Σταύρος Πλουμιστός: 5 λόγοι για να δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτά που δεν λένε οι άνθρωποι!

Σταύρος Πλουμιστός: 5 λόγοι για να δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτά που δεν λένε οι άνθρωποι!

👉Πρέπει να σταματήσουμε αυτή τη συνήθεια να πιστεύουμε ότι υπάρχουν εγχειρίδια για την κατανόηση της καρδιάς, την αποκρυπτογράφηση της ψυχής των ανθρώπων…. Οχι δεν υπάρχει! Ακριβώς επειδή πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε ένα «εγχειρίδιο» συχνά μας πιάνουν απρόοπτα. Τα σημάδια κάποιου που βρίσκεται στον πάτο δεν είναι πάντα εμφανή ή ακόμα και ανύπαρκτα.

Μερικές φορές αυτά τα σημάδια είναι λανθάνοντα και είναι ακριβώς αυτά που αξίζουν την πλήρη προσοχή μας. Δεν είναι μια λίστα ενδείξεων για έλεγχο, σαν να διαβάζαμε μια ειδοποίηση. Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε στενοχώρια δεν λένε πάντα ανοιχτά πράγματα όπως «θέλω να κοιμάμαι για πάντα» ή «η ζωή είναι σκατά». Μερικοί άνθρωποι δεν παρουσιάζουν εξωτερικά σημάδια, ίσως επειδή ο πόνος τους είναι τόσο έντονος που δεν μπορούν να τον εκφράσουν με κανένα εμφανή τρόπο.


Κάθε άτομο είναι μοναδικό και τα συμπτώματα της εσωτερικής αναταραχής μπορεί να διαφέρουν πολύ από το ένα άτομο στο άλλο.

Δεν υπάρχει απλός τύπος ή καθολική λίστα ελέγχου. Όσον αφορά το να είσαι άνθρωπος, όλα είναι πιθανά, και γι' αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να προσέχεις και να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι ακριβώς όπως κανένας άλλος. Το να ακολουθείς απλώς αυτά που λέει ο κόσμος με απλοϊκό και αφελή τρόπο δεν αρκεί. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε ότι τα σημάδια αγωνίας μπορεί να είναι ποικίλα και πολύπλοκα.

Είναι ανησυχητικό να απλοποιήσουμε την κατανόηση των διαταραχών εστιάζοντας μόνο στα συμπτώματά τους, γιατί αυτό και είναι μια η ουσιαστική πτυχή: το ασυνείδητο περιεχόμενο που μπορεί πραγματικά να μας διαφωτίσει. Είναι επίσης σημαντικό να δίνετε μεγάλη προσοχή σε αυτά που ΔΕΝ λένε οι άνθρωποι , γιατί συχνά, τα σιωπηλά σήματα μπορεί να έχουν εξίσου νόημα με τις λέξεις που λέγονται.

Προτεραιότητά μας πρέπει να είναι να βοηθήσουμε με ικανοποίηση όσους περνούν σκοτεινές στιγμές.

Πρέπει να φιλοδοξούμε να αγγίξουμε καρδιές για να τις κάνουμε να καταλάβουν ότι υπάρχουν λόγοι για να συνεχίσουμε, λόγοι για να συνεχίσουμε να προχωράμε, ακόμη και εν μέσω έντονου πόνου. Η ζωή έχει πάντα αξία, και είναι απαραίτητο να επενδύσεις σε αυτήν. Η αναζήτηση βοήθειας από αγαπημένα πρόσωπα ή ένας επαγγελματίας και η προσφορά υποστήριξης για να βγούμε από αυτές τις δύσκολες φάσεις είναι ένα ουσιαστικό βήμα.

Να έχετε πάντα υπόψη σας ότι η ζωή μάς παρουσιάζει προκλήσεις που έχουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε. Έχουμε τα μέσα για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση. Ο στόχος είναι να επιμείνετε και να πείτε στον εαυτό σας, "Θα πετύχω!" »

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με το τι ΔΕΝ λένε οι άνθρωποι, όπως:

1. Μη λεκτική επικοινωνία

Οι χειρονομίες, οι εκφράσεις του προσώπου, η στάση του σώματος και άλλες μη λεκτικές ενδείξεις μπορούν συχνά να μιλούν περισσότερο από λέξεις. Μπορούν να αποκαλύψουν τα αληθινά συναισθήματα, τα συναισθήματα και τις προθέσεις κάποιου, ακόμα κι αν αυτό το άτομο δεν τα εκφράζει λεκτικά.

2. Απόκρυψη της αλήθειας

Μερικές φορές οι άνθρωποι επιλέγουν να μην πουν την αλήθεια για διάφορους λόγους, όπως ο φόβος να πληγώσουν κάποιον, να προστατεύσουν τη δική τους εικόνα ή να κρατήσουν μυστικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι απαραίτητο να είστε σε εγρήγορση για σημάδια ότι κάτι κρύβεται.

3. Καταπιεσμένα συναισθήματα

Τα καταπιεσμένα συναισθήματα μπορούν να εκδηλωθούν μέσω μη λεκτικών συμπεριφορών και εκφράσεων. Κάποιος που προσπαθεί να κρύψει τον θυμό, τη λύπη ή την απογοήτευσή του μπορεί να αφήνει αυτά τα συναισθήματα να φανούν με άλλους τρόπους.

4. Ένδειξη δυσφορίας

Οι άνθρωποι μπορεί να μην λένε πάντα ευθέως ότι αισθάνονται άβολα ή διαφωνούν με κάτι. Ωστόσο, η γλώσσα του σώματός τους μπορεί να αποκαλύψει τη δυσφορία τους, επιτρέποντας στους γύρω τους να ανταποκριθούν κατάλληλα.

5. Ανίχνευση ψεύδους

Σημάδια ψέματος, όπως μικροεκφράσεις, αλλαγές στον καρδιακό ρυθμό ή υπερβολική εφίδρωση, μπορούν να ανιχνευθούν από εκείνους που προσέχουν τα μη λεκτικά σημάδια. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε πότε κάποιος δεν λέει την αλήθεια.

Η προσοχή στα μη λεκτικά στοιχεία της επικοινωνίας είναι σημαντική για την πλήρη κατανόηση του τι σκέφτονται και αισθάνονται οι άνθρωποι, ακόμη και όταν επιλέγουν να μην το πουν ρητά. Αυτό μπορεί να ενισχύσει πιο αυθεντικές σχέσεις και καλύτερη αμοιβαία κατανόηση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
Συγγραφέας της "Βίβλου της Θετικής Σκέψης"

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Για την αγορά του βιβλίου "Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης" εδώ www.vivlosthetikiskepsi.gr
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: 5 λόγοι για να δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτά που δεν λένε οι άνθρωποι!
Σταύρος Πλουμιστός: 5 λόγοι για να δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτά που δεν λένε οι άνθρωποι!
Σταύρος Πλουμιστός: 5 λόγοι για να δώσεις περισσότερη προσοχή σε αυτά που δεν λένε οι άνθρωποι!
https://imageio.forbes.com/specials-images/imageserve/6105649bff891860aedff7be//960x0.jpg?format=jpg&width=960
https://i.ytimg.com/vi/IMyXXpwufrU/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/05/5_29.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/05/5_29.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content