Σταύρος Πλουμιστός: 18 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες σύμφωνα με την επιστήμη και τη σημασία τους

Σταύρος Πλουμιστός: 18 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες σύμφωνα με την επιστήμη και τη σημασία τους

👉Ο κόσμος των ονείρων είναι ένας απείρως πολύπλοκος ιστός πλεγμένος από τις εμπειρίες, τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τους φόβους μας. Μέσα σε αυτό, μπορούμε να εξερευνήσουμε γνώριμα τοπία που αντηχούν στην καθημερινότητά μας. Αλλά και περίεργες και φανταστικές περιοχές όπου οι κανόνες της πραγματικότητας μοιάζουν να διαλύονται. Στα όνειρά μας μπορούμε να συναντήσουμε ανθρώπους από το παρελθόν μας, άγνωστα όντα και μερικές φορές ακόμη και αλλοιωμένες εκδοχές του εαυτού μας. Αυτές οι συναντήσεις μπορεί να χρεώνονται με συναίσθημα, μυστήριο ή ακόμα και κίνδυνο, αντανακλώντας τις διαφορετικές πτυχές της ψυχής μας.


Μια μελέτη σε 2.000 ανθρώπους διαπίστωσε ότι ο πιο συνηθισμένος εφιάλτης είναι η πτώση και ακολουθούμενοι από το θάνατο ή το αίσθημα χαμένου. 

'Όπως θα διαβάσετε παρακάτω το να φτάσετε στην πέμπτη και έκτη θέση σημαίνει ότι αισθάνεστε παγιδευμένοι και δέχεστε "ενεργειακή" επίθεση.

Τα περιβάλλοντα στα οποία βρισκόμαστε μπορεί να είναι εξίσου ποικίλα.

Μπορούμε να περιπλανηθούμε σε γνωστές πόλεις, αλλά να μεταμορφωθούμε από μια παράξενη παραμόρφωση του χρόνου ή να περιηγηθούμε σε ονειρικά τοπία όπου δεν ισχύουν οι νόμοι της φυσικής. Τα όνειρα μπορούν να μας μεταφέρουν σε φανταστικούς κόσμους όπου οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, από καταπράσινες ζούγκλες μέχρι τεράστιες κοσμικές εκτάσεις.

Αυτό που κάνει τον κόσμο των ονείρων τόσο συναρπαστικό είναι η ικανότητά του να μας εκπλήσσουν, να προκαλούν τις προσδοκίες μας και να μας επιτρέπουν να εξερευνούμε κρυφές πτυχές του εαυτού μας. Σε αυτόν τον ονειρικό χώρο, τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας θολώνουν, δίνοντάς μας απόλυτη ελευθερία να εξερευνήσουμε και να δημιουργήσουμε.

Τα πιο συνηθισμένα όνειρα ή εφιάλτες μας μπορεί να κυμαίνονται από χαρούμενες, γαλήνιες εμπειρίες έως συναρπαστικές, τρομακτικές περιπέτειες. Για μερικούς ανθρώπους, οι εφιάλτες είναι μια συχνή πραγματικότητα και μπορεί να διαταράξει τον ύπνο τους, εμποδίζοντάς τους να χαλαρώσουν πριν καν κοιμηθούν, προβλέποντας τη φρίκη που θα έρθει.

Η ερμηνεία των πιο συνηθισμένων εφιαλτών μπορεί να είναι δύσκολη. Γιατί συχνά συνδέονται στενά με την προσωπική κατάσταση του κάθε ατόμου. Ωστόσο, ορισμένοι κοινοί εφιάλτες έχουν αναλυθεί και οι έννοιές τους μπορεί να παρέχουν ενδείξεις για τις υποκείμενες ανησυχίες.

Ακολουθεί μια λίστα που ερεύνησα χρόνια τώρα, με τους 18 πιο συνηθισμένους εφιάλτες σύμφωνα με την επιστήμη, μαζί με τις πιθανές έννοιές τους.

Ακολουθεί μια εξερεύνηση των 18 πιο συνηθισμένων ή συχνών εφιαλτών και των ερμηνειών τους:

1. Η ατελείωτη πτώση

Το να ονειρεύεστε ότι πέφτετε στο κενό μπορεί να αντανακλά αισθήματα απώλειας ελέγχου στην ξύπνια ζωή. Μπορεί να συμβολίζει φόβους που σχετίζονται με αποτυχία, απώλεια θέσης ή ευαλωτότητα.

