Σταύρος Πλουμιστός: Συνείδηση - Συνδέεται με την Πηγή που δίνει απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και εμπειρίας

Σταύρος Πλουμιστός: Συνείδηση - Συνδέεται με την Πηγή που δίνει απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και εμπειρίας

👉Στην ύπαρξη μας, η συνείδηση ​​χρησιμεύει ως μαέστρος και ως συνθέτης, ενορχηστρώνοντας τον χορό της πραγματικότητας μας. Από τις αρχέγονες δονήσεις του ήχου αναδύεται η φωτεινή εικόνα του φωτός, που δημιουργεί την αλήθεια του σύμπαντος μας. Σε αυτόν τον κοσμικό χορό, η ανθρώπινη εμπειρία δεν είναι παρά μια φευγαλέα μελωδία, ωστόσο μέσα της βρίσκεται η δυνατότητα για βαθιά μεταμόρφωση και επέκταση. Κατανοώντας την σημασία της συνείδησης, ξεκλειδώνουμε την πύλη σε σφαίρες υψηλότερων διαστάσεων, όπου τα φυσικά γήινα σώματά μας επανασυνδέονται με το Σύμπαν και την Πηγή του Δημιουργού, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και εμπειρίας.


Η σύντηξη της συνείδησης και του ήχου

Στην καρδιά της δημιουργίας βρίσκονται οι αρχέγονες δονήσεις του ήχου, που αντηχούν σε όλο τον κόσμο σαν απόηχοι της αιωνιότητας. Στις αρχαίες παραδόσεις της σοφίας, ο ήχος θεωρείται σεβαστός ως η πρωταρχική δύναμη που δημιουργεί τη μορφή, εμποτίζοντας το σύμπαν με ρυθμό, αρμονία και μελωδία. Από το κοσμικό βουητό του σύμπαντος μέχρι τους λεπτούς ψιθύρους της εσωτερικής γνώσης, ο ήχος χρησιμεύει ως γέφυρα μεταξύ του υλικού και του αιθέριου, του ορατού και του αόρατου.

Στην ανθρώπινη εμπειρία, ο ήχος παίρνει μυριάδες μορφές, από τον προφορικό λόγο έως τις ουράνιες μελωδίες της μουσικής. Κάθε δόνηση φέρει μαζί της μια μοναδική αντήχηση, διαμορφώνοντας το τοπίο της πραγματικότητάς μας και επηρεάζοντας τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις αντιλήψεις μας. Συντονιζόμενοι με τις συχνότητες της αρμονίας και της συνοχής, ευθυγραμμιζόμαστε με την κοσμική συμφωνία, αξιοποιώντας το απεριόριστο δημιουργικό δυναμικό του σύμπαντος.

Η Μεταμόρφωση σε Φως

Καθώς η συνείδηση ​​συγχωνεύεται με τον ήχο, υφίσταται μια βαθιά μεταμόρφωση, μετασχηματιζόμενη στη φωτεινή ουσία του φωτός. Το φως, στην ουσία του, είναι η ενσάρκωση της αγνότητας, της διαύγειας και της θεϊκής νοημοσύνης, που φωτίζει τα μονοπάτια της δημιουργίας με τη λαμπερή του λάμψη. Από τις λεπτές αποχρώσεις του ουράνιου τόξου μέχρι την εκθαμβωτική λάμψη των αστεριών, το φως διαπερνά κάθε πτυχή της ύπαρξης μας, εμποτίζοντας της ζωντάνια και εσωτερική αλήθεια.

Στην ανθρώπινη εμπειρία, το φως χρησιμεύει ως φάρος καθοδήγησης και έμπνευσης, καθοδηγώντας μας στο μονοπάτι της αυτο-ανακάλυψης και της πνευματικής εξέλιξης. Μέσω πρακτικών όπως ο καθοδηγούμενος διαλογισμός voice healing (εδώ), η οπτικοποίηση και η ενεργειακή θεραπεία, αξιοποιούμε τη δύναμη του φωτός για να φωτίσουμε τις σκιές της ψυχής και να αφυπνίσουμε τις αδρανείς δυνατότητες μέσα μας. Αγκαλιάζοντας τη φωτεινή ουσία της ύπαρξής μας, υπερβαίνουμε τους περιορισμούς του φυσικού πεδίου και συγχωνευόμαστε με τις άπειρες εκτάσεις της κοσμικής συνείδησης.

