Σταύρος Πλουμιστός: Όταν η εσωτερική σου φωνή σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το αγνοήσεις!

Σταύρος Πλουμιστός: Όταν η εσωτερική σου φωνή σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το αγνοήσεις!

👉Η εσωτερική μας φωνή, που συχνά αποκαλείται διαίσθηση , είναι μια ισχυρή δύναμη που υπάρχει μέσα στον καθένα μας. Μπορεί να εκδηλωθεί με διαφορετικούς τρόπους, είτε ως σκέψεις, είτε ως συναισθήματα ή ακόμα και ως φυσικά σήματα. Αυτή η διαίσθηση φαίνεται να είναι πιο αισθητή σε στιγμές αβεβαιότητας. Ή δυσκολία, που μας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις που θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τις προκλήσεις της ζωής.

Όταν η εσωτερική σου φωνή σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η διαίσθηση είναι σαν ένας εσωτερικός οδηγός. Ένα είδος ηθικής πυξίδας που μας κατευθύνει προς αυτό που είναι σωστό για εμάς. Ακόμη και όταν το συνειδητό μυαλό μας είναι μπερδεμένο ή διστακτικό. Συχνά συνδέεται με ένα αίσθημα βαθιάς βεβαιότητας. Ακόμη και ελλείψει σκληρών αποδείξεων ή λογικών συλλογισμών. Όταν μαθαίνουμε να ακούμε και να εμπιστευόμαστε την εσωτερική μας φωνή , μπορεί να γίνει πολύτιμη πηγή σοφίας. Και επίσης καθοδήγηση στις αποφάσεις μας και στις καθημερινές μας ενέργειες.


Η διατήρηση μιας σχέσης με τη διαίσθησή μας, απαιτεί εξάσκηση και υπομονή. Αλλά μπορεί επίσης να φέρει μεγάλη διαύγεια και μια αίσθηση σύνδεσης με τον βαθύτερο εσωτερικό μας εαυτό. Ακούγοντας προσεκτικά την εσωτερική μας φωνή, παραμένοντας ανοιχτοί και δεκτικοί στα μηνύματά της. Μπορούμε να είμαστε πιο ευθυγραμμισμένοι με την αληθινή πορεία της ζωής μας και να πάρουμε αποφάσεις που αντικατοπτρίζουν την υψηλότερη αλήθεια μας.

Η εσωτερική φωνή

Η εσωτερική φωνή ονομάζεται διαίσθηση. Είναι αυτό το συναίσθημα ή ο εσωτερικός οδηγός που μας βοηθά να κάνουμε επιλογές, αποφάσεις ή μια αίσθηση κατεύθυνσης που πρέπει να ακολουθήσουμε χωρίς να απαιτείται προφανής λογική συλλογιστική.

Αυτή η φωνή μπορεί να εκδηλωθεί με διαφορετικούς τρόπους, ως ξαφνική εντύπωση, μια αίσθηση, μέσα από όνειρα ή σημάδια που ερμηνεύουμε διαισθητικά. Θεωρείται από πολλούς ως σύνδεση με βαθύτερη σοφία. Ή στο υποσυνείδητό μας, προσφέροντας ιδέες που υπερβαίνουν την άμεση συνειδητή κατανόησή μας.

Συχνά αγνοούμε τις συμβουλές της εσωτερικής μας φωνής. 

Πεπεισμένοι ότι είμαστε υπερβολικά επιφυλακτικοί και ότι πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους χωρίς παρέμβαση. Αγωνιζόμαστε να αναγνωρίσουμε όλη τη σοφία που περιέχεται σε αυτή την πολύτιμη συμβουλή που παραμελούμε. Ωστόσο, η διαίσθησή μας αντιπροσωπεύει τη φωνή της βαθιάς μας ουσίας. Όταν εκδηλώνεται. Είναι να μας παρέχει βασικές προειδοποιήσεις από μέσα, ειδοποιώντας μας για το πώς οι επιλογές μας επηρεάζουν την ύπαρξή μας.

Όταν η εσωτερική σου φωνή σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μας διαφωτίζει για το τι πρέπει να αναζητήσουμε και τι πρέπει να αφήσουμε πίσω μας.

Όταν μάθουμε να ακούμε με προσοχή το μήνυμά της, ανοίγουμε ένα ισχυρό κανάλι επικοινωνίας με την εσωτερική μας ύπαρξη, απαραίτητο για να μας καθοδηγήσει στο μονοπάτι της ζωής. Αυτή η φωνή σοφίας μας βοηθά να προχωρήσουμε προς τους στόχους μας. Να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να μας φέρουμε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των πραγματικών δυνατοτήτων μας.