2. Το ξέφρενο κυνηγητό

Το να σας κυνηγάει κάτι ή κάποιος σε ένα όνειρο μπορεί να υποδηλώνει συναισθήματα άγχους ή πίεσης στην καθημερινή ζωή. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει εσωτερικές συγκρούσεις ή ευθύνες που είναι δύσκολο να αποφευχθούν.

3. Τρομακτική παράλυση

Το να ονειρεύεσαι ότι είναι παράλυτος, ανίκανος να κινηθείς ή να ουρλιάξεις παρά το αίσθημα φόβου, μπορεί να σχετίζεται με αισθήματα ανικανότητας, άγχους ή καταστάσεις όπου κάποιος αισθάνεται παγιδευμένος ή ανίκανος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις.

4. Θάνατος ή κηδεία


Το να ονειρεύεσαι θάνατο, κηδείες ή πτώματα μπορεί να συμβολίζει σημαντικές μεταβάσεις στη ζωή, όπως σημαντικές αλλαγές, απώλειες ή τερματισμούς σχέσεων. Μπορεί επίσης να αντανακλά φόβους που σχετίζονται με τη θνησιμότητα ή το τέλος κάποιου σημαντικού.

5. Πτώση δοντιών / Απώλεια δοντιών

Το να ονειρεύεστε ότι χάνετε τα δόντια σας, αν και περίεργο, είναι πολύ συνηθισμένο. Αυτό το όνειρο μπορεί να υποδηλώνει καταστάσεις όπως άγχος ή απλά κατάθλιψη. Μπορεί επίσης να υποδηλώνει αισθήματα μοναξιάς και έλλειψη ελέγχου στη ζωή σας. Σε πιο ήπιες περιπτώσεις, είναι απλώς να αναγνωρίσεις ότι γερνάς.

Η απώλεια των δοντιών σας σε ένα όνειρο συνδέεται συχνά με αισθήματα ανασφάλειας, αδυναμίας ή ανησυχίες για την εμφάνιση ή την υγεία. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τον φόβο της απώλειας του ελέγχου ή της αντιμετώπισης ανεπιθύμητων αλλαγών.

6. Εξετάσεις ή αξιολογήσεις 

Αν ονειρευτείτε ότι αποτυγχάνετε σε μια εξέταση, ένα τεστ ή μια αξιολόγηση μπορεί να αντανακλά φόβους ανεπάρκειας, αρνητικής κρίσης ή πίεση για επιτυχία. Μπορεί επίσης να συμβολίζει ανησυχίες σχετικά με την απόδοση ή την ικανότητα στην εγρήγορση.

7. Φυσικές καταστροφές


Το να ονειρεύεστε φυσικές καταστροφές όπως καταιγίδες, σεισμούς ή πλημμύρες μπορεί να αντανακλά αισθήματα αστάθειας, χάους ή απώλειας ελέγχου. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει ασυνείδητους φόβους που σχετίζονται με απρόβλεπτα γεγονότα ή ανεξέλεγκτες αλλαγές.

8. Συναντήσεις με τέρατα ή τρομακτικά πλάσματα

Το να έρθετε αντιμέτωποι με τέρατα, υπερφυσικά πλάσματα ή τρομακτικές οντότητες σε ένα όνειρο μπορεί να συμβολίζει βαθείς φόβους, εσωτερικές συγκρούσεις ή καταπιεσμένες πτυχές της ψυχής. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει αντιληπτές απειλές στην καθημερινή ζωή ή πτυχές του εαυτού του που είναι δύσκολο να αποδεχτεί κανείς.

9. Ατυχήματα ή σοβαροί τραυματισμοί

Το να ονειρεύεστε ότι εμπλέκεστε σε ατύχημα ή υποφέρετε σοβαρούς τραυματισμούς μπορεί να αντανακλά ανησυχίες για την ασφάλεια, την υγεία ή την ευημερία. Μπορεί επίσης να συμβολίζει συναισθήματα ευαλωτότητας ή φόβους που σχετίζονται με επικίνδυνες καταστάσεις ή πιθανούς κινδύνους.

10. Συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που έχουν πεθάνει

Το να ονειρεύεσαι αγαπημένα πρόσωπα που έχουν πεθάνει, σχετίζεται με συναισθήματα θλίψης, νοσταλγίας ή επιθυμίας για σύνδεση με αυτούς που έχετε χάσει. Μπορεί επίσης να ερμηνευθεί ως προσπάθεια επίλυσης του πένθους ή συναισθηματικής επεξεργασίας προηγούμενων απωλειών.