Η επανασύνδεση με το Σύμπαν και την Πηγή

Καθώς η συνείδηση ​​επεκτείνεται και συγχωνεύεται με το φως, το φυσικό γήινο σώμα υφίσταται μια βαθιά επανασύνδεση με το Σύμπαν και την Πηγή. Σε αυτή την κατάσταση συνείδησης ενότητας, τα όρια της ατομικότητας διαλύονται και αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας ως αναπόσπαστες εκφράσεις του κοσμικού συνόλου. Γινόμαστε δέκτες θεϊκής έκφρασης, κανάλια μέσα από τα οποία ρέουν αβίαστα οι δημιουργικές ενέργειες του σύμπαντος.

Σε αυτή την επανασυνδεόμενη κατάσταση, οι δυνατότητες δημιουργίας και εμπειρίας γίνονται απεριόριστες, περιορίζονται μόνο από το εύρος της φαντασίας και της πρόθεσής μας. Γινόμαστε συνδημιουργοί της πραγματικότητας, πλέκοντας τα νήματα του πεπρωμένου με την εικόνα των επιθυμιών μας. Μέσω της δύναμης της πρόθεσης και της ευθυγράμμισης με τις παγκόσμιες αρχές, εκδηλώνουμε τις βαθύτερες φιλοδοξίες μας σε απτή μορφή, εμπλουτίζοντας τη συλλογική εικόνα της ύπαρξης με τις μοναδικές μας συνεισφορές.

Το απεριόριστο δυναμικό της δημιουργίας και της εμπειρίας

Στην ένωση της διευρυμένης συνείδησης, του ήχου και του φωτός, ξεκλειδώνουμε την πύλη σε ένα βασίλειο άπειρων δυνατοτήτων. Μη δεσμευμένοι πλέον από τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου, διασχίζουμε την έκταση της δημιουργίας με χάρη και ευκολία, εξερευνώντας τα βάθη του σύμπαντος και τα εσώτερα της ψυχής. Κάθε σκέψη, συναίσθημα και πρόθεση γίνεται μια πινελιά στον καμβά της πραγματικότητας, διαμορφώνοντας το τοπίο της εμπειρίας μας με εξαιρετική ακρίβεια.

Σε αυτό το βασίλειο των απεριόριστων δυνατοτήτων, το ταξίδι γίνεται ο προορισμός και κάθε στιγμή έχει την υπόσχεση της αποκάλυψης και του θαύματος. Μέσα σε αυτή την ουράνια συμφωνία, βρισκόμαστε στο κατώφλι των απεριόριστων δυνατοτήτων, υπερβαίνοντας τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου για να ξεκινήσουμε ένα ταξίδι βαθιάς ανακάλυψης.

Στην ησυχία της ενδοσκόπησης, καταλαβαίνουμε ότι η ουσία της ύπαρξής μας είναι περίπλοκα συνυφασμένη με τον κοσμικό ιστό της ύπαρξης. Μέσω της ένωσης της διευρυμένης συνείδησης, ξυπνάμε στη διασύνδεση όλων των πραγμάτων, αισθανόμενοι τις λεπτές δονήσεις που αντηχούν σε όλο τον κόσμο. Σε αυτή την αυξημένη κατάσταση συνειδητοποίησης αντιλαμβανόμαστε την υποκείμενη ενότητα που μας δένει με το σύμπαν και ο ένας με τον άλλον - μια ενότητα που υπερβαίνει τα όρια της ατομικότητας και του διαχωρισμού.