Μπορεί να εκδηλωθεί έμμεσα, όπως όταν πρόκειται να πάρουμε μια απόφαση. Είναι ένα εσωτερικό συναίσθημα μας καθοδηγεί όπως όταν κάτι δεν πάει καλά. « Είναι καλύτερα να μην το κάνετε , δεν θα λειτουργήσει. Επιλέξτε την άλλη επιλογή. » ή «Αυτό ακριβώς χρειάζεσαι. Καν 'το! »

Είναι μέσω της διαίσθησής σας που αναγνωρίζετε την παρουσία της και την επιθυμία της να σας καθοδηγήσει προς την ευτυχία και την ολοκλήρωση.


Ακούγοντας προσεκτικά αυτή την εσωτερική φωνή, μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα τις απαντήσεις που αναζητάτε. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί μια άλλη δύναμη ενεργεί με παρόμοιο τρόπο και συχνά κινδυνεύετε να μπερδέψετε τα σήματα. Το εγώ επικοινωνεί επίσης μαζί σας και η φωνή του μπορεί να είναι τόσο παραπλανητική όσο αυτή της διαίσθησης. Πρέπει λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην ακολουθήσετε κακές συμβουλές.

Μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε αυτές τις δύο φωνές μέσα από την εξάσκηση. Ενώ η διαίσθηση μας ωθεί πάντα να προοδεύουμε και να εξερευνούμε νέες ευκαιρίες. Το εγώ μας ενθαρρύνει να παραμείνουμε στη ζώνη άνεσής μας. Να πείσουμε τον εαυτό μας ότι είμαστε ήδη εκεί που πρέπει να είμαστε για να πετύχουμε.

Όλοι έχουμε τη σοφία μέσα μας να ακούμε τις συμβουλές της διαίσθησής μας και έτσι να βελτιώνουμε τη ζωή μας.

Πώς ξέρετε αν έχετε εσωτερική φωνή;

Η επίγνωση της εσωτερικής φωνής μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο, αλλά υπάρχουν μερικά σημάδια που μπορεί να υποδηλώνουν την παρουσία της:
  • Συναισθηματικές αισθήσεις. Μερικές φορές βιώνετε έντονα συναισθήματα που μοιάζουν να προέρχονται από το πουθενά, αλλά είναι δύσκολο να τα αγνοήσετε.
  • Ξαφνικές ιδέες ή διαισθήσεις. Μερικές φορές έχετε σκέψεις ή ιδέες που φαίνεται να προκύπτουν αυθόρμητα στο μυαλό σας και σας παρέχουν συμβουλές ή καθοδήγηση για σημαντικά θέματα.
  • Όνειρα με νόημα. Μπορεί να έχετε όνειρα που φαίνονται να έχουν βαθύ νόημα ή που σας παρέχουν πληροφορίες για πτυχές της ζωής σας που δεν έχετε ακόμη διερευνήσει συνειδητά.
  • Ένστικτα. Έχετε ένστικτα ή προαισθήσεις για καταστάσεις ή ανθρώπους, που συχνά αποδεικνύονται σωστές αργότερα.
  • Καθοδήγηση στα δύσκολα. Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι σε περιόδους αμφιβολίας ή σύγχυσης, λαμβάνετε συχνά συμβουλές ή σαφείς απαντήσεις που σας βοηθούν να πάρετε αποφάσεις.
Μπορεί να έχετε μια εσωτερική φωνή που σας καθοδηγεί και σας βοηθά στο προσωπικό σας ταξίδι.

Είμαστε πνευματικά άτομα, σε συνεχή επικοινωνία με την εσωτερική μας ουσία. Όταν ευθυγραμμιζόμαστε με αυτό το κομμάτι του εαυτού μας και ακούμε προσεκτικά την εσωτερική μας φωνή, είμαστε ικανοί να επιτύχουμε θαύματα.

Είναι μέσω αυτής της βαθιάς σύνδεσης με το εσωτερικό μας είναι που βρίσκουμε τη δύναμη, την καθοδήγηση και τη διαύγεια που απαιτούνται για να διαχειριστούμε στις προκλήσεις της ζωής και να εκδηλώσουμε τις βαθύτερες φιλοδοξίες μας. Συμμετέχοντας σε αυτό το εσωτερικό ταξίδι, ανακαλύπτουμε άπειρες δυνατότητες που μας επιτρέπουν να υπερβούμε τους περιορισμούς και να επιτύχουμε αυτό που δεν πιστεύαμε ποτέ δυνατό.

Πώς να ηρεμήσετε την εσωτερική σας φωνή;

Η ηρεμία της εσωτερικής σας φωνής είναι απαραίτητη για την προώθηση της ψυχικής και συναισθηματικής ευεξίας. Για να το πετύχετε αυτό, είναι σημαντικό να εξασκηθείτε σε τεχνικές χαλάρωσης και διαχείρισης του στρες. Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός voice healing (εδώ) είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους γιατί σας επιτρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας και να παρατηρήσετε τις σκέψεις χωρίς να προσκολληθείτε σε αυτές. Η αυτοσυγκέντρωση είναι επίσης χρήσιμη, καθώς βοηθά στην επιβράδυνση του καρδιακού ρυθμού και στη χαλάρωση του σώματος.