11. Το να είσαι παγιδευμένος

Εάν οι εφιάλτες σας περιστρέφονται γύρω από καταστάσεις όπου έχετε κολλήσει και δεν μπορείτε να κινηθείτε. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σας που σας κρατά πίσω, είτε είναι μια σχέση, μια κατάσταση ή μια δουλειά. Στα πιο έντονα όνειρα, μπορεί ακόμη και να πιστεύετε ότι έχετε χάσει την ικανότητα να αναπνέετε ή να κινηθείτε.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα όνειρα αντικατοπτρίζουν μια πραγματικότητα που βιώνουμε στη ζωή μας, στην οποία δεν έχουμε καμία αίσθηση ελέγχου ή εξουσίας πάνω στον εαυτό μας.

12. Το να είσαι χαμένος

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα όνειρα ότι χάνεστε ή ψάχνετε για κάτι χαμένο συνδέονται με καταστάσεις όπως το άγχος. Σύγχυση ή απογοήτευση, καθώς και αισθήματα αποκλεισμού.

Μπορούν επίσης να προκύψουν σε περιόδους σημαντικών αλλαγών στη ζωή, όπου η αβεβαιότητα και η επιθυμία να βρούμε μια νέα κατεύθυνση μπορεί να επηρεάσουν τα όνειρά μας.

13. Θάνατος

Αν και αυτά τα όνειρα μπορεί να είναι τρομακτικά, δεν θεωρούνται απαραίτητα κακοί οιωνοί. Το όνειρο του θανάτου μπορεί επίσης να ερμηνευθεί ως μεταφορά για αναγέννηση ή νέα ξεκινήματα.

Όταν αυτά τα όνειρα περιλαμβάνουν εικόνες τάφων ή φέρετρων συμβολίζουν πτυχές του εαυτού μας που έχουν τελειώσει ή έχουν μείνει πίσω.

Καθώς μεγαλώνουμε, αυτά τα όνειρα μπορεί επίσης να αντικατοπτρίζουν μια αυξανόμενη αποδοχή της θνησιμότητας μας και τον προβληματισμό σχετικά με τον φυσικό κύκλο της ζωής και του θανάτου.

14.Πτώση

Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους εφιάλτες. Η απώλεια της ισορροπίας σας ή η αίσθηση ότι πέφτετε σε ένα όνειρο μπορεί να οφείλεται σε αλλαγή της αρτηριακής πίεσης καθώς εισέρχεστε στο ασυνείδητο, λένε οι ειδικοί.

Υπάρχουν και άλλες εξηγήσεις, μπορεί να σημαίνει ότι η ζωή μας δεν έχει τον έλεγχο ή ότι δεν έχουμε ισορροπία.

15. Δέχονται επίθεση


Τα όνειρα για επίθεση και τραυματισμό μπορεί να αποκτήσουν περίπλοκες έννοιες ανάλογα με το πλαίσιο. Το να νιώθετε πληγωμένοι σε ένα όνειρο μπορεί να αντανακλά συναισθήματα αδυναμίας και αδυναμίας στην ξύπνια ζωή.

Εάν είμαστε οι θύτες των τραυματισμών που προκλήθηκαν, αυτό μπορεί να υποδηλώνει ενασχόληση και υποτίμηση της δικής μας ευημερίας. Από την άλλη, αν είναι άλλοι άνθρωποι που μας πλήγωσαν στο όνειρο. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με τη δυναμική της πραγματικής σχέσης.

Όταν ονειρευόμαστε να αμυνθούμε απέναντι σε μια εξωτερική επίθεση συμβολίζει την ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε τις αντιξοότητες της ζωής. Αυτό υποδηλώνει ανθεκτικότητα και αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο μας.

16.Το να μας προδώσει ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή μας

Αυτοί οι εφιάλτες μπορεί να έχουν ποικίλες έννοιες και δεν συνδέονται πάντα με την απογοήτευση σε ένα συγκεκριμένο άτομο στη ζωή μας. Συνήθως εκφράζουν ένα αίσθημα απομόνωσης ή ότι μένουν έξω από αυτά τα άτομα. Ίσως λόγω του έντονου ρυθμού της ζωής ή των προτεραιοτήτων τους.

Ωστόσο, όταν η κύρια υποψία είναι η απιστία, μπορεί επίσης να αποκαλύψει μια βαθιά ανησυχία στο υποσυνείδητό μας.

