμερα και κατά δεύτερον να προσέξετε την "περιγραφική" αναφορά που κάνω για γεγονότα που είναι πιθανόν να συμβούν "γύρω" από μια τέτοια ημερομηνία, ή σε ημερομηνία που θα έχει μέσα τον αριθμό 1.
  Διαβάστε τον 46ο Χρησμό στις προβλεψεις μου ΕΔΩ
  Τα γεγονότα που περιγράφονται στον 46ο χρησμό δείχνουν να είναι σοβαρές απειλές για πιθανή ομηρία, ή για την απώλεια ανθρώπινων ζωών μέσα από τρομοκρατικά χτυπήματα, ή από φυσικές καταστροφές. Επίσης σοβαρά πολιτικά γεγονότα-αποφάσεις εντός και εκτός Ελλάδος!!
  Η επιβεβαίωση του ρόλου που παίζει ήδη ο αριθμός 1, η 11 ξεκίνησε....
  Η είδηση οτι 11 γυναίκες που πιστεύεται ότι είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους και συνδέονται με την πρωτοχρονιάτικη επίθεση σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης συνελήφθησαν στην Τουρκία, όπως μεταδίδουν κρατικά μέσα ενημέρωσης, ειναι πολυ σημαντικη. Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση TRT οι συλληφθείσες σχεδίαζαν τρομοκρατικά χτυπήματα στην πόλη της Σμύρνης. Όλες ήταν ξένες και συνελήφθησαν με πλαστά διαβατήρια και συριακές ταυτότητες, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο Anadolu. Οι 11 γυναίκες συμπεριλαμβάνονται στους 21 υπόπτους που τέθηκαν υπό κράτηση στις αρχές Ιανουαρίου, όμως η ταυτότητά τους δεν είχε γίνει γνωστή. Οι τουρκικές Αρχές εκτιμούν ότι όλοι οι συλληφθέντες συνδέονται με τον Ουζμπέκο Αμπντουλγκαντίρ Μασαρίποφ, ο οποίος έχει ομολογήσει την ενοχή του για την επίθεση στο κλαμπ Reina της Πόλης, που κατέληξε στον θάνατο 39 ανθρώπων. Η πηγή ενημέρωσης από το skai.gr 
  Στην πρόβλεψη αναφέρω επίσης για σοβαρά πολιτικά γεγονότα-αποφάσεις εντός και εκτός Ελλάδος!! 
  Η επιβεβαίωση ήρθε με την ανακοίνωση ότι η βρετανική κυβέρνηση θα ξεκινήσει τη νομική διαδικασία για την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα συζητηθεί στο κοινοβούλιο την 31η Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου, δημοσιοποίησε σήμερα η κυβέρνηση της Βρετανίας. Το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
  ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
 • Updated: Jan 24, 15:49

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης για την πτώση ελικοπτέρου

    
  Στις 17/01/2017 με ώρα ανάρτησης 03:39 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα 7 χρόνια που φέρνουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ "αλλαγή" και ανάφερα γεγονότα που έρχονται μέσα στο 2017...
  Ένα από τα πρώτα γεγονότα είναι..
  •  Πτώση ελικοπτέρου, η μικρού αεροσκάφους σε Ελληνικό έδαφος, ή σε διπλανό κράτος.
  Δυστυχώς η επιβεβαίωση ήρθε μερικά 48ωρα μετά, στις 24/1/2017, με το Ιταλικό ελικόπτερο διάσωσης που συνετρίβη με έξι επιβαίνοντες καθώς μετέφερε έναν τραυματία από το χιονοδρομικό κέντρο Campo Felice, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο που την προηγούμενη εβδομάδα καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα.
  Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης από το skai.gr ΕΔΩ
 • Updated: Jan 18, 21:46

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για τις τελετές μαύρης μαγείας και τους ανάποδους Σταυρούς

    
  Στις 17/01/2017 με ώρα ανάρτησης 03:39 τα ξημερώματα έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα 7 χρόνια που φέρνουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ "αλλαγή"
  Γράφοντας για τα 7 χρόνια της "αλλαγής" των ανθρώπων... ανάφερα: Στην Αποκάλυψη υπάρχουν εφτά εκκλησίες, εφτά σφραγίδες, εφτά σάλπιγγες, εφτά προσωπικότητες, εφτά φιάλες, εφτά κρίσεις, εφτά καινούρια πράγματα. Ο Ιησούς είπε εφτά λόγους στο σταυρό. Ο Θεός αναπαύτηκε την έβδομη μέρα. Εφτά είναι και τα χρόνια που κατά την πεποίθηση μου, θα υποστούμε πολύ σημαντικές "αναταράξεις" που θα φέρουν την "αλλαγή" στην κοσμοθεωρία του ανθρώπινου είδους...
  Στην 17η πρόβλεψη αναφέρω: Οι μάγοι θα "βγουν" από σκοτάδια τους. Οι τελετές μαύρης μαγείας θα θεωρηθούν δικαίωμα θρησκευτικής λατρείας. Διαστρεβλωμένα σύμβολα και ανάποδοι Σταυροί θα κατακλύσουν τις αγορές. Τα πτώματα νεκρών δεν θα ανήκουν στις οικογένειες τους. 
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.... καθώς χιλιάδες κόσμου παρευρέθηκαν το περασμένο Σάββατο 14/1/2017 στη «Μαύρη Λειτουργία» που διοργάνωσε στο Λος Άντζελες ο Σατανιστικός Ναός, μια οργάνωση Αμερικανών ακτιβιστών που διαθέτει πάνω από 20 ξεχωριστά παραρτήματα στις ΗΠΑ. Διαβάστε την επιβεβαίωση στο άρθρο της της dailymail ΕΔΩ

  ΕΠΙΒΑΙΩΣΗ για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ βεβήλωσης του Τιμίου Σταυρού: Τούρκοι φτιάχνουν παπούτσια με τον Σταυρό για να τον πατάνε. Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης ΕΔΩ 
 • Jan 18, 16:33

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι δεν είμαστε ο πρώτος προηγμένος πολιτισμός στο σύμπαν....

    
  Στις 28 Μαρτιου 2016 στην τηλεοπτικη μου εμφανιση στο MEGA μίλησα για για τα σημάδια των εξωγήινων...

  Η νέα ΕΠΙΒΕΒΑΩΣΗ ήρθε με το video που τράβηξε αστροναύτης στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και το οποίο -σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα Secure 10- ενισχύει τις θεωρίες συνωμοσίας για την ύπαρξη εξωγήινων.
  Στο ακόλουθο οπτικοακουστικό υλικό παρουσιάζεται ένας αστροναύτης να καταγράφει με την κάμερα τη Γη, όταν ένα… μυστηριώδες φως εμφανίζεται ξαφνικά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ
 • Jan 13, 20:45

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης του Στ. Πλουμιστού για τον Νίκο Χατζηνικολάου

    
  Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για τον Νίκο Χατζηνικολάου αναρτήθηκε στις 02/10/2016 με ώρα ανάρτησης 02:25 τα ξημερώματα με τίτλο: Τα πρόσωπα που θα «χτυπήσουν» επιτυχίες και θα μας απασχολήσουν το 2017, όπου αναφέρονται για 14 δημοφιλή πρόσωπα προβλέψεις... της νέα χρονιάς 2017 και στην πρόβλεψη Νο 4 γράφει:
   4. Νίκος Χατζηνικολάου: Για ακόμη μια φορά το ένστικτο του τον σώζει από περιπέτειες. Το 2017 κρατάει ότι έχει πετύχει και στον ορίζοντα έρχεται μια νέα συμφωνία που θα επεκτείνει τις δραστηριότητες του. Ο διαπληκτισμός του με πολιτικό πρόσωπο θα κάνει αίσθηση και φέρνει σημαντικές αποκαλύψεις που θα συζητηθούν…
  Η επιβεβαίωση ήρθε με την ανακοίνωση του Νίκου Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1 την Παρασκευή, 13.1.2017 καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.
  Πηγή επιβεβαίωσης zappit.gr
 • Jan 05, 00:07

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ... για την εκεχειρία στη Συρία που κινδυνεύει να καταρρεύσει αν η Ρωσία και η Τουρκία δεν επέμβουν

    
  Στις 13/11/2016 με ώρα ανάρτησης 02:06 έγραψα για τα «Σημαδιακά» γεγονότα ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ το σκηνικό... και ανάφερα τον 36ο Χρησμό μου που λέει:
  Όταν η «σχισμή» τη γη θα χωρίσει στα δυο, 
  ενέργεια θα χαρίσει στο λαό της για όλο το βίο... 
  μην κάνετε οι άθεοι δήθεν τον Σταυρό σας, 
  συναινούν οι αντίχριστοι για τον πόλεμο σας... 
  (Το όνομά της Συρίας προέρχεται από το ελληνικό «σάρμα» (=σχισμή του εδάφους). Γίνετε λόγος για διαμάχη και εκεχειρία και στην αρένα θα βρεθούν "χριστιανοί" και αλόθρησκοι...)
  Η επιβεβαίωση ήρθε με την εκεχειρία στη Συρία που βρίσκεται σε «μια κρίσιμη φάση» και κινδυνεύει να καταρρεύσει αν η Ρωσία και η Τουρκία δεν επέμβουν για να τη σώσουν... Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ
 • Jan 04, 23:40

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του 40ου Χρησμού για την πλάνη και την... 13η σύνταξη!!!

    
  Στις 13/11/2016 με ώρα ανάρτησης 02:06 έγραψα για τα  «Σημαδιακά» γεγονότα ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ το σκηνικό...  και ανάφερα τον 40ο Χρησμό μου που λεει:
  Το αστέρι όσο ψηλά και να φωτίζει, τόσα νεύρα μας χαρίζει, 
   σαν το φίδι που σε αγγίζει και ανατριχίλα σε ακροβολίζει... 
   έτσι έρχονται τα νέα που χρονιάρες μέρες ακούγονται χυδαία, 
   στην ουσία είναι σαν τον Αφαρέα, μα θα φαίνεται σαν τον Ερεχθέα...
  (Γίνετε λόγος για την περίοδο της γεννήσεως του κυρίου... αναστάτωση από πολιτικές αποκαλύψεις – σκάνδαλα που αφορούν μάλλον αρχηγούς... Ο ένας από τους δυο δίνει μια υπόσχεση, η φέρνει μια νέα «πλάνη»... Ακροβολίζομαι= παίρνω θέσεις ώστε να μπορώ να βλάψω τον εχθρό από σχετικά μακριά και κρυμμένος. Ο Αφαρέας είναι από τους δημοφιλέστερους ήρωες του μεσσηνιακού ηρωικού κύκλου και σύμβολο της αντιστάσεως των Μεσσηνίων κατά των Σπαρτιατών. Ο Ερεχθέας ήταν γιος του Ηφαίστου και της Γαίας, η οποία τον παρέδωσε μέσα σε ένα κιβώτιο τυλιγμένο με φίδια στη θεά Αθηνά για να τον αναθρέψει. Ο Ερεχθέας έδωσε την πολιουχία των Αθηνών στη θεά Αθηνά και μετονόμασε τους κατοίκους τους, που μέχρι τότε λέγονταν «Κεκροπίδες», σε «Αθηναίους». Αμέσως μετά εισήγαγε τη λατρεία της στην Αττική και καθιέρωσε την εορτή Παναθήναια).
  Όπως καταλάβατε η επιβεβαίωση του χρησμού για την υπόσχεση αλλά και την πλάνη του λαού, είναι ξεκάθαρη ένα μήνα μετά, με την ανακοίνωση για την 13η σύνταξη, αλλά και την διαφωνία - εκβιασμό των δανειστών... Διαβάστε το άρθρο τηςBild: Ο Τσίπρας, χαρίζει λεφτά -Παραβίασε τις συμφωνίες με τους δανειστές ΕΔΩ 
  Επίσης το Διάγγελμα Τσίπρα: Και εγένετο... 13η σύνταξη! Ποιοί τη δικαιούνται, πότε θα δοθεί διαβάστε ΕΔΩ
 • Jan 01, 13:33

  Επιβεβαίωση για την ανακάλυψη ήχων για την θεραπεία ασθενειών

    
  Στις 07/11/2016 με ώρα ανάρτησης 17:57 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Δείτε τι έρχεται… στα επόμενα 7 χρόνια: Από 2017 έως το 2023 και ανάφερα... Μια διαισθητική ματιά στο τι έρχεται μέσα στα επόμενα 7 χρόνια, έως το 2023, είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει αδιάφορο κανέναν μας. Ειδικά για τις ανακαλύψεις που μπορεί να αλλάξουν τις ζωές μας. Δείτε τι έρχεται…
  Στην 21η πρόβλεψη έγραψα: Οι ήχοι, ή ηχητικές παρεμβάσεις θα πληθύνουν και θα φτάσουν στο σημείο να χρησιμοποιηθούν για την καταστολή ενός λαού, η των κακοποιών, η ακόμη εως και θεραπεία ασθενειών... 
  Η επιβεβαίωση ήρθε με την μελέτη ερευνητών που βρήκαν ότι η μουσική - "Weightless" - οδήγησε σε εντυπωσιακή μείωση 65% στο συνολικό άγχος των συμμετεχόντων, και μείωση 35 % σε συνήθεις τιμές φυσιολογικής ηρεμίας. Δείτε ΕΔΩ
  Ακούστε την
 • Dec 11, 16:13

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για το μαρκάρισμα ηλικιωμένων με QR Codes

    
  Στις 07/11/2016 με ώρα ανάρτησης 17:57 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με το τίτλο: Δείτε τι έρχεται… στα επόμενα 7 χρόνια: Από 2017 έως το 2023.Μια διαισθητική ματιά στο τι έρχεται μέσα στα επόμενα 7 χρόνια, έως το 2023, είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει αδιάφορο κανέναν μας. Ειδικά για τις ανακαλύψεις που μπορεί να αλλάξουν τις ζωές μας. Δείτε τι έρχεται…
  Στην 6η πρόβλεψη κατά σειρά έγραψα: Θα ξεκινήσει από τα βρέφη να εμφυτεύονται προσωρινά βιοδιασπώμενα βιομετρικά για τον εντοπισμό τους σε περίπτωση που χαθούν ή απαχθούν και θα αποσυνθέτονται μετά από μια μακρά χρονική περίοδο , ενώ οι ίδιες συσκευές θα μπορούν να εμφυτεύονται σε ασθενείς με Αλτσχάιμερ. 
  Η επιβεβαίωση για το πρώτο στάδιο ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ (άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ) έρχεται από μια ιαπωνική πόλη που θέσπισε έναν πρωτότυπο τρόπο για να παρακολουθεί τους ηλικιωμένους με άνοια, οι οποίοι έχουν την τάση να χάνονται, σημαδεύοντας τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών τους με αναγνώσιμους κωδικούς QR. Η αυτοκόλλητη σφραγίδα για τα νύχια, με κώδικα QR – μέρος μιας δωρεάν υπηρεσίας που ξεκίνησε αυτό το μήνα και για πρώτη φορά στην Ιαπωνία – έχει μέγεθος μόνο ένα εκατοστό (0,4 ίντσες).
 • Updated: Dec 09, 01:42

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για το εξώφυλλο της Ελένης Μενεγάκη που θα συζητηθεί

    
  Στις 02/10/2016 με ώρα ανάρτησης 02:25 έγραψα την πρόβλεψη για Τα πρόσωπα που θα «χτυπήσουν» επιτυχίες και θα μας απασχολήσουν το 2017 
  Το πρώτο πρόσωπο που αναφέρω ειναι η Ελένη Μενεγάκη
  1. Ελένη Μενεγάκη: Η «εκπνευσμένη» αλλαγή που θα παρουσιάσει στην εκπομπή της θα κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αλλά το 10 άριστα φέτος δεν θα το πάρει. Παρά ταύτα η Ελένη μπαίνοντας το 2017 «κτυπάει» υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ ένα εξώφυλλο της θα συζητηθεί...
  Η επιβεβαίωση ήρθε (ΕΔΩ) όταν η Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και το περιοδικό Down Town, για το επετειακό τους τεύχος για τα 21 χρόνια κυκλοφορίας του και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καριέρα της και την πορεία της στη ζωή ενώ έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίσεις!
  Όσο για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αν και είναι πολύ νωρίς... απαντά η ίδια η Ελένη ΕΔΩ
 • Updated: Nov 23, 22:23

  Πανελλήνια συγκίνηση για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου

    
  Στις 29/09/2016 με ώρα ανάρτησης στις 23:31 ανέβηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Τα τωρινά γεγονότα στην Ελλάδα... οι βάσεις των αλλαγών που θα συμβούν από το 2017 και στις προβλέψεις για την Ελλάδα οι επόμενοι μήνες… 2016 - 2017 στην 8η σειρά ανάφερα: Ο θάνατος ενός πολιτικού, ή μιας καλλιτεχνικής προσωπικότητας μας βυθίζει στην θλίψη… Χαρακτηριστικό θα είναι ότι θα κηδευτελι δημοσία δαπάνη και θα γίνουν μεγάλα αφιερώματα.
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ μας βύθισε στην θλίψη με τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου. Δείτε ΕΔΩ
 • Updated: Nov 19, 18:45

  ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ οι Σατανιστικοί συμβολισμοί, οι χειρονομίες και ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ...

    
  Στις 13/08/2016 με ώρα ανάρτησης 00:02 έγραψα την ΣΥΝΟΨΗ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ... ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ !! - ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ αναφέροντας: Κατ εντολήν έπρεπε να αναρτήσω απόψε 12 Αυγούστου 2016 την 12η νυχτερινή την σύνοψη των διαισθητικών προβλέψεων μου, λίγες μέρες πριν τον εορτασμό της Παναγίας… Να λάβετε υπ΄ όψιν, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, ότι η διαισθητική πρόβλεψη δεν βασίζεται σε κανενός είδους "τεχνική" βοήθεια παρά μόνον σε αυτή την τρομακτική ενέργεια που προικίστηκα να με κατακλύζει, αναφέροντας κατόπιν ότι διαισθάνομαι ότι θα γίνει… 
  Σήμερα έχω την υποχρέωση να ενημερώσω, ότι οι «αδύναμοι» πνευματικά, όλοι όσοι δεν φοράτε το σύμβολο της δύναμης, οι έχοντες σχέση με μαγεία, με σατανισμό, με «ανάποδα» σύμβολα, με πράξεις ανομίας εις βάρος αθώων, όσοι «έδεσαν την σχέση τους με αίμα» η χρησιμοποίησαν αίμα για σκοπό, όσοι είναι συνωμότες ενάντια στην αλήθεια που αφορά ανθρώπους η γνωρίζουν και δεν μιλούν, όσοι έχουν πάνω τους δέρμα ερπετών, όσοι φτύνουν μέσα σε νερό, όσοι διαβάζουν την σολομωνική η χρησιμοποίησαν σύμβολα της, όσοι έχουν συμμετάσχει μέσα κύκλο η πάτησαν πάνω σε αστέρι και τέλος όσοι έχουν ταυτότητα έλεγχου συνδεδεμένοι με τους «εκλεκτούς του 6», έχετε 33 μέρες, όσα τα χρόνια του χριστού, να μετανοήσετε πριν ξεκινήσει η «τιμωρία» σας. ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.Αυτή είναι η «εντολή» που μεταφέρω για εσάς… 
  Οι 33 μέρες που ακολουθούν (ΟΣΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ) καταλήγουν στην Ύψωση του Τιμίου Σταυρού. Εκείνη την ημέρα στην ανθρωπότητα θα ακουστεί το προτελευταίο «σάλπισμα»… Είναι σαν το προ τελευταίο κουδούνισμα πριν αρχίσει μια παράσταση. Αρχίζει η προετοιμασία για το έργο που θα δείτε…  
  Την 01/09/2016 με ώρα ανάρτησης 03:12 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ - ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ… Έχοντας αναφερθεί κατά κόρον για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2016, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολος θα είναι σχεδόν σε όλα τα επίπεδα στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης αναφερόμενος στους σεισμούς, στα τρομοκρατικά χτυπήματα, τις πολιτικές εξελίξεις και τα θέματα της θρησκείας, που ήδη συνέβησαν… ήταν τα «σημάδια» – μηνύματα για αυτά που ακολουθούν!!   
  Οι χρησμοί 27ος, 28ος, 30ος, 31ος και 32ος είναι εξαιρετικά επίκαιροι για αυτό που έρχεται και θα ζήσουμε οι Έλληνες από το Σεπτέμβριο και μετά... Ανατρέξτε στην σημασία τους και θα κατανοήσετε γιατί το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικά «βαρύ» και επικίνδυνο για την χώρα μας. Η σημερινή πρόβλεψη, τριβελίζει στο μυαλό μου εδώ και πέντε μέρες μέσα από διάφορα «σημάδια» και μηνύματα, ώστε αποφάσισα να την αναρτήσω, για να σας «προσφέρω» χρόνο και να σκεφτείτε… αφού θα κληθείτε να πάρετε πολύ σύντομα αποφάσεις για το πώς θα θέλετε την ζωή σας…  και συνέχισα ....
  ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ…
  • Από τις 14 Σεπτεμβρίου (ύψωση του Τιμίου Σταυρού) είναι η καταληκτική ημερομηνία για το προτελευταίο σάλπισμα όπως έχω αναφέρει… Να αρχίσετε την εσωτερική - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ προετοιμασία σας…
  • Από αυτήν την ημερομηνία και μετά… Να προσέχετε τις δημόσιες τοποθετήσεις των πολιτών της χώρας μας. Ποιος το λέει, τι χρώματος γραβάτα φοράει, από ποιο σημείο το λέει και σε ποιον απευθύνονται τα όσα λέει…
  Διαβάστε την επιβεβαίωση των συμβόλων στην «κοινωνία» των illuminati  που διαθέτει σύμβολα που μπορούν να εκφράσουν κάθε πεποίθηση, ακόμη και την πίστη στον Σατανά. Το σύμβολο των κεράτων του διαβόλου είναι πολύ διαδεδομένο, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί ουκ ολίγες φορές (πχ στη Μέταλ μουσική), ωστόσο είναι λίγοι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη χειρονομία συνδέεται με τους Πεφωτισμένους ΕΔΩ

  Παρακαλώ να διαβάσετε το κείμενο που έλαβα από έναν αναγνώστη ("αφυπνισμένο") που ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, διαβάζοντας την παραπάνω πρόβλεψη για την σημειλογία.... μου έστειλε το παρακάτω και ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ...:
  ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ οΜΠΑΜα στις 4-8 ου. 48 % στις εκλογές του 16 πήραν και οι 2 υποΨΗΦΙΟΙ πρόεδροι, που από το 18 48 γίνονται το ΝΩΕμΒΡΕΙ. 4-8 ου, του ΜΕΤΑΞΑ η δικτατΟΡΙΑ, στην ΕΛΛΑδα. 4-8 ου. Το 16 μετά από 16 χρόνια έχασαν οι λεγόμενοι δημοΚΡΑτικοί. 
  ΠέΡΗΣΗ, στην Ελλάδα, τα ΚΩΜΑτα, που πήραν θέση 1 και 6 στις πρώτες εκλογές, και 1 και 7 στις δεύτερες. ΣΧΗΜΑτισαν κυβέρνηση. 
  Ο ΤΡΑΜπ, ΚΕΡΔΗσε το 16, για να ΚΥΒΕρνήσει από το 17. Θέλετε και άλλες συμπτΩΣΕΙΣ, για να επΑΛΗΘΕΥΘΕΙ, το ΑΡΧΗ πάντων οι ΑΡΙΘΜΟΙ, του Πυθαγόρα.
  45ος πρόεδρος. Γιατί λίγες μέρες πριν, άνοιξε συΖΕΙτηση, για το 45αρη, της 17 ΝΩΕμΒΡΕΙ ? 
  Στο 13 κεφάλαιο κατά σύμπτΩΣΗ, περιγΡΑΦΕΙ η Αποκάλυψη τα 2 θηρία και το θηρίο με α-ριθμό ΑΝΘΡΩΠΟΥ 666, έχει πόΔΙΑ αρκούδας. Στο κεφάλαιο 9 (13 και 9 τα 2 αδέλφια, από το Πακιστάν) η Αποκάλυψη, γΡΑΦΕΙ στην ΑΡΧΗ, για ΑΣΤΕΡΙ, που πέφτει σε πηγΑΔΗ αβύσσου. (Αστέρας βουλιαγμένος ?). Στο κεφάλαιο αυτό, μόνο σε μια πληγή, αφανί-ΖΕ-ΤΕ το 1/3, των ανθρώπων του ΠΛΑΝΗτη. Περίπου, 2 ΔΙΣ άνθρωποι. Από τη στιγμή που το ΑΣΤΕΡΙ Βουλιάζει, ΑΡΧΗζουν 5 μΙΝΕΣ, μεΓΑΛΟΥ πΟΝΟΥ, δηΛΑΔΙ μέΧΡΕΙ τις 15-3 ου, από τις 15-11 ου, που ήρθε, στον αστέρα βουλιαγμένης. 
  Θέλετε να το ΔΙΑπιστώσετε ? Δεν θα σας αρέσει καθόλου. Α-ΡΥΘΜΟΣ, δηΛΑΔΙ, όχι ΡΥΘΜΟΣ. Αν οι α-ριθμοί και ΟΛΑ, τα στοιχεία που δΟΙΝΟ, δεν σας ΠΕΙ-σΟΥν, τα στοιχεία της φύσης θα αναΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑση, αν εσείς ΠΑΡΑμείνετε Α-ΔΡΑνοίς. Ο χορός τους θα σας ζΑΛΙσει και 8αρια σαν μεθυσμένοι θα κάνετε.
 • Nov 18, 11:16

  14χρονο κορίτσι ζήτησε να «παγώσουν» το κορμί της για να... επιστρέψει στο μέλλον και να θεραπευτεί

    
  Στις 7/11/2016 με ώρα ανάρτησης 17:57 έγραψα την πρόβλεψη με τον τίτλο Δείτε τι έρχεται… στα επόμενα 7 χρόνια: Από 2017 έως το 2023 οπου στην 15η πρόβλεψη έγραψα οτι Θα τελειοποιηθεί η μέθοδος της κρυογενετικής έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να διατηρηθούν μέχρι η ασθένεια από την οποία πάσχουν να έχει βρεθεί θεραπεία, ή να εξαλειφθεί..
  Το πρώτο επίσημο βήμα για την νομική κατοχύρωση της προσωπικής κρυογενετικής ήδη ξεκίνησε με ένα 14χρονο κορίτσι που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και πέτυχε για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά της Βρετανίας να της δοθεί δικαστική άδεια για να παγώσει κρυογενετικά το... σώμα της, ώστε να μπορέσει να επανέλθει στη ζωή στο μέλλον με την ελπίδα ότι θα έχει βρεθεί η θεραπεία για την ασθένεια που έκοψε το νήμα της ζωής της. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
 • Updated: Feb 28, 13:25

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για το νέο αεροσκάφος που θα αλλάξει τον χρόνο στις μεταφορές προσώπων

    
  Στις 07/11/2016 με ώρα ανάρτησης 17:57  έγραψα την πρόβλεψη με τον τίτλο: Δείτε τι έρχεται… στα επόμενα 7 χρόνια: Από 2017 έως το 2023 αναφέροντας... Μια διαισθητική ματιά στο τι έρχεται μέσα στα επόμενα 7 χρόνια, έως το 2023, είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει αδιάφορο κανέναν μας. Ειδικά για τις ανακαλύψεις που μπορεί να αλλάξουν τις ζωές μας. Δείτε τι έρχεται… Στην 19η πρόβλεψη έγραψα: Η μεταφορά προσώπων από την Ελλάδα προς την Αμερική θα μικρύνει στο μισό χρόνο απο οτι τώρα. 

