Σταύρος Πλουμιστός: 3 τρόποι για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος

3 τρόποι για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος

👉Ως άνθρωπος, υπάρχουν πάντα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τον τρόπο που ζείτε και αλληλεπιδράτε με άλλους που θα βελτιώσουν τις σχέσεις και την προσωπική σας ευημερία.

Το να είσαι καλός άνθρωπος δεν σημαίνει να δίνεις συνεχώς στους άλλους ή να θυσιάζεις τον εαυτό σου για κάποιον άλλο.

Αν και ο ορισμός είναι αυθαίρετος και μπορεί να αλλάξει άτομο σε άτομο, περιλαμβάνει την καλλιέργεια δεξιοτήτων για να κάνετε τους άλλους να αισθάνονται καλά και να εκτιμώνται με την παρουσία σας και να κάνετε το σωστό για χάρη του και όχι για ανταμοιβή.

Το να είσαι ο καλύτερος άνθρωπος που μπορείς, χρειάζεται εξάσκηση με πολλά λάθη στην πορεία.

Είτε ο στόχος σας είναι να εμπνεύσετε τους άλλους μέσω του παραδείγματος, είτε θέλετε απλώς να βελτιώσετε τον εαυτό σας για τα δικά σας ενδιαφέροντα, εδώ είναι μερικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας.


3 τρόποι για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος:

1. Προσπαθήστε να μειώσετε τη συχνότητα χρήσης του τηλεφώνου σας


Ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει 4,5 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνό του και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του χρόνου αφιερώνεται σε κύλιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτός είναι πολύς χαμένος χρόνος.

Με εξαίρεση τις προγραμματισμένες τηλεφωνικές κλήσεις, τις συναντήσεις και τις επαγγελματικές δραστηριότητες, προσπαθήστε να περιορίσετε το πόσο χρησιμοποιείτε το smartphone σας και να συνδεθείτε με φίλους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι είναι αγενές να χρησιμοποιούν ένα τηλέφωνο σε ορισμένους δημόσιους χώρους, όπως εστιατόρια, εκκλησίες και κινηματογράφους.

Ωστόσο, είναι εξίσου αγενές να είσαι κολλημένος στην οθόνη σου όταν είσαι με φίλους. Μπορεί να αισθάνεστε απολύτως φυσιολογικό να βγάζετε το τηλέφωνό σας όταν περνάτε χρόνο με άλλους ανθρώπους, αλλά σας κάνει λιγότερο παρόντες με άλλους, γεγονός που μπορεί να βλάψει τις σχέσεις σας.

Όταν αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ενώ κάνετε παρέα με φίλους, θα το παρατηρήσουν.

Θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε μια ισχυρότερη σχέση μαζί τους και να έχετε βαθύτερες συνομιλίες που δεν διακόπτονται από ειδοποιήσεις και άλλους τυχαίους ήχους.

Εάν θέλετε πιο ουσιαστικές σχέσεις στη ζωή σας, πρέπει να τις καλλιεργήσετε από την αρχή, το οποίο ξεκινά με το να είστε παρόντες με ανθρώπους αντί για το τηλέφωνό σας.

2. Μάθετε ενεργητική ακρόαση

Σε μια συζήτηση, οι άνθρωποι θέλουν να ακούγονται. Δεν θέλουν να νιώθουν ότι το άλλο άτομο αγνοεί τα σημεία τους ή τους "πατούν" στην συζήτηση δημιουργώντας ένταση. 

Το να κάνεις κάποιον να αισθάνεται αληθινά ότι ακούγεται απαιτεί ενεργή ακρόαση, η οποία είναι ουσιαστικά η τέχνη του να μπαίνεις στον κόσμο κάποιου άλλου για να κατανοήσεις την επικοινωνία του ακόμα κι αν διαφωνείς.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να ακούς τις λέξεις που λέει κάποιος και στο να ακούς αληθινά. Ως επί το πλείστον, οι άνθρωποι που κάνουν μια συζήτηση περιμένουν σχεδόν πάντα να μιλήσουν. Λαμβάνουν κομμάτια από αυτά που λέει ο άλλος, ενώ σχηματίζουν ιδέες στο μυαλό τους για το τι θέλουν να πουν, είτε συμφωνούν είτε διαψεύδουν κάποια σημεία.

Αντί να πάρουν την επικοινωνία του άλλου ατόμου, περιμένουν την πρώτη ευκαιρία να μιλήσουν και να μοιραστούν αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Αν και είναι συνηθισμένο και οι άνθρωποι το έχουν συνηθίσει, αυτή δεν είναι μια πραγματική συζήτηση.

Κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν αόρατοι και αδιάφοροι.

Για να είστε το είδος του ατόμου που κάνει τους άλλους να νιώθουν ότι τους βλέπουν και τους ακούνε, πρέπει να αναπτύξετε δεξιότητες ενεργητικής ακρόασης. Όταν το κάνετε, οι άνθρωποι θα αισθάνονται φυσικά άνετα γύρω σας και πολλοί θα αισθάνονται ότι είστε το πρώτο άτομο που σας άκουσε αληθινά.
 
3. Κάντε διευκρινιστικές ερωτήσεις


Σχεδόν κάθε σημείο που τίθεται σε μια συνομιλία απαιτεί διευκρινιστικές ερωτήσεις για να γίνουν πλήρως κατανοητές.

Βοηθά να επαναλάβετε αυτό που πιστεύετε ότι κάποιος λέει για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε και στη συνέχεια να κάνετε πρόσθετες ερωτήσεις για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε πλήρως τι λέει (και δεν λέει).

Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε, «σας ακούω να λέτε είναι ότι αγαπάτε τα μακαρόνια, αλλά μόνο τις Πέμπτες αν υπάρχει φρέσκο ​​σκόρδο». Στη συνέχεια, αφήστε το άλλο άτομο να επιβεβαιώσει ή να διορθώσει την αντίληψή σας. Από εκεί, κάντε πρόσθετες ερωτήσεις, όπως απαιτείται, για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε πλήρως την επικοινωνία τους.

Προσπαθήστε να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας…
Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος μέρος στη ζωή.
Είστε εκεί που είστε και τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε πάντα να βελτιώνεστε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
Συγγραφέας της "Βίβλου της Θετικής Σκέψης"

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Για την αγορά του βιβλίου "Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης" εδώ www.vivlosthetikiskepsi.gr
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1088,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,264,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1252,ΒΙΝΤΕΟ,829,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,330,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,242,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1558,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3473,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,913,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: 3 τρόποι για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος
Σταύρος Πλουμιστός: 3 τρόποι για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος
3 τρόποι για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος
https://www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/1451943.jpg
https://i.ytimg.com/vi/sZ5LlYHIPUE/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/05/3.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/05/3.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content