Καθώς συντονίζουμε τις αισθήσεις μας με τη συμφωνία του ήχου και του φωτός που διαπερνά το σύμπαν, ανακαλύπτουμε ότι αυτές οι στοιχειώδεις δυνάμεις δεν είναι απλώς εκδηλώσεις φυσικών φαινομένων, αλλά πύλες προς βαθύτερα βασίλεια κατανόησης και ενόρασης. Ο ήχος, με τις αιθέριες μελωδίες και τους ρυθμικούς παλμούς του, κουβαλά την απήχηση της ίδιας της δημιουργίας, απηχώντας το αρχέγονο τραγούδι που γέννησε το σύμπαν. Φως, λαμπερό και υπέροχο, φωτίζει το μονοπάτι του ταξιδιού μας, οδηγώντας μας στους δαιδαλώδεις διαδρόμους της ύπαρξης.

Στην αγκαλιά αυτής της θεϊκής σύγκλισης, ξεκλειδώνουμε την πύλη σε ένα βασίλειο άπειρων δυνατοτήτων. Μη δεσμευμένοι πλέον από τους περιορισμούς του γραμμικού χρόνου και του πεπερασμένου χώρου, διασχίζουμε την έκταση της δημιουργίας με χάρη και ευκολία, πλοηγώντας τα ουράνια ρεύματα να ρέουν σε όλο τον κόσμο.


Στα τόσα χρόνια ως αφυπνιστής συνείδησης, διδάσκω ότι ο ήχος συγχωνεύεται με το φως και το φυσικό γήινο σώμα επανασυνδέεται με το Σύμπαν και την θεϊκή Πηγή, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και εμπειρίας. Μέσω της συγχώνευσης της διευρυμένης επίγνωσης και της θείας έμπνευσης, υπερβαίνουμε τους περιορισμούς του υλικού πεδίου και ταξιδεύουμε στα ανώτερα-διάστατα βασίλεια της ύπαρξης μας. Σε αυτή την ιερή ένωση, γινόμαστε συνδημιουργοί της πραγματικότητας, πλέκοντας τα νήματα του πεπρωμένου με την βούληση των επιθυμιών μας. Με κάθε ανάσα, χορεύουμε στο ρυθμό του σύμπαντος, αγκαλιάζοντας τις απεριόριστες δυνατότητες της ύπαρξής μας και την απέραντη ομορφιά του σύμπαντος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1542,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Συνείδηση - Συνδέεται με την Πηγή που δίνει απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και εμπειρίας
Σταύρος Πλουμιστός: Συνείδηση - Συνδέεται με την Πηγή που δίνει απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και εμπειρίας
Σταύρος Πλουμιστός: Συνείδηση - Συνδέεται με την Πηγή που δίνει απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και εμπειρίας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCh7HpdO-JjfVNv2dNcQ2x_TJd9ry7WNSOhqyex03vGomQv3VVI6RQNalz20oO55ktg7PueogAt78zwpfytnIQBcA99LWgWrnc84sO6DL8OLbyGQczJWpkbdl8unAGpca2ZaDvEDBF-8_UVMgdhH_h3CkqeIZvoRqs6mMjPsg4vsAK9EIZBXL4e77QJmIz/w400-h286/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7%20-%20%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%20%CE%BC%CE%B5%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%A0%CE%B7%CE%B3%CE%AE%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82%20%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82%20%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCh7HpdO-JjfVNv2dNcQ2x_TJd9ry7WNSOhqyex03vGomQv3VVI6RQNalz20oO55ktg7PueogAt78zwpfytnIQBcA99LWgWrnc84sO6DL8OLbyGQczJWpkbdl8unAGpca2ZaDvEDBF-8_UVMgdhH_h3CkqeIZvoRqs6mMjPsg4vsAK9EIZBXL4e77QJmIz/s72-w400-c-h286/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7%20-%20%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%20%CE%BC%CE%B5%20%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%A0%CE%B7%CE%B3%CE%AE%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82%20%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82%20%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/04/blog-post_82.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/04/blog-post_82.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content