  Η επιβεβαίωση ήρθε με την ανακοίνωση για τις Πτήσεις-αστραπή με θέα την καμπυλότητα της Γης μειώνοντας πάνω απο το μισό χρόνο μεταφοράς ανθρώπων αποστάσεων Ελλάδα - Αμερική και Λονδίνο - Αμερική σε μόλις 3,5 ώρες. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ  και το νέο άρθρο 4 μήνες μετά στις 28/2/2017 με νέα ανακοίνωση ΕΔΩ 
  Η ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 • Updated: Nov 17, 15:28

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για τον σεισμο-γίγαντα των 7,8 Ρίχτερ που συγκλόνισε την Νέα Ζηλανδία

    
  Στις 13/08/2016 με ώρα ανάρτησης 00:02 τα ξημερώματα αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο ΣΥΝΟΨΗ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ... ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ !! - ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ μεταξύ άλλων γράφω στην 13η πρόβλεψη Τρομαχτικό γεγονός γίνετε σε μονή ημερομηνία, προκαλεί απώλεια ανθρώπινων ψυχών και μεγάλες υλικές καταστροφές. Κύματα νερού σηκώνονται...
  Η επιβεβαίωση ήρθε απο την Νέα Ζηλανδία που βρίσκεται στο λεγόμενο "Δαχτυλίδι της Φωτιάς" όπου ο φονικός σεισμός έγινε μονή ημερομηνία Κυριακή 13/11/2016... ενλω εξλεδωσαν ανακοίνωση για τσουνάμι δυο μέτρων. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩΕΔΩ καθώς και την ανακοίνωση για τσουνάμι ΕΔΩ 

  Ο σεισμός «σήκωσε» τον πυθμένα δύο μέτρα πάνω από την άμμο! ΕΔΩ
 • Nov 14, 12:20

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για την εμφύτευση τσιπ σε ανθρώπους που θα σερφάρουν στο διαδίκτυο με την σκέψη...

    
  Στις 07/11/2016 με ώρα ανάρτησης 17:57  έγραψα την πρόβλεψη με τον τίτλο: Δείτε τι έρχεται… στα επόμενα 7 χρόνια: Από 2017 έως το 2023 αναφέροντας... Μια διαισθητική ματιά στο τι έρχεται μέσα στα επόμενα 7 χρόνια, έως το 2023, είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει αδιάφορο κανέναν μας. Ειδικά για τις ανακαλύψεις που μπορεί να αλλάξουν τις ζωές μας. Δείτε τι έρχεται…
  Στην 13η πρόβλεψη έγραψα: Η διαμόρφωση ενός λογισμικού που θα προσαρμόζεται στο μυαλό (εμφύτευση τσιπ) και θα αναβαθμίζει πνευματικά το άτομο, σε σημείο που θα φτάνει να σερφάρει στο διαδίκτυο με την σκέψη, ή με μια απλή σάρωση με τα μάτια ενώ θα κοιτάζει την οθόνη. 
  Η επιβεβαίωση ήρθε με ην είδηση για την παράλυτη γυναίκα που κατάφερε να επικοινωνεί με τη σκέψη της χάρη σε εμφυτευμένο «τσιπάκι»...Το εμφυτευμένο «τσιπάκι» συλλαμβάνει τα ηλεκτρικά σήματα του εγκεφάλου και τα μεταδίδει σε ένα υπολογιστή-ταμπλέτα, όπου ένα ειδικό λογισμικό αναλαμβάνει να τα μετατρέψει σε λέξεις, οι οποίες αναπαράγονται στην οθόνη. Η ασθενής μπορεί, με αυτό τον έμμεσο τρόπο, να «πληκτρολογεί» αργά δύο έως τρία γράμματα το λεπτό. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης στο "Εθνος" ΕΔΩ
 • Nov 11, 10:33

  Παγκόσμια θλίψη: Πέθανε ο μεγάλος τραγουδοποιός Λέοναρντ Κοέν

    
  Στις 29/09/2016 με ώρα ανάρτησης στις 23:31 ανέβηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Τα τωρινά γεγονότα στην Ελλάδα... οι βάσεις των αλλαγών που θα συμβούν από το 2017 και στις προβλέψεις για την Ελλάδα οι επόμενοι μήνες… 2016 - 2017 στην 8η σειρά ανάφερα: Ο θάνατος ενός πολιτικού, ή μιας καλλιτεχνικής προσωπικότητας μας βυθίζει στην θλίψη… Χαρακτηριστικό θα είναι ότι θα γίνουν μεγάλα αφιερώματα.
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ μας βύθισε στην θλίψη με τον θάνατο του μεγάλου τραγουδοποιού Λέοναρντ Κοέν. Διαβάστε ΕΔΩ
 • Updated: Nov 10, 16:05

  Επιβεβαίωση για το «Έξυπνο» σύστημα τεχνητής νοημοσύνης και τα εμφυτεύματα που θα αλλάξουν τα δεδομένα

    
  Στις 07/11/2016  με ώρα ανάρτησης 17:57 έγραψα την πρόβελψη με τίτλο: Δείτε τι έρχεται… στα επόμενα 7 χρόνια: Από 2017 έως το 2023     Αναφέροντας οτι:  Μια διαισθητική ματιά στο τι έρχεται μέσα στα επόμενα 7 χρόνια, έως το 2023, είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει αδιάφορο κανέναν μας. Ειδικά για τις ανακαλύψεις που μπορεί να αλλάξουν τις ζωές μας. Δείτε τι έρχεται…
  Στην 3η σειρά των προβλέψεων έγραψα: Η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει θραύση όταν θα κατασκευαστεί  νανομηχανισμός εμφύτευσης που θα δίνει πληροφορίες σε όποιο θέμα θα απασχολεί αυτόν που θα δεχτεί το εμφύτευμα... ακόμη και όταν οδηγεί !! Διαβάστε την πρώτη επιβεβαίωση για το πρώτο στάδιο που αφορά το «Έξυπνο» σύστημα τεχνητής νοημοσύνης διαβάζει τα ανθρώπινα χείλη ΕΔΩ και συδυάστε την με την πρόβλεψη μου.... για το τι θα ακολουθήσει.... ενώ παραλληλα διαβαστε για τις παράλυτες μαϊμούδες που περπάτησαν χάρη σε ασύρματα εμφυτεύματα  ΕΔΩ  
 • Nov 09, 10:05

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ

    
  Στις 13/08/2016 με ώρα ανάρτησης 00:02 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο ΣΥΝΟΨΗ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ... ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ !! - ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. όπου σε αυτή την πρόβλεψη θυμίζω τι ανάφερα.... Κατ εντολήν έπρεπε να αναρτήσω απόψε 12 Αυγούστου 2016 την 12η νυχτερινή την σύνοψη των διαισθητικών προβλέψεων μου, λίγες μέρες πριν τον εορτασμό της Παναγίας… Να λάβετε υπ΄ όψιν, όπως έχω αναφέρει πολλές φορές, ότι η διαισθητική πρόβλεψη δεν βασίζεται σε κανενός είδους "τεχνική" βοήθεια παρά μόνον σε αυτή την τρομακτική ενέργεια που προικίστηκα να με κατακλύζει, αναφέροντας κατόπιν ότι διαισθάνομαι ότι θα γίνει… Σήμερα έχω την υποχρέωση να ενημερώσω, ότι οι «αδύναμοι» πνευματικά, όλοι όσοι δεν φοράτε το σύμβολο της δύναμης, οι έχοντες σχέση με μαγεία, με σατανισμό, με «ανάποδα» σύμβολα, με πράξεις ανομίας εις βάρος αθώων, όσοι «έδεσαν την σχέση τους με αίμα» η χρησιμοποίησαν αίμα για σκοπό, όσοι είναι συνωμότες ενάντια στην αλήθεια που αφορά ανθρώπους η γνωρίζουν και δεν μιλούν, όσοι έχουν πάνω τους δέρμα ερπετών, όσοι φτύνουν μέσα σε νερό, όσοι διαβάζουν την σολομωνική η χρησιμοποίησαν σύμβολα της, όσοι έχουν συμμετάσχει μέσα κύκλο η πάτησαν πάνω σε αστέρι και τέλος όσοι έχουν ταυτότητα έλεγχου συνδεδεμένοι με τους «εκλεκτούς του 6», έχετε 33 μέρες, όσα τα χρόνια του χριστού, να μετανοήσετε πριν ξεκινήσει η «τιμωρία» σας. ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ. Αυτή είναι η «εντολή» που μεταφέρω για εσάς… 
  Οι 33 μέρες που ακολουθούν καταλήγουν στην Ύψωση του Τιμίου Σταυρού. Εκείνη την ημέρα στην ανθρωπότητα θα ακουστεί το προτελευταίο «σάλπισμα»… Είναι σαν το προ τελευταίο κουδούνισμα πριν αρχίσει μια παράσταση. Αρχίζει η προετοιμασία για το έργο που θα δείτε…   
  Στη ΣΥΝΟΨΗ…  κατ εντολήν !! αναφέρω μεταξύ άλλων....
  1. Το σχέδιο για το οικονομικό Έλεγχο των κρατών είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί 22 Μαΐου 2019…
  2. Η Ελλάδα βιώνει πολιτική αναταραχή, εκλογές και αποκαλύψεις σκανδαλών πολικών προσώπων που γίνονται από τον Σεπτέμβριο του 2016. Το 2017 δεν είναι θα είναι μάλλον η τελική κυβέρνηση…
  3. Ο Τράμπ κόβει το νήμα των εκλογών στις Αμερικανικές εκλογές, αλλά η Χίλαρι θα μπει στον Λευκό οίκο με καθυστέρηση και μπαστούνι… Διαβάστε το άρθρο της ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΔΩ
 • Nov 05, 00:29

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ... για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης Τσίπρα

    
  Έχοντας αναφερθεί για τα γεγονότα που θα ζήσουμε  από τον Σεπτέμβριο εως και τον Δεκέμβριο του 2016  με τις προβλέψεις  στις 24/06/2016 με ώρα ανάρτησης 15:26 και με τίτλο « ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ τον λαό... ζορίζουν και τους πολιτικούς;» αλλά και στις 29/06/2016  με ώρα ανάρτησης 01:43 με τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… από ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2016», ανάφερα οτι ακολουθεί ένα καυτό τρίμηνο πολιτικών και οικονομικών αναταράξεων, προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο στο πρώτο πεντάμηνο του νέου έτους δηλαδή μέχρι και τις 22 Μαΐου 2017. 
  Για την Ελλάδα οι επόμενοι μήνες… 2016 - 2017 έγραψα: Αυτό που διασθάνομαι για την Ελλάδα δεν με πτοεί καθόλου παρότι ειναι γεγονός ότι ακολουθεί ένα δύσκολο διάστημα τυραννικής διακυβέρνησης, μεγάλων εντάσεων και πιέσεων στο λαό, απίστευτων ψεμάτων εις βάρος του λαού, μεγάλης λοιδορίας πολιτικών και θρησκευτικών προσώπων, ενω  οικονομικοπολιτικά σκάνδαλα θα φέρουν τα πάνω κάτω… και στη 2η σειρα αναφέρω: Μεγάλο καβγά φέρνει ο «πολιτικός αρραβώνας» και ανασχηματίζεται η κυβέρνηση βρίσκοντας άλλους υποστηρικτές… λίγο διάστημα πριν την κατάρρευση της. Προς το τέλος του 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μεταλαχτεί και συρικνωθεί...  Η  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για τον ανασχηματισμό που έγινε διαβάστε ΕΔΩ 
 • Updated: Nov 03, 10:40

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι μετά τους σεισμούς στην Ιταλία ένα ανενεργό ηφαίστειο «απειλεί» την Αιώνια Πόλη

    
  Στις 30/06/2016 με ώρα ανάρτησης τις 03:04 τα ξημερώματα έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα γεγονότα που έρχονται ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ και αποτελούν την προετοιμασία για το καινούργιο...!! Έχοντας αναφέρει πολλές φορές ότι το «ευλογημένο» χάρισμα που έχω μου δίνει την δυνατότητα να προειδοποιήσω τους ανθρώπους, έτσι ώστε να είμαι ήσυχος καταρχήν  με την συνείδηση μου, ότι σας ενημέρωσα και κατά δεύτερον ότι η σιωπή μου σε αυτή την περίπτωση θα ήταν το λιγότερο εγκληματική…   Έτσι λοιπόν τολμώ να σας αναφέρω τις προβλέψεις μου που στόχο έχουν τον  προβληματισμό σας και όχι τον πανικό,  ότι έρχονται δύσκολα χρόνια για τα όποια πρέπει να προετοιμαστείτε όσο γίνετε ήρεμα αλλά έγκαιρα… και συνεχίζοντας λίγο παρακάτω αναφέρω οτι : Η Ιταλία θα βιώσει πολύ δυνατή οδύνη που θα προέρθει από μεγάλο καταστροφικό σεισμό ο όποιος θα σαρώσει τις παρούσες δομές και παράλληλα η θα ενεργοποιήσει ηφαιστειακή έκρηξη, η θα μονιμοποίηση την δράση ηφαιστείου που «κοιμόταν»…
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ήρθε με την ανακοίνωση οτι μετά τους σεισμούς στην Ιταλία ένα ανενεργό ηφαίστειο «απειλεί» την Αιώνια Πόλη. Διαβάστε ΕΔΩ
 • Nov 02, 09:15

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Ο θάνατος μιας καλλιτεχνικής προσωπικότητας μας βυθίζει στην θλίψη

    
  Στις 29/09/2016 με ώρα ανάρτησης στις 23:31 ανέβηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Τα τωρινά γεγονότα στην Ελλάδα... οι βάσεις των αλλαγών που θα συμβούν από το 2017 και στις προβλέψεις για την Ελλάδα οι επόμενοι μήνες… 2016 - 2017 στην 8η σειρά ανάφερα: Ο θάνατος ενός πολιτικού, ή μιας καλλιτεχνικής προσωπικότητας μας βυθίζει στην θλίψη… Χαρακτηριστικό θα είναι ότι θα γίνουν μεγάλα αφιερώματα. 
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ μας βύθισε στην θλίψη με τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου. Διαβάστε ΕΔΩ
 • Nov 01, 19:27

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για το σχέδιο των Τιράνων και το καταστρατήγησης των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας

    
  Στις 29/09/2016 με ώρα ανάρτησης 23:31 ανέβηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Τα τωρινά γεγονότα στην Ελλάδα... οι βάσεις των αλλαγών που θα συμβούν από το 2017 και έγραψα οτι: Οι γείτονές μας στα Βαλκάνια υποκινούνται... και βγάζουν το δηλητήριο τους απέναντι στην χώρα μας. Η σοφή διαχείρηση απο τους πολιτικούς προς το παρών σβήνει την φωτιά... η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ήρθε με τα Τίρανα που έχουν σχέδιο καταστρατήγησης των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας, διαβάστε ΕΔΩ και φυσικά την προκληση  του Έντι Ράμα: Η Ακρόπολη διασώθηκε χάρη στους Αλβανούς διαβάστε ΕΔΩ
 • Oct 27, 12:47

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για το νέο χτύπημα του Εγκέλαδου η κεντρική Ιταλία και τα οικονομικά προβλήματα

    
  Στις 22/09/2016 με ώρα ανάρτησης στις 01:06 τα ξημερώματα έγραψα την πρόβλεψη: Το 1ο μέρος των διαισθητικών προβλέψεων μου για 2017 στον Κόσμο και στην 5η  σειρά γράφω: Για την Ιταλία το 2017 θα αντιμετωπίσει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. Η επιβεβαίωση για τα οικονομικά προβλήματα στη γείτονα χ'ωρα ήδη ξεκίνησαν.Οι τράπεζες της Ιταλίας ήδη αντιμετωπίζουν μη εξυπηρετούμενα χρέη ύψους €350 δις, που ισοδυναμούν με 20% του ΑΕΠ της Ιταλίας Διαβάστε την επιβεβαίωση ΕΔΩ 
  Την 01/09/2016 με ώρα ανάρυησης 03:12  έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ - ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ… και έγραψα οτι:Έχοντας αναφερθεί κατά κόρον για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2016, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολος θα είναι σχεδόν σε όλα τα επίπεδα στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης αναφερόμενος στους σεισμούς, στα τρομοκρατικά χτυπήματα, τις πολιτικές εξελίξεις και τα θέματα της θρησκείας, που ήδη συνέβησαν… ήταν τα «σημάδια» – μηνύματα για αυτά που ακολουθούν!!   και στην 14η σειρά έγραψα: Θα γίνετε μάρτυρες της εκδίκησης της φύσης. Δυο μεγάλοι σεισμοί θα σαρώσουν, θα ισοπεδώσουν με θύματα. Ένας στην Ευρώπη και ο άλλος στην Ασία. Δυστυχώσ η επιβεβαίωση της πρόβλεψης για το σεισμό στην Ευρώπη έγινε. Διαβάστε ΕΔΩ
 • Oct 21, 16:54

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για την βράβευση Έλληνα που θα ανακοινωθεί ότι ανακάλυψε κάτι πολύ μεγάλο

    
  Στις 29/09/2016 με ώρα ανάρτησης 23:31 έγραψα Τα τωρινά γεγονότα στην Ελλάδα... οι βάσεις των αλλαγών που θα συμβούν από το 2017 και γράφοντας για την Ελλάδα οι επόμενοι μήνες… 2016 - 2017  την 9η πρόβλεψη αναφέρω: Έλληνας θα ανακοινωθεί οτι ανακάλυψε κάτι πολύ μεγάλο που θα βοηθήσει την ανθρωπότητα στο μέλλον...Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ήρθε με την βράβευση του Έλληνα αστροφυσικού, δρ Κλεομένη Τσιγάνη, επίκουρου καθηγητή του Τομέα Αστροφυσικής και Αστρονομίας του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με το βραβείο «Πάολο Φαρινέλα» για το 2016. Διαβάστε ΕΔΩ
 • Updated: Oct 21, 18:40

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ της ΣΥΝΟΨΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ... ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ !!

    
  Στις 13/08/2016 με ώρα ανάρτησης 00:02 έγραψα την ΣΥΝΟΨΗ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ... ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ !! - ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ
  Στη ΣΥΝΟΨΗ…  κατ εντολήν !! έγραψα..
  1. Το σχέδιο για το οικονομικό Έλεγχο των κρατών είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί 22 Μαΐου 2019…  
  2. Η Ελλάδα βιώνει πολιτική αναταραχή, εκλογές και αποκαλύψεις σκανδαλών πολικών προσώπων που γίνονται από τον Σεπτέμβριο του 2016. Το 2017 δεν είναι θα είναι μάλλον η τελική κυβέρνηση… Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ 
  3. Οι αυτοκτονίες πολιτών που θα ακουστούν θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο. Η επιβεβαίωση ΕΔΩ 
    
  4. Το «πουλημένο» παιχνίδι των ευρωπαίων δανειστών αποκαλύπτεται, αλλά οι δικαιολογίες πέφτουν βροχή.. συγκάλυψη..!! Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ 
    
 • Updated: Oct 17, 17:36

  ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ: Το ευρώ είναι μια ωρολογιακή βόμβα που θα εκραγεί σύντομα

    
  Στις 12/10/2016 με ώρα ανάρτησης 00:57 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Το δυστυχώς επτωχεύσαμεν… καραδοκεί !! κι ανάφερα... Η καλύτερη στιγμή για να σας θυμίσω τις προβλέψεις μου είναι σήμερα 12/10/2016 καθότι είμαστε μπροστά σε σοβαρές εξελίξεις που αφορούν το χρήμα... και θα δείτε ότι Το δυστυχώς επτωχεύσαμεν… καραδοκεί !! όχι τόσο για την χώρα μας όσο για τις χώρες τις Ευρώπης. Διαβάστε ολη την πρόβλεψη ΕΔΩ
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ήρθε οταν ο καθηγητής Otmar Issing, ένας εκ των δημιουργών του νομίσματος σε συνέντευξη του δήλωσε οτι το ευρώ είναι μια ωρολογιακή βόμβα που θα εκραγεί σύντομα. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ
 • Oct 16, 11:30

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για τις εμπορικές συναλλαγές της Βρετανίας με χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης...

    
  Στις 22/09/2016 με ώρα ανάρτησης 01:06  έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Το 1ο μέρος των διαισθητικών προβλέψεων μου για 2017 στον Κόσμο.Στην 7η σειρά γράφω οτι... Η Βρετανία στην αρχή του 2017 θα έχει οικονομικά θέματα να λύσει…. Όμως προς το τέλος του έτους συνάπτει πολύ δυνατές οικονομικές συμμαχίες με κράτη μακρινά…Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης καθώς τον Νοέμβριο του 2016 η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, στο πλαίσιο των προσπαθειών να ενισχυθούν οι εμπορικές συναλλαγές με χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς το Λονδίνο προετοιμάζεται για το Brexit ετοιμάζεται για εμπορική συμφωνία με την Ινδία ΕΔΩ
 • Oct 12, 16:42

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της υποστήριξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που επισημοποίησε ο Φώτης Κουβέλης

    
  Στις 29/09/2016 με ώρα ανάρτησης 23:31 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα τωρινά γεγονότα στην Ελλάδα... Στο 1ο μέρος στη δευτερη σειρά αναφέρω: οι βάσεις των αλλαγών που θα συμβούν από το 2017 Μεγάλο καβγά φέρνει ο «πολιτικός αρραβώνας» και ανασχηματίζεται η κυβέρνηση βρίσκοντας άλλους υποστηρικτές… λίγο διάστημα πριν την κατάρρευση της. Προς το τέλος του 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μεταλαχτεί και συρικνωθεί... Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
 • Oct 11, 23:48

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για το θάνατο πολιτικού...

    
  Στις 29/09/2016 με ώρα ανάρτησης 23:31 έγραψα την πρόβλεψη με τον τίτλο: Τα τωρινά γεγονότα στην Ελλάδα... οι βάσεις των αλλαγών που θα συμβούν από το 2017.
  Για την Ελλάδα οι επόμενοι μήνες… 2016 - 2017 και ανάφερα οτι: Αυτό που διασθάνομαι για την Ελλάδα δεν με πτοεί καθόλου παρότι ειναι γεγονός ότι ακολουθεί ένα δύσκολο διάστημα τυραννικής διακυβέρνησης, μεγάλων εντάσεων και πιέσεων στο λαό, απίστευτων ψεμάτων εις βάρος του λαού, μεγάλης λοιδορίας πολιτικών και θρησκευτικών προσώπων, ενω  οικονομικοπολιτικά σκάνδαλα θα φέρουν τα πάνω κάτω… 
  Στις προβλέψεις μου στην 8η σειρά έγραψα: Ο θάνατος ενός πολιτικού, ή μιας καλλιτεχνικής προσωπικότητας μας βυθίζει στην θλίψη…  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ έγινε με τον θάνατο του Στυλιανού Παττακού, ένας από τους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου του 1967 που άφησε την τελευταία του πνοή, το Σάββατο 8/10/2016 σε ηλικία 104 ετών. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
 • Oct 09, 11:02

  Οι Τετάρτες της οργής για τους πλειστηριασμούς... Μέχρι το τέλος του έτους 5.000 σπίτια θα «βγουν στο σφυρί»

    
  Στις 06/06/2016 με ώρα ανάρτησης 01:33 έγραψα: Το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»… πάει κι αυτό «άπατο» Από τον Σεπτέμβριο του 2015 έχω αναφερθεί για τα προβλήματα με την κυβέρνηση Τσίπρα και τον Δεκέμβριο του 2015 έγραψα ότι οι Έλληνες θα υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους… ενώ το καλοκαίρι του 2016 λίγο πριν την θρησκευτική συνέλευση… θα αρχίσουν οι οικονομικές απώλειες….!! Το σύνθημα που έλεγε η κυβέρνηση «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»… πάει κι αυτό «άπατο» και δυστυχώς θα το ζήσουμε με τραγικές καταστάσεις… 
  Στις 06/06/2016 με ώρα ανάρτησης 02:16  έγραψα τον 27ο χρησμός περιγράφει γεγονότα που θα συμβούν μέσα στο φθινόπωρο του 2016...
  27ος χρησμός 
  Κακά μαντάτα έρχονται, εκεί που χειροκροτεί ο κόσμος, 
  βαρύς ήχος που ακούγεται, είναι σαν να είναι όλμος… 
  (τρομοκρατικά γεγονότα που έγιναν)
  Μη χαίρεστε για την αναβολή, είναι σαν κάτι να σπάει, 
  σαν δυνατή βοή να έρχεται, φωνές τις διασπάει… 
  (πολιτικές "αναταραχές" λόγω των συμφωνηθέντων με τους δανειστές)
  Σας το χω πει ξανά μανά… η γη σας θα κουνιέται, 
  και σαν σημάδι αναφορά, κακό δεν ξεπερνιέται…  
  (σεισμοί που έγιναν στην χώρα μας)
  Έλληνες είστε μωρέ σεις, φοβάστε τον άθεο σας, 
  πάρτε την δύναμη από σταυρό, φωνάξτε για τον θεό σας… 
  (η διαφωνία Ιερώνυμου- Φίλη για το μάθημα των θρησεκευτικών)
  Τα κάλπικα τα όνειρα, το ξέρετε… κοιμίζουν τη σωρό σας, 
  μα σκέφτεστε μόνο εαυτό και όχι τον διπλανό σας… 
  (οι 'Ελληνες δεν συνασπίζονται για το κοινό καλό...)
  Σας παίρνουν το άβατο, το νου, ακόμη και τον αέρα, 
  την είδηση δεν βλέπετε που το κακό έρχεται παρέα…
  (προειδοποίηση για τους άμεσους πληστηριασμούς)
  Στις 30/06/2016 ώρα ανάρτησης στις 03:04 η πρόβλεψη με τίτλο: Τα γεγονότα που έρχονται ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ και αποτελούν την προετοιμασία για το καινούργιο...!! κι εγραψα οτι: Η Ελλάδα θα ζήσει τον γολγοθά της από την ημέρα του Σταυρού (14 Σεπτεμβρίου) και μέχρι τις 22 Μαΐου του 2017 όπου θα περάσει δύσκολες ώρες πολιτικά, οικονομικά και ανθρωπιστικά. Λυπάμαι πολύ που η χώρα μου αποτελεί «πειραματόζωο»  και δυστυχώς τα αποτελέσματα του πειράματος θα τα ζήσουν ως νέο πλαίσιο παγκοσμιοποίησης και αλλά κράτη ακόμη  πιο έντονα… 
  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ήρθε με τις Τετάρτες της οργής... που έχουν μετατραπε'ι το τελευταίο διάστημα οι Τετάρτες για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα ειρηνοδικεία της επικράτειας όπου προγραμματίζονται δεκάδες πλειστηριασμοί ακινήτων ακόμα και για 500 ευρώ. Δείτε ΕΔΩ
 • Oct 07, 11:20

  Επιβεβαίωση για την θρησκευτική σύναξη: Η Πανθρησκεία προ των πυλών...