Μπορεί επίσης να βοηθήσει να ηρεμήσει το μυαλό και να μειώσει την ψυχική διέγερση. Πρέπει να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Και ενσωματώστε το στην καθημερινότητά σας για να καλλιεργήσετε μια ήρεμη και ισορροπημένη ψυχική κατάσταση.

Τι είναι η μικρή εσωτερική φωνή;

Η μικρή εσωτερική φωνή, είναι αυτό το ενστικτώδες συναίσθημα ή η εσωτερική επίγνωση που καθοδηγεί τις σκέψεις και τις πράξεις μας. Είναι σαν μια απαλή φωνή μέσα μας που μας συμβουλεύει, μας προειδοποιεί ή μας ενθαρρύνει σε διαφορετικές καταστάσεις της ζωής.

Αυτή η φωνή ονομάζεται ένστικτο, διαφέρει από την διαίσθηση αλλά μπορεί να εκδηλωθεί ως προαισθήσεις ή διακριτικά σήματα που μας βοηθούν να πάρουμε αποφάσεις. Το να μάθουμε να ακούμε και να τιμούμε αυτή τη μικρή φωνή μέσα μας μπορεί  να μας οδηγήσει σε ένα πιο αυθεντικό και ικανοποιητικό μονοπάτι στη ζωή και αποτελεί την προείσοδο για την διαίσθηση.

Το να μάθουμε να ακούμε τη διαίσθησή μας είναι απαραίτητο για να προχωρήσουμε μπροστά στις προκλήσεις και τις αποφάσεις της ζωής.

Η διαίσθησή μας είναι σαν μια εσωτερική πυξίδα, που μας καθοδηγεί προς αυτό που είναι σωστό και αυθεντικό για τον εαυτό μας. Όταν μας προειδοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να προσέξουμε.

Αυτή η εσωτερική φωνή μπορεί να ανιχνεύσει επικίνδυνες καταστάσεις, τοξικές σχέσεις ή κακές επιλογές πολύ πριν το συνειδητοποιήσει ο νους μας. Ακούγοντας προσεκτικά τη διαίσθησή μας. Μπορούμε να αποφύγουμε λάθη και παγίδες που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την ευημερία και την ευτυχία μας.

Μας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές για την πλοήγηση στη ζωή με αυτοπεποίθηση και σαφήνεια. Βοηθώντας μας να πάρουμε αποφάσεις που είναι σε ευθυγράμμιση με την αληθινή μας ουσία και τις βαθύτερες φιλοδοξίες μας. Έτσι αναπτύσσοντας αυτή τη σχέση με τη διαίσθησή μας βρίσκουμε μια αξιόπιστη πηγή καθοδήγησης που μας βοηθά να προχωρήσουμε στην πορεία προς τη δική μας εκπλήρωση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Health Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Όταν η εσωτερική σου φωνή σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το αγνοήσεις!
Σταύρος Πλουμιστός: Όταν η εσωτερική σου φωνή σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το αγνοήσεις!
Σταύρος Πλουμιστός: Όταν η εσωτερική σου φωνή σου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το αγνοήσεις!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRYyH4KKUZxuJy9f_azEbvJ4CMwJGCh2BtdB4SkmmlIvSP4xLURC1vL2ufilKSg_49U47dyXohn2rjmPVh-erRxDVA5ZtaqRSzP7N5JRjiXTjr4kHUxKNAfD_IPW0N0ejfKiJHE0CJRR6Mlog8uJqKpvGKQdeihKZBrWZ_bndzOiDI_K9iMurBmqrZvIPF/w400-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%20%CE%B7%20%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CF%83%CE%BF%CF%85%20%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AE%20%CF%83%CE%BF%CF%85%20%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9%20%CF%8C%CF%84%CE%B9%20%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9%20%CE%B4%CE%B5%CE%BD%20%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9%20%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC,%20%CE%BC%CE%B7%CE%BD%20%CF%84%CE%BF%20%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%BF%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82!.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRYyH4KKUZxuJy9f_azEbvJ4CMwJGCh2BtdB4SkmmlIvSP4xLURC1vL2ufilKSg_49U47dyXohn2rjmPVh-erRxDVA5ZtaqRSzP7N5JRjiXTjr4kHUxKNAfD_IPW0N0ejfKiJHE0CJRR6Mlog8uJqKpvGKQdeihKZBrWZ_bndzOiDI_K9iMurBmqrZvIPF/s72-w400-c-h300/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD%20%CE%B7%20%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CF%83%CE%BF%CF%85%20%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AE%20%CF%83%CE%BF%CF%85%20%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9%20%CF%8C%CF%84%CE%B9%20%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9%20%CE%B4%CE%B5%CE%BD%20%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9%20%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC,%20%CE%BC%CE%B7%CE%BD%20%CF%84%CE%BF%20%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%BF%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82!.png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2024/03/blog-post_73.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2024/03/blog-post_73.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content