Κοσμοσυρροή στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Πλουμιστού: «Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης» (Φώτο)

Κοσμοσυρροή στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Πλουμιστού: «Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης» (Φώτο & Βίντεο)

👉Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Πλουμιστού: «Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης» από τις Εκδόσεις οσελότος, πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, σε μια κατάμεστη αίθουσα από που πιστεύουν ότι η θετική σκέψη μπορει να κάνει "θαύματα" όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος ο συγγραφέας, ως Σύμβουλος Αφυπνισης του Νου (Μέντορας) και διαμορφωτής του μοντέλου ολιστικής συμβουλευτικής καθοδήγησης.

Το βιβλίο προλόγισαν:

· Χαρβαλάκου Γλύκα – Αθηνά
(Αντιδήμαρχος οικονομικών Δήμου Πειραιά)
· Μαρέδης Δημήτρης
(Δημοσιογράφος)
· Γιατζόγλου Κατερίνα
(Εκδότρια - Συγγραφέας)
· Καραβάτου Κατερίνα
(Παρουσιάστρια)
· Σκορδά Φαίη
(Παρουσιάστρια)
· Χρυσικού Δώρα
(Ηθοποιός)
ενώ την παρουσίαση συντόνισε ο Δημοσιογράφος Λευτέρης Βουτσάς.

"Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης" πωλείται αποκλειστικά στο www.vivlosthetikiskepsi.gr   στην τιμή των 25 ευρώ, με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής, σε ειδική συσκευασία και με προσωπική αφιέρωση.
Για παραγγελία στο εξωτερικό μόνο τηλεφωνικά στο 6945723523.

«Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης»

• Ήξερες ότι υπάρχουν δύο ξεχωριστές ομάδες ανθρώπων πάνω στη Γη;
• Ποια είναι τα κλειδιά για τη συναισθηματική ευεξία;
• Πώς θα αναγνωρίσεις το πνευματικό μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις;
• Γιατί είναι μυστήριο τα εγκεφαλικά κύματα και πώς μας επηρεάζουν;
• Πώς μας προετοιμάζουν οι ιστορίες της ζωής μας και μας δημιουργούν ένα απρόβλεπτο μέλλον;
• Γνωρίζεις ότι γεννιόμαστε με ένα πεπρωμένο που έχει ήδη χαρτογραφηθεί;
• Ήξερες ότι η Ενεργειακή Αλχημεία είναι η συνειδητή μετατόπιση της ενέργειάς μας και δημιουργεί την επιτυχία που θέλεις;
• Πώς γίνεται η σύνδεση της Πνευματικής Ενέργειας με την Ψυχική Διάσταση;
Η απάντηση σε αυτά και σε πολλά ακόμα ερωτήματα βρίσκεται στις σελίδες αυτού του βιβλίου…

Με γνώσεις που αντλούνται από πνευματικές διδασκαλίες, επιστημονική έρευνα και βιώματα από την πραγματική ζωή, η Βίβλος της Θετικής Σκέψης σας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τις προκλήσεις, να επιτύχετε τους στόχους σας και να βρείτε χαρά στις καθημερινές στιγμές. Είτε επιδιώκετε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, είτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας ή τη συνολική σας ευημερία, σας προσφέρει διαχρονική σοφία και χρήσιμες συμβουλές για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις απίστευτες δυνατότητες της θετικής σκέψης. Αγκαλιάστε τη θετικότητα και ξεκλειδώστε τις πραγματικές σας δυνατότητες σήμερα!

Στη Βίβλο της Θετικής Σκέψης θα βρείτε, επίσης, 200 Θετικές επιδραστικές πεποιθήσεις που θα βοηθήσουν τον εγκέφαλό σας να διαμορφώσετε την καθημερινότητά σας όπως εσείς επιλέξετε.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Σταύρος Πλουμιστός γεννήθηκε στον Βόλο, όπου και αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο με την ειδικότητα του Βοηθού Μικροβιολόγου. Έπειτα, σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών «ABC» και στη σχολή «ART DECORATION» στο Παρίσι.

Από την ηλικία των δεκαεννιά ετών, καθοριστικό ρόλο στη ζωή του έπαιξε ο showman Γιώργος Μαρίνος, με τον οποίο συνεργάστηκε στη χρυσή εποχή της «Μέδουσας» και υπήρξε καλλιτεχνικός του πατέρας. Το 1989, ήταν ο σύμβουλός του στην πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή, ενώ τον σκηνοθέτησε σε επιτυχημένα σόου στα πρώτα του βήματα.

Ως δημοσιογράφος, ο Σταύρος Πλουμιστός, με την παρότρυνση του Κώστα Χαρδαβέλλα, ξεκίνησε από τις πολιτιστικές στήλες των τοπικών εφημερίδων της Θεσσαλίας, για να φτάσει στο δικό του προσωπικό site (www.ploumistos.com). Ο ίδιος έχει ξεπεράσει ως ραδιοφωνικός παραγωγός τις 3.000 συνεντεύξεις καλλιτεχνών και πολιτικών. Από το 1990, έχει παρουσιάσει πάνω από 4.000 εκδηλώσεις, ενώ έχει διοργανώσει πάνω από 2.000 events. Στο ενεργητικό του μετρά περισσότερες από 25 παραγωγές και ραδιοφωνικούς τίτλους εκπομπών, έχει παρουσιάσει 12 τηλεοπτικά προγράμματα κι έχει διοργανώσει 12 καλλιτεχνικά φεστιβάλ και 12 ραδιομαραθώνιους για το Ορφανοτροφείο Βόλου, την «Οne earth», την «ActionAid», την «ΕΛΕΠΑΠ», τη «Στέγη Ανηλίκων» και το Γηροκομείο Βόλου.