    
  Την 01/09/2016 με ώρα ανάρτησης 03:12 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ - ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ… και στην 17η σειρά αναφέρω: Θα γίνουν ανακοινώσεις από θρησκευτικούς ηγέτες σαν να μιλούσε ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης… «συμφωνήσαμε ότι…  αρχή είναι ήμισυ παντός». Δυστυχώς άλλο είναι συμφωνημένο… «Πλέον ήμισυ παντός» που έχει άλλη έννοια.
  Η επιβεβαίωση ήρθε με την ΝΕΑ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ για την διαμόρφωση μιας παγκόσμιας θρησκευτικής συνειδήσεως, της λεγόμενης Πανθρησκείας. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ
 • Oct 06, 20:39

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για τον νέο πολιτικό φορέα

    
  Στις 28 Μαρτίου του 2016 φιλοξενήθηκα στο ΜEGA και είχα ανακοινώσει την δημιουργία πολιτικού φορέα. Η επιβεβαίωση ήρθε στις 7 Οκτώβριου με την  «Ελληνική Λύση» τον νέο πολιτικό φορέας που ιδρύει ο Κυριάκος Βελόπουλος. Διαβάστε την επιβεβαίωση ΕΔΩ
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ
 • Oct 06, 20:21

  Επιβεβαίωση για την οικονομική της πολιτική της Γερμανίας - Deutsche Bank

    
  Στις 24 Ιουνίου 2016 μίλησα με την πρόβλεψη μου με τίτλο Ήδη αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε .... Ιούλιος - Αύγουστος  2016 και ανάρτησα τον 28ο Χρησμό μου όπου αναφέρω ξεκάθαρα ότι τον Αύγουστο του 2016 θα έχουμε τεράστιες κερδοσκοπικές κινήσεις εις βάρος ευρωπαϊκών κρατών (κοιτάξτε προς Ιταλία και Γερμανία) καθώς όγκος χρημάτων «μετακομίζουν» σε άλλες τσέπες… Για τις πολιτικές εξελίξεις τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο 2016 στην Ελλάδα έχω αναφερθεί με πρόβλεψη στις 29 Ιουνίου όπου προειδοποιώ για το τι θα συμβεί.. και συμπληρώνω ότι κτυπάει καμπανάκι για την Γερμανία και την οικονομική της πολιτική… 
  Η επιβεβαίωση ήρθε με την ανακοίνωση της γερμανικής τράπεζας για 3.000 απολύσεις στη Γερμανία, ενώ οι τελευταίες αυτές περικοπές οδηγούν το σύνολο στις 4.000. Οι περικοπές θα αγγίξουν τις 9.000 παγκοσμίως ΕΔΩ   Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΝΤ η Γερμανία πρέπει επειγόντως να εξετάσει την εξυγίανση των τραπεζών της, είτε μίας εκκαθάρισης, είτε μέσω ενός συνδυασμένου σχεδίου ΕΔΩ
 • Oct 05, 22:12

  Προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν: «ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ»

    
  Στις 29/09/2016 με ώρα ανάρτησης 23:31 έγραψα για Τα τωρινά γεγονότα στην Ελλάδα... οι βάσεις των αλλαγών που θα συμβούν από το 2017. Στο 1ο μέρος των προβλέψεων στην 5η σειρά αναφέρω:Οι διεκδικήσεις της Τουρκίας έναντι της Ελλάδος αρχίζουν να γίνονται ακόμη πιο πιεστικές… "Σκυλί που γαβίζει μην το φοβάστε". 
  Η επιβεβαιώση ήρθε με το θέμα της αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάνης που έθεσε ευθέως ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας για... Ήττα της Τουρκίας η Συνθήκη της Λωζάνης. Διβάστε ΕΔΩ
 • Updated: Oct 05, 23:02

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Διαμαρτυρίες και απεργίες φέρνουν αστυνομική βία και το αίμα… - «Εξέγερση» και αυτοδικίες σε πλειστηριασμούς

    
  Στις 29/09/2016 με ώρα ανάρτησης 23:31 έγραψα για Τα τωρινά γεγονότα στην Ελλάδα... οι βάσεις των αλλαγών που θα συμβούν από το 2017. Έχοντας αναφερθεί για τα γεγονότα που θα ζήσουμε τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2016 έγραψα οτι Για την Ελλάδα οι επόμενοι μήνες… 2016 - 2017 Αυτό που διασθάνομαι για την Ελλάδα δεν με πτοεί καθόλου παρότι ειναι γεγονός ότι ακολουθεί ένα δύσκολο διάστημα τυραννικής διακυβέρνησης, μεγάλων εντάσεων και πιέσεων στο λαό, απίστευτων ψεμάτων εις βάρος του λαού, μεγάλης λοιδορίας πολιτικών και θρησκευτικών προσώπων, ενω  οικονομικοπολιτικά σκάνδαλα θα φέρουν τα πάνω κάτω…
  Στο 1ο μέρος των προβλέψεων στην 4η σειρά αναφέρω:Διαμαρτυρίες και απεργίες φέρνουν στις οθόνες μας την αστυνομική βία και το αίμα… 
  Η επιβεβαίωση για την ένταση μεταξύ συνταξιούχων και ΜΑΤ - «Έπεσαν» δακρυγόνα ΕΔΩ

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: «Εξέγερση» και αυτοδικίες σε πλειστηριασμούς κατοικιών σε Λαύριο, Νέα Ιωνία, Ιλιον και Νίκαια
 • Oct 05, 12:18

  Σάλος από τις αποκαλύψεις του Αλβανού υπουργού Εξωτερικών για την επίλυση του ζητήματος των Τσάμηδων

    
  Στις 29/09/2016 με ώρα ανάρτησης 23:31 έγραψα για Τα τωρινά γεγονότα στην Ελλάδα... οι βάσεις των αλλαγών που θα συμβούν από το 2017 Έχοντας αναφερθεί για τα γεγονότα που θα ζήσουμε τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2016  με τις προβλέψεις  στις 24/06/2016 με ώρα ανάρτησης 15:26 και με τίτλο « ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ τον λαό... ζορίζουν και τους πολιτικούς;» αλλά και στις 29/06/2016  με ώρα ανάρτησης 01:43 με τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… από ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2016», ακολουθεί ένα καυτό τρίμηνο πολιτικών και οικονομικών αναταράξεων, προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο στο πρώτο πεντάμηνο του νέου έτους δηλαδή μέχρι και τις 22 Μαΐου 2017.   Για την Ελλάδα οι επόμενοι μήνες… 2016 - 2017 Αυτό που διασθάνομαι για την Ελλάδα δεν με πτοεί καθόλου παρότι ειναι γεγονός ότι ακολουθεί ένα δύσκολο διάστημα τυραννικής διακυβέρνησης, μεγάλων εντάσεων και πιέσεων στο λαό, απίστευτων ψεμάτων εις βάρος του λαού, μεγάλης λοιδορίας πολιτικών και θρησκευτικών προσώπων, ενω  οικονομικοπολιτικά σκάνδαλα θα φέρουν τα πάνω κάτω…
  Στο 1ο μέρος των προβλέψεων στην 6η σειρά αναφέρω:Οι γείτονές μας στα Βαλκάνια υποκινούνται... και βγάζουν το δηλητήριο τους απέναντι στην χώρα μας. Η σοφή διαχείρηση απο τους πολιτικούς προς το παρών σβήνει την φωτιά... διαβάστε την επιβεβαίωση της πρόβλεψης για τις αποκαλύψεις του Αλβανού υπουργού Εξωτερικών για την επίλυση του ζητήματος των Τσάμηδων που τέθηκε και τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας Ντιτμίρ Μπουσάτι  που φαίνεται πως επισημοποιείται το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στα εκκρεμή και υπό συζήτηση θέματα μεταξύ της Αθήνας και των Τιράνων: Το υποτιθέμενο θέμα της Τσαμουριάς. ΕΔΩ
 • Sep 27, 11:33

  ΕΠΙΒΕΒΑΘΩΣΗ - Οι Οικολόγοι Πράσινοι ψηφίζουν «όχι» στο άρθρο για την ιδιωτικοποίηση του νερού

    
  Στις 09/01/2016  με ώρα ανάρτησης 3:12 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ - ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ... γράφοντας οτι:  Έχοντας αναφερθεί κατά κόρον για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2016, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολος θα είναι σχεδόν σε όλα τα επίπεδα στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
  Στην 6η σειρά αναφέρω: Οι εκβιαστές – δανειστές απαιτούν και θα πάρουν αυτό που ζητούν… Η οργή του λαού «κοιμάται», αλλά δείτε πόσα πολιτικά πρόσωπα θα αρχίσουν να εγκαταλείπουν… έτσι θα ξεκινήσει η κατάρρευση των «βολευτών»!!!
  Διαβάστε την επιβεβαίωση για την διαφωνία των Οικολόγων Πράσινων (που συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ) οτι ψηφίζουν «όχι» στο άρθρο για την ιδιωτικοποίηση του νερού ΕΔΩ 
 • Sep 27, 11:08

  ΕΠΙΒΒΑΙΩΣΗ - Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα το μυστήριο για την ανάπτυξη εξωγήινης ζωής στην Ευρώπη

    
  Στις 01/09/2016 με ώρα ανάρτησης 03:12 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ - ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ… γράφοντας οτι: Έχοντας αναφερθεί κατά κόρον για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2016, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολος θα είναι σχεδόν σε όλα τα επίπεδα στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης αναφερόμενος στους σεισμούς, στα τρομοκρατικά χτυπήματα, τις πολιτικές εξελίξεις και τα θέματα της θρησκείας, που ήδη συνέβησαν… ήταν τα «σημάδια» – μηνύματα για αυτά που ακολουθούν!! 
  Στην 11η σειρά αναφέρω: Από τον Σεπτέμβριο του 2016 και μετά οι τεχνολογικές και αστρονομικές ανακαλύψεις θα είναι καταιγιστικές και σε μερικές περιπτώσεις θα είναι σοκαριστικές. Κάποιες γίνονται για το καλό της ανθρωπότητας.
  Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΑSA ΕΔΩ
 • Sep 25, 20:48

  ΝΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ - «Πόλεμος» Κομισιόν - κυβέρνησης για τα «κόκκινα δάνεια»

    
  Στις 06/06/2016 με ώρα ανάρτησης 01:33 έγραψα την πρόβλεψη Το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»… πάει κι αυτό «άπατο». και ανάφερα οτι... έρχεται νέο προαπαιτούμενο που θα προκαλέσει σάλο και φέρνει νέες επιπρόσθετες εντολές των δανειστών όπου θα έχουν την μορφή πρόστιμου… κάτι σαν επιβολή ποινής για συμμόρφωση. Η «κυβέρνηση Τσίπρα» θα γίνει ακόμη πιο τυραννική και θα υποστεί εν τέλει την ταπείνωση της… πολύ σύντομα….
  ΕΠΙΣΗΣ την 01/09/2016 με ώρα ανάρτησης 03:12 με την πρόβλεψη με τίτλο Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ - ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ… έγραψα οτι: Οι εκβιαστές – δανειστές απαιτούν και θα πάρουν αυτό που ζητούν… Η οργή του λαού «κοιμάται», αλλά δείτε πόσα πολιτικά πρόσωπα θα αρχίσουν να εγκαταλείπουν… έτσι θα ξεκινήσει η κατάρρευση των «βολευτών»!!! 
  Διαβάστε την επιβεβα'ιωση των παραπάνω προβλέψεων για τον «Πόλεμο» Κομισιόν - κυβέρνησης για τα «κόκκινα δάνεια» καθώς η πρωτοβουλία ήταν της κυβέρνησης και η πώληση κόκκινων δανείων σε funds χωρίς δυνατότητα εξαγοράς ΕΔΩ
 • Updated: Sep 23, 10:25

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ... Ο εκπρόσωπος της NASA, Trish Chamberson, παραδέχτηκε ανοιχτά την ύπαρξη των εξωγήινων

    
  ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ... Στις 28 Μαρτίου στο MEGA εξήγησα το πως ...

  Ο εκπρόσωπος της NASA, Trish Chamberson, παραδέχτηκε ανοιχτά την ύπαρξη των εξωγήινων πολιτισμών και, επιπλέον, σημείωσε ότι η Εθνική Υπηρεσία βρίσκεται σε επαφή με τις τέσσερις φυλές των εξωγήινων. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ και ΕΔΩ
 • Sep 19, 10:43

  Έρχεται η ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων την οποία θα φέρουν όλα τα ρούχα

    
  Στις 13/08/2016  με ώρα ανάρτησης 00:02 έγραψα στη ΣΥΝΟΨΗ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ... στη 11η σειρά: Από τον Σεπτέμβριο του 2016 και μετά οι τεχνολογικές και αστρονομικές ανακαλύψεις θα είναι καταιγιστικές και σε μερικές περιπτώσεις θα είναι σοκαριστικές. Κάποιες γίνονται για το καλό της ανθρωπότητας. Διαβάστε για τις νέες τεχνολογικες ανακαλύψεις καθώς και για την ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων την οποία θα φέρουν όλα τα ρούχα ΕΔΩ
 • Updated: Sep 19, 10:19

  Καταστροφές σε Πάτρα και Πύργο από την κακοκαιρία - Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» τη Ζάκυνθο

    
  Στις 13/08/2016 με ώρα ανάρτησης 00:02 έγραψα στη ΣΥΝΟΨΗ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ... στην 8η σειρά: Κατακλυσμός από νερό… φέρνει καταστροφές σε Ελλάδα και Ιταλία.
  Διαβάστε για τις καταστροφές σε Πάτρα και Πύργο από την κακοκαιρία ΕΔΩ και για τον ανεμοστρόβιλο που σάρωσε την Ζάκυνθο ΕΔΩ 
 • Sep 19, 09:55

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ οι έχοντες μαύρο ένδυμα θα ζήσουν έντονες στιγμές και ένα «πένθος» απλώνεται…

    
  Στις 02/08/2016 με ώρα ανάρτησης 20:30 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ... ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ; και έγραψα…  ίσως ακουστεί παράξενο αλλά οι έχοντες μαύρο ένδυμα θα ζήσουν έντονες στιγμές και ένα «πένθος» απλώνεται… 
  Η επιβεβαιώση ήρθε καθώς στο πένθος η Εκκλησία της Κρήτης καθώς εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Ευγένιος, διαβάστε ΕΔΩ
 • Updated: Sep 15, 13:20

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για Κέρδη από το υπέδαφος της Ελλάδος...

    
  Στις 14/02/2016 με ώρα ανάρτησης 01:52  Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ… ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ…. έγραψα το εξής: Όπως έχω αναφέρει κατά επανάληψη οι οικονομικοί «ταραγμοί» στις αγορές του κόσμου θα είναι αρκετά έντονες και θα αρχίσει ένα ντόμινο για πολλά κράτη, αλλά δεν θα επηρεάσει σχεδόν καθόλου την χώρα μας. Έχοντας περάσει ως κράτος την "θηλιά" που μας έσφιγκε μια 5ετία τώρα .. θα μας ειναι πολύ πιο εύκολο αυτό που θα συμβεί οταν στις άλλες οικονομίες των άλλων κρατών αρχίζουν τα πράγματα να δυσκολεύουν. Η Ελλάδα αρχίζει από τα μέσα του καλοκαιριού του 2016 να ανεβαίνει και θα πάρει από το 2017 την θέση που τις αξίζει, παρόλο που θα τις βάζουν συνεχώς «τρικλοποδιές». Είναι «θέλημα» να δοθεί αυτή η ευκαιρία μέχρι και το 2018 ώστε οι Έλληνες να συνέλθουν από τα αλλεπάλληλα «χαστούκια» που τους έδωσαν. Το θέμα όμως είναι ότι ο ορυκτός πλούτος της χώρας μας θα αρχίσει να φέρνει έσοδα μεν… αλλά το «χρυσό μήλο» πολλοί θέλουν να το δαγκώσουν… και γι αυτό θα έχουμε εξελίξεις!! Να έχετε υπόψιν σας τα παράλια μας...
  ΙΔΟΥ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ με το ρεπορτάζ να αναφέρει οτι η Αθήνα πρότεινε στην Ρωσία  μέσω του κρατικού ενεργειακού γίγαντα της Gazprom για την εκμετάλλευση του κοιτάσματος λιγνίτη στην Βέβη κοντά στην Φλώρινα. Μαζί με το κοίτασμα η Αθήνα προσφέρει και τον, 330 μεγαβάτ, λειτουργίας με λεγνίτη, ηλεκτροπαραγωγικό σταθμού της Φλώρινας, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ. Πρόκειται για μια μεγάλη περιοχή κοντά στην πόλη της Βέβης στην περιοχή της Φλώρινας (στα σύνορα με την πΓΔΜ). Οι πρόσθετες ποσότητες λιγνίτη που θα εξορυχθούν θα διοχετευθούν στον σταθμό παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος  «Φλώρινα».
   α αποθέματα της περιοχής εκτιμούνται  περίπου σε 140 εκατομμύρια τόνους άνθρακα. Το σχέδιο προτάθηκε από την ελληνική πλευρά για να λυθεί μια διαμάχη που έχει τις ρίζες της στο μακρινό 1987 όταν υπήρχε η Σοβιετική Ένωση και την πρώτη συμφωνία φυσικού αερίου με την τότε «κόκκινη» υπερδύναμη.
  Διαβάστε την επιβεβαίωση ΕΔΩ & ΕΔΩ
 • Sep 14, 12:55

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για την ίδρυση κίνησης υπεράσπισης της Δικαιοσύνης ως πυλώνα της Δημοκρατίας

    
  Στις 06/06/2016 με ώρα ανάρτησης 01:33 έγραψα την πρόβλεψη Το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»… πάει κι αυτό «άπατο». και ανάφερα οτι... έρχεται νεο προαπαιτούμενο που θα προκαλέσει σάλο και φέρνει νέες επιπρόσθετες εντολές των δανειστών όπου θα έχουν την μορφή πρόστιμου… κάτι σαν επιβολή ποινής για συμμόρφωση. Η «κυβέρνηση Τσίπρα» θα γίνει ακόμη πιο τυραννική και θα υποστεί εν τέλει την ταπείνωση της… πολύ σύντομα…. 
  Όπως έχω αναφέρει από τις 23 Οκτωβρίου του 2015 στην εμφάνιση μου στο MEGA ότι μετά το Πάσχα του 2016 θα έπρεπε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκλογών (δεν έπεσα έξω αφού όλοι άρχισαν να μιλούν για εκλογές τις οποίες ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ. ενώ αν θυμάστε έγινε και το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών…), οι οποίες τελικά δεν αργούν παρόλη την "παρέμβαση" για καθυστέρηση από ξένα κέντρα αποφάσεων... Τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο του 2016 έχω αναφέρει ότι έρχεται ο φορέας που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην πολιτική σκηνή της χώρας αφού ο σκοπός δεν είναι τελικά ΠΟΙΟΣ θα κυβερνήσει αλλά ΠΩΣ θα κυβερνήσει…
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΑ

  Η ίδρυση νομικού-πολιτικού φορέα.... 
  Στις 15 Σεπτεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα της Δημοκρατίας, και έχει μια σημασία αυτό, θα κάνουμε μια κίνηση υπεράσπισης της Δικαιοσύνης ως πυλώνα της Δημοκρατίας. Με πρωτοβουλία της Πλεύσης Ελευθερίας θα ιδρυθεί για πρώτη φορά ένας νομικός φορέας συνδεδεμένος με την Πλεύση Ελευθερίας με αυτόνομη δράση, που θα διεκδικήσει όλα εκείνα τα οποία καταστρατηγούνται και παραβιάζονται από τις Κυβερνήσεις. Θα διεκδικήσει Δικαιοσύνη, ως κυρίαρχη άσκηση της λαϊκής εξουσίας. Θα διεκδικήσει, δηλαδή, όλα αυτά που δεν κάνει η Κυβέρνηση, όλα αυτά που δεν κάνει η Βουλή, όλα αυτά που πολλές φορές παραλείπει να κάνει και η Δικαιοσύνη ή παρατείνει τη διεξαγωγή τους. Θα τα διεκδικήσουμε στο όνομα ακριβώς της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Θα είναι ένας νομικός φορέας αποτελούμενος από νομικούς και επιστήμονες, που δεν κάνει απλώς νομικά πράγματα, κάνει μια κορυφαία πολιτική πράξη: Υπερασπίζεται αυτά που όλοι οφείλουμε να υπερασπισθούμε. Αυτός ο φορέας θα αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες, που μπορούν και πρέπει να αναληφθούν στις υποθέσεις στις οποίες αναφέρθηκα, γιατί όποιος λέει ότι δεν μπορεί τίποτε να γίνει λέει ψέματα και θα του δώσουμε την ευκαιρία να εκτεθεί ανεπανόρθωτα και ενώπιον της Δικαιοσύνης και ενώπιον της κοινωνίας.
  Διαβάστε την επιβεβαίωση ΕΔΩ
 • Updated: Sep 17, 20:10

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι ο τρόπος των πληρωμών μεταλλάσσεται…

    
  Την 01/09/2016 με ώρα ανάρτησης 03:12 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ - ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ… 
  Στην 9η σειρά αναφέρω...Το χρήμα αλλάζει όπως έχω πει κατά επανάληψη από το 2015 μορφή και ο τρόπος των πληρωμών μεταλλάσεται… η επιβεβαίωση μέσα απο τα προαπαιτούμενα των δανειστών που ψηφίστηκε στις 14 Σεπτεμβρίου για το τέλος των μετρητών, την γενικευμένη χρήση πλαστικού χρήματος αλλά και το αφορολόγητο μόνο με κάρτα απο το το 2017... ΕΔΩ και το νεο νομοσχεδιο του ΥΠΟΙΚ ΕΔΩ
 • Updated: Sep 17, 20:17

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ... για το ανάποδο "6" και το μεγαλύτερο ψέμα !!

    
  Την 01/09/2016 με ώρα ανάρτησης 03:12 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ - ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ… γράφοντας ότι... Έχοντας αναφερθεί κατά κόρον για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2016, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολος θα είναι σχεδόν σε όλα τα επίπεδα στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης αναφερόμενος στους σεισμούς, στα τρομοκρατικά χτυπήματα, τις πολιτικές εξελίξεις και τα θέματα της θρησκείας, που ήδη συνέβησαν… ήταν τα «σημάδια» – μηνύματα για αυτά που ακολουθούν!! 
  Στην 3η σειρά αναφέρω... Το μεγαλύτερο "πολιτικό ψέμα" θα ολοκληρωθεί από το στόμα του τωρινού πρωθυπουργού, σε δημόσια ομιλία του έχοντας πίσω του ένα ανάποδο «6».
  Το βλέπετε κάπου;;;
  Όσο για το ψέμα... διαβάστε ΕΔΩ τι αναφέρει το CNBC: Νέο παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών από τον Τσιπρα οτι δανειστές απέτυχαν με την Ελλάδα και για την Επιστολή τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης προς Τσίπρα: «Γιατί λέτε ΨΕΜΑΤΑ στον Ελληνικό λαό;»  ΕΔΩ
  και την νέα επιβεβαιώση με καθυστέρηση λίγων ημερών...για την εξαγγελία του πρωθυπουργού για τον ακατάσχετο τραπεζικό λογαριασμό ΕΔΩ
   
 • Sep 10, 08:28

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Οι συνδικαλιστές διαμαρτύρονται και οι εκβιαστές – δανειστές απαιτούν

    
  Την 01/09/2016 με ώρα ανάρτησης 03:12 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ - ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ… γράφοντας ότι... Έχοντας αναφερθεί κατά κόρον για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2016, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολος θα είναι σχεδόν σε όλα τα επίπεδα στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης αναφερόμενος στους σεισμούς, στα τρομοκρατικά χτυπήματα, τις πολιτικές εξελίξεις και τα θέματα της θρησκείας, που ήδη συνέβησαν… ήταν τα «σημάδια» – μηνύματα για αυτά που ακολουθούν!! 
  Στην 5η σειρά αναφέρω... Οι συνδικαλιστικές συνελεύσεις θα φέρουν πιο γρήγορα την πολιτική «αναστάτωση». 
  Διαβάστε για την μεγάλη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που πραγματοποίησαν εργαζόμενοι στα Σώματα Ασφαλείας, με αφορμή τα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ ΕΔΩ και για το καραβάνι της υγείας ΕΔΩ

  Στην 6η σειρά αναφέρω... Οι εκβιαστές – δανειστές απαιτούν και θα πάρουν αυτό που ζητούν… Η οργή του λαού «κοιμάται», αλλά δείτε πόσα πολιτικά πρόσωπα θα αρχίσουν να εγκαταλείπουν… έτσι θα ξεκινήσει η κατάρρευση των «βολευτών»!!!  
  Διαβάστε την ανακοίνωση  του Eurogroup: Τρέξτε τα προαπαιτούμενα, καμία συζήτηση για πλεονάσματα - Χάθηκε χρόνος ΕΔΩ
 • Updated: Sep 08, 09:47

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του 32ου Χρησμού για τις φυσικές καταστροφές και τις κατασχέσεις

    
  Στις 22/08/2016 με ώρα ανάρτησης 19:56  έγραψα τον 32ο Χρησμό ο οποίος περιέγραφε γεγονότα που θα ζήσουμε πολύ σύντομα….
  Πέφτει από κει ψηλά, κυλά σαν πέτρα στα νερά, 
  λάσπες καλύπτουν όλο το βιος, φωνάζει δυνατά ο βοσκός… 
  (σημάδι φυσικής καταστροφής… )
  Διαβάστε για την ανυπολόγιστη καταστροφή απο την κακοκαιρία στην Στούπα Μεσσηνίας στις 6/9/2016 ΕΔΩ
  Είναι σαν να ανοίγουν οι ουρανοί, ξεπλένονται από την οργή, 
  όσοι λόγο δεν κράτησαν σωστό, θα βρουν μπροστά τους το θεό… 
  (Υλικές καταστροφές... με απώελειες - ξαφνικό πένθος)
  Τρείς οι νεκροί απο την κακοκαιρία - διαβάστε ΕΔΩ & ΕΔΩ
  Είναι σημάδι δύναμης θεού, η κτίση του ανήκει προ καιρού, 
  η σιωπή σου είναι η αμοιβή, και τα δεσμά ανήκουν στην ψυχή… 
  (Δυστυχώς η σιωπή σου για τις κατασχέσεις είναι συναίνεση σε αυτό που συντελείτε και πολιτικά εις βάρος συνανθρώπων σου… )
  Διαβάστε για το μπαράζ κατασχέσεων ακόμη και σε μικροοφειλέτες ΕΔΩ
 • Sep 03, 16:57

  Επιβεβαίωση - ΕΙΣΒΟΛΗ: Δεύτερο τουρκικό μέτωπο στη Συρία!

    
  Την 01/09/2016 με ώρα ανάρτησης 03:12 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ - ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ… γράφοντας ότι...
  Έχοντας αναφερθεί κατά κόρον για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2016, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολος θα είναι σχεδόν σε όλα τα επίπεδα στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης αναφερόμενος στους σεισμούς, στα τρομοκρατικά χτυπήματα, τις πολιτικές εξελίξεις και τα θέματα της θρησκείας, που ήδη συνέβησαν… ήταν τα «σημάδια» – μηνύματα για αυτά που ακολουθούν!! 
  Στην 8η σειρά αναφέρω... Όταν ακούσετε την είδηση πολεμικής σύρραξης στους γειτόνους μας… να θυμάστε ότι οι Έλληνες έχουμε προστασία για λίγο ακόμη... 
  Μετά την εισβολή των τουρκικών αρμάτων και των ειδικών δυνάμεων στο έδαφος της Συρίας, στις 24/8, άλλα 20 τεθωρακισμένα εισέβαλαν σήμερα 3/9/2016 στη Συρία, ανοίγοντας δεύτερο μέτωπο, εναντίον του ISIS. Διαβάστε ΕΔΩ
 • Updated: Sep 05, 17:22

  Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ και το μάθημα των Θρησκευτικών!!