17. Το να είσαι γυμνός στο κοινό


Αυτός ο εφιάλτης μπορεί να αντανακλά ένα αίσθημα ντροπής και επίσης να συμβολίζει ένα αίσθημα κατωτερότητας ή τον φόβο να αποκαλύψει κανείς την αληθινή του φύση στον κόσμο. Αν κανείς στο όνειρό σας δεν φαίνεται να παρατηρεί το γυμνό σας, αυτό μπορεί να υποδηλώνει καλή αυτοεκτίμηση και υπερηφάνεια για την πραγματική σας ταυτότητα.
Ερωτήσεις για τους πιο συνηθισμένους εφιάλτες:

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι εφιαλτών;

Οι διαφορετικοί τύποι εφιαλτών μπορούν να λάβουν πολλές μορφές, αντανακλώντας τις διάφορες ανησυχίες, φόβους και εμπειρίες κάθε ατόμου. Το να κυνηγάς τους εφιάλτες μπορεί να συμβολίζει την αίσθηση ότι σε κυνηγούν άλυτα ζητήματα στην ξύπνια ζωή. Ενώ οι εφιάλτες για πτώση μπορεί να αντικατοπτρίζουν συναισθήματα απώλειας ελέγχου ή αβεβαιότητας.

Και οι εφιάλτες της παράλυσης μπορεί να προέρχονται από έντονο άγχος ή αισθήματα ανικανότητας. Οι επαναλαμβανόμενοι εφιάλτες μπορεί να παραπέμπουν σε υποκείμενα θέματα που χρειάζονται προσοχή. Ενώ οι τραυματικοί εφιάλτες μπορεί να είναι αναμνήσεις παλαιότερων τραυμάτων ή βαθιών φόβων.

Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο όνειρο;

Το πιο συνηθισμένο όνειρο είναι ο εφιάλτης καταδίωξης συχνά θεωρείται το πιο κοινό. Σε αυτό το είδος εφιάλτη, ο ονειροπόλος κυνηγιέται από κάτι ή κάποιον και η δραματική ένταση του κυνηγητού μπορεί να είναι εξαιρετικά έντονη. Αυτό το όνειρο μπορεί να είναι μια μεταφορά για τις πιέσεις ή τις ευθύνες που νιώθει το άτομο στην καθημερινή του ζωή, όπου αισθάνεται ότι το καταδιώκουν διαρκώς επικείμενες προκλήσεις ή απειλές.

Γιατί έχω τρομακτικούς εφιάλτες;

Οι τρομακτικοί εφιάλτες χαρακτηρίζονται από σκηνές ακραίας βίας, συχνά με αιματηρές ή συγκλονιστικές εικόνες. Αυτοί οι εφιάλτες μπορεί να προκληθούν από εξωτερικές επιρροές όπως ταινίες τρόμου, βίαια βιντεοπαιχνίδια ή τραυματικά γεγονότα στην πραγματική ζωή. Μπορεί επίσης να σχετίζονται με καταπιεσμένα συναισθήματα ή άλυτα άγχη, αναζητώντας έκφραση στον κόσμο των ονείρων σε συμβολική και συχνά συγκλονιστική μορφή.

Είναι φυσιολογικό να βλέπεις εφιάλτες κάθε βράδυ;

Το να έχετε συχνούς εφιάλτες μπορεί να είναι σημάδι διαφόρων υποκείμενων διαταραχών, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών επιπέδων στρες, διαταραχών ύπνου όπως η διαταραχή του εφιάλτη ή ανεπίλυτα συναισθηματικά ζητήματα.

Τραυματικά γεγονότα στο παρελθόν μπορούν επίσης να συμβάλουν σε επαναλαμβανόμενους εφιάλτες. Εάν οι εφιάλτες επηρεάζουν τον ύπνο και τη συνολική ευεξία ενός ατόμου, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας για να διερευνήσετε τις υποκείμενες αιτίες και να βρείτε αποτελεσματικές στρατηγικές αντιμετώπισης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες
Συγγραφέας της "Βίβλου της Θετικής Σκέψης"

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Για την αγορά του βιβλίου "Η Βίβλος της Θετικής Σκέψης" εδώ www.vivlosthetikiskepsi.gr
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: 18 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες σύμφωνα με την επιστήμη και τη σημασία τους
Σταύρος Πλουμιστός: 18 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες σύμφωνα με την επιστήμη και τη σημασία τους
Σταύρος Πλουμιστός: 18 πιο συνηθισμένοι εφιάλτες σύμφωνα με την επιστήμη και τη σημασία τους
https://www.newsbreak.gr/wp-content/uploads/2021/05/eialtes-696x406.jpg
https://i.ytimg.com/vi/KJAhkSpPtmI/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/05/18.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/05/18.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content