Από το 1993, μελετά και παρατηρεί το φέρεσθαι των ανθρώπων σε σχέση με τη γλώσσα του σώματος, τη φωνή και τη γενική τους εικόνα στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα. Είναι ερευνητής και διαμορφωτής του «Μοντέλου Ολιστικής Συμβουλευτικής της Προσωπικής Ανάπτυξης» επίσημα από το 2000, όταν δημιούργησε το πρώτο κέντρο συμβουλευτικής καθοδήγησης στην Ελλάδα με τον τίτλο «Ευ Φέρεσθαι». Από το 2001, έπειτα από έρευνα τριών ετών –η οποία δημοσιεύτηκε αποσπασματικά σε περιοδικά και εφημερίδες–, προχώρησε στη δημιουργία του Ολιστικού Κέντρου Συμβουλευτικής Καθοδήγησης «ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ».

Ως ερευνητής της συμπεριφοράς των ανθρώπων σε σχέση με το φέρεσθαι και τη γλώσσα του σώματος έχει συνεργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης-Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης με άτομα με «προβληματισμό» σεξουαλικού προσδιορισμού στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου ύστερα από προτροπή της αείμνηστης Βάσως Ζούμπου, τότε διευθύντριας του κέντρου.
Κάνει έρευνα και παρακολουθεί σεμινάρια για τη Νευροεπιστήμη, τη σκέψη και την ανατομία των νευρώνων, και παράλληλα εφαρμόζει την προσωπική του μέθοδο «New registration of personal beliefs» (Νέα εγγραφή προσωπικών πεποιθήσεων) και «Life plan development counseling» (Συμβουλευτική ανάπτυξης προσωπικού πλάνου ζωής). Πρόκειται για τη μέθοδο, τον τρόπο διόρθωσης περιοριστικών, λανθασμένων και καταστρεπτικών αναμνήσεων που μας κατευθύνουν στο να θεωρούμε πραγματικότητα κάτι που μπλοκάρει τα βήματά μας στο μέλλον.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα, προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης και Προσωπικής Ανάπτυξης, ενώ παράλληλα είναι Σύμβουλος Πνευματικής Αφύπνισης.

Έπειτα από έρευνες ετών σε σχέση με τη Νευροβιολογία και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές στους ενδιαφερόμενους που απευθύνθηκαν σε εκείνον για συμβουλευτική, ανακοίνωσε τη δημιουργία και εφάρμοσε τη μέθοδο του Voice Healing – Καθοδηγούμενοι Διαλογισμοί Ενσυνειδητότητας, Αυτοβελτίωσης και Αυτογνωσίας (ο εγκέφαλος αλλάζει χάρη στη νευροπλαστικότητα) και Φροντίδα υγείας με την πρακτική της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων στον εγκέφαλο επί θεμάτων υγείας (αλλαγή προβληματικών πεποιθήσεων).

Πραγματοποιεί προσωπικές συμβουλευτικές συνεδρίες, διαλέξεις-σεμινάρια, workshops και δωρεάν αφυπνιστικές ομιλίες ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΙ της εκδήλωσης ήταν:
ΝΟVA (Δημητριάδος 84 - Βόλος)
& η 8pharma (Ιατρικά Μηχανήματα και Συσκευές)


"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,267,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1260,ΒΙΝΤΕΟ,841,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,331,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1565,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Κοσμοσυρροή στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Πλουμιστού: «Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης» (Φώτο)
Κοσμοσυρροή στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Πλουμιστού: «Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης» (Φώτο)
Κοσμοσυρροή στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Πλουμιστού: «Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης» (Φώτο & Βίντεο)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSzhuiUcST9h0dMEEw28kQEeaMg5T9DrokUEE1KQ8-CSa3TzPVP3O5eQDMC5AFDFbw0Hqi_kuefGTcfmpCv6aK4oWNvvMulky0zGAAaRdtrJKZ3dP5rgXEQCuRiAUM9lcCwXSOF5h4i69VMh7PCU3SfTr-q5dwBryejR4cmyzqRn-_DGmIH0ZRvfCtRp4P/w400-h324/1R9A1343.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSzhuiUcST9h0dMEEw28kQEeaMg5T9DrokUEE1KQ8-CSa3TzPVP3O5eQDMC5AFDFbw0Hqi_kuefGTcfmpCv6aK4oWNvvMulky0zGAAaRdtrJKZ3dP5rgXEQCuRiAUM9lcCwXSOF5h4i69VMh7PCU3SfTr-q5dwBryejR4cmyzqRn-_DGmIH0ZRvfCtRp4P/s72-w400-c-h324/1R9A1343.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/06/blog-post_12.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/06/blog-post_12.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content