    
  Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ.... ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
  ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ....
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΣΤΟ MEGA 

  ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 2/9/2016 και την απάντηση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στις 5/9/2016 ΕΔΩ
 • Updated: Sep 02, 11:10

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ - Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο «κοστολόγησης» και αντιμετώπισης του νερού σαν εμπόρευμα

    
  Στις 07/05/2016 με ώρα ανάρτησης 14:01 έγραψα ξανά τις ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που έχω αναρτήσει από τον Σεπτέμβριο 2015… προ των πυλών!! αναφέροντας οτι μπαίνει στο στόχαστρο των πολυεθνικών το νερό… αρχίζει ο έλεγχος των πόρων από τον Οκτώβριο του 2016..
  Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης που μιλάει για την πρώτη διαβούλευση για την ανάκτηση του κόστους των υπηρεσιών στις διάφορες χρήσεις του ΕΔΩ , ενώ στα πλαίσια της περίφημης Ατζέντα 21 πλέον, όχι μόνο απαγορεύεται σε κάποιον να συλλέγει το νερό της βροχής, αλλά σφραγίζουν οριστικά κοινόχρηστες βρύσες σε όλη την Ελλάδα. Δείτε ΕΔΩ.
  Διαβάστε το δελτίο τύπου της Πανελλαδικής Συμμαχίας για το ΝΕΡΟ –  Δίκτυο Κινημάτων και Συλλογικοτήτων με θέμα την απόσυρσει του νομοσχεδίου «κοστολόγησης» και αντιμετώπισης του νερού σαν εμπόρευμα ΕΔΩ
 • Updated: Sep 02, 13:33

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για το σκάνδαλο της αλλοίωσης του ελλείμματος και του χρέους του 2009

    
  Στις 13/08/2016 με ώρα ανάρτησης 00:02 έγραψα την ΣΥΝΟΨΗ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ... ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ !! - ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ . 
  Στη σύνοψη ανάφερα
  1. Το σχέδιο για το οικονομικό Έλεγχο των κρατών είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί 22 Μαΐου 2019…
  2. Η Ελλάδα βιώνει πολιτική αναταραχή, εκλογές και αποκαλύψεις σκανδαλών πολικών προσώπων που γίνονται από τον Σεπτέμβριο του 2016. Το 2017 δεν είναι θα είναι μάλλον η τελική κυβέρνηση…
  3. Το «πουλημένο» παιχνίδι των ευρωπαίων δανειστών αποκαλύπτεται, αλλά οι δικαιολογίες πέφτουν βροχή.. συγκάλυψη..!!
  Διάβαστε το άρθρο της επιβεβαίωσης για το μεγάλο σκάνδαλο των mails της προδοσίας με ντοκουμέντα που έφερε στο φως η εφημερίδα Δημοκρατία ΕΔΩ ΕΔΩ
 • Updated: Aug 28, 09:34

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ

    
  Στις 04/01/2016 με ώρα ανάρτησης 23:34 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ - ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ...και στην 4η πρόβλεψη ανάφερα οτι Λόγια ακούγονται από Παπά, σηκώνει ψηλά τα χέρια, κι όταν αυτά θα κατεβούν όλοι μπαίνουμε σε νέα λημέρια…
  Διαβάστε την επιβεβαίωση με το τίτλο «ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ» ΕΔΩ και το κύριοο άρθρο του καθηγητή Κυριάκου Κυριαζόπουλου του Εκκλησιαστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. ότι η «Αγία και Μεγάλη ή Πανορθόδοξη Σύνοδος» στην Κρήτη ήταν Ψευδο-Σύνοδος... ΕΔΩ      
 • Aug 26, 23:37

  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ 21ου ΧΡΗΣΜΟΥ

    
  Στις 03/04/2016 με ώρα ανάρτησης  13:58 έγραψα τον 21ο χρησμό μου που αναφέρει τα εξής:
  Όλα τα σημάδια θα θωρείς, μα κάνεις ότι δεν βλέπεις, 
  και κει να ξέρεις θα σου ζητηθεί εσύ να επιλέξεις…   
  Σημάδι: (σενάρια εκλογών…)
  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ
  Έποικοι νέοι μπαίνουνε κρυφά από την μπουκαπόρτα, 
  μην κάνετε πως δεν τους βλέπετε, θα σας χτυπήσουν πόρτα…   
  Σημάδι: (αποκάλυψη σκανδάλου - ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - και ο σκοπός του Ισλάμ…)
  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ &  ΕΔΩ 
  Να ξέρετε πως η εύνοια χάνεται στην Ευρώπη, 
  και τα λεφτά που θα κυκλοφορούν με μιας θα γίνουν σκόνη…
  Σημάδι: (οικονομική ανατάραξη, αρχίζει το πρόβλημα…)
  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ
  Άνθρωποι ακόμη είναι ταγοί σε κέρατα διαβόλου, 
  σηκώνουν δυνατή φωνή, σκοτώνουν δια πυροβόλου… 
  Σημάδι: (τρομοκρατικό χτύπημα φέρνει πολεμική σύρραξη…)
  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩ
 • Updated: Aug 25, 08:01

  ΞΑΦΝΙΚΑ.... ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ νέο πλανήτη στο μέγεθος της Γης και ονομάστηκε Proxima b

    
  Έχω αναφέρει κατα επανάληψη οτι οι εξελίξεις σε οτι αφορά τον τομέα του διαστήματος και η ύπαρξη ζωής σε άλλον πλανήτη θα γίνει πολύ σύντομα. Πως εξηγείτε το γεγονός οτι μετά τις 22 Απριλίου του 2016 που μίλησα για το άνογμα της ενεργειακής πύλης, εκατοντάδες ανακοινώσεις έχουν γίνει με συνεχείς ανακαλύψεις στο διάστημα; .... περιμένετε και θα δείτε....
  Ο νέος πλανήτης που ανακαλύφθηκε ονομάστηκε Proxima b και βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το κοντινότερο στον Ήλιο μας άστρο. Ο Proxima b βρίσκεται σε μία εύκρατη ζώνη του πλανητικού μας συστήματος, που ενθαρρύνει την ύπαρξη νερού σε υγρή μορφή- ένα χαρακτηριστικό καθοριστικής σημασίας για την ύπαρξη ζωής. Η ανακάλυψη του νέου πλανήτη έχει δημιουργήσει την ελπίδα στους επιστήμονες ότι το περιβάλλον του μπορεί να είναι κατοικήσιμο και ότι θα κατορθώσουν να το εξερευνήσουν με ρομπότ μέσα στα επόμενα χρόνια. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
 • Updated: Aug 25, 08:59

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για τον ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ - Ισοπεδώθηκε χωριό

    
  Στις 30/06/2016 με ώρα ανάρτησης 03:04 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Τα γεγονότα που έρχονται ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ και αποτελούν την προετοιμασία για το καινούργιο...!!
  και ανάφερα....
  Έχοντας αναφέρει πολλές φορές ότι το «ευλογημένο» χάρισμα που έχω μου δίνει την δυνατότητα να προειδοποιήσω τους ανθρώπους, έτσι ώστε να είμαι ήσυχος καταρχήν  με την συνείδηση μου, ότι σας ενημέρωσα και κατά δεύτερον ότι η σιωπή μου σε αυτή την περίπτωση θα ήταν το λιγότερο εγκληματική…   Έτσι λοιπόν τολμώ να σας αναφέρω τις προβλέψεις μου που στόχο έχουν τον προβληματισμό σας και όχι τον πανικό,  ότι έρχονται δύσκολα χρόνια για τα όποια πρέπει να προετοιμαστείτε όσο γίνετε ήρεμα αλλά έγκαιρα… 
  Οι παρακάτω προβλέψεις μου αφορούν γεγονότα που πιστεύω ότι θα συμβούν και αποτελούν σημάδια μιας εξελικτικής πορείας του ανθρώπινου γένους  που θα κρατήσει πάνω από 10 χρόνια αρχής γινομένης από το τις 22 Απριλίου του 2016 που άνοιξε η ενεργειακή πύλη για την οποία έχω αναφερθεί κατά κόρον, καθώς και στις επαναλαμβανόμενες τηλεοπτικές μου εμφανίσεις. 
  και συνέχισα αναφέροντας....
  Η Ιταλία θα βιώσει πολύ δυνατή οδύνη που θα προέρθει από μεγάλο καταστροφικό σεισμό ο όποιος θα σαρώσει τις παρούσες δομές και παράλληλα η θα ενεργοποιήσει ηφαιστειακή έκρηξη, η θα μονιμοποίηση την δράση ηφαιστείου που «κοιμόταν»… 


  Διαβάστε την τραγική επιβεβαίωση για τον σεισμο που έγινε στην κεντρική Ιταλία, κοντά στην πόλη Νόρτσια, στην περιοχή της Ούμπρια, με τις μεγαλύτερες καταστροφές να έχουν αναφερθεί στις περιοχές Ακούμολι, Αματρίτσε, Πόστα και Αρκουάτα ντελ Τρόντο, με πάνω απο 250 νεκρούς ΕΔΩ
 • Updated: Aug 24, 10:16

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ - Βάζουν θέμα για την ανάκτηση κόστους των υπηρεσιών ύδατος στις διάφορες χρήσεις του

    
  Στις 07/05/2016 με ώρα ανάρτησης 14:01 έγραψα ξανά τις ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που έχω αναρτήσει από τον Σεπτέμβριο 2015… προ των πυλών!! αναφέροντας οτι μπαίνει στο στόχαστρο των πολυεθνικών το νερό… αρχίζει ο έλεγχος των πόρων από τον Οκτώβριο του 2016.. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης που μιλάει για την πρώτη διαβούλευση για την ανάκτηση του κόστους των υπηρεσιών στις διάφορες χρήσεις του ΕΔΩ  & ΕΔΩ , ενώ στα πλαίσια της περίφημης Ατζέντα 21 πλέον, όχι μόνο απαγορεύεται σε κάποιον να συλλέγει το νερό της βροχής, αλλά σφραγίζουν οριστικά κοινόχρηστες βρύσες σε όλη την Ελλάδα. Δείτε ΕΔΩ 
 • Aug 23, 12:32

  3η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ - Οι Κινέζοι ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ για τις εξωγήινες βάσεις στη Σελήνη

    
  Φαίνεται ότι οι Κινέζοι έχουν επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν εξωγήινοι και κατά πάσα πιθανότητα έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ... Στις 28 Μαρτίου στο MEGA εξήγησα το πως ...

   Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης ΕΔΩ  η δειίτε το video
 • Updated: Aug 12, 12:25

  Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΙΗΣΗ... Στο χειρότερο σημείο της τριετίας το κλίμα στην παγκόσμια οικονομία

    
  Στις 24 Ιουνίου 2016 μίλησα με την πρόβλεψη μου με τίτλο Ήδη αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε .... Ιούλιος - Αύγουστος  2016 και ανάρτησα τον 28ο Χρησμό μου όπου αναφέρω ξεκάθαρα ότι τον Αύγουστο του 2016 θα έχουμε τεράστιες κερδοσκοπικές κινήσεις εις βάρος ευρωπαϊκών κρατών (κοιτάξτε προς Ιταλία και Γερμανία) καθώς όγκος χρημάτων «μετακομίζουν» σε άλλες τσέπες… Διαβάστε τα άρθρα επιβεβαίωσης ΕΔΩ ΕΔΩ & ΕΔΩ
 • Aug 06, 13:57

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ για την αποκάλυψη υπ. Άμυνας της Βρετανίας για την ύπαρξη εξωγήινων στη Γη !

    
  ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ... Στις 28 Μαρτίου στο MEGA εξήγησα το πως... 


  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ από την Βρετανία με την αποκάλυψη του Project Condign, της επιχείρησης του βρετανικού υπουργείου Άμυνας, της οποίας έγγραφα που έρχονται τώρα στην δημοσιότητα επιβεβαιώνουν την ύπαρξη εξωγήινων οντοτήτων στην Γη! 
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ και δείτε την πλήρη σύνοψη των εγγράφων ΕΔΩ (περιμένετε για την πλήρη φόρτωση των εγγράφων), η αν επιθυμείτε τα έγγραφα αναλυτικά ΕΔΩ
 • Updated: Aug 05, 11:46

  Επιβεβαίωση για το έγκλημα στο Κορωπί, με μία 35χρονη γυναίκα νεκρή και μεγάλα θύματα τέσσερα ανήλικα παιδιά.

    
  Στις 08/05/2016 με ώρα ανάρτησης 00:53 έγραψα τον 24ο χρησμό μου με τίτλο: Ο 24ος χρησμός μου φέρνει την είδηση ενός ερωτικού δράματος η την αποκάλυψη ενός φονικού. 
  Ο 24ος χρησμός 
  Τo πάθος σαν παραμύθι έζησαν, έτσι ήθελε το κάρμα, 
   τον έρωτα τους σφράγισαν με ένα μεγάλο δράμα… 
   Ακούστηκαν δυνατά οι φωνές και τα μάτια παιδιών το είδαν, 
   μα κόπηκε αμέσως η λαλιά και σε κανέναν δεν το είπαν.. 
  Το αδιανόητο έγκλημα στο κορωπί είναι δυστυχως γεγονός με την Νικολέττα Π. να περιγράφει τι προηγήθηκε του στυγερού εγκλήματος, που έχει οδηγήσει σε μια αδιανόητη τραγωδία, με μία 35χρονη γυναίκα νεκρή και μεγάλα θύματα τέσσερα ανήλικα παιδιά. Διαβάστε τα άρθρα επιβεβαίωσης ΕΔΩ
 • Aug 03, 02:49

  Η επιβεβαίωση για το μίνι κραχ στις Ευρωπαϊκές τράπεζες

    
  Στις 24 Ιουνίου 2016 μίλησα με την πρόβλεψη μου με τίτλο Ήδη αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε .... Ιούλιος - Αύγουστος  2016 και ανάρτησα τον 28ο Χρησμό μου όπου αναφέρω ξεκάθαρα ότι τον Αύγουστο του 2016 θα έχουμε τεράστιες κερδοσκοπικές κινήσεις εις βάρος ευρωπαϊκών κρατών (κοιτάξτε προς Ιταλία, Βρετανία και Γερμανία) καθώς όγκος χρημάτων «μετακομίζουν» σε άλλες τσέπες… Διαβάστε τα άρθρα επιβεβαίωσης ΕΔΩ & ΕΔΩ
 • Jul 22, 23:52

  Η νομιμοποίηση της βλασφημίας του Χριστού και της Παναγίας

    
  Στην Ελλάδα του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας, στην Ελλάδα που η Παναγιά μας κράτησε όρθιους απέναντι στους εχθρούς, οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. δίνουν το δικαίωμα στον καθένα να βρίζει τα Θεία δημοσίως, χωρίς τιμωρία και χωρίς κανένα φραγμό!

  Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης ΕΔΩ
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ MEGA ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 
 • Jul 18, 10:44

  Επιβεβαίωση της απόπειρας δολοφονίας του Ερντογάν

    
  Στις 29 Ιουνίου 2016 με ώρα ανάρτησης 1:43 τα ξημερώματα έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ... από ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2016  αναφέροντας μεταξύ άλλων οτι ΕΝΩ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΕΡΕΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ ..... Μην σας φανεί παράξενο αν ακούσετε ότι πολιτικοί πιάστηκαν στα χέρια ... και μέσα σε όλο αυτό τον χαμό θα γίνει απόπειρα δολοφονίας πολιτικού ηγέτη κράτους ...
  Το πραξικόπημα στην Τουρκία και η απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν είναι γεγονός.. αφου στόχος των πραξικοπηματιών στην Τουρκία ήταν να δολοφονήσουν τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι τα πρώτα λεπτά του πραξικοπήματος κομάντο των στασιαστών επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο που παραθέριζε.
  Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ 
  Δείτε το video της προσπάθειας απόπειρας του Ερντογάν...
 • Jul 15, 10:34

  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ... Εξωγήινοι ζήτησαν να αποκαλυφθούν τα πάντα μέσα στο 2016 αλλιώς...

    
  ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ... 
  Στις 28 Μαρτίου στο MEGA εξήγησα το πως...

  Διαβάστε το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Veterans Today, όπου ο δρ. Τζέιμς Πρέστον ισχυρίζεται ότι οι εξωγήινοι της φυλής των Μεγάλων Γκρι υπέγραψαν συνθήκη με τη γήινη Μυστική Σκιώδη Κυβέρνηση, η οποία προβλέπει ότι η γήινη Μυστική Σκιώδης Κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην πλήρη αποκάλυψη στους ανθρώπους της Γης περί της ύπαρξης εξωγήινων.
  Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι οι εξωγήινοι ζήτησαν να αποκαλυφθούν τα πάντα μέσα στο 2016, αλλιώς οι ίδιοι θα φροντίσουν να εμφανιστούν μόνοι τους στους ανθρώπους, με τα σκάφη τους να πετούν στους ουρανούς και μηνύματα που θα εκπέμψουν μέσω των γήινων τηλεοπτικών σταθμών.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
 • Updated: Jul 12, 13:33

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για την ανακοίνωση Γερμανών ερευνητών ότι απέδειξαν ότι υπάρχει ζωή μετά θάνατον

    
  Στις 28 Μαρτίου 2016 στην τηλεοπτική μου εμφάνιση στο MEGA ανάφερα για την άνοδο θνησιμότητας παγκοσμίως και την μεταφορά όσων εγκαταλείπουν την γήινη διάσταση μεταφερόμενοι σε μια άλλη διάσταση. Επίσης θα σας θυμίσω την πρόβλεψη μου τον Δεκέμβριο του 2015 όπου αναφέρθηκα οτι θα γίνει επιστημονική ανακάλυψη που θα αφορά την μεταθανάτιο ζωή....
  Δείτε τι είχα αναφέρει στο MEGA 

  Όντως λοιπόν η επιβεβαίωση ήρθε με την εκπληκτική ανακοίνωση που έγινε στις 11 Ιουλίου 2016 από ομάδα ψυχολόγων και γιατρών στο Technische Universität του Βερολίνου. Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων υποστηρίζει ότι η ζωή μετά θάνατον υπάρχει σε κάποια μορφή και έχει αποδειχθεί μάλιστα από κλινικά πειράματα! Η ανακοίνωση ήρθε ως αποτέλεσμα μιας μελέτης που εξετάζε – υπό ιατρική επίβλεψη – τις επιθανάτιες εμπειρίες ασθενών που ήταν κλινικά νεκροί για περίπου 20 λεπτά πριν τους επαναφέρουν πίσω στη ζωή.
  Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης στα Ελληνικά ΕΔΩ και το αρχικό άρθρο στην Γερμανική έκδοση ΕΔΩ


 • Updated: Jul 25, 10:03

  Τα τρία σημάδια του 29ου χρησμού έγιναν.... !!!

    
  Στις 7 Ιουλίου με ώρα ανάρτησης 0:37 τα ξημερώματα έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τι δείχνουν τα τρία σημάδια του 29ου Χρησμού?   
  Ο 29ος Χρησμός μου...
  Φωτιά περικυκλώνει το χωριό, φωνάζουν οι ανθρώποι, 
  Φωτιά θα κάψει τα σπαρτά, καίγονται μισανθρώποι ... 
  (Διαβάστε την επιβεβαίωση για την μεγάλη φωτιά στη Χίο ΕΔΩ)
  Ηγέτη στήνουν στη σειρά, τον στέλνουν στη θυγατέρα, 
  κι εκείνη του φωνάζει δυνατά να πάει στην μητέρα ... 
  (Η παραίτηση του ηγέτη Φάρατζ, που έβγαλε την Βρετανία απο την Ε.Ε (θυγατέρα), γιατί δεχόνταν απειλές για την ζωή του, δείτε ΕΔΩ  ο οποίος είχε πει χαρακτηριστικά: «Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας για το δημοψήφισμα, έλεγα ότι θέλω τη χώρα μου πίσω (μητέρα). Αυτό που λέω σήμερα είναι ότι θέλω τη ζωή μου πίσω, η οποία ξεκινάει εδώ και τώρα». Δείτε ΕΔΩ)
  Τώρα το δείχνει ο δημιουργός, καφές είναι ο πλανήτης, 
  τα νέα θα φανούν χαρμόσυνα, είναι κοντά της Αφροδίτης ... 
  (Ο λόγος για τον πλανήτη ΔΙΑ... Το διαστημόπλοιο Juno της NASA ολοκλήρωσε ένα ταξίδι πέντε ετών, με προορισμό τον πλανήτη Δία, με έναν αποφασιστικό ελιγμό ώστε να μπει στην κατάλληλη τροχιά, που θα του επιτρέψει να εξερευνήσει το μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, αλλά και την επίδραση που ασκεί τη γη... διαβάστε ΕΔΩ  η δείτε τον (καφέ) πλανήτη ΕΔΩ)
  Αναμένουμε για το επόμενο σημάδι που αναφέρω στον χρησμό μου....
 • Updated: Jul 08, 20:12

  Επιβεβαίωση του 27ου Χρησμού. ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ...

    
  Στις 6 Ιουνίου με ώρα ανάρτησης 2:16 τα ξημερώματα έγραψα τον 27ο χρησμό μου που περιέγραφε γεγονότα που θα συμβούν μέσα στο καλοκαίρι του 2016...
  μεταξύ άλλων αναφέρω...
  Έλληνες είστε μωρέ σεις, φοβάστε τον άθεο σας, 
  πάρτε την δύναμη από σταυρό, φωνάξτε για τον θεό σας… 
  (Για ακόμη μια φορά οι αντιδράσεις είναι χαλαρές…) Επιβεβαίωση ΕΔΩ
  Τα κάλπικα τα όνειρα, το ξέρετε… κοιμίζουν τη σωρό σας, 
  μα σκέφτεστε μόνο εαυτό και όχι τον διπλανό σας… 
  (Δεν υπάρχει ομόνοια ο καθένας κοιτάζει το προσωπικό συμφέρον…) Δείτε ΕΔΩ
  Σας παίρνουν το άβατο, το νου, ακόμη και τον αέρα, 
  την είδηση δεν βλέπετε που το κακό έρχεται παρέα… 
  (Οι πρώτες κατασχέσεις… και η πρόκληση εις βάρος της Ελλάδας)
  Ανακοινώθηκε οτι βγαίνουν στο «σφυρί» 10.000 ακίνητα. Πλειστηριασμοί και κατασχέσεις για την είσπραξη 5 δισ. ευρώ πιέζουν κι αλλο τους Έλληνες. Διαβάστε την επιβεβαίωση ΕΔΩ και ΕΔΩ
 • Updated: Jul 05, 19:16

  Στο φως το σκάνδαλο... για το περίφημο Σχέδιο Β ή αλλιώς «Σχέδιο Χ», το οποίο ετοιμαζόταν από τον Μάρτιο του 2015

    
  Στις 24 Ιουνίου με ώρα ανάρτησης 15:27 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ τον λαό... ζορίζουν και τους πολιτικούς; ... και ανάφερα  οτι η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε…. Ιούλιος – Αύγουστος 2016.
  Στους πρώτους δύο στίχους του 28ου Χρησμού αναφέρω...
  Με ιδρώτα θα στέκεστε υπό σκιά, για σκάνδαλα θα ακούστε, 
  πολιτικοί και χρήματα  πολλά και οι ξένοι φωνάζουν υπακούστε… 
  (πολιτικά σκάνδαλα, οικονομικές επιβαρύνσεις στο λαό…)
  Δείτε την επιβεβαίωση για το σκάνδαλο - αποκάλυψη του βασικού περιγράμματος για το περίφημο Σχέδιο Β ή αλλιώς «Σχέδιο Χ», το οποίο ετοιμαζόταν από τον Μάρτιο του 2015 και αφορούσε τη διαδικασία μετάβασης στο εθνικό νόμισμα. Διάβαστε την αποκάλυψη ΕΔΩ που έγινε 5 Ιουλιου 2016. Διαβάστε και ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ που θα σας ανατριχιάσουν.... 

  και ο χρησμός μου αναφέρει στον επόμενο στίχο...

  Στα ξαφνικά έσπασε ο κλοιός, έφυγε ένας κρίκος, 
  μα η αλυσίδα στο λαιμό διαλύεται σαν χάρτινος πύργος… 
  (Η έξοδος της Βρετανίας φέρνει την έξοδο κι άλλων χωρών…)
  Διαβάστε την επιβεβαίωση για το ποιες χώρες είναι κοντά σε δημοψήφισμα για έξοδο από την ΕΕ... ΕΔΩ
 • Jun 24, 15:36

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του Brexit

    
  Στις 07/05/2016 με ώρα ανάρτησης 14:01  έγραψα τις ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που έχω αναρτήσει από τον Σεπτέμβριο 2015… και είναι προ των πυλών!! και ανάφερα οτι ξεκίνησε η περίοδο ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων από αρχές του 2016…  και θα «σπάσει» ο κλοιός της Ευρώπης (Σέγκεν..)ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ (ΕΔΩκαι όπως ανάφερα στο ΜEGA με την εμφάνιση μου στις 28/Μαρτιου/2016 οι ασκοί του αιόλου για την παγκοσμια οικονομία ανοίγουν οταν συμβεί το "σπάσιμο" της Σεγκεν δηλαδή η έξοδος της Βρετανίας απο το ευρώ.
 • Jun 16, 11:27

  Κι άλλο σημάδι... Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα μόριο που διαθέτει μια βασική ιδιότητα της ζωής

    
  Οι επιστήμονες ανακάλυψαν για πρώτη φορά στο βαθύ διάστημα, πολύ πέραν του ηλιακού μας συστήματος, ένα μόριο που διαθέτει μια βασική ιδιότητα της ζωής... Ακόμη ένα "σημάδι" που μας φέρνει πιο κοντά στην ανακάλυψη που έχω αναφέρει οτι θα γίνει μέχρι το τέλος του 2019.. Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης ΕΔΩ 
  Δείτε τι έχω αναφέρει στις 28 Μαρτίου του 2016 στο MEGA
 • Updated: Jul 17, 01:13

  Επιβεβαιώθηκαν τα κακά μαντάτα... με αιματηρά επεισόδια!!

    
  Στις 06/06/2016 με ώρα ανάρτησης 02:16 έγραψα τον 27ο χρησμό που περιγράφει γεγονότα που θα συμβούν μέσα στο καλοκαίρι του 2016... 
  Στους πρωτους στίχους του 27ου χρησμου έγραψα..
  Κακά μαντάτα έρχονται, εκεί που χειροκροτεί ο κόσμος, 
  βαρύς ήχος που ακούγεται, είναι σαν να είναι όλμος… 
  (είδηση που μας συγκλονίζει μέσα από ένα γεγονός με κόσμο…)
  Διαβάστε την επιβεβαίωση στο ert.gr για τα επεισόδια που ξέσπασαν στη νότια Γαλλία στις 11/06/2016 στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, όπου είχαμε εναν νεκρο και πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια των συγκρούσεων ενώ έξι συνελήφθησαν από τις αρχές ΕΔΩ , η για την επίθεση με φορτηγό όχημα στη Νίκαια της Γαλλίας, όπου ο δράστης οδήγησε πάνω σε πλήθος ανθρώπων σκοτώθηκαν τουλάχιστον 84 άτομα και άλλα 100 τραυματίστηκαν. Μεταξύ των θυμάτων είναι ντόπιοι αλλά και ξένοι πολίτες. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
    
 • May 11, 10:12

  Η NASA ανακοίνωσε 1.284 νέους πλανήτες – Εννέα από τους οποίος ενδέχεται να είναι κατοικήσιμοι !!!!

    
  Όπως ανακοίνωσε η NASA σε διάσκεψη Τύπου, το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ ανακάλυψε ακόμη 1.284 εξωπλανήτες, εννέα από τους οποίους ενδέχεται υπό προϋποθέσεις να είναι κατοικήσιμοι... και ψάχνει για πιθανά ‘βιοσημάδια’ στους εξωπλανήτες δηλαδή θα αναζητήσει εξωγήινη ζωή. Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης ΕΔΩ
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2016 ΣΤΟ MEGA

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO THS NASA


 • May 11, 09:52

  Φτιάχουν το πιστό αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε με κόστος 90 εκατομμύρια δολάρια

    
  Το πιστό αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε αναμένεται να σπάσει τα ρεκόρ και γίνετε να μάθει τους επισκέπτες του τα πάντα για τη Βίβλο και δει ο κόσμος πόσο ευφυής ήταν ο Νώε.

  Δείτε το άρθρο της επιβεβαιώσης ΕΔΩ
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ...
 • Updated: May 10, 12:28

  Παραχωρούν Ορθόδοξο ναό στην Πάτμο στους Παπικούς επίσημα από την Ορθόδοξη εκκλησία παγκοσμίως

    
  'Εχοντας ενημερώσει απο το φθινόπωρο του 2015 οτι έρχονται σημαντικές αλλαγές στην θρησκεία και δη για τους Έλληνες Χριστιανούς, μην έχετε καμία αμφιβολία οτι θα τις ζήσετε... 'Οπως έχω αναφέρει κατά επανάλειψη, η αντίστροφη μέτρηση για την "αλλαγή" έχει ήδη ξεκινήσει...
  'Αλλο ενα σημάδι "ανατροπής" των όσων ξέραμε έρχεται απο την ιερά Πάτμο, όπου παραχωρούν ορθόδοξο ναό στους Παπικούς. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαιώσης ΕΔΩ 
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ MEGA • Updated: May 08, 00:25

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του 23ου χρησμού για την απώλεια αγαπημένου προσώπου...

    
  Στις 27/04/2016 με ώρα ανάρτησης 03:02 έγραψα τον 23ο χρησμό μου όπου φέρνει την είδηση για την απώλεια αγαπημένου προσώπου... 
  Ο 23ος Χρησμός έλεγε:
  Εκεί που βλέπαμε να ζεις, να παίζεις, να φωνάζεις, 
  εκεί κενό έρχεται να μπει γιατί φεύγεις καθώς στενάζεις… 
  (αναφορά σε καλλιτέχνη... )
  Σε ηρεμία θα χαθείς.. . θα φωτιστείς ακόμη κι εκεί επάνω, 
  είναι που θα πρωταγωνιστείς… θα πεις θεέ μου φτάνω… 
  (καλλιτέχνης που είχε έντονη παρουσία.. οταν τραγουδούσε, η έπαιζε κωμικούς ρόλους...)
  Με το όνομα της Παναγιάς θα πορευτείς …μην το ξεχνάς  ποτέ σου, 
  κι εμείς εδώ οι άνθρωποι της γης θα μνημονεύουμε το χτες σου… 
  (Το όνομα θα σχετίζεται μάλλον με το όνομα της Παναγίας... η με τους αγγέλους)
  Δυστυχώς ο χρησμός επαληθεύτηκε καθώς μας συντάραξε λίγες μέρες μετά την ανάρτηση του χρησμού η απώλεια του γνωστού και αγαπημένου καλλιτέχνη Γιάννη Αγγελάκη. Δείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ
 • May 03, 14:07

  ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Οι ασθενείς με καρκίνο μέσα σε 8 ώρες θα ξέρουν αν «δουλεύει» η χημειοθεραπεία

    
  Στις 25/02/2016 με ώρα ανάρτησης 14:40 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα επόμενα τρία χρόνια δίνετε μια μοναδική ευκαιρία στους ανθρώπους… Τι πρόκειται να γίνει; Μεταξυ των σημαδιών που ανάφερα ήταν το σημάδι Νο. 2 οτι θα γίνουν τρομερές επιστημονικές ανακαλύψεις. Είτε τις είχατε φανταστεί, είτε τις είχατε διαβάσει, είτε τις υποπτευόσασταν, θα συμβούν και θα φέρουν πραγματική επανάσταση στις ζωές μας… ΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ Οι ασθενείς με καρκίνο μέσα σε 8 ώρες θα ξέρουν αν «δουλεύει» η χημειοθεραπεία. Διβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ και ΕΔΩ
 • Updated: May 03, 13:51

  Το Global Priorities Project αποκαλύπτει πως θα "εξαφανιστεί" το 10% του πληθυσμού στον πλανήτη

    
  Στις 25/02/2016 με ώρα ανάρτησης 14:40 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα επόμενα τρία χρόνια δίνετε μια μοναδική ευκαιρία στους ανθρώπους ... Τι πρόκειται να γίνει? αναφέροντας τα σημάδια δοκιμασιών που θα δείξουν ότι η «μετάλλαξη» του ανθρώπινου γένους είναι σε εξέλιξη… και θα ολοκληρωθει στις 22 Μαϊου του 2019. Την περασμένη εβδομάδα, το Παγκόσμιο Ίδρυμα κυκλοφόρησε μια νέα έκθεση με τίτλο «Καταστροφικοί Κίνδυνοι το 2016»που αναφέρει καταστροφικές εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να εξοντώσουν το 10% του πληθυσμού στον πλανήτη. Προειδοποιούν για κάποια γεγγονότα που θα εξελιχτούν σύντομα. Διαβάστε το άρθρο στα Ελληνικά ΕΔΩ και την έκθεση του Παγκόσμιου Ιδρύματος ΕΔΩ
   
 • May 02, 14:11

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι εξωγήινοι μοιάζουν αρκετά στον άνθρωπο ισχυρίζονται οι επιστήμονες (Video)

    
  Στις 25/02/2016 με ώρα ανάρτησης 14:40 έγραψα την πρόβλεψη οτι θα γίνει ανακοίνωση για την ύπαρξη ζωής σε άλλον πλανήτη . Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά η επιβεβαίωση της δημιουργεί αλλά δεδομένα ... Ολοένα και πληθαίνουν τα σημάδια. Διαβάστε το άρθρο που αποκαλύπτει οτι οι εξωγήινοι μοιάζουν αρκετά με τον άνθρωπο ΕΔΩ και δείτε το video ΕΔΩ
 • Apr 30, 21:02

  ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ... Ἡ ἀ­ναί­ρε­ση τῆς πί­στε­ώς μας στήν «Μί­αν, Ἁ­γί­αν, Κα­θο­λι­κήν καί Ἀ­πο­στο­λι­κήν Ἐκ­κλη­σί­αν»

    
  Πραγματικά κάποιοι δεν περίμεναν κάτι διαφορετικό. Δυστυχώς οι εξελίξεις προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα και η θρησκευτική αποστασία επελαύνει ακάθεκτη... Τελευταίο κρούσμα η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους απαγόρευσε στον γνωστό Γέροντα, Σάββα τον Λαυριώτη, να εκφράσει την άποψη του για την επικειμένη Πανορθόδοξο Σύνοδο. Θλιβερό και απαράδεκτο για τον άλλοτε Φάρο της Ορθοδοξίας. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ

  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ MEGA ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2016 
 • Updated: May 01, 13:01

  Νέο επιστημονικό paper παρουσιάζει οτι δεν είμαστε ο πρώτος προηγμένος πολιτισμός στο σύμπαν

    
  Στις 25/02/2016 με ώρα ανάρτησης 14:40 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα επόμενα τρία χρόνια δίνετε μια μοναδική ευκαιρία στους ανθρώπους ... Τι πρόκειται να γίνει? και εκει ανάφερα τα μέχρι στιγμής «σημάδια» δοκιμασιών που θα δείξουν ότι η «μετάλλαξη» του ανθρώπινου γένους συμβαίνει και είναι μάλλον ... για το καλό του:

  με Στο 8ο σημαδι αναφερω Οτι .... Θα γίνει ανακοίνωση για την ύπαρξη ζωής σε άλλον πλανήτη . Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά η επιβεβαίωση της δημιουργεί αλλά δεδομένα ... Ολοένα και πληθαίνουν τα σημάδια. Διαβάστε το ενδιαφέρον άρθρο του apocalypsejohn.com όπου αναφέρεται  για το νέο επιστημονικό paper που παρουσιάζει οτι δεν είμαστε ο πρώτος προηγμένος πολιτισμός στο σύμπαν ΕΔΩ
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ MEGA ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 
 • Updated: Apr 27, 01:54

  Στις 22 Απριλίου 2016 άνοιξε η ενεργειακή πύλη... Δείτε τι έγινε στη Γη μια μέρα μετά στις 23 Απριλίου

    
  Στις 25/02/2016 με ώρα ανάρτησης 14:40 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα επόμενα τρία χρόνια δίνετε μια μοναδική ευκαιρία στους ανθρώπους ... Τι πρόκειται να γίνει? και εκει ανάφερα τα μέχρι στιγμής «σημάδια» δοκιμασιών που θα δείξουν ότι η «μετάλλαξη» του ανθρώπινου γένους συμβαίνει και είναι μάλλον ... για το καλό του. Στις 16 Απριλίου ανακοίνωσα οτι ανοίγει η ενεργειακή πύλη την Παρασκευή 22 Απριλίου για την οποία έχω γράψει πολύ πιο νωρίς και έγινε ειδική μνεία με την συνέντευξη μου στο MEGA στις 28 Μαρτίου του 2016. Δείτε τι έγινε όμως την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 23 Άπριλίου για την ολοκληρωτική κατάρρευση της Μαγνητόσφαιρας της Γης για δύο ώρες... στα ελληνικά  ΕΔΩ αλλά και σε ξένα έγκυρα sites ΕΔΩ & στο επίσημο δελτίο της dailymail.co.uk ΕΔΩ

  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ (περιμένετε για την φόρτωση του video)
 • Updated: Apr 25, 11:26

  Φωτεινή ακτίνα εντοπίστηκε αναδυόμενη ακριβώς πάνω από τον ορίζοντα της Γης

    
  Στις 25/02/2016 με ώρα ανάρτησης 14:40  έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα επόμενα τρία χρόνια δίνετε μια μοναδική ευκαιρία στους ανθρώπους… Τι πρόκειται να γίνει; και εκει ανάφερα τα μέχρι στιγμής «σημάδια» δοκιμασιών που θα δείξουν ότι η «μετάλλαξη» του ανθρώπινου γένους συμβαίνει και είναι μάλλον… για το καλό του: Στο 8ο σημαδι αναφερω οτι.... Θα γίνει ανακοίνωση για την ύπαρξη ζωής σε άλλον πλανήτη. Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά η επιβεβαίωση της δημιουργεί αλλά δεδομένα… Ολοένα και πληθαίνουν τα σημάδια. Διαβάστε το ενδιαφέρον άρθρο του apocalypsejohn.com για την φωτεινή ακτίνα που εντοπίστηκε απο την ΝASA αναδυόμενη ακριβώς πάνω από τον ορίζοντα της Γης. ΕΔΩ

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ (περιμένετε για την φόρτωση του)
 • Apr 23, 12:02

  Η «κατάρα» του 2016... ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ο αριθμός θανάτων!!

    
  Από τις αρχές του 2016 και μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες, «έφυγαν» ο Ντέιβιντ Μπάουι, ο Άλαν Ρίκμαν, ο Γκλεν Φρέι, ο Ετόρε Σκόλα αλλά και ο μεγάλος Ουμπέρτο Έκο. Ο ελληνικός καλλιτεχνικός κόσμος έγινε φτωχότερος μετά την απώλεια των Άννα Συνοδινού, Γιάννη Βόγλη, Παντελή Παντελίδη αλλά και της Νατάσας Μανίσαλη. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης για την "κατάρα" του 2016 στο ΕΘΝΟΣ ΕΔΩ
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2016 ΣΤΟ MEGA
 • Apr 20, 13:31

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Βόγλης

    
  Στις 28/02/2016 με ώρα ανάρτησης 15:48 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Μέλος : Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ... με τον 19ο χρησμό μου λέγοντας οτι φέρνει είδηση απώλειας που θα μας συγκινήσει κι έγραψα το εξής:
  Είναι οι μέρες θλιβερές, πριν τον Χριστό θρηνήσουν
  και το μαντάτο έρχεται λίγο πριν τον αναστήσουν ...
  Οταν σε βλέπαμε, θαυμάζαμε τον γόη
  και λέγαμε κοίτα τον αυτόν, περίφανο το μπόι ...
  Παλιά διαβάζανε για σένανε, ακόμη και τον αστερισμό σου
  προσεχτικά ανέλυαν τον κάθε ορισμό σου ...
  Τρόμαξα με το όνειρο που σβήνει την ζωή σου
  μα χαμογέλασα μετά, σαν είδα την φυγή σου ...
  Ήρεμο θα σε θυμόμαστε, με μάτια πάντα θλιμμένα
  μα είναι των αγγέλων η χαρά που έχουν πλέον εσένα ...
  Το έργο σου να ξέρεις δεν θα ξεχαστεί, απάλυνε τις ψυχές μας
  και εκεί επάνω που θα πας, φρόντισε για τις χαρές μας ...
  Ο χρησμός μου επιβεβαιώθηκε με τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΓΛΗ ( ψηλός, γόης του κινηματογράφου και με πολύ σημαντικό έργο ). Το άρθρο Το Διαβάστε Της επιβεβαίωσης ΣΤΟ protothema.gr ΕΔΩ
 • Apr 19, 19:05

  Η ανακοίνωση για την ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης είχε προβλεφθεί

    
  Η ανακοίνωση για την ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης είχε προβλεφθεί
  ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΟ MEGA ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΔΩ και την ιδρυση πολιτικου φορεα απο τον ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΔΩ 
 • Updated: Apr 19, 15:19

  Κάτι τεράστιo συμβαίνει σε όλο τον κόσμο – γήινες αλλαγές και ωδίνες

    
  Κάτι τεράστιo συμβαίνει σε όλο τον κόσμο – γήινες αλλαγές και ωδίνες. Με τους τελευταίους σεισμούς «Δαχτυλίδι της φωτιάς» στο Εκουαδόρ και την Ιαπωνία κυριαρχούν στα νέα οι προειδοποιήσεις των σεισμολόγων για μεγάλους επερχόμενους σεισμούς...
  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΣΤΟ MEGA

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ το άρθρο επιβεβαίωσεις ΕΔΩ
 • Updated: Apr 18, 10:53

  Τι έρχεται με την «Βουτιά» που καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου

    
  Στις 21/01/2016 με ώρα ανάρτησης 16:01 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Η παγκόσμια Οικονομική Κατάρρευση είναι πλέον πολύ κοντα... και ανάφερα οτι Η μείωση των τιμών του πετρελαίου προκαλεί πτώχευση σε ολόκληρη τη βιομηχανία ενέργειας.... δημιουργώντας μια κρίση εφοδιασμού, κατακόρυφη πτώση των λιανικών πωλήσεων σε όλους τους τομείς με τις αγορές να βρίσκονται τώρα στα πρόθυρα τιτάνιας κατάρρευσης. Το άρθρο επιβεβαίωσης ΕΔΩ
  Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν οι νόμοι της οικονομίας ξεπεράσουν την ψεύτικη προπαγάνδα των απατηλών οικονομικών ΜΜΕ.
  Διαβάστε τα άρθρα επιβεβαΊΩσης ΕΔΩ και ΕΔΩ

 • Updated: Apr 29, 20:18

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ του 21ου χρησμού - Τα "σημάδια" προειδοποιούν...!! με νεκρούς από σεισμούς.... προειδοποίηση για τσουνάμι...

    
  Στις 03/04/2016 14:01 έγραψα τον 21ο χρησμό μου:
  Ήρθε το σήμα… Κόκκινος ο ουρανός με σκόνη ανακατεμένη, 
  απόρησε για λίγο ο λαός, δεν ξέρει τι τον περιμένει… 
  Σημάδι: (φαινόμενο κόκκινης σκόνης με αέρα…) Δείτε το άρθρο επιβεβαιώσης ΕΔΩ
  Τυχαίο γεγονός έρχεται στα μέσα του Απρίλη 
  και κει θα βγουν λόγια πικρά από πολιτικού τα χείλη… 
  Σημάδι: (όπως έχω αναφέρει μια εβδομάδα πριν την μεγάλη εβδομάδα…) Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ
  Θυμήσου την ανατροπή που είχε πουλί για σήμα, 
  και σκέψου  πως έτσι θα συμβεί… δεν είναι για το κρίμα... 
  Σημάδι: (ιστορική ανάδρομη στο σήμα της χούντας…)
  Θρηνούν οι Έλληνες για τον θεό, παρασκευή θα είναι, 
  αλλά εσείς θα λέτε εις τον διπλανό… αν θέλεις μείνε… Δείτε ΕΔΩ
  Ανοίγει η πύλη του θεού, Μάιο ενέργεια μας δίνει, 
  κι αρχίζει να «χορεύει» η γη, ρουφάει σαν την δίνη… Δείτε ΕΔΩ 
  Σημάδι: (έχω αναφέρει ότι ξεκινάει η μετάλλαξη του ανθρωπινού γένους και αρχίζει η αύξηση της θνησιμότητας) Διαβάστε για τον σεισμό στον Ισημερινό με 233 νεκρούς ΕΔΩ  και ΕΔΩ
 • Apr 12, 13:46

  «Καμπανάκι» Σουλτς για τον κίνδυνο κατάρρευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης

    
  Στις 09/04/2016 με ώρα αναρτησης  01:55 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΝΙΟ του 2016; κι ανάφερα οτι... Όσο πλησιάζει το Άγιο Πάσχα τόσο περισσότερο ξεκαθαρίζουν για μένα τα πράγματα παρότι θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι το πολιτικό παρασκήνιο είναι μεγάλο και τα παιχνίδια στην πλάτη των Ελλήνων είναι απίστευτα… Θυμίζω την πρόβλεψη που ανακοίνωσα στο ΜΕGA στις 28/3/2016 για δυο αναμενόμενα πολιτικά σκάνδαλα, όπου το πρώτο με τις αποκαλύψεις στο wikileaks «έσκασε» τρεις μέρες μετά. Από το Πάσχα λοιπόν οι χώρα μας θα αλλάξει «σαν τα πιόνια» τα πρόσωπα στην πολιτική σκακιέρα.... Έχοντας αναφέρει πολλές φορές ότι η Ελλάδα έχει μια «θεϊκή προστασία», το καλοκαίρι του 2016 είναι το χρονικό διάστημα που τα πράγματα πολιτικά παίρνουν την ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ…. Ωστόσο η πολιτική αλλαγή που θα έρθει στην Ελλάδα φέρνει κι άλλο εντατικό πρόγραμμα οικονομικο-κοινωνικής προσαρμογής με όχι και τόσο θεαματικές αλλαγές για τα πορτοφόλια μας. Θα δημιουργηθεί μια πρόσκαιρη σταθερότητα που χρειαζόμαστε όλοι για να πάρουμε μια ανάσα και να νιώσουμε ότι δεν είμαστε «οι τελευταίοι» της Ευρώπης, παρότι ο κύκλος της οικονομικής ένωσης θα δεχτεί σοβαρό πλήγμα… διαβάστε για τον κίνδυνο κατάρευσης της Ευρωπαικής Ενωσης δια στόματος του προέδρου του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς ΕΔΩ 
 • Updated: Apr 25, 11:20

  Ανήσυχοι για το ενδεχόμενο εξωγήινης εισβολής αστρονόμοι στις ΗΠΑ - Ακτίνα λέιζερ θα κρύψει την Γη

    
  Στις 25/02/2016 με ώρα ανάρτησης 14:40  έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα επόμενα τρία χρόνια δίνετε μια μοναδική ευκαιρία στους ανθρώπους… Τι πρόκειται να γίνει; και εκει ανάφερα τα μέχρι στιγμής «σημάδια» δοκιμασιών που θα δείξουν ότι η «μετάλλαξη» του ανθρώπινου γένους συμβαίνει και είναι μάλλον… για το καλό του: Στο 8ο σημαδι αναφερω οτι.... Θα γίνει ανακοίνωση για την ύπαρξη ζωής σε άλλον πλανήτη. Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά η επιβεβαίωση της δημιουργεί αλλά δεδομένα… Ολοένα και πληθαίνουν τα σημάδια. Διαβάστε το ενδιαφέρον άρθρο του apocalypsejohn.com όπου αναφέρεται στην ανησυχία των αστρονόμων στι ΗΠΑ για το ενδεχόμενο εξωγήινης εισβολής και προτείνουν ακτίνα λέιζερ που θα κρύψει την Γη... ΕΔΩ 
 • Apr 06, 12:06

  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ... WikiLeaks: Συνομιλίες φωτιά Τόμσεν – Βελκουλέσκου για το ελληνικό πρόγραμμα

    
  Το WikiLeaks είναι ένας μη κερδοσκοπικός μιντιακός φορέας, έχει ως μοναδικό του στόχο να δημοσιοποιεί όσα οι κυβερνήσεις θέλουν να κρύβουν. Κρατώντας την ανωνυμία τους, όσοι έχουν στην κατοχή τους απόρρητο υλικό μπορούν να το μεταβιβάζουν στην ιστοσελίδα του WikiLeaks, από όπου γίνεται προσιτό σε όλο τον κόσμο. Στις 28 Μαρτίου ανάφερα οτι άμεσα στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί θα βγουν στην φόρα δυο πολιτικά σκάνδαλα. Το πρώτο σκάνδαλο που αφορά τις αποκαλύψεις  των συνομιλιών Τόμσεν – Βελκουλέσκου για το Ελληνικό πρόγραμμα είναι γεγονός. Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης στο huffingtonpost.gr ΕΔΩ
 • Apr 04, 22:26

  ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΔΙ... To DNA μας… δεν είναι 100% ανθρώπινο!- Τι ανακάλυψαν οι επιστήμονες;

    
  Στις 25/02/2016 με ώρα ανάρτησης 14:40  έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα επόμενα τρία χρόνια δίνετε μια μοναδική ευκαιρία στους ανθρώπους… Τι πρόκειται να γίνει; και εκει ανάφερα τα μέχρι στιγμής «σημάδια» δοκιμασιών που θα δείξουν ότι η «μετάλλαξη» του ανθρώπινου γένους συμβαίνει και είναι μάλλον… για το καλό του: Στο 8ο σημάδι αναφερω οτι.... Θα γίνει ανακοίνωση για την ύπαρξη ζωής σε άλλον πλανήτη. Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά η επιβεβαίωση της δημιουργεί αλλά δεδομένα… Διαβάστε ακόμη ένα άρθρο επιβεβαίωσης των σημαδιών στο apocalypsejohn.com πριν γίνει η τελική ανακοίνωση... ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ... ΕΔΩ
 • Mar 31, 10:48

  ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ από το αμερικανικό Ινστιτούτο Αναζήτησης Εξωγήινης Νοημοσύνης

    
  Στις 25/02/2016 με ώρα ανάρτησης 14:40  έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα επόμενα τρία χρόνια δίνετε μια μοναδική ευκαιρία στους ανθρώπους… Τι πρόκειται να γίνει; και εκει ανάφερα τα μέχρι στιγμής «σημάδια» δοκιμασιών που θα δείξουν ότι η «μετάλλαξη» του ανθρώπινου γένους συμβαίνει και είναι μάλλον… για το καλό του: Στο 8ο σημαδι αναφερω οτι.... Θα γίνει ανακοίνωση για την ύπαρξη ζωής σε άλλον πλανήτη. Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά η επιβεβαίωση της δημιουργεί αλλά δεδομένα… Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαιώσης στο left.gr για την προετοιμασία για το σήμα των εξωγήινων ΕΔΩ και την ανακοίνωση της Χίλαρι Κλίντον οτι αν εκλεγεί θα αποκαλύψη τι γίνετε στην περιοχή 51 και τους εξωγήινους ΕΔΩ
 • Updated: Mar 30, 21:37

  Καταργούνται οι μαθητικές παρελάσεις από τον Οκτώβριο του 2016

    
  Έχοντας αναφέρει από τον Σεπτέμβριο του 2015 ότι οι Χριστιανοί θα αρχίσουν να δοκιμάζονται και πιο συγκεκριμένα με την εμφάνιση μου στο MEGA στις 22/11/2015 ότι θα αρχίσουν να λοιδορούνται πατέρες της εκκλησίας, θα γίνει θέμα με τον Σταυρό, θα ανακοινωθούν και άλλες προκλητικές αλλαγές που αφορούν το έθνος μας και που θα φέρουν τα πάνω κάτω στις αρχές των Ελλήνων Χριστιανών…
  Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαιώσης στο hellasforce.com για την κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων ΕΔΩ
 • Mar 30, 01:16

  ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ... Βρέθηκε η μυστική συνταγή του Νεύτωνα που θα έκανε τα πάντα χρυσάφι

    
  Στις 25/02/2016 με ώρα ανάρτησης 14:40 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Τα επόμενα τρία χρόνια δίνετε μια μοναδική ευκαιρία στους ανθρώπους… Τι πρόκειται να γίνει;και παράθεσα τα «σημάδια» δοκιμασιών που θα δείξουν ότι η «μετάλλαξη» του ανθρώπινου γένους συμβαίνει και είναι μάλλον… για το καλό του αναφέροντας το σημάδι Νο 2. ότι θα γίνουν τρομερές επιστημονικές ανακαλύψεις. Είτε τις είχατε φανταστεί, είτε τις είχατε διαβάσει, είτε τις υποπτευόσασταν, θα συμβούν και θα φέρουν πραγματική επανάσταση στις ζωές μας…
  Ξαφνικά... βρέθηκε η μυστική συνταγή του Νεύτωνα που θα έκανε τα πάντα χρυσάφι... Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης στο newsmoney.gr ΕΔΩ
 • Mar 11, 01:27

  ΤΕΛOΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ...

    
  Στο διαισθητικό χρησμό μου που ανάρτησα στις 22/11/2015  με τίτλο -ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ που θα μας προβληματίσουν και θα μας αναγκάσουν να πάρουμε αποφάσεις...- αναφέρα τα «σημάδια» που θα πρέπει ειδικά οι Έλληνες να μην αγνοήσουν. Δυστυχώς θα δούμε να λοιδορούνται προσωπικότητες της εκκλησίας και να αλλάζουν συνήθεις της Ελληνικής οικογένειας, στο βωμό της προόδου και της ελευθερίας.
  Στις 13/12/2015 με ώρα ανάρτησης 21:56  έκανα την ΠΡΟΒΛΕΨΗ για το 2016: Η Ελλάδα θα βιώσει μια μεγάλη ανατροπή σε πολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο.
  Στην εμφάνιση μου στο MEGA τον Δεκέμβριο του 2015 μίλησα για την αφαίρεση του ΣΤΑΥΡΟΥ απο την σημαία.... δείτε...

  Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης στο olastifora.gr για το πρώτο σημάδι της αφαίρεσης του ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΔΩ


 • Updated: Mar 18, 10:29

  ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ... Επιστήμονες ανακάλυψαν πώς να «φορτώνουν» γνώσεις στον εγκέφαλο

    
  Στις 25/02/2016 με ώρα ανάρτησης 14:40 ανάρτησα την προβλεψη με τίτλο Τα επόμενα τρία χρόνια δίνετε μια μοναδική ευκαιρία στους ανθρώπους… Τι πρόκειται να γίνει; γράφοντας οτι... Η πληθώρα των αλλαγών σε όλα τα επίπεδα θα είναι καταιγιστική και ο σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να επιλέξουμε: Θα μείνουμε στην αναζήτηση της πληρότητας μέσα από την υλη, η θα ζήσουμε πιο απλοϊκά χρησιμοποιώντας το μυαλό μας; Ειλικρινά θα είναι μια δοκιμασία που θα μας φέρει στα όρια μας, ώστε να αναγκαστούμε θέλουμε δεν θέλουμε να επιλέξουμε μια από τις δυο επιλογές. Όπως σας ανάφερα η πρόβλεψη μου είναι σε εξέλιξη και σας παραθέτω τα μέχρι στιγμής «σημάδια» δοκιμασιών που θα δείξουν ότι η «μετάλλαξη» του ανθρώπινου γένους συμβαίνει και είναι μάλλον… για το καλό του:
  Στο 2ο σημάδι ανάφερα οτι....Θα γίνουν τρομερές επιστημονικές ανακαλύψεις. Είτε τις είχατε φανταστεί, είτε τις είχατε διαβάσει, είτε τις υποπτευόσασταν, θα συμβούν και θα φέρουν πραγματική επανάσταση στις ζωές μας…
  Σε μια εξέλιξη που μοιάζει βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας, Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν πώς να «τροφοδοτούν» τον ανθρώπινο εγκέφαλο με νέες γνώσεις και δεξιότητες. Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης στο ommed.gr ΕΔΩ 
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης την ανακοίνωση οτι ανιχνεύτηκαν για πρώτη φορά «εκρήξεις» ραδιοκυμάτων μυστηριώδους προέλευσης... απο που άραγε;; στο newsbomb.gr ΕΔΩ . Διαβάστε επίσης για την νέα ένδειξη του σωματιδίου το CERN ΕΔΩ
 • Feb 28, 15:27

  Αεροπλάνα καθηλώνονται από στάχτη… και άνθρωποι μετακινούνται για να γλυτώσουν…!!

    
  Στις 01/03/2016 με ώρα ανάρτησης 3:44 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: 17 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ "ΜΑΝΤΑΤΑ» ΓΙΑ ΤΟ 2016 και στο 12ο "μαντάτο" ανάφερα ... Αεροπλάνα καθηλώνονται από στάχτη… και άνθρωποι μετακινούνται για να γλυτώσουν…
  Και αυτό το μαντάντο επιβεβαιώθηκε καθώς έγινε η εκκένωση περιοχών λόγω ηφαιστειακών εκρήξεων στη Σουμάτρα, μπλε λάβα στην Ιάβα. Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαιώσης ΕΔΩ
 • Feb 18, 12:38

  ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ... ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

    
  Στις 03/01/2016 με ώρα ανάρτησης 03:44 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: 17 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ "ΜΑΝΤΑΤΑ" ΓΙΑ ΤΟ 2016 και στο 10ο "μαντάτο" ανάφερα... Τρεις μεγάλες προσωπικότητες της χώρας μας αφήνουν… και θα μας βυθίσουν στο πένθος τους πρώτους 3 μήνες του 2016.
  Δυστυχώς η πρόβλεψη επιβεβαιώθηκε με τους θανάτους της ηθοποιού ΑΝΝΑΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ, του ηθοποιού ΜΗΝΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ και του τραγουδιστή ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.
   
 • Feb 18, 08:32

  Νέο πολύνεκρο μακελειό στην καρδιά της Τουρκίας - 28 νεκροί και 61 τραυματίες

    
  Στις 03/01/2016 με ώρα 3:44 ανάρτησα την πρόβλεψη με τίτλο 17 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ "ΜΑΝΤΑΤΑ» ΓΙΑ ΤΟ 2016 όπου στον 8ο διαισθητικό μου χρησμό αναφέρω ... Οι γείτονες μας οι Τούρκοι θα ζήσουν την βία στο πετσί τους . Τρομοκρατικό χτύπημα έρχεται με νεκρούς τον Φεβρουάριο ... Διαβάστε το άρθρο στο PLOUMISTOS.COM για το τρομοκρατικό χτύπημα στις 17 Φεβρουαρίου ΕΔΩ
 • Feb 02, 16:19

  Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει από το Μάρτιο του 2016, το βάπτισμα των παιδιών και θα θεωρείται ποινικό αδίκημα.

    
  Στις 20/12/2015 με ώρα ανάρτησης 20:40 μίλησα οτι το 2016: Η Ελλάδα θα βιώσει μια μεγάλη ανατροπή σε πολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο.
  Καλεσμένος στο MEGA, μίλησα όσο γίνονταν πιο προσεχτικά, οτι οι χριστιανοί θα δοκιμαστούν και θα πρέπει να αρχίσουν τα σημάδια που υποδεικνύουν ότι οι αλλαγές είναι προ των πυλών...
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ....


  Ένα απο τα σημάδια αφέρεσης της ευλογίας του Σταυρού...
  Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απαγορεύει από το Μάρτιο του 2016, το βάπτισμα των παιδιών θα είναι αντίθετο προς το ευρωπαϊκό δίκαιο και θα θεωρείται ποινικό αδίκημα. 
  Ο νηπιοβαπτισμός παραβιάζει το άρθρο 16 της Σύμβασης σε συνδυασμό με το άρθρο 22, το οποίο αναφέρει ότι τα βρέφη, δεν μπορούν να κατανοήσουν και να ενεργούν σύμφωνα με την ελεύθερη βούληση προκειμένου να αποδεχθούν μια συγκεκριμένη πίστη. Το βάπτισμα θα πρέπει να είναι μια πράξη συνειδητή αντί να επιβάλλεται από θρησκευτικές οργανώσεις. Η εκτέλεση αυτού του Ιερού Μυστηρίου θέτει σε κίνδυνο τα θεμελιώδη δικαιώματα του παιδιού σύμφωνα με το άρθρο 3 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η οποία κυρώθηκε στις 25 Μαΐου 1992. Το δικαίωμα αυτό εγγυάται την προσωπική ελευθερία.
  Δείτε το άρθρο της επιβεβαιώσης απο το orthodoxia.blogy.gr ΕΔΩ
 • Updated: Jan 20, 11:43

  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ... - ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ?

    
  Στις 18 Δεκεμβρίου με την εμφάνιση μου στο MEGA ανάφερα την πρόβλεψη μου που έχω γράψει απο τον Οκτωβριο για την "αφαίρεση του σταυρού". Το πρώτο σημάδι έγινε με το ζήτημα που προέκυψε με την τοποθέτηση σταυρού στη Ροτόντα και το θέμα ήρθε στο φως με την ενόχληση του Μητροπολίτη Άνθιμου. Διαβάστε το άρθρο στις 17 Ιανουαρίου στο ΕΘΝΟΣ ΕΔΩ και διαβάστε το άρθρο μια μέρα μετά απο το romfea.gr οτι η τράπεζα και ο Σταυρός θα σκεπαστούν για να μην φαίνονται ΕΔΩ

  Οι Μουσουλμάνοι στη Ελβετία ζητούν να φύγει ο λευκός σταυρός από την ελβετική σημαία διότι σαν χριστιανικό σύμβολο δεν ανταποκρίνεται πλέον στη σημερινή πολυεθνική Ελβετία.  Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ 
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ 
 • Updated: Jan 18, 19:24

  Η ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ που ήρθε... Καραμπόλα 40 αυτοκινήτων στην Ιντιάνα εξαιτίας του παγετού

    
  Στις 04/01/2016 με ώρα αναρτησης 23:34 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ... γράφοντας πως η έντονη ανησυχία μου των τελευταίων ημερών δεν με αφήνει να ησυχάσω… Κάθε φορά που μου συμβαίνει αυτό έχω την τάση να θέλω να τρέξω. … 
  Η δυσάρεστη είδηση την οποία αναφέρω έχει να κάνει με απώλεια ανθρώπινων ψυχών. Δεν θα είναι απλό τροχαίο… και για να σας περιγράψω αυτό που βλέπω σαν αναφέρω τον 17ο χρησμό μου.
  -Χαμογέλα ακούγονται, άνθρωποι πέρασαν ωραία 
  και δεν γνωρίζουνε ότι έρχεται στιγμή  μοιραία… 
  -Είναι της μοίρας τους γραφτό να φύγουν για ταξίδι 
  και πριν εκείνοι φτάσουνε να πιούνε πικρό ξύδι… 
  -Ο πρώτος πατάει γερά επάνω να μην πέσει 
  κι εκείνος που ακολουθεί ζωή δεν έχει δέσει… 
  -Ακολουθεί κι άλλη ψυχή κι εκείνη πάνω πέφτει 
  μα το κακό δεν σταματά, ψάχνει για τον φταίχτη… 
  -Τα άσπρα κόκκινα γίνονται ο θόρυβος σταματάει 
  κι όταν θα πέσει ο κορνιαχτός, ταξίδι για τον ουρανό ξεκινάει…
  Η επιβεβαίωση... διαβάστε για την καραμπόλα πάνω απο 40 αυτοκίνητα στο άρθρο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΔΩ για την καραμπόλα 10 αυτοκινητων στη Θεσσαλονίκη λίγες μέρες μετά στο άρθρο του STAR.GR ΕΔΩ
 • Updated: Feb 18, 08:27

  Τρομοκρατία στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης: 10 νεκροί, πολλοί τραυματίες

    
  Στις 03/01/2016 με ώρα 03:44 ανάρτησα την πρόβλεψη με τίτλο 17 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ "ΜΑΝΤΑΤΑ" ΓΙΑ ΤΟ 2016 όπου στον 8ο διαισθητικό μου χρησμό αναφέρω... Οι γείτονες μας οι Τούρκοι θα ζήσουν την βία στο πετσί τους. Τρομοκρατικό χτύπημα έρχεται με νεκρούς κοντά στον Φεβρουάριο… Διαβάστε το άρθρο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη με 10 νεκρούς και πολλους τραυματίες ΕΔΩ


 • Jan 11, 16:09

  Οι Ελληνες εισέρχονται στην "αρχήματη" κοινωνία... πληρωμή φόρων με "πλαστικό χρήμα"

    
  Απευθείας και μέσω Τaxis, με χρέωση της πιστωτικής κάρτας ή της χρεωστικής, θα μπορούν να πληρώνουν τις οφειλές τους προς την εφορία οι φορολογούμενοι μέσα στους επόμενους μήνες.
  Η νέα εφαρμογή θα ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016 και ο φορολογούμενος θα έχει τη δυνατότητα να επιλέγει απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή του, το χρέος και το ποσό που επιθυμεί να πληρώσει με τη χρεωστική ή την πιστωτική του κάρτα. Διαβάστε για την είσοδο των Ελλήνων στην "αχρήματη" κοινωνία ξεκινώντας με την πληρωμή των φόρων με πλαστικό χρήμα ΕΔΩ
  Στις 23 Οκτωβρίου του 2015 στο MEGA μίλησα για την είσοδο των Ελλήνων στην "αχρήματη" κοινωνία
 • Updated: Jan 07, 23:55

  Νέα βουτιά στη Γουόλ Στριτ και τις ευρωπαϊκές αγορές λόγω Κίνας

    
  Στις 3 Ιανουαρίου με ώρα ανάρτησης τις 3:44 τα ξημερώματα αναρτήθηκε η πρόβλεψη με το τίτλο: 17 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ "ΜΑΝΤΑΤΑ» ΓΙΑ ΤΟ 2016  αναφέροντας οτι... Το 2016 είναι μια χρονιά που θα έχετε ακούσει από πάρα πολλούς «ειδικούς» ότι φέρνει πολλές αλλαγές που θα αλλάξουν την ζωή μας. Φέρνει όντως ανατροπές που θέλετε δεν θέλετε θα αναγκαστείτε να συμφωνήσετε ότι έτσι πρέπει να γίνει ... Τα περιθώρια επιλογής όχι απλά στενεύουν .. απλά δεν υπάρχουν. Δεν θα στρογγυλέψω τις κουβέντες μου γιατί «δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να συναινέσω στην σιωπή ...» όπως λέω πολύ συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις μου.... και έγραψα 17  διαισθητικούς χρησμούς μου ..
  Ο 3ος χρησμός αναφέρει... Τα κράτη της Ευρωζώνης θα ζήσουν τους δυνατούς οικονομικούς τριγμούς από τις δυο υπερδυνάμεις… ΗΠΑ και ΚΙΝΑ. Θα αρχίσει η συζήτηση έξοδος κρατών από το Ευρώ… Διαβάστε το άρθρο επιβεβαίωσης στο news.in.gr στις 7/1/2016 ΕΔΩ και ΕΔΩ
 • Jan 07, 21:35

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για την απόπειρα δολοφονίας του Ερντογάν με δηλητήριο...

    
  Στις 3 Ιανουαρίου με ώρα ανάρτησης τις 3:44 τα ξημερώματα αναρτήθηκε η πρόβλεψη με το τίτλο: 17 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ "ΜΑΝΤΑΤΑ» ΓΙΑ ΤΟ 2016  αναφέροντας οτι... Το 2016 είναι μια χρονιά που θα έχετε ακούσει από πάρα πολλούς «ειδικούς» ότι φέρνει πολλές αλλαγές που θα αλλάξουν την ζωή μας. Φέρνει όντως ανατροπές που θέλετε δεν θέλετε θα αναγκαστείτε να συμφωνήσετε ότι έτσι πρέπει να γίνει ... Τα περιθώρια επιλογής όχι απλά στενεύουν .. απλά δεν υπάρχουν. 
   Δεν θα στρογγυλέψω τις κουβέντες μου γιατί «δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να συναινέσω στην σιωπή ...» όπως λέω πολύ συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις μου.... και έγραψα 17  διαισθητικούς χρησμούς μου ..
  Ο 8ος χρησμός αναφέρει... Οι γείτονες μας οι Τούρκοι θα ζήσουν την βία στο πετσί τους από τον Φεβρουάριο και μετά ... Ο Ερντογάν θα νομίζει ότι είναι ο «μεσσίας» κι αυτό φέρνει την προσπάθεια εξόντωσης του .. Είναι όμως το σημάδι ότι αρχίζει ο πόλεμος των θρησκειών παγκοσμίως .... Διαβάστε το άρθρο που επιβεβαιώνει τον χρησμό μου στο hellas-now.com ΕΔΩ
 • Dec 29, 23:17

  «Βροχή» επιστημονικών άρθρων για την ανακάλυψη ενός νέου σωματιδίου στο CERN

    
  Στις 25/10/2015 με ώρα ανάρτησης 00:38 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Έρχεται σημαντική τεχνολογική ανάπτυξη... αναφέροντας οτι από τον Σεπτέμβριο του 2015 και μπαίνοντας στο 2016 θα υπάρξει τεχνολογική ανάπτυξη με πολύ γρήγορους ρυθμούς και μέχρι και τις αρχές του 2017 θα γίνει μια πολυ σημαντική ανακάλυψη. Αυτό δεν είναι κατ ανάγκη κακό για τους ανθρώπους αρκεί να κάνουνε σωστές επιλογές που αργότερα δεν θα τους "δεσμεύουν". Θεωρώ οτι μέσα στους επόμενους μήνες θα πραγματοποιηθεί μια πολυ σημαντική τεχνολογική ανακάλυψη που θα επιφέρει μεγάλη αλλαγή στις μέχρι τώρα θεωρίες που έχουμε ως βάση για την "ισσοροπία" της ανθρωπότητας.
  και έγραψα τον Χρησμό -1:
  Μέσα απο σύννεφα περνάει και το φως δεν σταματάει                     
  απο τη μία άκρη ως την άλλη συνεχώς στρυφογυρνάει...                     
  Όταν αποκάμει και ηρεμήσει... με ένα ήχο σταματήσει                     
  τότε τον όμιο σου θα σου δείξει και μια ζωή θα σου χαρίσει...
  Δύο μέρες πριν φύγει το 2015 ήρθε "βροχή" επιστημονικών ανακοινώσεων για την ανακάλυψη ενός σωματιδίου στο CERN. Δείτε το άρθρο της επιβεβαίωσης στο naftemporiki.gr ΕΔΩ 
 • Dec 29, 01:31

  ΣΗΜΑΔΙΑΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    
  Στις 16/11/2015 με ώρα ανάρτησης 02:57 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: Μπορεί να προετοιμαστεί κανείς για μια καταστροφή που προκαλεί παρέμβαση ανθρώπου; και συνέχισα αναφεροντας.... Πράγματι έρχεται μια εκρηκτική περίοδο όπου η Συρία είναι στο μάτι του κυκλώνα μαζί με τα κράτη που εμπλέκονται στο μακελειό που διαπράττεται εκεί. Δείτε τα άρθα επιβεβαιώσεις στο naftemporiki.gr ΕΔΩ 
  Ένα σημάδι που θα ήθελα να σας υπογραμμίσω και δεν θα πρέπει να σας ξεφύγει (γιατί απλά θα επιβεβαιώσει ότι η κατάσταση θα χειροτερεύει) είναι όταν θα δείτε να εμπλέκονται το ένα κράτος μετά το άλλο… σιγά σιγά. Ο χρησμός που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικός γιατί κάνω αναφορά για σημαντικά γεγονότα που θα γίνουν από 20 Νοεμβρίου 2015 έως και τον Ιανουάριο του 2016.
  Υπενθυμίζω ότι ένας χρησμός μου προκύπτει μέσα από ένα τρομακτικό κύμα ενέργειας που με κατακλύζει και τον μεταφέρω αυτούσιο χωρίς καμία αλλαγή.
  Χρησμός -14ος 
  Τον μήνα που το λουλούδι του, τον Νάρκισσο μας χαρίζει 
  οι άνθρωποι κορδώνονται, και μίσος την σκέψη εμποδίζει…
   -------- (κάνω αναφορά στο μήνα Δεκέμβριο)
  Οι Άγιοι ταράζονται θυμώνουν και φωνάζουν 
  η Άννα, ο Ελευθέριος, μέχρι και τον Διονύση σκιάζουν…
   ------- (αναφορά τις ημέρες που γιορτάζουν οι συγκεκριμένοι Άγιοι)
  Δείτε τα γενότα στις 9 (ΕΔΩ) στις 15 (ΕΔΩ) και στις 17 Δεκεμβρίου (ΕΔΩ) που έγιναν... και είναι χαρακτηριστικά σημάδια για την Ελλάδα και για το τι έπεται....
  Σαν τα καρφιά που έχωσαν στα χέρια του θεού μας 
  έτσι το αίμα θα κυλά να έχουμε το νου μας… 
  ------ (αιματοκύλημα - βομβαριδισμοί)
  Δείτε το άρθρο επιβεβαώσεις απο το News.gr για δεκάδες νεκρούς απο τους βομβαρδισμούς ΕΔΩ
  Η αδικία έρχεται … κανείς τους δεν την βλέπει 
  για αντίποινα θα κράζουνε οι άνθρωποι δεν κάνουμε αυτό που πρέπει…
   ------ (Οι άνθρωποι θα διαμαρτυρηθούν... αδικία εις βάρος ενός λαού)
  Δείτε το άρθρο επιβεβαίωσης στο sigmalive.gr για την διαμαρτυρία βετεράνων στρατιωτών για τους βομβαριδισμούς στη Συρία ΕΔΩ
  Τα πτώματα θα τα βλέπεται, θα λέτε για το θεό σας 
  μα ο θεός είναι σαφής, δεν είναι μόνο δικός σας… 
   ------ (Καθολικοί -Χριστιανοί - Ισλαμιστές)  
  Διαβάστε την σοκαριστική δήλωση του Πάπα Φραγκίσκου για την δίωξη των Χριστιανών στο άρθρο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ
  Ο 14ος χρησμός μου έχει και συνέχεια για γεγονότα μέχρι και τον Ιανουάριο 2016... Μακάρι να μην επιβεβαιωθούν...
 • Updated: Dec 29, 00:39

  Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ...

    
  Στις 2/09/2015 με ώρα ανάρτησης 20:03 έγραψα την πρόβλεψη μου με τίτλο Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ...  και ανάφερα οτι "Οι άγριες διαθέσεις του καιρού θα φανούν πολύ νωρίτερα φέτος (2015)... ιδιαίτερα στη Ιταλία και την Ελλάδα με ακραία καιρικά φαινόμενα. Τα ακραία φαινόμενα θα υπάρξουν σε όλη την Βόρεια Ευρώπη που έχει μπροστά της έναν πολύ δύσκολο χειμώνα".     
  Στη Βρετανία οι θερμοκρασίες θα πέσουν πολύ χαμηλά από νωρίς και θα έχουμε θύματα απο τα νερά. Δείτε το άρθρο επιβεβαίωσης στο news247.gr ΕΔΩ   
  Καταστροφικές καταιγίδες θα γίνουν στις ΗΠΑ και ανεμοθύελλες στη Νότια Αμερική αρχής γενομένης απο το τέλος Νομεβρίου. Δειτε το άρθρο επιβεβαίωσης στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ
  Η Αυστραλία θα υποφέρει από ξηρασία και καταστροφικές πυρκαγιές Δεκέμβριο . Δειτε το άρθρο επιβεβαίωσης στο newsbomb.gr ΕΔΩ
  Στην Ιαπωνία και Κίνα θα υπάρξουν απώλειες ζωών και χιλιάδες άνθρωποι θα ξεσπιτωθούν από πλημμύρες Σεπτέμβριο -Νοεμβριο - Ιανουαριο. Πάνω απο 230 άνθρωποι νεκροί απο φονικές πλημμύρες επιβεβαιώνει το άρθρο στο ΕΘΝΟΣ ΕΔΩ
  Στην Ελλάδα ο χειμώνας θα δείξει την "αγριότητα του" η οποία θα χτυπηθεί από ψύχος και σφοδρές χιονοπτώσεις αλλά και πανίσχυρες καταιγίδες. Τον Δεκέμβριο θα χιονίσει σε πολλές περιοχές.... Δείτε το άρθρο επιβεβαίωσης στο newsbomb.gr ΕΔΩ Το λυπηρό είναι οτι τους μήνες Οκτώβριο - Νοέμβριο - Δεκέμβριο - Φεβρουάριο θα χαθούν ζωές από πλημμύρες η απο κατολισθήσεις... 
  Στις 19/11/2015 ανάρτησα πρόβλεψη στην οποια ανάφερα μεταξύ άλλων... Έχοντας ήδη νεκρούς από τις φονικές πλημύρες του Οκτωβρίου, δεν θα πρέπει να απορήσετε όταν δυστυχώς το ίδιο συμβεί από τις αρχές του Ιανουάριου του 2016. Τα καιρικά φαινόμενα θα έχουν σφοδρότητα και διάρκεια. Δυστυχώς το ίδιο θα συμβεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης λίγο πιο νωρίς.
 • Updated: Dec 20, 20:36

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για την προσωρινή διακοπή λειτουργίας στο σύστημα για τις εκλογές στη ΝΔ

    
  Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στην συνέντευξη μου στο MEGA "ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ" δυο ημέρες πριν απο την 2η φορά των εκλογών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ανάφερα οτι θα υπάρξει πρόβλημα... Τελικά επιβεβαιώθηκα καθώς διεκόπη προσωρινά, λίγο μετά τις 7 το βράδυ, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, λόγω τεχνικού προβλήματος στην εταιρεία που έχει αναλάβει την διεκπεραίωση των εκλογών.
  Η ΚΕΦΕ ανακοίνωσε την παράταση της διαδικασίας κατά μία ώρα, ενώ όπου υπάρχουν ψηφοφόροι η διαδικασία θα συνεχίζεται και πέραν των 8 μ.μ. Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαιώσης στο news.in.gr ΕΔΩ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΜΟΥ ενώ αν θέλετε να δείτε όλες τις προβλέψεις μου που είπα στην εκπομπή πατήστε ΕΔΩ
 • Updated: Jan 03, 18:11

  Δεκάδες μετανάστες διέσωσε το Λιμενικό στα ανοιχτά των Οινουσσών

    
  Την 01/11/2015 με ώρα ανάρτησης 02:42 τα ξημερώματα ανάρτησα την πρόβλεψη με τίτλο "ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΝΑΥΑΓΙΟ... ΙΣΩΣ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ" και έγραψα τον Χρησμό -12 στον οποίο ανάφερα...
  Στο απέραντο γαλάζιο το μάτι χάνεται και σβήνει                                              
  η θάλασσα θυμώνει… αρχίζει και τους πίνει…                      
  ..........(Ναυάγιο)                                              
  Στο βουνό δεν θα μπορέσουνε να φτάσουν…                                                
  το χέρι όσοι δεν δώσουν κατάρα θα τους βγει και θα πεινάσουν…                    
  ......... (θα συντρέξουν για βοήθεια....)                                                                
  Σώματα και χαρτιά θα βγουν στην επιφάνεια                                              
  κι έτσι μερικοί από τα κουτιά θα βγουν από την αφάνεια….                      
   ...... (δυστυχώς θα έχουμε θύματα και θα ακούσουμε το νέο απο τηλεοράσεως)
  Κι όμως κανείς τους δεν το περιμένει                                             
  πως ένα θαύμα στο τέλος τους προσμένει...                    
  ..... (θα σωθούν αρκετοί με την παρέμβαση απλών ανθρώπων...)
  Το νέο ήρθε σήμερα 3/1/2016 όπου δεκάδες άνθρωποι εντοπίστηκαν να επιπλέουν με σωσίβια στις Οινούσες. Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης στην ΕΡΤ ΕΔΩ
 • Updated: Dec 19, 10:48

  Βόλος: Επισήμως σε αργία από τα καθήκοντα του ο Δήμαρχος Αχ. Μπέος

    
  Την 01/09/2015 με ώρα ανάρτησης 22:42 ανέβασα την πρόβλεψη με τίτλο "Η δικαστική περιπέτεια του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου" για την οποία έγραψα... Η δικαστική περιπέτεια του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου δεν θα έχει την κατάληξη που περιμένουν οι περισσότεροι.... Θα προκληθεί "αναστάτωση" στο Δήμο Βόλου και ειδικά με τον αντικαταστάτη του.... 
  Η "υπόγεια παρέμβαση" ενός "σημαίνοντος" προσώπου μπορεί να δώσει λίγο χρόνο στον Δήμαρχο αλλά τελικά δεν θα δώσει οριστική λυση στο πρόβλημα. Δεν θα απαλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν... Οι εξελίξεις θα είναι απανωτές... προς το τέλος του Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου. Κι όμως η περιπέτεια του κ. Μπέου θα φέρει αποκαλύψεις (άσχετες με την υπόθεση του) για πρόσωπα που εμπλέκονταν με τον Δήμο Βόλου στις προηγούμες δημοτικές αρχές...
  Ο κ. Μπέος τελικά τέθηκε σε αργία από τα καθήκοντα ως Δήμαρχος στις 14/12/15 . Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο της επιβεβαίωσης στο άρθρο της ΕΡΤ ΕΔΩ και για τον νέο Δήμαρχο Βόλου ΕΔΩ 

 • Dec 14, 11:14

  Ξεκίνησε η κατάργηση της πρωινής προσευχής και η μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογία

    
  Στις 26/09/2015 με ώρα ανάρτησης 02:19 ανάρτησα την πρόβλεψη με τίτλο: Η Ελλάδα και η χριστιανική της πίστη... θα δοκιμαστεί!! αναφέροντας οτι... Όσο κι αν το Σύνταγμα της Ελλάδος λέει ότι η Παιδεία μας πρέπει να είναι εθνική, χριστιανική, άλλα είναι προδιαγεγραμένα να γίνουν. Οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόξοξοι θα δοκιμαστούν αρχικά το άμεσο διάστημα για το θρήσκευμα τους στο επίπεδο της μάθησης... με το πρόσχημα "για να μην προσβάλλεται η ελευθερία της θρησκευτικής επιλογής" ... Ο Αθεϊστικός παραλογισμός και η ιδεολογική τρομοκρατία τού Διαφωτισμού δείχνουν το σκοταδιστικό του πρόσωπο... 
  Τα πρώτα σημάδια ξεκίνησαν με την πρόταση της Ναιολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της πρωινής προσευχής και την μετατροπή του μαθήματος των θρησκευτικών σε θρησκειολογία. Δείτε το άρθρο της επιβεβαιωσης στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ 
 • Updated: Dec 09, 02:22

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του 14ου χρησμού - Σημαντικά γεγονότα από 20 Νοεμβρίου 2015 έως και τον Ιανουάριο του 2016

    
  Στις 16/11/2015 με ώρα ανάρτησης 02:57 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο Μπορεί να προετοιμαστεί κανείς για μια καταστροφή που προκαλεί παρέμβαση ανθρώπου;... και συνέχισα αναφέροντας οτι... έρχεται μια εκρηκτική περίοδο όπου η Συρία είναι στο μάτι του κυκλώνα μαζί με τα κράτη που εμπλέκονται στο μακελειό που διαπράττεται εκεί. Ένα σημάδι που θα ήθελα να σας υπογραμμίσω και δεν θα πρέπει να σας ξεφύγει (γιατί απλά θα επιβεβαιώσει ότι η κατάσταση θα χειροτερεύει) είναι όταν θα δείτε να εμπλέκονται το ένα κράτος μετά το άλλο… σιγά σιγά. Ο χρησμός που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικός γιατί κάνω αναφορά για σημαντικά γεγονότα που θα γίνουν από 20 Νοεμβρίου 2015 έως και τον Ιανουάριο του 2016.Υπενθυμίζω ότι ένας χρησμός μου προκύπτει μέσα από ένα τρομακτικό κύμα ενέργειας που με κατακλύζει και τον μεταφέρω αυτούσιο χωρίς καμία αλλαγή.
  Στο Χρησμό -14ο αναφέρω
  Τον μήνα που το λουλούδι του, τον Νάρκισσο μας χαρίζει 
  οι άνθρωποι κορδώνονται, και μίσος την σκέψη εμποδίζει…
   -------- (κάνω αναφορά στο μήνα Δεκέμβριο)
  Οι Άγιοι ταράζονται θυμώνουν και φωνάζουν 
  η Άννα, ο Ελευθέριος, μέχρι και τον Διονύση σκιάζουν… 
   ------- (αναφορά τις ημέρες που γιορτάζουν οι συγκεκριμένοι Άγιοι)
  Διαβάστε την επιβεβαίωση για το τι έγινε ανήμερα της εορτής της Αγίας Άννης στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ
  Σαν τα καρφιά που έχωσαν στα χέρια του θεού μας 
  έτσι το αίμα θα κυλά να έχουμε το νου μας… 
   ------ (αιματοκύλημα - Ξεκινούν μεγάλης έκτασης βομβαριδισμοί)
  Η επιβεβαίωση στο άρθρο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ 
  Η αδικία έρχεται … κανείς τους δεν την βλέπει 
  για αντίποινα θα κράζουνε οι άνθρωποι δεν κάνουμε αυτό που πρέπει…
  Διαβάστε την επιβεβαίωση στην απαράδεχτη πρόταση του υποψηφίου Ντοναλντ Τραμπ που πρότεινε να επιβληθεί απαγόρευση εισόδου των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ και συνέδεσε την ιδέα αυτή με το μέτρο που είχε εφαρμόσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Φραγκλίνος Ρούζβελτ σε βάρος πολιτών που κατάγονταν από την Ιαπωνία, τη Γερμανία και την Ιταλία κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Δείτε το άρθρο ΕΔΩ
 • Dec 06, 19:45

  Ενας νεκρός από την κακοκαιρία στη Βρετανία

    
  Στις 2 Σεπτεμβρίου με ώρα ανάρτησης 20:03 έγραψα την πρόβλεψη μου με τίτλο Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ... και ανάφερα οτι "Οι άγριες διαθέσεις του καιρού θα φανούν πολύ νωρίτερα φέτος (2015)... ιδιαίτερα στην Αγγλία, την Ιταλία και την Ελλάδα με ακραία καιρικά φαινόμενα. Τα ακραία φαινόμενα θα υπάρξουν σε όλη την Βόρεια Ευρώπη που έχει μπροστά της έναν πολύ δύσκολο χειμώνα".     Στη Βρετανία οι θερμοκρασίες θα πέσουν πολύ χαμηλά από νωρίς και θα έχουμε θύματα... 
  Δυστυχώς η επιβεβαίωση ήρθε για την Βρετανία. Διαβάστε το άρθρο στο ΕΘΝΟΣ ΕΔΩ 
 • Updated: Dec 06, 19:38

  Τρομοκρατική ενέργεια η επίθεση στην Καλιφόρνια...

    
  Στις 19/11/2015 με ώρα ανάρτησης 02:22 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο: "ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ..." αναφέροντας τι διαισθάνθηκα για την άνοδο της τομοκρατίας και τα γεγονότα που θα ζήσουμε.... μεταξύ άλλων έγραψα...
  • Μην απορήσετε όταν ακούσετε για τρομοκρατικά χτυπήματα και σε δυο άλλα κράτη της Ευρώπης τους επομένους 5 μήνες (μέχρι και Απρίλιο 2016). 
   • Η Αμερική μπαίνει στο στόχαστρο των τρομοκρατών από ξηρά και θάλασσα, ενώ διατρέχει σοβαρότατο κίνδυνο ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα με πιθανή απόπειρα εναντίον του…
  Ήδη έχετε δεί τι συμβαίνει στην Ευρώπη.... τα οποία επίσης εχω αναφέρει....
   Άλλη μια επιβεβαίωση ήρθε δυστυχώς απο την Αμερική όπου έγινε η επίθεση στην Καλιφόρνια με 14 νεκρούς. Διαβάστε το άρθρο της επιβεβαίωσης στο ΕΘΝΟΣ ΕΔΩ
  Διαβάστε επίσης για το διάγγελμα του Ομπάμα ΕΔΩ 
   
 • Updated: Dec 02, 03:47

  Η ισχυρή έκρηξη σε σταθμό Μετρό στην Κωνσταντινούπολη

    
  Στις 19/11/2015 με ώρα ανάρτησης 02:22 τα ξημερώματα έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο "ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.." αναφέροντας οτι στην γειτονική μας Τουρκία θα έχουμε θύματα απο αντίποινα και θα δημιουργηθούν κοινωνικές αναταραχές επίσης με θύματα δυστυχώς... Δείτε την επιβεβαίωση στο άρθρο του Πρώτου Θέματος για την ισχυρή έκρηξη σε σταθμό μετρό στην Κωνσταντιωούπολη ΕΔΩ
 • Updated: Nov 26, 23:04

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ του 15ου Χρησμού για εξελίξεις που αφορούν την θρησκεία...

    
  Στις 26/09/2015  με ώρα ανάρτησης 2:19 τα ξημερώματα αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο «Η Ελλάδα και η χριστιανική της πίστη ... θα δοκιμαστεί !!" κι έγραψα ...
  Όσο κι αν το Σύνταγμα της Ελλάδος λέει ότι η Παιδεία μας πρέπει να είναι εθνική, χριστιανική, άλλα είναι προδιαγεγραμένα να γίνουν. Οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόξοξοι θα δοκιμαστούν αρχικά το άμεσο διάστημα για το θρήσκευμα τους στο επίπεδο της μάθησης ... με το πρόσχημα "για να μην προσβάλλεται η ελευθερία της θρησκευτικής επιλογής" ... Ο Αθεϊστικός παραλογισμός και η ιδεολογική τρομοκρατία τού Διαφωτισμού δείχνουν το σκοταδιστικό του πρόσωπο ...  και συνέχισα λέγοντας ... Το επόμενο που θα γίνει πριν το επόμενο καλοκαίρι είναι η σεξουαλική απελευθέρωση με τρόπο προκλητικό ... και το επόμενο που θα γίνει πριν το τέλος του επόμενου έτους, είναι η αφαίρεση του συμβόλου του Σταυρού. Μην απορήσετε όταν ακούσετε για την "ειδική" σεξουαλική διαπαιδαγώγιση με "ζωντανά παραδείγματα" .... και πάλι τα επιχειρήματα αυτών που φέρνουν την αλλαγή θα εισακουστούν ...
  Στις 22/11/2015 με ώρα ανάρτησης 23:20 έγραψα με τίτλο "ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ που θα μας προβληματίσουν και θα μας αναγκάσουν να πάρουμε αποφάσεις..." αναρτώντας τον 15ο Χρησμό μου κάνοντας λόγω για εξελίξεις που θα αφορούν την θρησκεία μας.
  Από το τρίτο δίστιχο του χρησμού γράφω..
  Οι μήνες θα περάσουνε, θα φτάσουνε τα μπάνια 
  και τότε τα ράσα θα βρεθούν σε δύσκολα σεμάνια...  
  (μάλλον ιερατική συνάντηση… σεμάνια από το γαλλικό chemin που σημαίνει μονοπάτια)
  Λουλούδια θα ανθίσουνε, φέρνουν απόφαση δεμένη και οι άνθρωποι είναι θύματα, δεν ξέρουν τι τους περιμένει…
  (Προφανώς άνοιξη έρχεται απόφαση ή διαταγή για σημαντική θρησκευτική αλλαγή...)
  Η προαναγγελία των εξελίξεων που θα ξεκινήσουν σύντομα ήρθε με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Ιεροσόλυμα στις 26/11/2015. Δείτε το video ειδικά από το 12΄.52'' όπου αναφέρει ως ΜΝΗΜΕΙΑ οτι ανήκει στο Ελληνικό Πατριαρχείο και οτι το επόμενο διάστημα θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ η προσπάθεια ανάδειξης τους ως Παγκόσμια Πολιτισμική Κληρονομιά. 

  Τα συμπεράσματα δικά σας...
 • Updated: Nov 25, 23:38

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ πρόβλεψης 19ης Νοεμβρίου 2015 και του 14ου Χρησμού της 16ης Νοεμβρίου 2015 για τα γεγονότα στην Τουρκία και τα αντίποινα...

    
  Στις 19/11/2015 με ώρα ανάρτησης 02:22 τα ξημερώματα στην πρόβλεψη με τίτλο "ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ..." έγραψα οτι " Στην γειτονική μας Τουρκία θα έχουμε θύματα απο αντίποινα και θα δημιουργηθούν κοινωνικές αναταραχές επίσης με θύματα δυστυχώς, ενώ θα αποκαλυφτούν πολύ σύντομα οι αξιώσεις της για την χώρα μας…"  Η θλιβερη είδηση για αντίποινα Πούτιν καθώς η Ρωσία βομβάρδισε κονβόι με τούρκικα φορτηγά, ήρθε σήμερα 25/11/2015 δείτε το αρθρο της tribune.gr ΕΔΩ
  Τρεις ημέρες νωρίτερα στις 16/11/2015 με ώρα ανάρτησης 02:57 τα ξημερώματα ανάρτησα το κειμενο με τίτλο "Μπορεί να προετοιμαστεί κανείς για μια καταστροφή που προκαλεί παρέμβαση ανθρώπου;" και κατάθεσα τον 14ο Χρησμό μου.
  Απόσπασμα του Χρησμού -14ου 
  Σαν τα καρφιά που έχωσαν στα χέρια του θεού μας 
  έτσι το αίμα θα κυλά να έχουμε το νου μας… ----------- (αιματοκύλημα - βομβαριδισμοί)
  διαβάστε την επιβεβαίωση με άρθρο, για ανελεητους βομβαρδισμούς στη Συρια, στις 25/11/2015 στο news.gr ΕΔΩ
  Η αδικία έρχεται … κανείς τους δεν την βλέπει 
  για αντίποινα θα κράζουνε οι άνθρωποι δεν κάνουμε αυτό που πρέπει… ------ (Οι άνθρωποι θα διαμαρτυρηθούν... αδικία εις βάρος ενός λαού)
  Διαβάστε την επιβεβαίωση για τα Ρωσικά αντίποινα προς την Τουρκία, στις 25/11/2015 στο άρθρο της ημερησίας ΕΔΩ  και τα αντίποινα των ΗΠΑ με κυρώσεις προς την Ρωσία ΣΤΙς 25/11/2015 στο άρθρο του Πρώτου Θέματος  ΕΔΩ
  Τα πτώματα θα τα βλέπεται, θα λέτε για το θεό σας 
  μα ο θεός είναι σαφής, δεν είναι μόνο δικός σας… ------ (Καθολικοί -Χριστιανοί - Ισλαμιστές)
  Διαβάστε για το ισλαμικό κράτος που απείλησε και ανάρτησε τις σημαίες 60 χωρών ανάμεσα στις οποίες και η Ελλάδα. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα περιέχεται με οποιονδήποτε τρόπο σε βίντεο του Ισλαμικού Κράτους. Η επιβεβαίωση στο άρθρο του Έθνους με video ΕΔΩ
  Άνθρωποι από τον θρόνο τους, κουβέντες ανταλλάσουν 
  και μες τα πείσματα είναι να χαθούν, πορεία δεν θα αλλάξουν… ----- (Συνάντηση ηγετών για να αποφασίσουν...)
  Διαβάστε για την έκτακτη σύνοδο του ΝΑΤΟ που έγινε στις 24/11/2015 μετά απο αίτημα της Τουρκίας. Η επιβεβαίωση στο άρθρο του Πρώτου Θέματος στις 24/11/2015 ΕΔΩ και μία ημέρα μετά στις 25/11/2015 το ΝΑΤΟ επιπλήττει την Τουρκία έπειτα απο "πιέσεις...". Η επιβεβαιώση στο άρθρο του Νews247 ΕΔΩ
 • Updated: Dec 13, 15:57

  Επιβεβαίωση πρόβλεψης της 19ης Νοεμβρίου για τον ΣΕΙΣΜΟ, τις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και την παρέμβαση ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    
  Στις 19/11/2015 με 'ωρα ανάρτησης 02:22 τα ξημερώματα αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο "ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ..." στην οποία επεσήμανα ότι στις 10 Οκτώβριου είχα αναφέρει για επικείμενο σεισμό που τελικά έγινε στις 18 Νοέμβριου στην Λευκάδα και την Ιθάκη με δυο νεκρούς, δυστυχώς. Ανάφερα ότι αυτός ο σεισμός θα είναι το σημάδι της έναρξης των αλλαγών που έρχονται στην χώρα μας. 
  Από τις 5 Νοέμβριου σας προέτρεψα να παρατηρήσετε τις κοινωνικές αντιδράσεις που θα κορυφωθούν στην χώρα μας προς το τελος του Νοεμβρίου και οι εξελίξεις έτρεξαν μετά απο λίγες μέρες...
  Οι επιβεβαιώσεις ήρθαν...
  Το αγροτικό έφερε στους δρόμους τους αγρότες (δείτε ΕΔΩ)
  • Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Πέραν των αποκαλύψεων που καθημερινά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, όπως είχα αναφέρει με πρόβλεψη μου μετά τις εκλογές του Αύγουστου, θα αρχίσει μια πολιτική ένταση που θα φέρει άμεσες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με αντιδράσεις στο εσωτερικό του (έγινε η παραίτηση Γαβριήλ Σακελαρίδη δείτε ΕΔΩ)
  • Εξελίξεις στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι καταιγιστικές (αναβολή των εσωκομματικών εκλογών) με σημαντικές αποκαλύψεις (δείτε ΕΔΩ). Ανάφερα επίσης ότι ο Κώστας Καραμανλής θα είναι το πρόσωπο που φανερά ή αθόρυβα θα παίξει καθοριστικό ρόλο (δείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ). Επίσης την επόμενη ημέρα γνωστοποίησα τις προβλέψεις μου για τις εκλογές της Ν.Δ καλεσμένος στο ΜEGA στην εκπομπή "Καλημερούδια". Δείτε ΕΔΩ 
 • Nov 17, 10:58

  Ο σεισμός στη Λευκάδα, το πρώτο σημάδι επιβεβαίωσης των αλλαγών που έρχονται...

    
  Στις 10/10/2015 με ώρα ανάρτησης 00:31 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ... στην παγκόσμια οικονομία - Τι αλλάζει για την Ελλάδα; όπου ανάφερα γιατί ραγδαίες εξελίξεις σε οικονομικό (παγκόσμια) και πολιτικό επίπεδο (Ελλάδα) που πρόκειται να δούμε μέχρι το τέλος του 2015 και θα δημιουργήσουν μια αποσταθεροποίηση... πριν έρθει ένα μεγαλύτερο "χτύπημα". Είναι ας πούμε ένα τέστ για να "φυτευτεί" ο φόβος.. Μην ανησυχείται όμως γιατί μεγάλη αντίδραση του λαού μας δημιουργεί τις προυποθέσεις για αλλαγές...
  Έχοντας αναφερθεί με προβλέψεις η χρησμούς (δείτε παρακάτω τι έχω αναφέρει αναλυτικότερα) σας προϊδεάζω για «βίαιες» αλλαγές στην χώρα μας που δεν θα θυμίζουν δημοκρατικές εποχές... Με το «έτσι θέλω» θα εφαρμοστούν νέες διατάξεις που ξεπερνούν τα όρια του λαού και αυτό θα φέρει σοβαρές αντιδράσεις (βλέπε την τελική συμφωνία για τους πληστηριασμούς της πρώτης κατοικίας ΕΔΩ)…
  Στη συνέχεια σας "κατέθεσα" τον χρησμό μου οπου στο πρώτο δίστιχο κάνω αναφορά για τον σεισμό που θα γινόνταν στη Λευκάδα δείτε ΕΔΩ (και ειναι το πρώτο σημάδι των αλλαγών που θα συνεχίσουν να έρχονται...).
  Ο χρησμός -1 ήταν
  Όταν θα νιώσεις τη γη να σε κουνάει                    
  και νιώσεις ότι το σπίτι σου δεν σε χωράει                   
  μη φοβηθείς γιατί… άλλη αλήθεια σε φοράει…
 • Nov 07, 11:19

  Η θλιβερή επιβεβαίωση ότι το Ρωσικό Airbus A321 καταρρίφθηκε

    
  Στις 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ με Ώρα ανάρτησης 01:13  ανάρτησα την πρόβλεψη με τίτλο «Η ζωή είναι απρόβλεπτη ... εφόσον δεν προβλέπεις ...» και έγραψα τον χρησμό μου που αναφέρεται στην συντριβη αεροπλάνου. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να επιβεβαιώνεται ένας χρησμός μου που μιλάει για ένα τετοιο γεγονός... αλλά ειμαι υποχρεωμένος να το αναφέρω επειδή δημοσιοποίησα τον χρησμό μου.
  Στο τελευταίο δίστιχο του χρησμού μου αναφέρω "Να ναι τάχα αλήθεια αυτό που θα ειπωθεί η κρύβουν τις ευθύνες μυστήριο να μην λυθεί ..." υπονοώντας αυτό που έγινε.. Η ανάλυση των δεδομένων από τον καταγραφέα της πτήσης στο πιλοτήριο, δείχνει ότι όλα ήταν ομαλά τόσο σε επίπεδο λειτουργίας οργάνων όσο και στην επικοινωνία, μέχρι το 24ο λεπτό της πτήσης, όταν οι δυο μηχανές σταμάτησαν ξαφνικά να λειτουργούν, ως αποτέλεσμα μιας πολύ απότομης αποσυμπίεσης που φαίνεται να προκλήθηκε από έκρηξη. Όπως αναφαφέρουν οι ειδικοί αυτή η έκρηξη δεν συνάδει με κάποια βλάβη στον κινητήρα, ενώ όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από τα συντρίμμια, το αεροσκάφος φαίνεται να διαλύθηκε από μια ισχυρή πίεση από το εσωτερικό προς το εξωτερικό. Δεέιτ την επιβεβαίωση στο άρθρο του ΕΘΝΟΣ στις 7 Νοεμβρίου ΕΔΩ
 • Updated: Nov 05, 12:01

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης της 25ης Σεπτεμβρίου για την αρχή της κατάργησης των μετρητών

    
  Πάρα πολλοί πελάτες μου εδώ και λίγο καιρό με ρωτάνε για την κατάργηση των μετρητών και που θα οδηγήσει η "απάλειψη" τους από το πορτοφόλι μας. Πολλοί μάλιστα έχουν επηρεαστεί από την προπαγάνδα των ΜΜΕ και εκφράζουν θετική άποψη για το ζήτημα της κατάργησης των μετρητών χωρίς να έχουν σκεφτεί ποτέ τις συνέπειες, τις οποίες όταν τις καταλάβουν θα είναι πλέον πολύ αργά, καθώς η πόρτα του «κελιού» της «αιώνιας ηλεκτρονικής φυλακής »θα έχει κλείσει και θα έχει πεταχτεί και το« κλειδί », όπως αναφέρει σε άρθρο του ο Θεόφραστος Ανδρεόπουλος στο apocalypsejohn.com
  Στις 25 Σεπτεμβρίου 2015 αναρτήθηκε στις 23:19 η πρόβλεψη μου με τίτλο ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ (διαβάστε τις προβλέψεις μου) και έγραψα τον Χρησμό -2:
  Φθινόπωρο θα είναι όταν  τον όχλο παρακολουθήσουν                                           
  και με πρόσχημα τα εγκλήματα θα τους σιγήσουν ...                                           
  η ώρα του χρήματος στα τάρταρα θα φτάσει                                          
  και αλλαγή με μιας στο πορτοφόλι μας θα σκάσει ...  
  Η διαδικασία ήδη έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί θέλουμε δεν θέλουμε ...
  Στην εμφάνιση μου στο MEGA στις 23 Οκτωμβρίου 2015 ανάφερα επίσης τι προβλέται να γίνει σχετικά με την "αχρήματη" κοινωνία. Δείτε ΕΔΩ. Η επιβεβαίωση ήρθε με το Νομοσχέδιο για την επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με κίνητρα για τους επιχειρηματίες όπως προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Δείτε το άρθρο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ
 • Updated: Nov 04, 14:15

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης της 5ης Οκτωβρίου ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ

    
  Στις 5 Οκτωβρίου με ώρα ανάρτησης 01:13 ανάρτησα την πρόβλεψη με τίτλο «Η ζωή είναι απρόβλεπτη ... εφόσον δεν προβλέπεις ...» αναφέροντας οτι "ορισμένες φορές είμαι προάγγελος «κακών» μαντάτων .. Συνήθως όσοι έχουν «χάρισμα» βλέπουν τα δύσκολα που πιθανόν να συμβούν και με την πρόβλεψη τους προσπαθούν να προειδοποιήσουν ... τους εμπλεκομένους στο επερχόμενο γεγονός. Έτσι προσπαθώ να κάνω κι εγώ μην γνωρίζοντας όμως τους αποδεκτές και σε αυτή την περίπτωση είναι σημάδι ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ" ... και συνέχισα γράφοντας τον παρακάτω χρησμό:    
  Νιώθω την φωτιά και ακούω τις φωνές     
  μέσα σε λαμαρίνες ... τσαλακωτές ...       
  Ταχύτητα μεγάλη αναπτύσσει ... δεν βλέπει καθαρά     
  και ξάφνου Άγγελοι κατεβαίνουν και μαζεύουν τα κορμιά ...       
  Τους ψάχνουν μες την νύχτα ... ανάβουν δυο κεριά     
   και τότε όλοι κλαίνε ... βρίσκουν τα παιδιά ...
  Να ναι τάχα αλήθεια αυτό που θα ειπωθεί 
  η κρύβουν τις ευθύνες μυστήριο να μην λυθεί ...
  Η δυσάρεστη επιβεβαίωση ήρθε με την είδηση οτι Ρωσικό Airbus A321 που απογειώθηκε στις 5.51 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) μεταφέροντας 217 επιβάτες και 7μελές πλήρωμα συνετρίβη 23 λεπτά αργότερα.
  Τα συντρίμμια του εντοπίστηκαν σε μια ορεινή, απομονωμένη περιοχή στο Βόρειο Σινά. Σύμφωνα με τις αιγυπτιακές αρχές από τη συντριβή σκοτώθηκαν «πολλοί άνθρωποι» μεταξύ των οποίων και παιδιά.
  Οι 214 επιβάτες ήταν Ρώσοι και οι υπόλοιποι 3 Ουκρανοί. Από τους 217 επιβάτες, οι 138 ήταν γυναίκες, 62 άνδρες και 17 παιδιά. Δείτε το άρθρο της επιβεβαίωσης στο ΕΘΝΟΣ ΕΔΩ  
  Το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται ότι κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος και αυτό επιβεβαιώνεται στο τελευταίο δίστιχο. Δείτε το άρθρο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ και την νέα επιβεβαίωση στις 4 Νοεμβρίου 2015 ΕΔΩ
 • Updated: Nov 01, 01:01

  Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης της 25ης Οκτωβρίου για σημαντική τεχνολογική ανακάλυψη

    
  Στις 25 Οκτωβρίου 2015 και με ώρα ανάρτησης 0:38 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο "Έρχεται σημαντική τεχνολογική ανάπτυξη"  αναφέροντας οτι από τον Σεπτέμβριο του 2015 και μπαίνοντας στο 2016 θα υπάρξει τεχνολογική ανάπτυξη με πολύ γρήγορους ρυθμούς και μέχρι και τις αρχές του 2017 θα γίνουν σημαντικές ανακάλυψεις.
  Ανάφερα μάλιστα οτι μέσα στους επόμενους μήνες θα πραγματοποιηθεί μια πολύ σημαντική τεχνολογική ανακάλυψη που θα επιφέρει μεγάλη αλλαγή στις μέχρι τώρα θεωρίες... κι έγραψα τον εξής χρησμό:
   Χρησμός -1: Μέσα απο σύννεφα περνάει και το φως δεν σταματάει                     
                        απο τη μία άκρη ως την άλλη συνεχώς στρυφογυρνάει ...                    
                        Όταν αποκάμει και ηρεμήσει ... με ένα ήχο σταματήσει                     
                        τότε τον όμιο σου θα σου δείξει και μια ζωή θα σου χαρίσει ... 
  (Το πρώτο δίστιχο του χρησμού μου αναφέρεται στη νέα ανακάλυψη που ανακοίνωσε η Γερμανία καθώς έλυσε το μυστικό της ατελείωτης ενέργειας και επιστήμονες έφτιαξαν την μηχανή που θα μπορεί να θερμάνει τον ήλιο). Δείτε το άρθρο της επιβεβαίωσης απο το newsmoney.gr ΕΔΩ και παρατηρήστε το σχήμα του σχεδίου και την λειτουργία της ανακάλυψης που είναι οτι περιγράφω στον χρησμό μου.
   Σε καμία των περιπτώσεων μην "δαιμονοποιήσετε" μια τεχνολογική ανακάλυψη γιατί απλά υπάρχει  λόγος που δημιουργείται... Οι άνθρωποι "υπηρετούν" και διεκπεραιώνουν τα σχέδια της θείας χάρης... χωρίς να γνωρίζουν ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο!!
 • Updated: Oct 27, 16:11

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης της 2ας Σεπτεμβρίου με τίτλο "Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ..."

    
  Στις 2 Σεπτεμβρίου 2015 με ώρα ανάρτησης 20:03 έγραψα την πρόβλεψη με τίτλο "Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ..." αναφέροντας οτι "Οι άγριες διαθέσεις του καιρού θα φανούν πολύ νωρίτερα φέτος (2015) ... ιδιαίτερα στη Γαλία, Ιταλία και την Ελλάδα με ακραία καιρικά φαινόμενα.
  Τα ακραία φαινόμενα θα υπάρξουν και σε όλη την Βόρεια Ευρώπη που έχει μπροστά της έναν πολύ δύσκολο χειμώνα.  
  Στη Βρετανία οι θερμοκρασίες θα πέσουν πολύ χαμηλά από νωρίς.    
  Καταστροφικές καταιγίδες θα γίνουν στις ΗΠΑ και ανεμοθύελλες στη Νότια Αμερική αρχής γενομένης απο το τέλος Νομεβρίου.
  Η Αυστραλία θα υποφέρει από ξηρασία και καταστροφικές πυρκαγιές Δεκέμβριο.
  Στην Ιαπωνία και Κίνα θα υπάρξουν απώλειες ζωών και χιλιάδες άνθρωποι θα ξεσπιτωθούν από πλημμύρες Σεπτέμβριο -Νοεμβριο - Ιανουαριο.
  Στην Ελλάδα ο χειμώνας θα δείξει την «αγριότητα του" τον Δεκέμβριο και θα χιονίσει σε πολλές περιοχές. Το λυπηρό είναι οτι τους μήνες Οκτώβριο - Νοέμβριο - Δεκέμβριο - Φεβρουάριο θα χαθούν ζωές από πλημμύρες η απο κατολισθήσεις.
  Δυστυχώς η επιβεβαίωση ξεκίνησε τον μήνα Οκτώβριο όπου στην χώρα μας θρηνήσαμε 3 νεκρούς απο τις πλημμύρες. Δείτε το άρθρο της επιβεβαίωσης στο newsbomb.gr ΕΔΩ 
 • Oct 25, 17:07

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης της 25ης Οκτωβρίου για σημαντική τεχνολογική ανάπτυξη

    
  Στις 25/10/2015 με ώρα ανάρτησης 00:38 έγραψα με τίτλο Έρχεται σημαντική τεχνολογική ανάπτυξη... αναφέροντας οτι "Θεωρώ οτι μέσα στους επόμενους μήνες θα πραγματοποιηθεί μια πολυ σημαντική τεχνολογική ανακάλυψη που θα επιφέρει μεγάλη αλλαγή στις μέχρι τώρα θεωρίες που έχουμε ως βάση για την "ισσοροπία" της ανθρωπότητας." και έδωσα τον εξής Χρησμό -1: Μέσα απο σύννεφα περνάει και το φως δεν σταματάει                     
  απο τη μία άκρη ως την άλλη συνεχώς στρυφογυρνάει...                     
  Όταν αποκάμει και ηρεμήσει... με ένα ήχο σταματήσει                     
  τότε τον όμιο σου θα σου δείξει και μια ζωή θα σου χαρίσει... 
  Σε καμία των περιπτώσεων μην "δαιμονοποιήσετε" μια τεχνολογική ανακάλυψη γιατί απλά υπάρχει λόγος που δημιουργείται έστω κι αν μέσα από αυτή δημιουργηθεί μια "αναστάτωση". Το σίγουρο είναι οτι έτσι πρέπει να γίνει προκειμένου να μάθουμε μέσα απο αυτήν και ανάλογα να την δεχτούμε η όχι. Το άρθρο στο iefimerida.gr δείχνει ταιριάζει ως προς τις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουμε ν α περιμένουμε. Δίτε ΕΔΩ 
 • Updated: Oct 26, 13:39

  Η πρώτη επιβεβαίωση για το παρασκήνιο που γίνετε στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας

    
  Στις 28 Σεπτεμβρίου 2015 ανάρτησα στις 19:46 την πρόβλεψη με τίτλο "Ο Νέος πολιτικός αρχηγός που έρχεται και οι κοινωνικοπολιτικές αλλαγές που φέρνει" αναφέροντας μεταξυ άλλων για τις εξελίξεις στο κόμμα της Νεας Δημοκρατίας. Πιο συγκεκριμένα έγραψα οτι  "ΟΙ Πολιτικές αποκαλύψεις ΕΙΝΑΙ καταιγιστικές Από ΤΑ μισά ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... Αν θα έπρεπε να αναφέρω ποιο πρόσωπο θα είναι ο νικητής ... στην κούρσα της διαδοχής στο κόμα της Νεας Δημοκρατίας, δυο θα φτάσουν στην πηγή. Το παιχνίδι θα παιχτεί ανάμεσα στον Απ. Τζιτζικώστα και τον Ευ. Μειμαράκη. Θεωρώ οτι ο κ. Τζιτζικώστας την τελευταία στιγμή θα ηττηθεί από συμφωνία «κάτω από το τραπέζι". 
  Η πρώτη επιβεβαίωση για το παρασκήνιο που γίνετε στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας ήρθε δια στόματος του κύριου Τζιτζικώστα ο οποίος είπε «βάλαμε μπροστά την υποψηφιότητα που επέλεξε ο Μεϊμαράκης, μπλοκάραμε τους Κύπριους και κατόπιν την αποσύραμε λόγω κάκιστων χειρισμών, με αποτέλεσμα ο ελληνισμός, Ελλάδα και Κύπρος να μην έχει αντιπρόεδρο στο ΕΛΚ, μια τόσο κρίσιμη περίοδο».Επιμένοντας ότι ο κύριος Μεϊμαράκης τορπιλίζει την ενότητα του κόμματος, αναρωτήθηκε «γιατί στο δείπνο με τον Ολάντ, ο μεταβατικός πρόεδρος εκπροσωπήθηκε από μία βουλευτή (την Ντόρα Μπακογιάννη) και όχι από τον γραμματέα της ΚΟ, θεσμικά», για να απαντήσει πως «προφανώς ήταν αποτέλεσμα κάποιας συμφωνίας πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτά πρέπει να τελειώσουν». Δείτε περισσότερα στο άρθρο του Πρώτου Θέματος ΕΔΩ Επίσης διαβάστε την δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη ΕΔΩ .
  Όπως διαβάσατε αναφέρω οτι είναι η πρώτη επιβεβαίωση γιατί ακολουθούν κατά την γνώμη μου και άλλες πιο "συνταρακτικές" αποκαλύψεις. Τα "μαχαίρια" βγήκαν στη Νέα Δημοκρατία
 • Oct 21, 17:06

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης της 26ης Σεπτεμβρίου 2015 με τίτλο: "Η Ελλάδα και η χριστιανική της πίστη ... θα δοκιμαστεί !!"

    
  Στις 26 Σεπτεμβρίου του 2015 με ώρα ανάρτησης 2:19 τα ξημερώματα ανάρτησα την πρόβλεψη μου με τίτλο "Η Ελλάδα και η χριστιανική της πίστη ... θα δοκιμαστεί !!"  αναφέροντας οτι " Όσο κι αν το Σύνταγμα της Ελλάδος λέει ότι η Παιδεία μας πρέπει να είναι εθνική, χριστιανική, άλλα είναι προδιαγεγραμένα να γίνουν. Οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόξοξοι θα δοκιμαστούν αρχικά το άμεσο διάστημα για το θρήσκευμα τους στο επίπεδο της μάθησης ... με το πρόσχημα "για να μην προσβάλλεται η ελευθερία της θρησκευτικής επιλογής" ... Ο Αθεϊστικός παραλογισμός και η ιδεολογική τρομοκρατία τού Διαφωτισμού δείχνουν το σκοταδιστικό του πρόσωπο ..."
  Η επιβεβαίωση ήρθε στις 21/10/2015 όπου ο Πανελληνιος Θεολογικός Σύνδεσμος έδωσε στη δημοσιότητα την πληροφορία ότι υπάρχει επεξεργασμένο Πρόγραμμα Σπουδών, με το οποίο τα Θρησκευτικά  θα αναβαθμίζονταν σε ένα σύγχρονο, ανοιχτό, μη-κατηχητικό και μη-ομολογιακό μάθημα, που απευθύνεται σε όλα τα παιδιά του ελληνικού σχολείου, ανεξάρτητα από την εθνική και θρησκευτική προέλευσή τους. Το νέο αυτό πρόγραμμα έχουν εκπονήσει οι υπηρεσίες του υπουργείου, το δε κομμάτι που αφορά στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο έχει ήδη εφαρμοστεί πιλοτικά σε μεγάλο αριθμό σχολείων. Δείτε την επιβεβαίωση σε άρθρο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ
 • Oct 07, 12:19

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης της 26ης Σεπτεμβρίου

    
  Στις 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 2:19 ανάρτησα την πρόβλεψη μου με θέμα Η Ελλάδα και η χριστιανική της πίστη... θα δοκιμαστεί!! αναφέροντας οτι Ο Αθεϊστικός παραλογισμός και η ιδεολογική τρομοκρατία τού Διαφωτισμού δείχνουν το σκοταδιστικό του πρόσωπο... και υπογράμισα ότι..Το επόμενο που θα γίνει πριν το επόμενο καλοκαίρι είναι η σεξουαλική απελευθέρωση με τρόπο προκλητικό... και το επόμενο που θα γίνει πριν το τέλος του επόμενου έτους, είναι η αφαίρεση του συμβόλου του Σταυρού. Μην απορήσετε όταν ακούσετε για την "ειδική" σεξουαλική διαπαιδαγώγιση με "ζωντανά παραδείγματα".... και πάλι τα επιχειρήματα αυτών που φέρνουν την αλλαγή θα εισακουστούν...
  Οι πρώτες ανακοινώσεις ερευνών ήδη έχουν ξεκινήσει να δημοσιεύονται και σε λίγο καιρό θα δείτε περισσότερα....  Δείτε το άρθρο στη naftemporiki.gr που αναφέρει οτι τα σεξουαλικά τηλεοπτικά προγράμματα ωθούν τους νέους σε πρόωρη σεξουαλική δραστηριότητα ΕΔΩ 
 • Updated: Oct 05, 16:47

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ χρησμού της 25ης Σεπτεμβρίου 2015

    
  Στις 25 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 23:19 ανέβασα την πρόβλεψη μου με τίτλο Τα "σημάδια" που δεν πρέπει να αγνοήσετε...  αναφέροντας οτι Κάθε φορά που θέλω να σας μεταφέρω ένα "μήνυμα" προβληματίζομαι αν διαβάζοντας το σαν δίνω μια πληροφορία, η σας προτρέπω προς τον φόβο. Σε αυτόν τον προβληματισμό μου η πρώτη απάντηση που έχω να σας πω είναι οτι.... ο φόβος δεν προκύπτει απο την πληροφορία, αλλά μέσα απο τις ανασφάλειες που κρύβει ο καθένας μέσα του. Οπότε αποφάσισα για αυτό το "μήνυμα" να προχωρίσω στην ανάρτηση του αναλαμβάνοντας την ευθύνη και υπογραμίζοντας το εξής: "Καλύτερα μια λάθος πληροφορία, παρά μια σιωπή που μπορεί να με κάνει συμμέτοχο σε μια δυστυχία..." Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει είτε πρόβλεψη, είτε χρησμός, η ουσία είναι η διάδωση του μηνύματος που πρέπει να μεταφέρω. Ένα μήνυμα, που ασχέτως το "βάρος της ευθύνης" που βαραίνει τις πλάτες μου, εμπεριέχει "σημάδια" τα οποία γνωστοποιώ με αυτό τον απλό τρόπο μεν αλλά υπεύθυνο τρόπο που με "εκθέτει".... Γι αυτό και σας εφιστώ την προσοχή στην ερμηνεία των προβλέψεων μου ειδικά όταν αναρτήσω έναν χρησμό. Μην βιαστείτε να κρίνετε. Άλλωστε όπως λέω πολύ συχνά, εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι μας, πόσο μάλλον μια πρόβλεψη η ένας χρησμός." 
  Έγραψα τρεις χρησμούς και στον Χρησμό -3 ανάφερα: "Όταν όλα όρθια θα βλέπεις οτι είναι και λειτουργούν κανονικά, έναν κώδωνα θα ακούσεις και το ρολόι θα σταματήσει ξαφνικά...  Το σημάδι του πολέμου είναι και θα ανάψει ένα φως. Τι κανονιές δεν θα ακούσεις και σε πόλεμο θα είσαι μοναχός".
  Ο χρησμός μου είναι προειδοποίηση για γεγονός που έρχεται, ή "σημάδι" για να προετοιματείτε. Γι αυτό το λόγο σας παρακαλώ δείτε την "προειδοποιητική" ανακοίνωση της ρωσικής κυβέρνησης (που νιώθω οτι έχει σχέσει με τον τρίτο χρησμό μου), σε άρθρο που αναρτήθηκε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ 

 • Oct 05, 01:37

  Επιβεβαίωση της πρόβλεψης με ημερομηνία 2/09/2015

    
  Στις 2 Σεπτεμβρίου με ώρα ανάρτησης 20:03 έγραψα την πρόβλεψη μου με τίτλο Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ... και ανάφερα οτι "Οι άγριες διαθέσεις του καιρού θα φανούν πολύ νωρίτερα φέτος (2015)... ιδιαίτερα στη Γαλία, Ιταλία και την Ελλάδα με ακραία καιρικά φαινόμενα".
  Η Σκόπελος κυρήχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2015, ενώ η Κεφαλονιά πέρασε τα ίδια και πάρθηκε η ίδια απόφαση. Διαβάστε το άρθρο στο ΒΗΜΑ για την Ευρωπαϊκή βοήθεια 10 εκ. ευρώ στην Ελλάδα για ζημιές από πλημμύρες ΕΔΩ.  
  "Τα ακραία φαινόμενα θα υπάρξουν σε όλη την Βόρεια Ευρώπη που έχει μπροστά της έναν πολύ δύσκολο χειμώνα. Θα έχουμε αθρώπινες απώλειες".
  Διαβάστε το άρθρο με την επιβεβαίωση για τις Βιβλικές πλημμύρες στην Γαλλική Ριβιέρα με 16 νεκρούς ΕΔΩ 
 • Sep 30, 11:06

  Επιβεβαίωση της πρόβλεψης με ημερομηνία 24/09/2015

    
  Στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα ανάρτησης 0:44 ανάρτησα την πρόβλεψη με τίτλο "Βίαιες αλλαγές... αλλάζουν τα δεδομένα της καθημερινότητας μας...!!!" και σας ενημέρωσα πως μερικές φορές "μας ξεφεύγουν τα σημάδια" που "αχνοφαίνονται" γύρω μας, αλλά είναι τόσο σημαντικά, λόγω των αλλαγών που φέρνουν... Η καθημερινότητα μας, "σκοτώνει την προσοχή μας" με αποτέλεσμα η να τα παραβλέπουμε η να τα αγνοούμε, η αν τα εντοπίσουμε να μειώνουμε την σημασία τους ώσπου στο τέλος τα ξεχνάμε.... Είναι σημαντικό επίσης να κατανοήσετε οτι τα "σημάδια" δεν ειναι οι αλλαγές αλλα η προειδοποίηση για αυτές... καλές η κακές.... και στη συνέχεια αναφέρθηκα στο ότι   Η ανθρωπότητα εισέρχεται σε μια περίοδο (από τις 23 Σεπτεμβρίου του 2015 και μετά...) που πλέον τα σημάδια θα είναι ορατά... και δεν θα υπάρχει δικαιολογία οτι δεν τα είδατε....!! Άλωστε πολλά από αυτά θα τα ζήσετε.... Τα σημάδια... η οικονική ασφυξία κρατών, η φτώχια και οι αναταραχές θα δυναμώσουν... Οι λέξεις κλειδιά.... όπως "η έλειψη πόρων" , έλειψη δανεισμού"...."κύμα εταιρικών χρεοκοπιών!!" θα είναι στο καθμερινό λεξιλόγιο ... Μην απορρίσετε πως "ισχυρές οικονομίες" του πλανήτη θα δεχτούν "χτυπήματα" που προιονίζουν σαρωτικές εξελίξεις...
  Καθόλου τυχαίο δεν είναι οτι το ΔΝΤ προειδοποιεί για Eπανάληψη της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008 εν έτη 2015, αυτή τη φορά στις αναδυόμενες οικονομίες η οποία θα έχει παγκόσμιες προεκτάσεις. Δείτε το άρθρο που επιβεβαιώνει για την έναρξη των σημαδιών που δεν πρέπει να αγνοείται, στο newmoney.gr ΕΔΩ
 • Updated: Sep 29, 21:54

  Επιβεβαίωση της πρόβλεψης με ημερομηνία 1/09/2015 για τον Δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο

    
  Την 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 22:42 ανάρτησα την πρόβλεψη με τίτλο "Η δικαστική περιπέτεια του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου" αναφέροντας οτι "Η δικαστική περιπέτεια του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου δεν θα έχει την κατάληξη που περιμένουν οι περισσότεροι...." μεταξύ άλλων στην πρόβλεψη ανάφερα οτι  "Δεν θα απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν...". Δείτε την επιβεβαίωση στο άρθρο από το ΕΘΝΟΣ ΕΔΩ 
  Για να δείτε τι έχω αναφέρει για τον κ. Αχ. Μπέο επισκεφτείτε την εφαρμογή με τις νέες προβέψεις μου.
 • Updated: Sep 28, 16:20

  Επιβεβαίωση πρόβλεψης της 26ης/09/2015: Η Ελλάδα και η χριστιανική της πίστη... θα δοκιμαστεί!!

    
  Στις 26/09/2015 και ώρα 02:19  ανάρτησα την πρόβλεψη με τίτλο "Η Ελλάδα και η χριστιανική της πίστη... θα δοκιμαστεί!!" αναφέροντας οτι  [Όσο κι αν το Σύνταγμα της Ελλάδος λέει ότι η Παιδεία μας πρέπει να είναι εθνική, χριστιανική, ελληνοχριστιανική, άλλα είναι προδιαγεγραμένα να γίνουν. Οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόξοξοι θα δοκιμαστούν αρχικά το άμεσο διάστημα για το θρήσκευμα τους στο επίπεδο της μάθησης...] Το άρθρο στο ΕΘΝΟΣ ΕΔΩ επιβεβαιώνει τον "Ιερό πόλεμο" για το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία της χώρας μας.
  Διαβάστε όλη την πρόβλεψη για το πως οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόξοξοι θα δοκιμαστούν... στην εφαρμογή των νέων προβλέψεων.
 • Updated: Sep 29, 21:59

  Επιβεβαίωση της πρόβλεψης με ημερομηνία 24/09/2015... για τις βίαιες αλλαγές!

    
  Στις 24/09/2015 ώρα 00:43 ανέβασα την πρόβλεψη με τίτλο Βίαιες αλλαγές... αλλάζουν τα δεδομένα της καθημερινότητας μας...!!! και προειδοποίησα οτι "η ανθρωπότητα εισέρχεται σε μια περίοδο (από τις 23 Σεπτεμβρίου του 2015 και μετά...) που πλέον τα σημάδια θα είναι ορατά... και δεν θα υπάρχει δικαιολογία οτι δεν τα είδατε....!! Άλλωστε πολλά από αυτά θα τα ζήσετε.... Τα σημάδια... η οικονομική ασφυξία κρατών, η φτώχεια και οι αναταραχές θα δυναμώσουν... Η φράση κλειδί.... "η έλλειψη πόρων" σε βάθος ελάχιστων χρόνων....!! και λίγο παρακάτω σημείωσα ότι "Μην απορήσετε πως "ισχυρές οικονομίες" του πλανήτη θα δεχτούν "χτυπήματα" που προοιωνίζουν σαρωτικές εξελίξεις..." Σε ότι αφορά  για την Ελλάδα έγραψα... "Δεσμευτικές λύσεις" για τους πολίτες θα προταθούν μέσα στους επόμενους 7 μήνες εφόσον θα θέλουν "αυτονόητα.... προνόμια". Η τεχνολογία θα κάνει πιο εύκολη την ζωή όλων... αλλά... όση ευκολία τόση περισσότερη δέσμευση...!!"
  Οι αλλαγές ξεκίνησαν και θα γίνουν άμεσα και άλλες ακόμη πιο σημαντικές... Η εντεινόμενη πίεση για τις οφειλές των φορολογούμενων προς την Εφορία ανακοινώθηκε ότι άνω των 200 ευρώ θα εξοφλούνται στο εξής μόνον με επιταγή εκτός αν... γίνουν μέσω διαδικτύου η κάρτας... Δείτε το άρθρο στο ΕΘΝΟΣ ΕΔΩ και το άρθρο για την ενοποίηση του ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και του αριθμού ταυτότητας ΕΔΩ
 • Updated: Oct 14, 15:21

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης της 30ης Αυγούστου

    
  Στις 30 Αυγούστου στις 19:15 ώρα Ελλάδος έγραψα για τα "Νέα δεδομένα στον ορίζοντα... " (δείτε στις προβέψεις μου) αναφέροντας τα εξής:
  1- Τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη θα βιώσουμε ενα παγκόσμιο δραματικό γεγονός. 
  (τα κακά μαντάτα έφτασαν με την Τραγωδία στη Μέκκα: Πάνω από 1600 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου σε προσκύνημα, ενώ πάνω από 800 ηταν οι τραυματίες. Δείτε στο Πρώτο Θέμα το άρθρο της επιβεβαίωσης ΕΔΩ)
  2 - Στη μεσόγειο θα χαθούν κι αλλες ψυχές... εξ αιτίας τους θα ανακοινωθούν νέα έκτακτα μέτρα. (ανακοινώθηκαν κι εγινε και έκτακτη σύνοδο της κομισιόν για την μεταφορά χιλιάδων μεταναστών )
  3 - Δυστυχώς απώλειες ψυχών θα έχουμε και μέσα στα χωρικά ύδατα της χώρας μας...
  (δυστυχώς επιβεβαίωθηκα και σε αυτό με εκατοντάδες μετανάστες να χάνουν την ζωή τους μέσα στο Σεπτέμβριο του 2015.. πηγαίνοντας προς τα νησιά μας ΚΩ και ΛΕΣΒΟ. Θα κινητοποιηθούν εθελοντικοί οργανισμοί... δείτε άρθρο της actionaid  ΕΔΩ)
 • Sep 24, 11:00

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης 24ης Σεπτεμβρίου για τις Βίαιες αλλαγές...

    
  Στις 24 Σεπτεμβρίου στις 0:44 'ωρα ελλάδος έγραψα για τις Βίαιες αλλαγές... αλλάζουν τα δεδομένα της καθημερινότητας μας...!!!  και ανάφερα για τα σημάδια που πρέπει σιγά σιγα να αναγνωρίζουμε....
  Έγραψα οτι "Η ανθρωπότητα εισέρχεται σε μια περίοδο (από τις 23 Σεπτεμβρίου του 2015 και μετά...) που πλέον τα σημάδια θα είναι ορατά... και δεν θα υπάρχει δικαιολογία οτι δεν τα είδατε....!! Άλωστε πολλά από αυτά θα τα ζήσετε...." και παρακάτω ανάφερα οτι  "Η "υστερία" για την Κλιματική αλλαγή θα αρχίσει απο την επόμενη μέρα κιόλας με "απλές" ανακοινώσεις... ενώ απο τα μέσα Οκτωβρίου 2015 και μετά τα σημάδια θα γίνουν πιο εντονα αλλά και πάλι θα φαίνονται φυσιολογικά... Η "υστερία" θα συνεχίζεται... και θα έρθουν - λίγο πιο μετά...- και άλλες σημαντικές αλλαγές στην ζωή μας που θα έχουν σχέση με την καθημερινοτητά μας... Μην σας φανεί "εξωπραγματική" η αγριότητα του καιρού...". 
  Στις 24 Σεπτεμβρίου το πρωί κυκλοφόρησε το πρώτο δελτίο τύπου με τίτλο "Tα δέντρα... «κατεβαίνουν» σε απεργία" δείτε το άρθρο στο ΠΡΩΤΟ θΕΜΑ ΕΔΩ ενώ την ίδια μέρα γίνετε παγκόσμια ανάκοινωση για «Στατιστικό λάθος η προσωρινή παύση της παγκόσμιας υπερθέρμανσης» δείτε το άρθρο στη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΔΩ 
 • Sep 22, 23:12

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της πρόβλεψης με ημερομηνία 02/09/2015 20:02 Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ

    
  Στις 02/09/2015 20:02 είχα αναρτήσει την πρόβλεψη μου με τίτλο Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ... όπου μίλησα για τις άγριες διαθέσεις του καιρού που θα φανούν πολύ νωρίτερα φέτος (2015). Τα ακραία φαινόμενα που θα υπάρξουν φέρνουν έναν πολύ δύσκολο χειμώνα στο μισό τουλάχιστον ημισφαίριο της γης.  
  Αναφέροντας την Ιαπωνία και την Κίνα έγραψα οτι θα υπάρξουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και χιλιάδες άνθρωποι θα ξεσπιτωθούν από πλημμύρες Σεπτέμβριο -Νοεμβριο - Ιανουαριο.
  Δυστυχώς η πρόβλεψη μου επιβεβαιώθηκε στο newsit.gr (Διαβάστε ΕΔΩ) καθώς καταρρακτώδεις βροχές έπληξαν την Ιαπωνία, ενώ την ίδια στιγμή 100.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν σπίτια και περιουσίες.
 • Sep 22, 23:02

  Επιβεβαίωση της πρόβλεψης με ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου: Ποια θα είναι η πορεία του Βασίλη Λεβέντη

    
  Στις 10 Σεπτεμβρίου προέβλεψα οτι "το πεπρωμένο του κ. Λεβέντη θα του φέρει αυτό που χρόνια περίμενε (θα μπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο) αρκεί να μην ξεχάσει ότι η επιτυχία ενός στόχου έχει πάντα κόστος. Η υγεία μας είναι το σημαντικότερο και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα..." Διαβάστε ολόκληρη την πρόβλεψη μου ΕΔΩ
 • Sep 22, 23:01

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ 10ης Σεπτεμβρίου 2015 για πολιτική παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας

    
  Όπως έχω αναφέρει στην πρόβλεψη μου στις 10 Σεπτεμβρίου 2015, η πιθανότητα "παρέμβασης" πολιτικών κέντρων εκτός του Ελληνικού κοινοβουλίου είναι πολύ μεγάλη και μάλιστα με τρόπο που θα μας ξενίσει... προκειμένου η χώρα μας να μπεί σε μια σειρά!!
  Δείτε την παρέμβαση του προέδρου της Ευρωβουλής κ. Σούλτς ΕΔΩ & ΕΔΩ
  Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ: «Όποιος κι αν καταλήξει να μετακομίσει στο Μέγαρο Μαξίμου, την επίσημη κατοικία των Ελλήνων πρωθυπουργών μετά τις εκλογές της Κυριακής, στην ουσία δεν θα είναι αυτός που θα κυβερνά τη χώρα», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian με άρθρο το οποίο αναδημοσίευσε το ΕΘΝΟΣ (Δείτε ΕΔΩ)
  Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ: Σας προτείνω να διαβάσετε την πρόβλεψη μου που ανέβασα στις 10 Σεπτεμβρίου ωρα 12:03 με τίτλο: Μετά τις εκλογές θα υπάρξει συνεργασία Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ;
 • Sep 22, 22:58

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ

    
  Στις 13 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στην πρόβελψη με τίτλο ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...(δείτε παρακάτω) ανάφερα οτι "είναι πολυ πιθανό να γίνει μεγάλος σεισμός εκτός Ελλάδος που θα ξεπεράσει τα συνήθη όρια σε ρίχτερ... και ευτυχώς δεν θα έχουμε πολλά θύματα." Δείτε την επιβεβαίωση στα άρθρα του ΕΘΝΟΣ ΕΔΩ και του econews.gr ΕΔΩ
   Η γη θα συνεχίσει να τρέμει με αποκορύφωμα μεγάλο σεισμό ημέρα Κυριακή σε χώρα που έχει βουνά και θάλασσα μαζί...
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

<